Altijd vriendelijk en denken altijd mee!

Altijd vriendelijk, denken altijd mee! Ook altijd heel mooi ingepakt!

Hele fijne winkel en medewerkers. De winkel is altijd netjes en uitnodigend. Soms te uitnodigend. Je krijgt altijd super hulp en adviezen van de medewerkers. Er is een uitgebreid assortiment aan kleding en speelgoed. Mocht iets niet op voorraad zijn kijken ze altijd na of dit nog binnen komt en ze houden je dan netjes op de hoogte. Ook de favoriete winkel van de kindjes! Met de zandtafel vermaken ze zich super en kan ik rustig rondkijken.

• Ben je naar tevredenheid geholpen? Ja!

Mooie kinderkleding!

Mooie kinderkleding en goed ontvangen. Wel jammer dat de bezorg optie alleen dpd is. Ik heb 2 bestellingen gehad en op beide 5 werkdagen moeten wachten.

• Ben je naar tevredenheid geholpen? Ja

De eerste keer besteld, bij het ophalen hebben ze er een mooi kadootje van gemaakt

• Ben je naar tevredenheid geholpen? Ja

Mooie collectie, top merken en super service!

Ik bestel regelmatig bij Spruit kids conceptstore voor mijn kids. Overzichtelijke webshop met de leukste merkjes. De service is top. Eenmaal had ik een klacht over een setje wat ik kocht. Dit werd super vlot en netjes opgelost. Daarmee maak je voor mij het verschil. Van een tevreden klant!

• Ben je naar tevredenheid geholpen? Zeker

Topzaak!

Mooie producten, snel verzonden en op verzoek ook nog eens mooi ingepakt!

Super fijne winkel

Altijd leuke spullen en alles prachtig ingepakt! Iedereen is stuk voor stuk super behulpzaam!

• Ben je naar tevredenheid geholpen? Zeker!

Fijne website, mooie producten en fijne service.

Super leuke winkel

Mooie website met leuke kinderkleding. Vaak leuke welkom terug kortingen als je een tijdje niet hebt geshopt! Goede service.

• Ben je naar tevredenheid geholpen? Ja

Een snoepwinkel voor ouders en kinderen

Zou hier elke dag wel kunnen neuzen/ shoppen.

• Ben je naar tevredenheid geholpen? N.v.t.

Mooie winkel, veel keuze, goede hulp

Altijd in voor een gezellig praatje. En bij vragen kan je ze altijd stellen.

• Ben je naar tevredenheid geholpen? Ja

Snelle levering, kinderen blij, wij blij.

Leuk stukje speelgoed waar de kinderen veel mee spelen sinds ze het hebben. Snelle levering, goeie service, gewoon prima dus..

Goede service en heel vriendelijk

Bij spruit wordt je goed geholpen en ze zijn altijd heel vriendelijk. En echt een ontzettend mooie winkel, met mooie, kwalitatief goede kleding en speelgoed.

• Ben je naar tevredenheid geholpen? Ja

Super fijne winkel, alles is mooi, fijne mensen.

Super goed geholpen, fijn dat we zo’n mooie winkel hebben in ons dorpje, die sponsoren wij graag ;)

• Ben je naar tevredenheid geholpen? Zeer tevreden

Hele nette webshop, helaas alles retour maar super netjes en snel geregeld! Wij bestellen zeker weer voor onze kleine meid!

Geweldig team

Een probleem met mijn pakket is vlug en naar tevredenheid opgelost.

• Ben je naar tevredenheid geholpen? Ja ik ben naar tevredenheid geholpen

Altijd goed

Fijne shop, veel keuzes, erg leuk waren de cadeautjes ingepakt! Snel verzonden.

Mooie collecties en goede service

Altijd de nieuwste collecties, goede betaalmogelijkheden en redelijk snel verzonden.

• Ben je naar tevredenheid geholpen? ja

Uitstekend!

Na het bestellen van mijn pakketje wilde ik nog een item toevoegen na een mail werd ik goed geholpen en hoefde hierdoor niet twee keer verzendkosten te betalen.

• Ben je naar tevredenheid geholpen? Ja

Goede en nette service, snelle levering.

Prettig bedrijf met ruime keuze en nette service. Reageren snel en netjes.

• Ben je naar tevredenheid geholpen? ja

Super mooie collecties

Goede service, leuke socials en snelle levering. En dus hele leuke collecties!

• Ben je naar tevredenheid geholpen? Zeker

Geweldige winkel en webshop

Met veel plezier volg ik Spruit op IG met al hun toffe kinderkleding inspiratie. Ik maak zowel gebruik van hun webshop om leuke kleding en cadeaus te scoren als de fysieke winkel. De winkel is een walhalla voor kids (en ouders ;-)). Je vindt er een mega uitgebreid aanbod van de leukste kinderkleding van super coole merken en terwijl je aan het zoeken bent kunnen de kleintjes spelen met de zandtafel. Er zijn genoeg leuke cadeautjes te vinden voor verjaardagen of de feestdagen. En ze pakken het ook nog eens super mooi in. De medewerkers helpen ook altijd goed met het adviseren van kleding.

Snelle levering, mooie jas

De jas die ik bestelde is vrij snel geleverd. En deze heb ik met een leuke korting kunnen aanschaffen!

• Ben je naar tevredenheid geholpen? Ja

Snelle levering en mooie producten!

Blij met mijn aankopen

• Ben je naar tevredenheid geholpen? N.v.t.

Tutto sempre perfetto e ultra veloce !

Acquistare dal sito molto facile tutto chiaro pagamenti sicuri , spedizione ultra veloce

• Ci consiglieresti? Si

Schuifelenberg 1

5751 HZ Deurne

Over Spruit kids conceptstore

Spruit kids conceptstore biedt een uitgebreid assortiment kleding, speelgoed en lifestyle artikelen voor kinderen van alle leeftijden – van baby tot tiener. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en unieke winkelervaring voor onze klanten. Behalve twee fysieke winkels hebben wij ook een webshop die door heel Nederland en zelfs het buitenland verstuurt.