Campos 2

Goede snelle service

Vliegen gordijn

Frejus 2 100x230

Snelle levering en het vliegen gordijn is gemakkelijk te installeren en op maat te maken.

2x Lazio 1

Super service: snel, vriendelijk en heel behulpzaam

Trento 4

alles is prima verlopen: goed en degelijk produkt, levering,...

Vliegordijnen turquoise blauw

Goede ervaring. Het bestellen ging makkelijk de levering snel. Alles netjes verpakt en heel aangekomen.mooie vlieggordijn en kwaliteit.

La Tenda deurgordijn STRESA 3

Ik ben zeer tevreden,alles is naar wens verlopen.

Prima assortiment

Vliegengordijn

Zij hebben een mooi vliegengordijn geleverd dat zijn werk doet

vliegengordijn

prima, mooi gordijn en keurig conform afspraak

Transparant gordijn

Duidelijke communicatie en mooi product

la tenda

Zwart alu vliegengordijn la tenda

Prima. Snelle reactie op de vraag of een profiel ook in het zwart geleverd kon worden. Mooi opgelost.

Vliegen gordijn

Voor die prijs, �89,95 best wel een teleurstelling. Stringen plakken aan elkaar vast, waardoor veel ruimte ertussen, waar de vliegen met liefde door naar binnen gaan. Wel snelle levering, dat was wel fijn

Deur gordijn in parels

Ik heb nog niets ontvangen??

Lucca vliegen gordijn

niet tevreden over gordijn. zijdopjes laten te makkelijk los, gordijn sluit onvoldoende, strengen ver uit elkaar waardoor vliegen/muggen alsnog binnen komen.had voor de prijs wel wat meer verwacht.kwaliteit van het materiaal op zich niet slecht.

La Tenda Campos

Na aankoop van vliegengordijn bij dealer bleek na bezichtiging en inpakfout het vliegengordijn erg samen te klitten. Na contact met La Tenda Deurne een compleet nieuw vliegengordijn Campos ontvangen. We zijn super tevreden.Nogmaals dank.

Kralen vliegengordijn

Prima gordijn

Vliegengordijn ELBA 3 120x230cm lichtbruin

Bestelling geplaatst en wilde nog even informatie opvragen over een vliegengordijn. Helaas de hele dag geprobeerd het bedrijf te bellen, maar er nam niemand op. Toen maar een mailtje gestuurd. In de avond kreeg ik netjes een mail terug met antwoord op mijn vragen. Het vliegengordijn werd ook de volgende dag meteen verstuurd via DPD en ik had hem binnen 2 dagen in bezit. Het is ook een stevig en mooi vliegengordijn wat gemakkelijk op te hangen is en perfect past bij mijn inrichting en in het kozijn! Dus ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan.

Doen wat ze beloven

Vliegengordijn ketting

Goed en snel geleverd

store alu

tr�s satisfaite

alusax vliegengordijn

Prettig telefooncontact en goed advies. Kwalitatief mooi vliegengordijn. Erg tevreden.

Vliegengordijn

Ik heb een positieve ervaring mbt afhandeling en product

Industrieweg 14

5753 PC Deurne