Laden reviews...
239 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen zijn de beoordelingen zeer positief. Klanten prijzen de kwaliteit van de maaltijden, de gemakkelijke bereiding en de snelle levering. Er wordt soms gewezen op prijs, leveringsdagen en voorraadbeheer, maar de tevredenheid blijft hoog. De ervaringen geven aan dat de service betrouwbaar en aangenaam is.
Verwachting overtroffen.
9 July 2026
Els
Nuenen
Het eten was lekker ,was net genoeg en ik bestel bi nnenkort weer.alleen vond ik het een beetje flauw voor mij
8 July 2026
B.P.M
Baarlo
Ruime keuze in overwegend lekkere en gezonde maaltijden. Helaas bevatten diverse gerechten desondanks toch chemische conserveringsmiddelen (E-nummers) zoals natriumnitriet E250, waardoor ik die maaltijden vermijd.
8 July 2026
Rob
Leusden
Heerlijke maaltijden en netjes optijd volgens afspraak geleverd.
5 July 2026
Theo
Millingen aan de Rijn
Alles keurig volgens afspraak geleverd. Netjes geïnformeerd over de levering Ook de maaltijden zien er verzorgd uit. Het is wel even wennen voor mijn ouders omdat ze nu natrium arm moeten gaan eten.
5 July 2026
Stan
Geldrop
Ik heb nu een aantal maaltijden gegeten . Prima van smaak , goede variatie. Vlees niet altijd even mals , bv draadjesvlees .
3 July 2026
Loes
Naarden
, veel keuze en ruim voldoende eten
1 July 2026
G. de Bruijn
Axel
Voor de eerste keer besteld, was heerlijk, en een hele fijne man die de bestelling bracht.
30 June 2026
Van Kessel, vd leest
Oss
Smakelijke maaltijden
29 June 2026
Anita
Zwolle
heel smaalvol en mooie porties aardige bezorger
28 June 2026
marina
AMSTERDAM
perfecte maaltijden
28 June 2026
andre walgreen
Amsterdam
Sinds kort ben ik een van uw cliënten. Eerst met een proefpakket en daarna met tweemaal een bestelling.De maaltijden zijn tot nu toe van prima kwaliteit en zeer lekker van smaak.
27 June 2026
Roelof
Groningen
Levering mooi op tijd. Maaltijden lekker
25 June 2026
Sander Daniels
Geldrop
jullie steken met kop en schouder boven iedereen uitj
24 June 2026
GP
Haarlem
Zo makkelijk en heerlijk. Zo uit de diepvries in de magnetron. Het eten is heerlijk van smaak en de porties zijn precies goed. Veel variatie. Top.
21 June 2026
Fam. van Essen
Wijckel
Mooie porties ! Veel variatie, super vers ,gezonde maaltijden . Zo hou je veel tijd over zeker als koken niet jou ding is ! Ik vind het ideaal !!!
18 June 2026
Eleni Romijnders kostidou
NOORDWIJK ZH
Het is goed eten dit had ik niet gedacht. Ben zeer tevreden met deze maaltijden, kan het wel aan bevelen.
16 June 2026
Nico
Ooij
Voor het eerst bij jullie besteld. Tot nu toe twee maaltijden gebruikt. Lekker en gemakkelijk. Ik had er meerdere besteld, dus de diepvries staat er vol mee. (lekker handig) De tijd zal het leren of ik weer verder bestel bij jullie. Bezorging prima. Zeer tevreden. Bert Maastricht
13 June 2026
Bert.
MAASTRICHT
De smaak was goed en kunnen genieten van de maaltijd. Maar als je "grote honger" hebt is het net te weinig. Maar ......... tevreden en voor herhaling vatbaar.
10 June 2026
Henri
OOSTERHOUT NB
Heel veel variatie en snel klaar gemaakt
7 June 2026
Constant Dollee
Leersum
Pas 1 maaltijd gegeten. Die was smakelijk. Makkelijk klaar te maken. Vriendelijke bezorger, goede tijdsplanning.
6 June 2026
Hilde
Geldrop
Keurig en op tijd bezorgd vriendelijke bezorger met goed advies
5 June 2026
Franklin
Rotterdam
Prima maaltijd goed van kwsliteit en zeer goed van smaak. Na 35 jaar zelf in de keuken gestaan te hebben ben ik zeer tevreden
3 June 2026
PJS (Stephan
Capelle aan den IJssel
ik ben tevreden
2 June 2026
Sef Raeven
Nijmegen
Ik heb twee maaltijden op de eerste was minder lekker als de tweede die was heerlijk ik heb nog vier maaltijden te gaan
1 June 2026
GJ van Leeuwen