alleen maar goede ervaring.

Zeer goed verzorgde maaltijden!

Ik heb diverse maaltijden leveranciers uitgetest, maar Vers aan Tafel steekt met kop en schouders boven allen uit!

soms niet gaar

groenten en soms ook aardappel niet helemaal gaar, vind ik niet lekker.

Met deze maaltijden worden wij goed geholpen in onze situatie.

Ruime keus en goed verzorgd

Ik ben blij met deze aanbieding. Jammer dat de bezorgtijden beperkt zijn.

Heerlijk

Er is veel keus, bij de kleine maaltijden zou ik nog wat meer keus willen hebben. De smaak is prima. Ziet er aantrekkelijk en verzorgd uit. Het enige wat ik moeilijk vind is dat er op staat voor de magnetron 750. Mijn magnetron heeft 600 of 900. Nu zet ik het maar in de oven, dit duurt wel lang. Zou het toch in de magnetron kunnen? Het eten is voor iedereen een aanrader.

Top producten

Heb diverse malen andere aanbieders geprobeerd Maar vers aan tafel komt bij mij Op nummer één

Aardappelen, groente, vlees, jus . Misschien nog wat meer variatie groenten, aardappelen met verschillende groenteschijven.

Fijne maaltijden

Lekkere maaltijden makkelijk en snel klaar te maken.

Heerlijke maaltijden en grote keuze

Elke week bestel ik bij VersaanTafel mijn maaltijden voor een hele week, omdat ze mij goed smaken. Er is een groot aanbod aan maaltijden, gerangschikt op vlees-/vissoort, vegetarische en wereldgerechten, waaruit ik kan kiezen, zodat ik heel gevarieerd kan eten. Ik ben ook blij met de heerlijke snackmaaltijden, de pannekoeken en de poffertjes. De nieuwste toevoeging aan hun aanbod : het vanille ijs en het aardbeien ijs, als eiwitverrijkte tussendoortjes, zijn voor mij toppertjes !

mijn ervaring is goed.

Goede maaltijden, nette service

Wij bestellen nu 1 jaar bij Vers aan tafel, het bevalt ons heel goed..

alles is prima.

zeer vriendelijke bezorging en het eten is altijd goed.

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Elke week bestel ik de maaltijden voor mijn moeder. Zij vindt ze lekker. Laatst was ik vergeten de maaltijden op tijd te bestellen. Ik was zeer blij met de flexibiliteit zodat mijn moeder toch die week elke dag haar maaltijd had, ook ging t op rustige en behulpzame wijze. Zeer plezierig.

tevreden

Eten is smakelijk, fijn dat het bevroren wordt geleverd. Kan gelijk in de vriezer. Netjes afgeleverd, goed verpakt. Gratis levering bij 6- en nog eens €5 korting bij 12 maaltijden. Ruime keuze, kortom zeer tevreden!

Heerlijke & gezonde maaltijden

Ik ben al een poosje klant bij Vers aan Tafel en nog steeds erg enthousiast. Keuze genoeg in het assortiment. Het wordt netjes bevroren geleverd door een hele vriendelijke bezorger. Opwarmen van de maaltijden is zo klaar en de tijd hiervoor staat netjes op het etiket van de maaltijd. De smaak is perfect, niets aan toe te voegen. Na een drukke werkdag kan ik heerlijk eten dankzij Vers aan Tafel!

Vlees ongaar en te taai

De kip is lekker mals, maar rund en varkens vlees niet, is te taai! Moet het altijd voor ons beide aan heel kleine stukjes snijden.

perfect

Heerlijk eten en altijd op tijd bezorgd, nette porties en goed verpakt.

Goede service, prima maaltijden.

Wekelijks op vrijdag geleverd, en altijd voorzien van een kort gezellig moment. Maaltijden zijn gewoon prima te noemen altijd voldoende voor 1 persoon en heerlijk van smaak. Maar 1 keer verkeerd artikel ontvangen, en dat werd ook direct gecrediteerd. Al met al is dit de 5 sterren meer dan waard!

Ik ben een tevreden klant.

De maaltijden zijn gemakkelijk te bestellen en de levering verloopt altijd weer probleemloos op een vaste dag in de week. De maaltijden zijn eenvoudig in de magnetron op te warmen en de porties zijn voldoende groot.

Maaltijden zijn lekker.

Prima maaltijden

Blij met de kleine porties.

Uitmuntend

Goede bezorging ,vriendelijk ,en uitstekende keuze in maaltijden ,een aanrader

Goed!

Meer dan tevreden. Hoe ik benaderd wordt? Keurig!.Tijdstip van bezorging is correct. Altijd gezellig.

Heerlijke maaltijden, goed van smaak en gevarieerd

Keuze uit zeer gevarieerde maaltijden. Heerlijk van smaak en uitstekend verzorgd, op afgesproken dag prima verpakt en afgeleverd door een zeer vriendelijk medewerker

Nikkelstraat 2

8211 AJ Lelystad