Wederom genoten van jullie heerlijke chocola en natuurlijk de top service die jullie blijven leveren! En weer hele snelle bezorging!! Dank jullie wel!

De snaak weet ik niet het was een cadeau.

Mijn ervaring is de prima bezorging.

Heerlijke en prachtige paaschocolade

Wat n heerlijke beleving!!

Ik mocht vorig jaar kennis met jullie crazy eggs maken,en dacht dit jaar Ooohhh ja die gaan we even bestellen. Ook had ik nog andere eitjes besteld, zat een verkeerd etiket op, na bellen zouden we t omruilen,maar tot mijn grote verrassing mocht ik beide blikjes choco.eitjes houden!! Wat n service! Super, nogmaals dank!

We love Lindy's chocolade

Zo blij dat ik jullie heb gevonden. Heerlijke chocolade, top service met name Derek die we hebben gesproken, denkt met je mee en ze leveren echt mega snel.

Afspraken keurig nagekomen!

Correct uitgevoerde levering

Heerlijke chocolade met veel variaties

De bonbons van Lindy's zijn heerlijk. Verassende smaken!

Mooi product en een heerlijke smaak!

Elke bestelling wordt met zorg ingepakt, en de chocolade in verschillende smaken is altijd weer heerlijk!

Perfect!

Zeer blij! Alles perfect! Bedankt en tot volgende keer.

Fantastische valentijn chocolade

Mijn drie meisjes waren bijzonder verrast en blij met de wonderbaarlijke heerlijke chocolade plakken met vulling die ik voor ze had gekocht voor Valentijnsdag 2025. Lindy maakt ontzettend lekkere ambachtelijke chocolade voor een goede prijs. Niet goedkoop maar dan ook heel goed en uitzonderlijk lekker. Chocolade voor iedere dag? Nee. Voor bijzondere gelegenheden? Jazeker!

Overheerlijk!

De bonbons hebben een pure smaak van de ingrediënten. Echt heerlijk!

Heerlijke patisserie!

Leuk om te krijgen en heel leuk om cadeau te doen. Héél erg lekker! kortom aanbevolen

Zending goed verpakt en zonder beschadiging aangekomen. De bonbons zien er fantastisch uit. Worden op 8 maart geserveerd na een diner. Ik ben ervan overtuigd dat ze net zo goed smaken als ze er uitzien. Top. Ik kom zeker bij uw bedrijf terug met nieuwe bestellingen. Hartelijk dank en vriendelijke groet, Jannie Schenk

Mooie chocolade relatiegeschenken

Het versturen van een box met 9 heerlijke bonbons, waarvan één met ons logo, is door onze relaties bijzonder goed ontvangen. Niet verwonderlijk, want de bonbons waren mooi en de smaak uniek van zowel de chocolade als de vulling. De samenwerking met Lindy's verliep soepel. Een Goed advies voor de inhoud en de verzending is door Lindy's uitgevoerd conform afspraak. Zoek je een leuk relatiegeschenk? Dan is een bonbon box van Lindy's een echte aanrader.

Heerlijk

Super snelle levering, helemaal top. En de chocolade repen waren heeeeerlijk. Ik heb er van genoten. Echt een aanrader!

Geweldig!

Heerlijke chocolade smaken en origineel

Heerlijke bonbons

Vegan bonbons, heerlijke smaken en mooi verpakt en snelle verzending. Zeker een aanrader

Chocolade op hoog niveau

een heerlijke diversiteit van bijzondere smaken. Steeds worden wij weer verrast door de bijzondere vormen en aanbod. Als je echt wilt genieten van chocolade dan ben je hier aan het juiste adres!

Heerlijk

Zeer smakelijk en mooie presentatie

Weteringpad 42

3762 EN Soest