goed en snelle levering

super service

Snelle reactie op vragen, snelle levering en zeer attente communicatie

Ik had na zorgvuldig onderzoek de kettingzaag CS1200E besteld voor een scherpe prijs. Op de site van Ego zelf en van tuinenparkonline staat niet dat deze alleen met een 2,5 AH accu werkt. Als je heel goed zoekt en weet waarnaar je moet zoeken is het te vinden. Ego schermt met “alles is uitwisselbaar”. Niet dus. Ik had al een 4,0 en 5,0 accu waar ik nu voor deze machine niets aan had. tuinenparkonline was het met me eens en heeft het keurig opgelost.

Mooie machine en perfecte levering

Wij hebben de ego accu grasmaaier besteld en vandaag binnen gekregen. Het is een mooie machine en wij hebben hem gelijk uitgeprobeerd. Lichtvoetige machine en een fantastisch compact geheel in mijn schuur

Goede afspraken

Perfect geregeld. Alles volgens afspraak.

Goed advies en snelle afhandeling.

Handig & praktisch

Alles werkt prima volgens verwaching, goede service van firma

Wat een keurig net bedrijf

Had 29 april een bestelling geplaatst. Maar twee dagen daarna had ik nog niks van een Track of Trace code gekregen? Waardoor ik een wat negatief review had achtergelaten. Maar tot mijn verbazing werd ik de volgende dag Keurig netjes door het bedrijf gebeld, en vertelde ze mij dat helemaal onderaan de website stond dat ze een aantal dagen vrij/vakantie hadden. En dat had ik dus niet zien staan, waardoor mijn review onterecht was. de meneer vertelde mij dat hij de bestelling direct in orde ging maken, om hem te versturen. En toen ik vroeg of ik misschien nog iets kon bijbestellen, zodat dat meteen mee kon zonder extra verzendkosten, Was dat geen probleem, en hielp de meneer mij zelfs even mee met de bestelling op hun website te plaatsen, zodat dat meteen mee kon. Super bedankt. En ik kan voor de volgende klanten zeggen, Keurig net bedrijf, met super service. Gewoon TOP. Met vriendelijke groet, Hendrik. Met vriendelijke groet, Hendrik.

Wow, helemaal tevreden!

Super kwaliteit mesthaak met steel, snelle levering, goede product/kwaliteit/prijs verhouding. Dank je wel, ik ben er blij mee.

Perfect!

Classe medewerking in het bestellen van een onderdeel. Tevens een snelle bezorging.

Nice product and excellent customer service

Bought EGO LB6704E on tuinenparkonline.nl last March 2025. I'm happy with the leaf blower but for some unknown reasons after 1 week the blower stop working, so I contacted them and explain the problem. They ask me to return the defective blower and they replace it right away with a new one.

Uitstekend bedrijf.

Goede ervaringen. Veel plezier van de producten wat ik heb gekocht.

Correcte webshop, wel enkele verbeterpunten

Overzichtelijke website met degelijke productinformatie en interessant geprijsde producten. Op het moment van bestelling was niet duidelijk wanneer het product verzonden zou worden. Een nadeel omdat ik daardoor niet kon zorgen dat ik thuis was om het pakket te ontvangen. De betalingsmogelijkheden voor Belgen zijn enigszins beperkt: wel creditcard, geen debetkaart (Bancontact of dergelijke). Geen factuur of aankoopbewijs ontvangen, enkel een bestelbevestiging. Benieuwd hoe dat gaat lopen als ooit een toepassing van de garantie nodig is. De bestelling werd snel geleverd, was correct verpakt en in goede staat afgeleverd. Update: de factuur heb ik een weekje later toch ontvangen. De score van 8 wordt alvast een 9. Er is ook een zeer goede opvolging vanuit Tuinenparkonline. Deze webshop verdient echt wel aanbeveling.

Gewoon geweldig!

Dit zeer vakkundig en klantgericht bedrijf kan ik iedereen aanraden, die machinerie nodig heeft voor in de tuin. De verkoper was zeer vriendelijk en behulpzaam. Zo heb ik een mooie E-go zitmaaier gekocht via internet en die werd op mijn tijd op afspraak keurig bezorgd. Inclusief demonstratie en uitleg. Zo wilde ik graag iets meer weten over een bosmaaier en bladblazer. Deze had Gerwin meegenomen toen hij de zitmaaier kwam bezorgen. Ze werden goed gedemonstreerd en kon ze zelf ook proberen. Uiteindelijk een goede keuze kunnen maken. Ik raad dit bedrijf wat mooi centraal in Nederland ligt ten zeerste aan. Gerwin bedankt!

Duidelijke communicatie en direct contact via de app bij een vraag

Super geholpen door Gerwin met het verhelpen van een niet startende Ego Power grasmaaier.

Goed en efficient

Conform verwachting

Smerig product als nieuw verkocht

2 fento kniebeschermers besteld, krijg je 2 smerige opgestuurd die verschillend van kleur zijn en de ene klitteband is uitgerekt en dus een stuk langer. Na een klacht zijn er meteen nieuwe opgestuurd en ondertussen ontvangen.

Goede website. Bestellen ging erg gemakkelijk. Snel ontvangen.

Super goed geregeld!

Ik heb een steekbats besteld. De raakte helaas zoek op het postsorteercentrum. Contact gehad met de klantenservice en zij hebben meteen een nieuwe gestuurd. Deze is in goede orde ontvangen. Erg te spreken over het contact. Vriendelijk bedrijf met hart voor de klant!

Medewerkers hebben echte kennis van de producten!

Ik ben snel geholpen door een vakkundige medewerker.

Geweldig service en goed advies.

Een duidelijke website en na telefonisch contact goed advies gekregen en een snelle levering, blij mee!

Hoede snelle service

Top geregeld allemaal

Apparaat ok, maar niet klantvriendelijk .

Er zat geen nota bij het geleverde. Dus geen enkel bewijs als ik eventueel garantie nodig zou hebben. Verder geen duidelijke gebruiksaanwijzing er bij in het Nederlands. Om het apparaat op te starten ben ik daarom naar een deskundige zaak moeten gaan.

zeer goed bedrijf

afspraak is afspraak en hele goede service

Fahrenheitstraat 36 a

3846 BN Harderwijk

0341 45 28 89

Over Tuinenparkonline.nl

Over Tuin en Park Online TuinenParkOnline heeft meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop, onderhoud en reparatie van tuingereedschap en machines. U bestelt eenvoudig en veilig online via onze webshop, of in onze showroom in Harderwijk.