Smaakt goed

Vooral omdat het bevroren is en zo de vriezer in kan

Goede kwaliteit

De maaltijden zijn goed Er is een minpunt : niet de hele inhoud ïs warm.We houden ons aan de aangegeven tijd en temperatuur

PRIMA!!

PRIMA!!

Heerlijke maaltijden zo uit de diepvries

De verse maaltijden worden diepgevroren aangeleverd. Leveringsdatum en -tijd worden duidelijk aangegeven en d.m.v. SMS nog eens extra gecommuniceerd. Bezorging is iedere keer op tijd. En het belangrijkste, de maaltijden zijn lekker en in mijn geval zoutarm. Kortom, ik ben heel blij met deze service.

Heel lekker

Heerlijk eten. Op tijd geleverd.

Lekker.

Voor mij toch heel verrassend, de smaak is lekker, wat ik niet verwacht had. Dat het diepvries maaltijden zijn is erg handig, mocht er dan wat tussen komen, dan hoef je de maaltijd niet weg te gooien, maar kun je hem rustig een week later gebruiken.

Het is heerlijk eten.

Ik heb een proefpakket besteld om uit te proberen. Ik kreeg aan de deur door een vriendelijke man uitleg over de maaltijden. Hoe ik ze kon bereiden, bewaren. Ook vertelde hij hoe de maaltijden bereid worden. Ik vond dat erg fijn. Ik heb nu 2 maaltijden gegeten en ze zijn heerlijk. Ik ga zeker vaker bestellen.

goede service smakelijke maaltijden en mooie brochure

tevreden nog maar 1x besteld

Lekker makelijk en smakelijk.

Lekker makkelijk en smakelijk.

Tot nu toe bevallen de maaltijden prima.

De bestelde maaltijden voldoen aan mijn wensen

Bijna zoals " huisgekookt"

geweldig

gewoon goed, wat kan ik er meer over zeggen.

In 1 woord heerlijk

Super aardige bezorger en de maaltijden zijn heerlijk. Absoluut een aanrader!!!

Te weinig, ik lust veel meer...

Te weinig, ik lust veel meer, vlees....

Wat ik gegeten heb was goed

Redelijk

Sommige gerechten zijn niet gaar en zeer onsmakelijk om te eten

Smakelijke maaltijden

Smakelijke maaltijden, goede kwaliteit en variatie

Smaakvol en makkelijk.

Altijd vers eten in huis.

De smaak is redelijk! Verhouding groente/saus niet in balans

Ik heb een keus gemaakt uit verschillende vegetarische maaltijden. De groente/saus maaltijden..de verhouding groente te weinig/saus teveel. Ook had ik een maaltijd waarbij de aardappelschijfjes niet echt gaar waren..had iets langer gekund. persoonlijk vindt ik de concurrentie betere maaltijden hebben. Jammer dat er niet gekookt wordt met Keltisch zeezout wat het ook lekkerder en gezonder maakt

Over het algemeen lekker

Vriendelijk te woord gestaan door meneer aan de telefoon met betrekking tot de bezorging en aangevraagde tijdstip van de maaltijden! En ook zodanig aan voldaan!

kan niet beter

goede hoeveelheid -- goede smaak --

Goed verzorgd

Maaltijden zijn erg lekker, voor herhaling vatbaar

heerlijke maaltijden

de maaltijden zijn allemaal even lekker ik gebruik de eiwitrijke maaltijden en ben er zeer tevreden over

Maaltijden heerlijk

Maaltijden zijn heerlijk, 2x besteld en bezorging perfect. Shauffeurs zijn heel vriendelijk.

Gewoon goed

Zoals het moet: GOED!