verschil in kwaliteit

bezorging uitermate vriendelijk en behulpzaam is verschil in kwaliteit van maaltijden

prima maaltijden , lekkere variaties

Bestellen gaat eenvoudig. Keuzes genoeg en duidelijk ge ordent bezorging wordt duidelijk tevoren aangemeld en komt ook netjes op tijd.

Heerlijk eten.

De eerste keer een proefbox genomen. Heerlijke maaltijden. Daarom besloten ermee door te gaan.

is mijn 1ste keer

Heb heek met broccolie gegeten, de groente was moeilijk gaar te krijgen terwijl de rest goed was. Gisteravond hamlap met tuinbonen en puree, was prima.

Hoog op smaak!

Helemaal goed en zoals het hoort te smaken!

Super bedrijf

Heerlijke maaltijden.

Was goed

Nvt

Wat ik er tot nu van gegeten heb is heel goed.

Ik had het proefpakket van 6 maaltijden besteld. Er zit altijd wel iets bij wat niet je smaak is. Maar wat ik tot nu toe gegeten heb smaakt heel goed.. Het is heel handig om achter de hand in de vriezer te hebben liggen. Zodat je weet dat er een verse maaltijd klaar ligt.

Zeer smaakvol

Kwalitatief goed eten, smakelijk bereid. Plastic folie is makkelijk te verwijderen na het opwarmen.

Goede service en smakelijke maaltijden

We zijn blij verrast dat de maaltijden even goed smaken als zelf gekookte maaltijden. Bovendien is het heel fijn dat de maaltijden aan huis worden geleverd door een vriendelijke en behulpzame persoon. Heel prettig!

Wat erg gaar gekookt, verder prima van smaak

Zie bovenstaande.

Te zout

En te kleine porties eten zij grote eters

Gewoon lekker

De maaltijden zijn overheerlijk

Hallo de maaltijden zijn overheerlijk ik ga nog vaker bestellen bij jullie en ik kan het iedereen aanbevelen groetjes van anita van Broekhuizen

Al jaren klant voor mijn vader en nu voor mijn tante. Erg smakelijk eten. Netjes verpakt. Vriendelijke bezorgers.

Zeer tevreden geen geen klachten

nvt

Prima ,heerlijk eten

Netjes bezorgd, vriendelijke bezorger gewoon toppie

Goed verzorgd

Ik ben tevreden over de maaltijden. De maaltijden zijn snel en makkelijk warm te krijgen. Ik heb bij een tweede bestelling andere maaltijden gekozen zodat ik kan bepalen wat mijn favorieten gaan zijn. De porties zouden 10-15 groter kunnen zijn.

Beetje duur.

Lekkere maaltijden maar als je voor 2 personen 5 dagen wil kopen loopt het wel in de papieren

weet het niet

Ik wou er deze week mee starten dus ik weet hoe het smaakt? gr n weet het niet

Super lekker

Den erg tevreden zeker omdat je kleine porties kunt bestellen

Lekker en goed

Lekker en goede maaltijden...makkelijk bestellen....goede service

Het bevalt ons prima.

Goede service en eten is prima.

nog niet alles opgegeten, maar tot nu toe alles helemaal OK

Het gemak voor mij.

Ik vind het lekker en ben er blij mee.

Nikkelstraat 2

8211 AJ Lelystad