We zitten al weken op een bestelling te wachten die maar niet wordt geleverd! Slechte service en com

Zonder een duidelijke terugkoppeling zijn nu al een paar data van levering gepasseerd. Wanneer we alsnog de bestelling kunnen verwachten is geheel onduidelijk!

Schnelle und unkomplizierte Lieferung

Gute Qualität,einfache Montage

Kontakt und Nachfrage nicht so gut.

Geen klantenservice

Heb contact opgenomen , kreeg Pieter aan de lijn ( automatisch bandje) slechte communicatie. Wilde iemand vanklantenservice spreken , helaas , Pieter wilde me niet doorverbinden maar zou terug gebeld worden , helaas nooit gebeurt

top

erg goede kwaliteit, wil er vandaag nog 2 bestellen.

Perfekt

Perfektes Produkt war in ein paar Tagen da

Zuverlässige schnelle vollständige Lieferung

Zuverlässi, schnell, vollständig. Ware wie beschrieben, sehr gute Qualität

Sehr gute Qualität und auch gute Lieferung

Sechs Cortenstahl-Pflanzkästen bestellt, wirklich gute Qualtität.

G

Good qualiy, but poor Service. Parts were missing and no one responded on my request. Not recomendable.

Levering is niet ontvangen

Levering is niet ontvangen op het bevestigde moment. Direct telefonisch contact opnemen is ook niet mogelijk er worden door een computer terug belafspraken gemaakt, maar het is totaal onduidelijk voor wanneer.

Verstehe ich nicht?

Das Produkt ist gut, leider war aber nicht korrekt gepackt, die Lieferung zum Teil unvollständig, es fehlten Kleinteile, M6 Schrauben, Muttern und Unterlegscheiben, einige M8 Muttern und Unterlegscheiben, ein Bodenblech und 2 Füße sind überzählig. Die Aufbaubeschreibung ist sehr dürftig und zum Teil falsch, so gibt es zwar an den Seiten jeweils 8 Löcher, nach der Beschreibung sollen aber nur 3 mit den Schrauben verbunden werden, was wiederum nicht mit der Lieferliste der Kleinteile zusammenpasst. Ich vermute viele Ihrer Kunden sind in Deutschland, da wäre der Text in deutscher Sprache sehr hilfreich. So verstehe ich auch hier nur sehr wenig!

Gewoon TOP.

Prima zoals het gaat een 9 ,10 is niet doen denk ik. Vast houden en niet verslappen.

Snelle levering en top kwaliteit

Makkelijk in elkaar te zetten en prachtige plantenbakken.

Snel, makkelijk in elkaar te zetten.

Super Ware

Alles gut, tolle Ware, gerne wieder

Levering snel en correct! Produkt zoals afgebeeld

Compleet voor goede prijs

Geleverd binnen gestelde termijn. Bouten hebben beide zelfde nummers, dus even goed kijken voor je begint. Het is in ieder geval makkelijker dan een IKEA kast.

Product zoals verwacht, planning levering kan iets beter

Levering door externe leverancier correct maar omwille van werken in de straat kon de levering niet op eerste door jullie voorgestelde datum niet geschieden. We hebben dit tijdig gemeld maar daar werd geen rekening mee gehouden..

Snel geleverd mooi product!

Helemaal top! Duidelijke website met mooie producten, snel geleverd en eenvoudig te monteren. Ik ben zeer tevreden!

Schnell geliefert, gute Produktqualität

Transparente Produkt Präsentation. Gute begleitende Informationen zum aufstellen und behandeln der CortenStahlelemente. Versandkosten im Produktpreis integriert.

Slechte communicatie

Vanaf 12/7 besteld. Op 16/7 verzonden en niet geleverd. Excuses hiervoor adres niet juist. Slechte vervoerder. Redelijk veel besteld met het zelfde adres. 22/7 besteld bij een andere leverancier en geleverd op 28/7. Zelfde adres. Electrische stem met vakantie sturen!!

Goede mooie kwaliteit. Heel goede en snelle service.

Goede mooie kwaliteit, heel goede service.

Gute Qualität

Kann ich weiter empfehlen gute solide Qualität

Perfect items and fast delivery

Easy to find the items for our garden on the website and quality was really nice. Easy to assemble and heavy goods - will be perfect.

Excellent product, smooth delivery

Great qualty, easy to assemble

Veemarktkade 8

5222 AE s-Hertogenbosch

Over Planters of Steel

Bij Planters of Steel streven we ernaar om onze klanten de allerbeste producten aan te bieden voor een kleine prijs. Ons doel is om iedereen de mogelijkheid te geven om een droomtuin te maken.