Heel blij

Heel goede service

Lekker

Op naar de volgende bestelling Groet Ben

Goede afspraken over levering kunnen maken. De maaltijden zijn voldoende als portie en erg lekker.

Prijs kwaliteits verhouding

De Prijs kwaliteits verhouding is goed, prima afgeleverd. IK was niet thuis maar door gebruik te maken van een sleutelkluisje zijn de maaltijden netjes in de diepvries gelegd. Heel tevreden.

Makkelijk

Lekkere maaltijden en dus erg makkelijk

het eten was lekker .en je hoeft er niet voor naar een ah. te gaan blijf zoo door gaan

Lekker en mooie porties

De maaltijden zien er verzorgd en smakelijk uit. Ze zijn het ook,

Eerst begonnen met een proefbox die heerlijk was hebben daarvan genoten. Maaltijden zijn bereid zoals wij gewend zijn veel keuze uit maaltijden met gekookte aardappelen .. Nú bestellen we wekelijks, bezorging is fijn en de jonge man die bij ons bezorgd altijd vriendelijk en behulpzaam.

Lekker en smakelijk gepresenteerd

We hebben pas 2 maaltijden gebruikt, maar de smaak was prima. De bezorger was vriendelijk. Zonder de aanbieding zijn de gerechten wel te prijzig voor ons.

neutraal

Boerenkool was oké! De pannenkoeken vielen tegen. Ik maak ze zelf lekkerder. Kosten dan veel minder

Saai

Als ik 4 van de 5 maaltijden krijg met aardappel puree. Wordt ik daar niet vrolijk van

Snel op tafel

Smaakvol. Betrouwbare bezorging

Zeer smakelijke maaltijden

De maaltijden smaken goed. Er zijn duidelijk geen pakjes en zakjes gebruikt wat ik een grote plus vind. De hoeveelheid is precies goed.

Voldoende

Goede maaltijden lekker van smaak

Lekker maaltijden, wel wat weinig smaak is goed .

?

?

Ik was zeer verrast

Had voor Uw eten 2 andere geprobeerd maar voldeed niet. Dan naar vers aan tafel ja zet in de magnetron en daar komt een konongsmaal tevoorschijn echt heerlijk had 7 gerechten allemaal even lekker. Met vlees om te zoenen.

Ik heb nog maar weinig ervaring maar wat ik heb gegeten was goed"de witlofschotel was wat hard,doordat de ziel er in was gebleven,en die is voor mij hard,jammer.

lekker

smaakt prima ,maar wel zoutig

heerlijke maaltijden

maaltijden werden bezorgt door een zeer vriendelijke bezorger, ik had de kleine eiwitrijke maaltijden besteld, dit is precies genoeg voor mij aangezien ik geen grote eter ben. het geheel ziet er zeer verzorgd uit en ze smaken verrukkelijk. mijn complimenten voor vers aan tafel.

Smaak was goed maar

aangezien ik alleen woon zal ik niet elke week bestellen ben nl ook nog bij een 2e maaltijd service Klaant . maar zonder meer wel voor herhaling vatbaar met vr groet Jan Voorter Geleen

Eerste keer dat ik een maaltijdservice probeer, ik ben er erg blij mee

Was afwachtend, en nu bijna tevreden.

Helaas vond ik de soepen niet lekker, tikkeltje te zout. De maaltijden daarentegen, zien smakelijk uit, en zijn ook smakelijk. De portie grote is goed voor mij. Ben tevreden over mijn bestelde proefpakket.

Het smaakt echt zoals de producten die aangegeven staan op de verpakking

Echt smakelijk

geef nog geen oordeel.

Ik kan nog geen oordeel geven. Ik ben 1 sept weduwe geworden en van tevreden klanten werd ik enthousiast gemaakt over uw product. Ik eet nog veel bij mijn kinderen of ze eten bij mij. ik heb 1 maaltijd genuttigd en die was erg lekker. Voorlopig bestel ik nog geen nieuw pakket, maar dat zak zeker gebeuren. Even geduld.

Nikkelstraat 2

8211 AJ Lelystad