Lekkere verse en mooie koek

Heel netjes en goed verpakt. Koek is vers en erg lekker. Leuk gepersonaliseerd.

Perfect gebakken

Heel leuk om weg te geven met persoonlijke test of logo

De koek was mega lekker en super versiert. Voor ons volgende feestje bestellen we weer een feest koek

Heelll mooi

Ben tevreden met resultaat, zo prachtig uit, snel levering, goed, stevig ingepakt en het koek waren lekker. Top!!

Uitstekende service, vlotte levering

Ik had eerst een vraag en werd vlot en vriendelijk geholpen. Koek werd snel bezorgd. Ziet er super mooi uit. Goed verpakt. Ik weet niet hoe hij smaakt, is een kado.

Zoveel complimenten

Fantastische ervaring met Feestkoek.nl! Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Feestkoek.nl en ik ben enorm tevreden! Hij was niet alleen prachtig gedecoreerd, maar ook ontzettend lekker. Je proeft echt de ambacht en kwaliteit. De service was top: snelle levering en keurig verpakt, zodat alles in perfecte staat aankwam. De personalisatie maakte ons feestje extra speciaal! De communicatie met de klantenservice was ook prettig – vriendelijk. Kortom een echte aanrader

Heerlijke en mooi versierde koeken!

Hele leuke koek in de vorm van een beer voor de eerste verjaardag van onze zoon! Was heerlijk! Niet te dik, maar heerlijk smeeuig!

Heerlijke koek! Netjes geleverd volgens afspraak. Ontzettend leuke verrassing om te geven of te krijgen

Geweldig!

Voor mijn man zijn 32e verjaardag een feestkoek besteld en deze was heerlijk! Super leuk versierd en voor zeker 25 personen. In juni wordt mijn dochter 3 jaar en gaan we er weer 1 bestellen!

Super leuk, zeer goed ontvangen een heerlijke koek delicatesse met een persoonlijke noot uit Spakenburg

Wat een leuke verrassing

Heerlijke koek . Mjjn kleindochters waren er ook verrukt van!

Super!!!

Het is echt een aanrader. Origineel & leuk voor een feestje ook. De koek kwam van NL naar ons in BE. De manier van verzenden is helemaal top. De koek zat goed ingepakt en werd goed geleverd. Feestkoek is echt een feestje. Ons jarige dochtertje was er heel blij mee. Ook leuk als traktatie voor school.

Ziet er leuk ui, maar smaak is niet bijzonder

De koek ziet er leuk uit. De smaak is wat flauw, niet bijzonder, de koek is erg dun. Levering verliep goed.

Fantastische en erg lekkere (feest) koek

Via een social deal deze koek gekocht voor een pensioen feestje van een collega als verrassing. Zij was enorm verrast en alle genodigden hebben hier heerlijk van gegeten.

Super mooie en lekkere koek, goede verpakking!

De koek kwam stevig verpakt aan. Prachtige koek en ook heel lekker!

Mijn bestelling kwam helaas door de bezorgdienst te laat, maar ' feestkoek' reageerde meteen door contact met mij op te nemen en verdere afspraken te maken. De dag na de eigenlijk geplande datum werd de koek geleverd, mijn collegae waren aangenaam verrast. Mooie attentie.

Zo’n mooie lekkere koek

Echt een eye catcher en nog lekker ook zeer tevreden en leuke reacties op gekregen ook zeer netjes en zorgvuldig ingepakt.

Over Feestkoek.nl

Feestkoek.nl is dé specialist in ambachtelijke Spakenburgse boterkoeken, speciaal ontworpen om elk feestmoment extra bijzonder te maken. Onze feestkoeken zijn groot, vers en volledig te personaliseren met kleur, tekst, fondant en versieringen. Of het nu gaat om een verjaardag, bedrijfsfeest, relatiegeschenk of een speciale traktatie, wij zorgen voor een unieke en smaakvolle verrassing. Naast onze klassieke feestkoeken bieden wij ook originele varianten aan, zoals koek in de vorm van een hart, beer, auto, huis of ovaal. Bovendien leveren we op maat gemaakte koekcadeaus voor bedrijven, compleet met logo en bedrijfsboodschap. Dankzij onze luchtdichte en stevige verpakking blijven de feestkoeken vers en zijn ze eenvoudig te verzenden en uit te delen. Beleef feestelijke momenten met Feestkoek.nl – een heerlijke verrassing voor jong en oud!