Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Vanaf het moment dat ik binnenkwam in de pop-up voelde ik me welkom. Omringd door lachende gezichten, behulpzame ondernemers, en overal een boeiende sfeer. Ik vind het nochtans moeilijk iets te kiezen, alles is interessant (de kaarsjes of diy-kitten) en indrukwekkend mooi (keramiek of glazen vaasjes). Gelukkig kan ik nu ook online jullie pop-up bekijken! Veel succes verder!
28 February 2025
Diana Roșu
Knokke-Heist
Dank je wel voor je geweldige review! 😊 Het is fijn om te horen dat je genoten hebt van de sfeer en het aanbod. We doen ons best om een plek te creëren waar iedereen iets moois kan vinden. Gelukkig kun je nu ook online verder ontdekken!
Heel leuk concept waarbij de klanten kunnen gaan voor een pakket om zelf te creëren en te combineren of een afgewerkt product te kopen. Originele geschenkjes en mooie opstelling in de winkel. Ik kom zeker nog terug!
27 February 2025
Els
Dudzele
Bedankt voor je enthousiaste review! 😊 Het doet ons plezier dat je ons concept en de originele geschenkjes weet te waarderen.
Mooi en gezellig ingerichte pop-up, klantvriendelijk personeel met een leuk, tof assortiment waarmee je jezelf of anderen mee kan plezieren!
N.v.t.
Rudi
Diksmuide
Bedankt voor je prachtige review! 😊 We zijn blij dat je de sfeer, ons team en het assortiment zo waardeert.
Een enthousiaste begroeting die uitnodigde om hun leuk assortiment te bekijken.
N.v.t.
Sandra
Diksmuide
Bedankt voor je fijne woorden! 😊 Wat leuk om te horen dat je je welkom voelde en ons assortiment kon appreciëren.
Heel goed begeleid door Auke schitterend zelf! Prachtig madammeke
Samuel Snoeck
Izegem
Altijd fijn om iets te kopen bij enthousiaste studenten. Je ziet dat ze een hart hebben voor retail en voor mooie spullen! jammer dat ze binnen een paar maand al stoppen :)
marjorie meul
9040 - Sint Amandsberg
Wat een mooie complimenten, dankjewel! 😊 Onze studenten steken er inderdaad veel passie en enthousiasme in, dus het is fijn om te horen dat dat opvalt.
Ze hebben een breed assortiment, voor elk wat wils. Ik kom zeker terug! Een aanrader!
Katrien
Zottegem
Wauw, dank je wel voor deze enthousiaste beoordeling! 😊 Het is geweldig om te horen dat ons assortiment zo goed in de smaak valt. We doen ons best om voor iedereen iets bijzonders te bieden, en we kunnen niet wachten je snel weer te zien.
Creatief en tof project door sympathieke studenten!
Jasper
Zottegem
Wat een toffe reactie, dank je wel! 😊 We zijn zo blij dat ons creatieve project in de smaak valt. Het betekent veel voor ons dat jullie het enthousiasme van onze studenten kunnen voelen. Hopelijk zien we je snel weer
Ik heb een wenskaartje gekocht bij Atelier 19 in de ring van Kortrijk en het is superleuk! De kaartjes hadden allemaal speciale ontwerpen ik vond precies de ene die ik zocht. Ik kom zeker nog eens terug!
21 February 2025
Nicky
Aarsele
Wat fijn om te horen dat je blij bent met je wenskaartje! We zijn heel blij dat je precies vond wat je zocht. We kijken ernaar uit je binnenkort weer te verwelkomen bij Atelier 19!
Atelier 19 draait volledig om kleur en persoonlijke expressie. We hebben gekozen voor een winkel waar we artikelen aanbieden die klanten kunnen personaliseren op woensdag en zaterdag in ons atelier. Denk aan het versieren van producten met levendige kleuren, het samenstellen van je eigen juwelen, en het vinden van de leukste cadeautjes in onze winkel.
Ringlaan 34
8500 Kortrijk