Mooie koek en goede service

Na een miscommunicatie, heb ik contact gezocht met de contactpersoon van feestkoek. Er werd alert gereageerd en het probleem werd snel opgelost. Wat voor mij niet duidelijk was, is dat de koek wordt opgestuurd via PostNL. Verder een leuk uitziende, lekkere koek.

Heerlijke xxl koek, goede verpakt en netjes volgens alle wensen ontvangen. Genoten!

Heerlijke koek, makkelijk vorm te geven en netjes thuisbezorgd maar…

Heerlijke koek, makkelijk vorm te geven en netjes thuisbezorgd maar… Het was nog leuker geweest als de opgegeven tekst ook op de koek had gestaan. Het was nu toch wat knullig . (Tekst moest dus zijn: discoparty van Dylara en Amber)

Omdat mijn vrienden nog op vakantie waren had ik een verkeerde datum aangegeven voor bezorging,na een whats app werd daar door Feestkoek snel op geanticipeerd en kon ik nog voor een andere bezorgdatum kiezen. Top Feestkoek ,mijn vrienden waren aangenaam verrast met jullie feestkoek bij thuiskomst. Super service en superleuk kado.

Leuk, mooi versierd en erg lekker

Super netjes verstuurd en keurig verpakt. Heerlijke koek met leuke versiering. Hier waren ze er erg blij mee.

Oplichterij

Dunne, onsnijdbare, moeilijk uitdeelbare en zeker géén feestelijke koek. Goedkope brokkelige smaakkoek, die evengoed door een kind gebakken zou kunnen zijn. Zelfs met voucher van Vakantieveilingen, nog te duur!

Goed contact over de wensen. Zeer goed verpakt en verzonden op de gekozen datum. Mooi versierd met fondant, smarties en tekst. Wij en de krijgers waren zeer verrast over het resultaat. En de koek smaakt heerlijk!

Heerlijk en origineel om kado te geven.

Makkelijk te bestellen en snelle en prima levering. Grote en heerlijke koek voor de hele familie.

Top om deze overheerlijke koek kado te doen!!

Wat leuk en origineel deze koeken van feestkoek, heb er al paar mensen, die iets feestelijke te vieren hadden ,kado gedaan!!

Geweldig!

Zoveel leuke reacties ontvangen!

De koek en service waren top. Heerlijk echt een aanrader!!

Zier er super leuk uit

De koek zelf is erg zoet en vrij zacht de versiering is keurig en zo ook de bezorging maar 3 stuks in 1 familie is wat teveel. Zeker een leuk presentje maar zou het zelf niet weer bestellen.

Idee is geweldig, uitvoering kan worden verbeterd

Op de foto's ziet het er geweldig uit. En bij het ontvangst veel groter dan verwacht wat pluspunten zijn. Ook de bestelling was op de afgeaproken datum geleverd. Minpunt, als ik aan boterkoek denk. Dan denk ik aan een zachte, romige, boterachtige smaak. Helaas is de koek vrij droog, dus het idee is leuk maar de smaak is niet heel smaakvol. Wel jammer want heb er twee besteld. Als ik het had geproefd vantevoren had ik de tweede bestelling niet geplaats...

Origineel cadeau!

Erg origineel en zeer positief ontvangen door de krijger. Smaakte ook zeer goed!

Heerlijk en op tijd

Perfect op tijd en een heerlijke koek

Super leuk kado

Prima volgens de site leuk om te geven

Grappig!

Ik was erg blij met de koek en de reactie van mijn partner die hem kreeg was echt goud! Echter was de onderkant NIET luchtdicht verpakt, dus dit vond ik zelf niet zo fris. De seallaag was van onderen helemaal open. Dit betekent dat het zeer waarschijnlijk de hele rit niet dicht is geweest en dat vind ik met etenswaren gewoon wel echt een must. Zoiets kan gebeuren maar als je zo'n zoveel geld betaalt, ga ik er een beetje vanuit dat het goed wordt verzonden.

Feestelijk cadeau'tje

Een superleuke en lekkere koek als kado bezorgd. Feestkoek neemt contact op als de post niet bezorgd, in dit geval op koningsdag en zorgt voor een snelle oplossing. Top!

Dik tevreden

De koek was heerlijk. Persoonlijk houd ik er meer van dat de tekst ook met glazuur opgespoten wordt ipv op eetbaar papier fedrukt. Bezorging was perfect.

leuk voor 1 keer

Naam verkeert geschreven, van een IE een Y gemaakt. ik heb er maar geen werk van gemaakt, maar wel slordig.

Leuke traktatie

Wij aten de feestkoek op Pasen samen met familie. De hele familie was laaiend enthousiast want wat een leuk ontwerp, en dan nog zo lekker smaken ! Volgende maand een feestkoek als traktatie van de zoon voor de klas, leuk voor de kleutertjes op de koek te mogen breken en samen op te eten.

Heerlijke koeken

Wat een ontzettend grote en heerlijke koeken. Ideaal dat ze bezorgd worden per post. Ik ben goed geholpen door de klantenservice toen ik haast had met verzending.

Wat een mooie koek hebben we mogen ontvangen. Onze dochter was blij verrast en de koek was onwijs lekker.

Superkoek

Erg leuk zo'n "auto" koek. Mooi versierd in blauw en met smarties!! Ik kende het principe niet, even wennen aan smaak en structuur, maar lekker en lekker veel om uit te delen!!

Ziet er fantastisch uit

Nog niet geproefd, maar het ziet er geweldig uit. Mijn dochter was zeer verrast.

Over Feestkoek.nl

Feestkoek.nl is dé specialist in ambachtelijke Spakenburgse boterkoeken, speciaal ontworpen om elk feestmoment extra bijzonder te maken. Onze feestkoeken zijn groot, vers en volledig te personaliseren met kleur, tekst, fondant en versieringen. Of het nu gaat om een verjaardag, bedrijfsfeest, relatiegeschenk of een speciale traktatie, wij zorgen voor een unieke en smaakvolle verrassing. Naast onze klassieke feestkoeken bieden wij ook originele varianten aan, zoals koek in de vorm van een hart, beer, auto, huis of ovaal. Bovendien leveren we op maat gemaakte koekcadeaus voor bedrijven, compleet met logo en bedrijfsboodschap. Dankzij onze luchtdichte en stevige verpakking blijven de feestkoeken vers en zijn ze eenvoudig te verzenden en uit te delen. Beleef feestelijke momenten met Feestkoek.nl – een heerlijke verrassing voor jong en oud!