Rimini 1

Merci, produit parfait et livraison rapide. Thank you, excactly what we needed, and it was very quick to receive it.

Bloemencorso van pvc slierten

Levering was keurig verpakt en netjes op tijd

Vliegengordijn touw

Touw Toulon 1 (vliegengordijn)

Ik heb onlangs een vliegengordijn bij dit bedrijf besteld en ben zeer tevreden.

Pro Bellano 4

quasi perfect

vliegergordijn

snelle bezorging

Deurgordijn Frejus 6

Vliegengordijn Rimini

Prima op de hoogte gehouden en levering goed verlopen. Topkwaliteit vliegengordijn, echt waar voor je geld. Beste vliegengordijn ooit!

Glazen kralen gordijnen 90x210

Zeer mooi glazen kralen gordijnen (4�) gekocht 90 x 210 .

Toulon 1 vliegengordijn

Ik was al een tijdje op zoek naar een mooi/leuk vliegengordijn. Op deze site een hele gave gevonden, van touw!WAUW!!! �n super snel geleverd! Heel blij mee!

Vliegengordijnen

Bijzonder goed voor elkaar allemaal. Goede kwaliteit en mooie spullen. Service uit de kunst en razend snelde goederen ontvangen.

Blauw kralengordijn

Verrassend snel geleverd in Frankrijk

Vl iuegengordijn

La Tenda vliegengordijn

Vliegen gordijn

Vinci

Super service

Vliegengordijn Rimini

Op de website een aquarium blauw gordijn besteld (zo zag het plaatje ee tenminste uit) en vervolgens een natural gordijn ontvangen

Vliegengordijn La Tenda

Snelle en correcte levering

Vliegengordijn

Omdat het product dat ik besteld had niet in voorraad was werd ik gebeld voor overleg mbt een alternatief. Prima! Heel adequaat.

FR�JUS vliegengordijn grijs - mooie kwaliteit

Prima zeer blij met mijn vliegengordijn - heel mooie kwaliteit

La Tenda T�rvorhang

Okay

Tenda vliegengordijn

Goede ervaring. Mooi produkt, goede kwaliteit. Omschrijving kwam overeen met werkelijkheid. Levering zou enkel iets vlotter kunnen.

La Tenda vliegengordijn

1 moustiquaire de porte