Een goed geoliede machine daar in Lelystad

Niet één keer een foutje; Ach , toch een maar die heeft de bezorgster wel héél snel opgelost; Effe terug rijden; meedenken hè

Heerlijke puree!

Alles was even lekker!

Maaltijden online bestellen gaat vlot, bezorging is adequaat. Het is jammer dat de bezorging slechts op 1 dag in de week mogelijk is waardoor het voor mij soms niet mogelijk is om maaltijden te bestellen, omdat ik op die dag vaak niet kan ontvangen. Hierdoor bestel ik nu minder vaak maaltijden. Maaltijden zijn over het algemeen smaakvol. Enige puntje van kritiek is de variatie voor de zoutarme maaltijden, ik zou graag ook wat meer internationale maaltijden in de zoutarme variant aangeboden willen zien, nu is het hoofdzakelijk Hollandse pot. Niks mis mee, maar ik houdt van afwisseling, wat meer maaltijden met rijst en pasta zouden niet misstaan.

Heerlijk eten En makkelijk thuisbezorgd

Was echt heel lekker allemaal.

De maaltijden werden keurig op tijd bezorgd. En er werd ook uitgelegd hoe ik het beste de maaltijden kon opwarmen. Ik ben er zeer tevreden over. Deze week bestel ik weer nieuwe maaltijden.

Super lekker

Was er in eerste instantie niet happy mee toen mijn man er over vertelde maar nu ben ik helemaal om was echt heel lekker

De maaltijden waren van zeer goede kwaliteit en netjes geleverd.

Heerlijk eten.

Tot nu toe bij jullie de lekkerste maaltijden in vergelijking met andere aanbieders.

Heel goed.

Lekkere maaltijden die voldoende zijn.

Ik heb pas 1 maaltijd gegeten en dat was goed.

Gebruiksaanwijzing voor bereiding prima. Ik kan pas echt beoordelen wanneer ik meer maaltijden gebruikt heb. De maaltijd Kip met rozemarijnsaus (deze had wat mij betreft meer naar rozemarijn mogen smaken), puree en brocolli was goed.

Lekkere maaltijd

Ze worden bevroren bezorgd in de magnetron warmen heel gemakkelijk en lekker

Lekker en smakelijk eten

Eerste keer gebruik gemaakt

Ik “leef” weer!!

Na “altijd” lif-lafjes en broodjes ei nu elke dag een fantastische maaltijd! De rust in mijn hoofd is teruggekeerd! Altijd een maaltijd in huis, geen boodschappen hoeven te bedenken en halen. Hier een blij ei!! Complimenten en dank aan de iedereen die meewerkt om de maaltijden voor mij te verzorgen!

Prima kwaliteit

2 pakketten verbruikt. Lekker gegeten!

Prima organisatie en grote sortering aan maaltijden

Ik ben blij dat ik deze vers aan tafel maaltijd service heb ontdekt. Ik wil geen andere meer

Bezorger was mooi op tijd en maaltijden zijn lekker. Kan dit zeker aanbevelen

kan nu nog geen oordeel geven aangezien pas 1 x besteld

nog geen ervaring.

Handig en smakelijk

Handig en smakelijk. Ingevroren zodat je niet gedwongen bent snel te consumeren

lekker en gemakkelijk

lekker en gemakkelijk,

goede service

vriendelijke mensen aan de telefoon, snelle levering, kortom goede service!

Lekkere maaltijden!

Deze maaltijden zijn voor mijn vader van 93. Hij vind ze heel smakelijk!

Makkelijk om te bestellen, op tijd geleverd & goed van smaak

Voor schoonvader besteld en voor ons zelf ook om te proberen. Goede smaak, uitgebreid assortiment - ook voor de kleine eters. Levering tijdig aangekondigd en stipt op tijd geleverd. Makkelijk in opslag en bereiding. Aan te bevelen!!

Heerlijk eten

Uitstekende bezorging voor de 1e keer

Heerlijk

Goed voor de volgen de keer.

Prima op tijd bezorgd

Keurige verpakking en erg smakelijk,meer als genoeg voor 1 persoon