Wat een prachtig ingepakte cadeautjes!

Fijn contact, leuke producten en na bestelling prachtig ingepakt! Echt een feestje.

Super fijne en snelle levering! Ik ga hier zeker vaker bestellen

Heel veel variatie

Snelle levering, veel nieuwe dingen. Ook handig zoeken op leeftijd

• Ben je naar tevredenheid geholpen? Jaa zeker

Super fijne winkel!

Altijd zo’n leuke en vrolijke winkel om binnen te lopen! De sfeer is gezellig en het personeel is supervriendelijk. Ze nemen echt de tijd om je te helpen en denken met je mee.

2 keer gemaild en 0 reactie, erg jammer

Ik heb 2 keer gemaild waar een bestelling bleef, vind het echt niet erg dat het wat langer duurt. Maar ik kreeg 0 reactie en had het wel fijn gevonden dat ik een reactie kreeg van ze. Shop is verder top met leuke spullen!!

• Ben je naar tevredenheid geholpen? Nee

Hele fijne winkel maar behulpzaam personeel. En natuurlijk een super aanbod van mooie kleding én speelgoed wat ze doorgaans niet in een speelgoed winkel hebben

• Ben je naar tevredenheid geholpen? Zeker

Fijne gezellige winkel met groot aanbod!

Mooi uitgebreide aanbod speelgoed en kleding! Goede hulp van personeel en leuke nieuwe dingen mbt speelgoed en kleding:)

Super leuke winkel!

Altijd leuke up to date socials, leuke acties, alles mooi ingepakt en de mooiste merken! Een van m’n favo winkels..

Snel bezorgd

Ze hebben een leuk assortiment en bestelling wordt snel bezorgd. Wat jammer is dat ze op elk artikel een grote witte lelijke sticker geplakt hebben met prijs en naam van de winkel. Die kreeg ik er niet mooi af waardoor ik de rest maar met sticker heb ingepakt. Dat zou voor mij wel een reden zijn niet nog een keer hier te bestellen.

Makkelijke website en snel verstuurd

Makkelijke website en snel verstuurd

Snelle afhandeling

Zeer makkelijk besteld. Niet geheel onbelangrijk; 1 artikel retour gestuurd en was binnen 2 werkdagen verwerkt. Ik vind dat mega snelle service. Bestellen bij deze webshop is zeker voor herhaling vatbaar!

Pakket keurig afgeleverd

Breekbaar pakket goed verpakt afgeleverd. Goede informatie over de voortgang en aflevering. Veel leuke dingen op de website.

snelle correcte levering

alles zeer snel geregeld

• Ben je naar tevredenheid geholpen? ja

Top winkel en service!

Gezien ik uit Deurne kom en twee jonge kinderen heb, koop ik regelmatig bij Spruit. Of het nu cadeautjes, kleding of schoenen is, ze hebben alles! Leuke collecties, heel gaaf speelgoed, de winkel ziet er uitnodigend uit. Personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam.

• Ben je naar tevredenheid geholpen? Ja zeker!

Slecht

Ten eerste is artiekel niet op de juiste wijze op de site geplaatst,de meting van jellycat word opgegeven als 31cm (ze meten met de oren omhoog)wij vinden dat niet de juiste meting althans wij hebben hier nog nooit van gehoord dat je een knuffel meet met omhoog staande oren,ten tweede mag je het wel retour sturen maar dan word het wel een hele dure knuffel. Voor ons dus geen bestellingen van deze site

Fijn personeel met goed, eerlijk advies en een goede service.

Kleding is prijzig, maar wel heel mooi! Regelmatig acties, ook voor nieuwe collectie. Speelgoed is niet prijziger dan elders en is origineel! Personeel is aardig en geeft altijd goed, eerlijk advies. Service is uitstekend. Kortom: TOP winkel!

• Ben je naar tevredenheid geholpen? Zeker!

Mooi ingepakt en alles is keurig op tijd verzonden.

Geweldig!

Mooie artikelen en heel gezellig ingepakt al voor 5-12.

Hele fijne winkel!

Fijne winkel, met goed assortiment en alles wordt altijd prachtig ingepakt!

Hele aangename webshop.

De winkel is voor mij te ver. Maar ze laten goed zien wat ze verkopen waardoor het voor mij aantrekkelijk is daar te bestellen

Keurig afgeleverd

Het was keurig afgeleverd

• Ben je naar tevredenheid geholpen? Ja

Ik twijfelde over de maat na een telefoontje super goed advies gekregen

Geweldige service!

Ik ben nog nooit in de winkel geweest maar shop regelmatig online. Vaak zitten hier cadeautjes tussen en deze worden altijd heel leuk ingepakt. Dat maakt het nog leuker om te geven. Ik vind jullie assortiment (zowel kleding als speelgoed) mooi, vernieuwend en uitgebreid.

• Ben je naar tevredenheid geholpen? 9

Uitstekend!

Mooie jas besteld van Enfant. Snel geleverd.

Goede service en kwaliteit

Onwijs leuke kleding, speelgoed en schoenen. De winkel heeft een mooie uitstraling en de Service is erg goed

• Ben je naar tevredenheid geholpen? Jaa

Schuifelenberg 1

5751 HZ Deurne

Over Spruit kids conceptstore

Spruit kids conceptstore biedt een uitgebreid assortiment kleding, speelgoed en lifestyle artikelen voor kinderen van alle leeftijden – van baby tot tiener. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en unieke winkelervaring voor onze klanten. Behalve twee fysieke winkels hebben wij ook een webshop die door heel Nederland en zelfs het buitenland verstuurt.