Keine Kontaktmöglichkeit, keine Reaktion auf Emails

Meine Bestellung wurde gestern Vormittag leider unvollständig geliefert. Da ich aufgrund der Lieferankündigung für Samstag die Gartenbaufirma bestellt habe, wollte ich kurzfristig Auskunft über den Verbleib der restlichen Teile. Zwei Emails blieben bisher unbeantwortet, ein telefonischer Kontakt war nicht möglich. Es meldet sich ein Computer in niederländischer Sprache und es ist einfach nicht möglich, über diesen einen Menschen zu erreichen. Ein Handelsunternehmen ohne telefonische Erreichbarkeit sollte zumindest auf Mails schnell antworten. Ich möchte die Teillieferung zurücksenden, soll aber die Rücksendekosten tragen, was ich nicht einsehen kann. Noch eine Anmerkung: Meine erste Bestellung habe ich bei "MySteel" mit besten Erfahrungen gekauft. Ähnliche Produkte, per Mail und Telefon schnell erreichbar.

Leider schlechte bzw. zeitverzögerte Kommunikation

Die Kommunikation ist zwar freundlich aber man muss mit sehr langer Bearbeitungszeit rechnen. Ich habe knapp 1,5 Tage nach Bestellung storniert- und die finale Antwort kam 5 Tage später, dass die Lieferung bereits auf dem Weg ist. ? Die Ware wurde von der Spedition nicht an mich ausgeliefert. Die Stornierung ist dennoch, auch jetzt 14 Tage danach nicht bestätigt, obwohl ich nochmals per Mail nachgefragt habe und die Rechnung bei Klarna ist auch immer noch offen. Ich kann daher keine Empfehlung für diesen Shop aussprechen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Very good

The pot is great and the delivery of the item has been within the expected time.

Vergogna!

Ho acquistato Un prodotto Con specifiche errate , perché 50 Non è L interno ma l eterno, ho Chiesto di cambiare il prodotto Che ho solamente scartato e rimesso nel imballo orginale , ma dopo 10 giorni sono sempre in attesa e non ho ricevuto risposta

• Ci consiglieresti? No

Prima geregeld

Snel en goed

Slechte klantenservice

Onze bestelling van 2 plantenbakken is in 3 fases afgeleverd, we wachten nog op de nalevering van 2 koppelstukken. Telefonisch niet te bereiken, alles via de mail. Duurt dagen voordat een nalevering verzonden wordt. Echt belachelijk!

ok

Schnelle Lieferung, einfache Montage, fairer Preis.

Schnelle Lieferung, einfache Montage, fairer Preis.

Alles bestens

Schnelle Lieferung! Artikel wie beschrieben!

Rectificatie bestelling niet compleet

Rectificatie: De bestelling is wel volledig geleverd maar doordat mijn schoonzoon de kleine onderdelen in de garage had gelegd en niet tegen ons gezegd heeft waren wij in de veronderstelling dat het niet geleverd was . Wij willen de klantenservice bedanken voor de snelle reactie en er alles aan heeft gedaan om het op te lossen . We hebben nog meerdere plantenbakken nodig en gaan deze zeker hier bestellen

Bestelling niet compleet

3 plantenbakken besteld. Worden op 12 mei alleen de voorkanten en achterkanten geleverd . Telefonisch niet te bereiken alleen via mail . Inmiddels hebben ze van ons al een heel fotoalbum kunnen maken aangezien ze iedere keer dezelfde informatie vragen. Zijn nu al ruim 2 weken verder en weten dus niet of het nog geleverd gaat worden .

Gute Qualität

Lieferung war kostenfrei. Qualität der Ware gut. Sind zufrieden. Preis vergleichbar sehr gut. Aufbau benötigt ein wenig Zeit. Aber ohne Probleme zu meistern.

Kwaliteit materialen zeer goed.

Geleverde spullen van zeer goede kwaliteit. Alle onderdelen compleet aanwezig. Extra boutjes en moertjes meegeleverd. Was even onduidelijk wanneer materialen geleverd zouden worden maar na contact kregen we alle informatie aangeleverd. Spullen werden volgens ontvangen info uitgeleverd. Zeer tevreden.

Alles prima, schnelle Lieferung, Ware ok, leichte Montage.

Alles gut

Waardeloos!

Levering was niet compleet. En heb niemand kunnen bereiken van de klantenservice. Nu maar afwachten wanneer en of het geleverd wordt.

Sehr gute Qualität , alles passt !

Geweldige plantenbakken

Prima materiaal precies wat ik zoek Keurig bedrijf dat ook reageert op mails Hier ga ik zeker weer bestellen

Zoals ik al aangaf perfect,gewoon een 10 niets meer aandoen en zo volhouden.

zeer slecht verpakt

Plantenbakken waren zeer slecht verpakt en vielen bijna uit elkaar. Pallet was in twee gebroken waardoor ze deze op een nieuwe grotere hebben gedropt. Als vrouw niet handig! Bodemplaat gebogen

Op tijd en snel geleverd, goede uitleg van zelfbouw erbij. Hartelijk dank.

Welke ervaring niks ontvangen

Bezorg bedrijf dachser berichte me maandag 28 april om leverafspraak vrijdag 2-5-25. Op 29 april afspraak wordt granuleerd. Tot heden nog aan het wachten

Een snelle en correcte levering.

Zeer goede aflevering van mijn bestelling!

Schnelle Lieferung, schöner Pflanzkübel, aber Bodenplatte fehlt.

Ich habe reklamiert, dass die Bodenplatte in einem von zwei Pflanzbehälter aus Cortenstahl fehlt. Ich habe es innerhalb von 24 Stunden nach Lieferung reklamiert. Leider habe ich nach vier Tagen immer noch Nichts von Planters of Steel gehört oder Rückmeldung bekommen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Tolle Qualität, sehr passgenau und stabil

Gerne wieder

Zeer goede kwaliteit bloembak

Bloembak van cortenstaal echt top voor deze prijs. Compleet tevreden.

Veemarktkade 8

5222 AE s-Hertogenbosch

Over Planters of Steel

Bij Planters of Steel streven we ernaar om onze klanten de allerbeste producten aan te bieden voor een kleine prijs. Ons doel is om iedereen de mogelijkheid te geven om een droomtuin te maken.