Verbaasd dat een maaltijdservice zo goed is.

Heb verschillende maaltijdservices uitgeprobeerd. Ik kwam op de site van Vers aan Tafel, bestelde enige maaltijden.Later zag ik dat het diepgevroren aangeleverd zou worden en linea recta de vriezer in.Dat was een probleem moest gauw ruimte creëren.Benieuwd naar de eerste maaltijd, was zo verrast niet zout, verse smaak alsof het net gekookt was.Heerlijk, de andere maaltijden exact de zelfde ervaring.Heb weer besteld!!!!

Top Service voor heerlijk eten!

Vriendelijke chauffeur, was zelfs vroeger dan aangekondigd vanwege het warme zomerweer.

goed,smaakt,genoeg

het is goed,netjes verpakt en makkelijk te bereiden. Het smaakt(ik heb hollandse maaltijden) en het is genoeg. makkelijk is dat je het vanuit bevroren toestand klaarmaakt,dus hoeft pas op laatste moment te kiezen wat het wordt.

Ook goed

Erg tevreden

Verrassende maaltijden. Inderdaad Hollandse pot. Erg lekker

Wat een heerlijke maaltijden.

De 1e keer diverse maaltijden besteld en al enkele genuttigd. Ze waren allemaal even lekker. Wel een klein beetje aan de zoute kant, maar dat is persoonlijk natuurlijk en wat je gewend bent.

Heb er pas een gegeten maar die smaakte voortreffelijk

Dit komt omdat ik 3 dagen in de week bij mijn dochter eet maar tot nu toe wel voor herhaling vatbaar

Vlak

Levering prima, vandaag de zuurkool geprobeerd, helaas viel het tegen, vlakke smaal, we hopen dat de andere schotels uit het proefpakket beter smaken.

Hele lekkere gerechten en makkelijk

De maaltijden zijn goed verzorgd. Sommige vond ik wat karig. Bijvoorbeeld witlofschotel, maar 2 struikjes witlof met heel veel vocht,

Hele fijne eerste keer Super aardig en alles werd duidelijk uitgelegd Kan niet beter

We vonden de maaltijd smakelijk

Een maaltijd te weinig voor 2 personen en 2 te veel, dat wel.

Lekkere verse maaltijden

Eerste bestelling gedaan. Ook soep besteld. Heerlijke verse maaltijden. Alleen de boerenkool stamppot was erg zout

Smaken goed

Te weinig groenten (max.150 gram.) Teveel aardappelen. ( natuurlijk goedkoper dan groenten) Zou graag zien minimaal 250 gram groenten en 100 gram aardappelen

Erg lekkere maaltijden

Smaakt heerlijk. Voor dat geld, proefpakket, kan men het niet zelf maken.

Zeer aan te raden

Mijn eerste ervaring, heerlijke maaltijden. Dr volgende zijn reeds besteld. Super

Lekker.

Het smaakt lekker.

Het ziet er goed uit de smaak oke

Eten viel wat tegen, maar was uiteindelijk wel lekker

de maaltijden zijn smakelijk klaar gemaakt, maar wel met erg weinig groente

Prettig kontakt en goed eten

Prettig kontakt en goed eten

De levering was prima en vriendelijke bezorger. En het eten smaakte heerlijk. Ik heb meteen weer wat besteld.

Heel erg lekker gegeten

Het eten was verrassend lekker, maar pas de eerste kennismaking. Weer besteld en zijn benieuwd naar de volgende maaltijden. Ook de service telefonisch en vooral van de bezorger was goed tot prima.

erg gewoon

dit is nooit door koks gefabriceerd, zeker de sauzen niet

Goede smaken

De maaltijden van Vers aan Tafel passen bij mijn smaakpapillen. Bovendien zijn de porties ruim voldoende. Zoveel keuze elke keer. Prijs-kwaliteit zit ook al goed en de maaltijden worden netjes aan huis bezorgd. Het bedrijf communiceert tijdig wanneer.

Goed product

Nikkelstraat 2