Niet goed gekookt

Deze levering vond ik niet goed. Aardappelen hard, vis smaakte niet lekker. Ik het beging was alles goed, hachee en nu een paar brokjes vlees.

Nvt

Prima maaltijden, maar soms mis ik de aardappelen

Ik ben vegetariër en ben tevreden met de vegetarische maaltijden. Maar daarnaast eet ik ook het liefste aardappelen, gekookt, gebakken of in stamppot, dat maakt niet zoveel uit. Ik vind het ook prima om pasta te eten, maar mijn voorkeur gaat toch echt naar aardappelen uit. Mijn keuze in maaltijden wordt een klein beetje beperkt daardoor.

Lekkere maaltijden en een goede service en bezorging door vriendelijke mensen

Goede maaltijd

Altijd goed geregeld Op tijd bericht hoe laat ze komen Jammer dat er niet in de zomer meer zomerse gerechten zijn . Of met feestdagen een speciale gerecht. Voor alleenstaanden moet je jezelf verwennen. Koude gerechten in de zomer ,indien dat te verwerken is. Ik vind tot nu toe de beste maaltijden.

Uitstekende maaltijden. Als vers! En de organisatie eromheen is klasse! Jammer dat de plastic bakjes niet teruggenomen worden. We hebben al zoveel plastic afval!!

De service is goed

De service is goed. De maaltijden zoals kleine eiwitrijke maaltijden , de gewone maaltijden zijn allemaal goed.

Leuke bezorgers en zeer smakelijke maaltijden voor een betaalbare prijs

Het eten is zeer goed en lekker. Ook zijn er nooit problemen. Makkelijk te bestellen,en de bezorgsers zijn ook oké krijgen hier regelmatig een bakje koffie. Geen klachten ga zo door.

Zeer goed.

Degelijke maaltijden. Service uitstekend.

Makkelijker bestellen online!!

De tijden waarop het eten word gebracht is soms lastig .of te vroeg of te laat.

goed , op tijd

netjes op tijd , keurig verpakt , goede aanwijzingen/Tekst menu. goede kwaliteit, assortiment kleine maaltijden beperkt.

alleen maar goede ervaring.

Zeer goed verzorgde maaltijden!

Ik heb diverse maaltijden leveranciers uitgetest, maar Vers aan Tafel steekt met kop en schouders boven allen uit!

soms niet gaar

groenten en soms ook aardappel niet helemaal gaar, vind ik niet lekker.

Met deze maaltijden worden wij goed geholpen in onze situatie.

Ruime keus en goed verzorgd

Ik ben blij met deze aanbieding. Jammer dat de bezorgtijden beperkt zijn.

Heerlijk

Er is veel keus, bij de kleine maaltijden zou ik nog wat meer keus willen hebben. De smaak is prima. Ziet er aantrekkelijk en verzorgd uit. Het enige wat ik moeilijk vind is dat er op staat voor de magnetron 750. Mijn magnetron heeft 600 of 900. Nu zet ik het maar in de oven, dit duurt wel lang. Zou het toch in de magnetron kunnen? Het eten is voor iedereen een aanrader.

Top producten

Heb diverse malen andere aanbieders geprobeerd Maar vers aan tafel komt bij mij Op nummer één

Aardappelen, groente, vlees, jus . Misschien nog wat meer variatie groenten, aardappelen met verschillende groenteschijven.

Fijne maaltijden

Lekkere maaltijden makkelijk en snel klaar te maken.

Heerlijke maaltijden en grote keuze

Elke week bestel ik bij VersaanTafel mijn maaltijden voor een hele week, omdat ze mij goed smaken. Er is een groot aanbod aan maaltijden, gerangschikt op vlees-/vissoort, vegetarische en wereldgerechten, waaruit ik kan kiezen, zodat ik heel gevarieerd kan eten. Ik ben ook blij met de heerlijke snackmaaltijden, de pannekoeken en de poffertjes. De nieuwste toevoeging aan hun aanbod : het vanille ijs en het aardbeien ijs, als eiwitverrijkte tussendoortjes, zijn voor mij toppertjes !

mijn ervaring is goed.

Goede maaltijden, nette service

Wij bestellen nu 1 jaar bij Vers aan tafel, het bevalt ons heel goed..

alles is prima.

zeer vriendelijke bezorging en het eten is altijd goed.

Nikkelstraat 2

8211 AJ Lelystad