Deze levering vond ik niet goed. Aardappelen hard, vis smaakte niet lekker. Ik het beging was alles goed, hachee en nu een paar brokjes vlees.
Hi Maureen, Bedankt voor uw feedback. Jammer om te horen dat uw laatste maaltijdbestelling niet naar wens was. We hebben inmiddels telefonisch contact met u gehad om uw ervaringen te bespreken en waarderen het dat u dit met ons heeft gedeeld. We gaan de maaltijden testen en nemen uw opmerkingen serieus. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dat graag! Een smakelijke groet, Lidya van team Vers aan Tafel
Nvt
Ik ben vegetariër en ben tevreden met de vegetarische maaltijden. Maar daarnaast eet ik ook het liefste aardappelen, gekookt, gebakken of in stamppot, dat maakt niet zoveel uit. Ik vind het ook prima om pasta te eten, maar mijn voorkeur gaat toch echt naar aardappelen uit. Mijn keuze in maaltijden wordt een klein beetje beperkt daardoor.
Hi Anja Oostenveld, Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze vegetarische maaltijden. We begrijpen dat aardappelen voor u een belangrijke rol spelen in uw maaltijdkeuze. We nemen uw wens mee en blijven ons assortiment ontwikkelen. Hopelijk blijft u genieten van onze maaltijden! Een smakelijke groet, Lidya van team Vers aan Tafel
Lekkere maaltijden en een goede service en bezorging door vriendelijke mensen
Altijd goed geregeld Op tijd bericht hoe laat ze komen Jammer dat er niet in de zomer meer zomerse gerechten zijn . Of met feestdagen een speciale gerecht. Voor alleenstaanden moet je jezelf verwennen. Koude gerechten in de zomer ,indien dat te verwerken is. Ik vind tot nu toe de beste maaltijden.
Beste Antje, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over onze maaltijden en service. We begrijpen uw wens voor meer zomerse gerechten. We hebben het hele jaar door een breed assortiment van ruim 170 maaltijden, waaronder ook lichtere opties. Tijdens de feestdagen bieden we bovendien altijd drie speciale kerstmaaltijden aan, die meestal in november al te bestellen zijn. Hopelijk blijft u met plezier van onze maaltijden genieten! Een smakelijke groet, Lidya van team Vers aan Tafel
Uitstekende maaltijden. Als vers! En de organisatie eromheen is klasse! Jammer dat de plastic bakjes niet teruggenomen worden. We hebben al zoveel plastic afval!!
Hi Mathieu, Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat u zo tevreden bent over onze maaltijden en service. We begrijpen uw punt over de plastic bakjes. Daarom maken we sinds 2021 gebruik van EVOLVE-verpakkingsschalen, die volledig recyclebaar zijn. U kunt ze bij het plastic afval deponeren, waarna ze opnieuw verwerkt worden. Zo dragen we samen bij aan een duurzamere wereld! Een smakelijke groet, Lidya van team Vers aan Tafel
De service is goed. De maaltijden zoals kleine eiwitrijke maaltijden , de gewone maaltijden zijn allemaal goed.
Het eten is zeer goed en lekker. Ook zijn er nooit problemen. Makkelijk te bestellen,en de bezorgsers zijn ook oké krijgen hier regelmatig een bakje koffie. Geen klachten ga zo door.
Degelijke maaltijden. Service uitstekend.
De tijden waarop het eten word gebracht is soms lastig .of te vroeg of te laat.
Hi Agm Hooijschuur, Bedankt voor uw feedback! We begrijpen dat de bezorgtijden soms lastig kunnen zijn. Daarom informeren we u vooraf via e-mail en sms met een tijdsindicatie. Hopelijk helpt dat om hier rekening mee te houden! Ook nemen we uw opmerking over het online bestellen mee; we blijven kijken hoe we onze bestelomgeving zo gebruiksvriendelijk mogelijk kunnen maken. Een smakelijke groet,
netjes op tijd , keurig verpakt , goede aanwijzingen/Tekst menu. goede kwaliteit, assortiment kleine maaltijden beperkt.
Hi Otto, Bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over de bezorging, verpakking en kwaliteit. We begrijpen dat een ruim assortiment belangrijk is, dus we nemen uw opmerking over de kleine maaltijden mee. Hopelijk blijft u genieten van onze maaltijden! Een smakelijke groet, Lidya van team Vers aan Tafel
alleen maar goede ervaring.
Ik heb diverse maaltijden leveranciers uitgetest, maar Vers aan Tafel steekt met kop en schouders boven allen uit!
Hi J.P.C., Wat een mooi compliment, dank u wel! Geweldig om te horen dat onze maaltijden er voor u echt uitspringen. We blijven ons inzetten voor kwaliteit en smaak! Een smakelijke groet, Lidya van team Vers aan Tafel
groenten en soms ook aardappel niet helemaal gaar, vind ik niet lekker.
Hi JJ Vrij, Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat een goede garing belangrijk is voor de smaakbeleving. Naar aanleiding van uw review hebben we telefonisch contact met u opgenomen om uw ervaringen te bespreken. Fijn dat we dit met u konden doornemen. We nemen uw opmerkingen mee en blijven werken aan de kwaliteit van onze maaltijden! Een smakelijke groet, Lidya van team Vers aan Tafel
Met deze maaltijden worden wij goed geholpen in onze situatie.
Hi G.J. Gregoire, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat onze maaltijden u goed ondersteunen. We hopen u nog lang van dienst te mogen zijn Een smakelijke groet, Lidya van team Vers aan Tafel
Ik ben blij met deze aanbieding. Jammer dat de bezorgtijden beperkt zijn.
Er is veel keus, bij de kleine maaltijden zou ik nog wat meer keus willen hebben. De smaak is prima. Ziet er aantrekkelijk en verzorgd uit. Het enige wat ik moeilijk vind is dat er op staat voor de magnetron 750. Mijn magnetron heeft 600 of 900. Nu zet ik het maar in de oven, dit duurt wel lang. Zou het toch in de magnetron kunnen? Het eten is voor iedereen een aanrader.
Beste Ria, Bedankt voor uw mooie review! Goed om te horen dat de maaltijden in de smaak vallen en dat de presentatie bevalt. We nemen uw wens voor meer variatie bij de kleine maaltijden mee. Wat betreft de magnetronstand: we hebben u hier inmiddels over gesproken en de omrekentabel toegestuurd. Hopelijk maakt dit het opwarmen een stuk eenvoudiger. We waarderen uw aanbeveling! Een smakelijke groet, Lidya van team Vers aan Tafel
Heb diverse malen andere aanbieders geprobeerd Maar vers aan tafel komt bij mij Op nummer één
Hi Albert, Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent! Fijn dat onze maaltijden goed bevallen. We blijven ons best doen om kwaliteit en variatie te bieden! Een smakelijke groet, Lidya van team Vers aan Tafel
Aardappelen, groente, vlees, jus . Misschien nog wat meer variatie groenten, aardappelen met verschillende groenteschijven.
Hi Ina, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent. We begrijpen dat variatie belangrijk is en nemen uw suggestie mee. Hopelijk blijft u genieten van onze maaltijden! Een smakelijke groet, Lidya van team Vers aan Tafel
Lekkere maaltijden makkelijk en snel klaar te maken.
Elke week bestel ik bij VersaanTafel mijn maaltijden voor een hele week, omdat ze mij goed smaken. Er is een groot aanbod aan maaltijden, gerangschikt op vlees-/vissoort, vegetarische en wereldgerechten, waaruit ik kan kiezen, zodat ik heel gevarieerd kan eten. Ik ben ook blij met de heerlijke snackmaaltijden, de pannekoeken en de poffertjes. De nieuwste toevoeging aan hun aanbod : het vanille ijs en het aardbeien ijs, als eiwitverrijkte tussendoortjes, zijn voor mij toppertjes !
Hi Rita, Bedankt voor uw uitgebreide review! Wat leuk om te horen dat u wekelijks bij ons bestelt en geniet van de variatie in ons assortiment. En mooi dat de eiwitverrijkte ijsjes een favoriet zijn – een lekkere én voedzame toevoeging. We blijven ons assortiment met zorg uitbreiden! Een smakelijke groet, Lidya van team Vers aan Tafel
mijn ervaring is goed.
Hi Jan, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat uw ervaring goed is. We hopen u nog lang van lekkere maaltijden te mogen voorzien! Een smakelijke groet, Lidya van team Vers aan Tafel
Wij bestellen nu 1 jaar bij Vers aan tafel, het bevalt ons heel goed..
zeer vriendelijke bezorging en het eten is altijd goed.