Geleverde spullen van zeer goede kwaliteit. Alle onderdelen compleet aanwezig. Extra boutjes en moertjes meegeleverd. Was even onduidelijk wanneer materialen geleverd zouden worden maar na contact kregen we alle informatie aangeleverd. Spullen werden volgens ontvangen info uitgeleverd. Zeer tevreden.
Alles gut
Levering was niet compleet. En heb niemand kunnen bereiken van de klantenservice. Nu maar afwachten wanneer en of het geleverd wordt.
Fijn elkaar te hebben gesproken, ontzettend vervelend dat uw ervaring met onze klantenservice zo negatief is geweest. Wij gaan aan de slag met uw klacht over onze communicatie! Gelukkig is uw bestelling inmiddels compleet en bent u erg te spreken over de kwaliteit. Wij wensen heel veel plezier met onze producten, geniet van uw tuin!
Sehr gute Qualität , alles passt !
Prima materiaal precies wat ik zoek Keurig bedrijf dat ook reageert op mails Hier ga ik zeker weer bestellen
Bedankt voor uw review!
Zoals ik al aangaf perfect,gewoon een 10 niets meer aandoen en zo volhouden.
Bedankt voor uw review!
Plantenbakken waren zeer slecht verpakt en vielen bijna uit elkaar. Pallet was in twee gebroken waardoor ze deze op een nieuwe grotere hebben gedropt. Als vrouw niet handig! Bodemplaat gebogen
Op tijd en snel geleverd, goede uitleg van zelfbouw erbij. Hartelijk dank.
Bedankt voor uw review!
Bezorg bedrijf dachser berichte me maandag 28 april om leverafspraak vrijdag 2-5-25. Op 29 april afspraak wordt granuleerd. Tot heden nog aan het wachten
Zeer goede aflevering van mijn bestelling!
Bedankt voor uw review!
Ich habe reklamiert, dass die Bodenplatte in einem von zwei Pflanzbehälter aus Cortenstahl fehlt. Ich habe es innerhalb von 24 Stunden nach Lieferung reklamiert. Leider habe ich nach vier Tagen immer noch Nichts von Planters of Steel gehört oder Rückmeldung bekommen.
Gerne wieder
Bloembak van cortenstaal echt top voor deze prijs. Compleet tevreden.
Ich hatte zwei Pflanzkübel bestellt, 30x30x40. Sehr stabile Qualität, die Muttern für die von mir mitbestellten Böden fehlten aber sonst waren alle Schrauben und Unterlegscheiben dabei. Es sind viele, 32 pro Kübel bei mir, man hat also erstmal eine Weile zu tun. Die Entgratung ist zumindest so, dass sich niemand verletzt, ein paar Bearbeitungsspuren sind bei der beabsichtigten Rostbildung sicher auch kein Problem. Das Design ist relativ durchdacht, wobei die Befestigungsstege schon weit nach innen ragen und bei kleinen Kübeln wie den Meinigen auch einiges an Raum nehmen, insbesondere wenn man mit Folie oder Vlies auskleidet. Die Böden könnten nach unten gewölbt sein um den Ablauf zu verbessern, in der Mitte ist ein ausreichend großes Loch. Alles in allem sehr gut, wenn auch nicht ganz perfekt. Nicht gut fand ich die Kommunikation. Auf die Bestellbestätigung - ohne Ausblick wann die Lieferung erfolgt - folgte erstmal gar keine Info mehr. Nach zwei Werktagen fragte ich nach, keine Antwort, nach einem weiteren Tag (#3) fragte ich nochmals. Nach vier weiteren Tagen - also sieben Tagen nach der Bestellung kam dann endlich eine Antwort, man würde mir schreiben wenn das Produkt an den Versender gehen würde. Man schrieb mir aber nicht - stattdessen rief irgendwann einfach die Spedition an, dass er am selben Tag kommen würde. Dann wurde das seitens der Spedition doch nochmal auf unbestimmt verschoben und dann kamen sie doch am nächsten Tag an. Aber alles in allem war bis auf die dünne Antwort mehrere Tage nach meiner intialen Mail einfach keine Info da. Ich würde mir einfach wünschen, dass das so geht wie bei jedem anderen Versender auch: 1. Bestellbestätigung mit beabsichtigtem Versandzeitpunkt(!), 2. Versandbestätigung, idealerweise mit Trackingnummer und beabsichtigter Ankunft - und überhaupt einfach eine zeitnahe Antwort am nächsten Werktag auf einfache Nachfragen. Eigentlich keine Kunst. Ach ja,die Telefonnummer ist nur ein Chatbot, das fand ich auch sehr unglücklich
Sehr geehrter Kunde, vielen Dank für Ihr ausführliches Feedback und Ihre Bestellung. Es tut uns leid zu hören, dass Ihre Erfahrung mit unserer Kommunikation und dem Versandprozess nicht Ihren Erwartungen entsprochen hat. Wir verstehen, wie wichtig klare Informationen rund um Ihre Bestellung und Lieferung sind. Derzeit arbeiten wir intensiv an der Optimierung unseres Versandprozesses, unter anderem auch mit einem neuen Transportunternehmen. Auf diese Weise möchten wir zukünftig die Kommunikation und den Ablauf der Lieferung weiter verbessern. Gerne möchten wir Sie außerdem darüber informieren, dass Sie über unseren Chatbot einen Rückruf anfordern können. In diesem Fall werden Sie garantiert innerhalb von 24 Stunden von unserem Kundenservice zurückgerufen. Abschließend möchten wir erwähnen, dass es aktuell aufgrund erhöhter Nachfrage zu einer Lieferzeit von 1-2 Wochen kommt. Diese voraussichtliche Lieferzeit ist auch deutlich auf unserer Website beim Bestellvorgang angegeben. Wir schätzen Ihr Feedback sehr und nehmen Ihre Anregungen in unsere weiteren Verbesserungsmaßnahmen auf. Nochmals vielen Dank für Ihre Bestellung und dass Sie Ihre Erfahrung mit uns geteilt haben.
I placed the order on April 22nd, I received an email with an order number, then nothing. I tried to contact them by email, but I still have no response.
Thank you very much for your message and for your patience. We would like to inform you that our website clearly states a delivery time of 1–2 weeks. We expect to process your order this week and prepare it for shipment. Once your order is ready, the carrier will contact you to arrange a delivery appointment. We understand that waiting for your order can be inconvenient and we are doing our best to ensure the process runs as smoothly as possible. If you have any further questions in the meantime, please feel free to contact us at [email protected]. We are happy to assist you.
Ik heb tot nu toe nog niets ontvangen. Ik heb een snipperdag genomen, ik kreeg later op de dag dat de vervoerder vertraagd was, en dat ze contact op zouden nemen. Dan geven ze aan die dag komen we, maar geven er geen tijd bij. Ik de poort open gelaten met een briefje erbij. Vervolgens niets geleverd, nu heb ik een berichtje gekregen dat we niet aanwezig waren. Ik heb nu een tijd en dag aangegeven. Wordt vervolgd.
Hartelijk dank voor uw bericht en uw feedback. Allereerst willen wij u onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak rondom de levering en de onduidelijke communicatie. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is, zeker als u hier speciaal vrij voor heeft genomen. Wij willen u laten weten dat wij inmiddels contact hebben opgenomen met onze transporteur om uw klacht en de gang van zaken te bespreken. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het vervolg van de levering vlekkeloos zal verlopen. Gelukkig heeft u zelf inmiddels een nieuwe dag en tijd kunnen aangeven. Mocht er toch nog iets misgaan of heeft u verdere vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via [email protected]. Wij staan graag voor u klaar.
Ich habe die Cortenstahl Pflanzkübel am 30.03.25 bestellt. Am 11.04.25 habe ich nachgefragt wann die Ware versendet wird hier bekam ich die Info das dieses ab dem 14.04.25 geschieht und ich würde noch eine Mail bekommen mit den Sendungsnummer. Nachdem ich bis zum 22.04.25 keine Info über den Versand bekommen habe ich erneut die Firma angemailt. Inzwischen wurde ich seit dem 16.04.25 von verschiedenen Düsseldorfer Rufnummer angerufen, meine Rückruf wurde nicht angenommen. Am 23.04.25 wurde ich erneut angerufen hier stellte sich heraus das es eine Spedition aus Düsseldorf war. Ware wurde am 24.04.25 geliefert. Hätte ich eine Mail über den Versand bekommen wäre die Ware schon am 16.04.25 bei mir gewesen. Fazit: Ware wie beschrieben. Kommunikation sehr schlecht. Bis Heute noch keine Rechnung
Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir möchten uns zunächst aufrichtig dafür entschuldigen, dass die Kommunikation in Ihrem Fall nicht reibungslos verlaufen ist. Ihr Feedback ist uns sehr wichtig und wir sind stets bemüht, unsere Prozesse weiter zu verbessern. Nach jeder Bestellung versenden wir standardmäßig eine Auftragsbestätigung. Sollten Sie eine Rechnung wünschen, senden wir Ihnen diese selbstverständlich gerne nach. Bei weiteren Fragen oder Anmerkungen können Sie uns jederzeit unter [email protected] kontaktieren. Wir helfen Ihnen gerne weiter.
Das Material ist schwer und gut verarbeitet, keine billige Baumarktware, sondern wirklich massiver Cortenstahl, zu sehr gutem Preis. Haben fünf Pflanztröge gekauft und bei zwei Teilen war etwas Grat drauf, was vom Laserschneiden kommt. Mit der Flex kein Problem diesen zu entfernen. Vielen Dank für diese wirklich gute Ware
Herzlichen Dank für Ihre positive Bewertung und Ihr Vertrauen in unsere Produkte! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit der schweren und hochwertigen Verarbeitung unserer Cortenstahl-Pflanztröge zufrieden sind. Wir legen großen Wert auf Qualität und Langlebigkeit. Entschuldigen Sie bitte die kleinen Grate an zwei Teilen. Diese können tatsächlich beim Laserschneiden entstehen, und wir danken Ihnen für Ihr Verständnis und Ihre unkomplizierte Lösung. Sollten Sie in Zukunft weitere Fragen oder Anliegen haben, steht Ihnen unser Support-Team jederzeit gerne zur Verfügung – Sie erreichen uns unter [email protected]. Vielen Dank nochmals für Ihren Einkauf und Ihr ehrliches Feedback!
3 zelfmontage plantenbakken besteld in verschillende standaard afmetingen. Na 2 weken nog geen bericht dat producten verzonden zouden zijn. Toen wijziging van bestelling doorgegeven. Hier wel snelle terugbetaling ontvangen. Na nog eens 2 weken gevraagd wanneer ik de bestelling kan verwachten waarop plots bericht dat dit dezelfde week zou zijn. Bij ontvangst echter maar 1 van 3 plantenbakken (de laatste die besteld was) ontvangen. Bij het ontvangen product ontbraken enkele moeren en ringen. Verder wel een prachtig product van hoge kwaliteit. Bij vragen per mail pas enkele dagen later reactie. Telefonisch alleen een chatbot bereikbaar
Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback en uw bestelling bij ons. Wij willen ons oprecht verontschuldigen voor het ongemak rondom de levering en de communicatie. Uw ervaring voldoet duidelijk niet aan onze normale servicenormen, en we stellen het zeer op prijs dat u uw ervaringen met ons deelt. We vinden het spijtig om te horen dat de levering vertraagd was, u slechts één van de drie bestelde plantenbakken heeft ontvangen, en dat er onderdelen ontbraken bij het ontvangen product. Onze excuses hiervoor. Wij doen ons best om de communicatie en afhandeling bij bestellingen te verbeteren. Wat betreft uw opmerkingen over de bereikbaarheid: wij zijn voortdurend bezig om onze klantenservice te optimaliseren. Mocht u in de toekomst vragen hebben, kunt u ons altijd mailen via [email protected] — wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk te reageren. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van het product. Wij hopen dat u alsnog veel plezier heeft van uw plantenbak en helpen u graag bij het oplossen van eventuele resterende kwesties.
Helaas slechte ervaring met planters of steel. Grote cortenstalen bak besteld bij hen. Op de site stond 1-2 dagen levertijd. Na een week gebeld. Na 2 weken gebeld. Je krijgt ze maar niet aan de telefoon. Dan vraag je een terugbelverzoek aan. Met spoed. Maar dan wordt je 2 dagen later eens teruggebeld. Geen duidelijke antwoorden. Ondertussen wachten we al 3 weken op onze cortenstalen bak. We betalen hier veel geld voor, dan verwacht je toch wel wat betere service. Vandaar het aantal sterren. Ik hoop dat dit in de toekomst beter wordt.
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Allereerst bieden wij onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat u heeft ondervonden rondom de levering en bereikbaarheid van onze klantenservice. Het is uiteraard niet de bedoeling dat u zolang op uw bestelling moet wachten of dat u moeite heeft om ons te bereiken. Wij begrijpen heel goed dat u, zeker bij een dergelijke investering, duidelijke communicatie en snelle service verwacht. Uw feedback nemen wij zeer serieus en wij zijn dan ook bezig om onze bereikbaarheid en leveringsprocessen te verbeteren, zodat dit in de toekomst niet meer zal voorkomen. Mocht u nog vragen hebben over uw bestelling of verdere assistentie wensen, kunt u ons altijd bereiken via [email protected]. Wij helpen u graag om alsnog tot een passende oplossing te komen. Nogmaals excuses voor het ongemak en dank voor uw feedback – het helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren.
Levering niet compleet, niet telefonisch bereikbaar, reageren na dagen pas op e-mail of terugbelverzoek, nu weer niet te bereiken in verband met nalevering.
Hartelijk dank voor uw bericht en uw bestelling bij ons. Wij bieden onze oprechte excuses aan voor het feit dat uw levering niet compleet is en dat onze bereikbaarheid niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Het is uiteraard niet de bedoeling dat u hier zo lang op moet wachten of moeite heeft om contact met ons op te nemen. We begrijpen dat dit erg vervelend voor u is. We doen ons uiterste best om onze processen en klantenservice te verbeteren, zodat wij sneller kunnen reageren en leveringen compleet en op tijd worden verzorgd. Mocht u nog steeds wachten op nalevering of verdere vragen hebben, dan verzoeken wij u vriendelijk om ons te mailen via [email protected]. We nemen uw bericht zo spoedig mogelijk in behandeling en zorgen ervoor dat het ontbrekende deel alsnog snel naar u wordt verzonden. Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak. Hartelijk dank voor uw geduld en uw feedback – dit helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren.
Ze hebben mooie producten net wat wij zochten. Goede kwaliteit en goede service.
Uitzoeken cortenstalen plantenbakken via website over het algemeen oke. Afhandeling zoals verzend gereed etc laat te wensen over. Voor mij als klant best wel verwarrend zoals bv 2 a 3 keer melding bestelling gereed etc u krijgt bericht zodra zending door vervoerder opgehaald wordt echter bestelling was voor de betreffende e mails reeds bij mij thuis gearriveerd. Op dit punt nog huiswerk te doen.
Snel en goed
Ik moest mijn schoonzoon vragen in elkaar te zetten!
Veemarktkade 8
5222 AE s-Hertogenbosch
Bij Planters of Steel streven we ernaar om onze klanten de allerbeste producten aan te bieden voor een kleine prijs. Ons doel is om iedereen de mogelijkheid te geven om een droomtuin te maken.