Value for money

Duidelijke website en communicatie per email, ondersteuning dmv YouTube filmpjes en kennisdata bank, goede prijs-kwaliteit, enige aandachtspunt (maar ook niet hoe dat eenvoudig is op te lossen) is dat de verzending van plantjes meestal in plastic gebeurt. De fusie vorig jaar heeft de organisatie wel professioneler en commerciëler gemaakt maar het is nog niet storend.

Het plantgoed arriveerde met de pakkettendienst en helaas had die trip ze tomatenplant geen goed gedaan… Tom gaf goede tips om de plant weer in top conditie te krijgen en als extra pleister een vergoeding! Service waar je als klant heel blij van wordt en wat helaas geen standaard meer is. Een bedrijf om te koesteren dus! Dikke merci Tom en team!

Snelle reactie

Ik stuurde een mail met een probleem en had binnen een paar uur al reactie.

Geweldig voor elke (moes)tuin!

Hele fijne winkel! Zag ze voor het eerst op een moestuinbeurs en gelijk vanalles gehaald bij de webwinkel. Inmiddels een bigbag biologische moestuingrond gehad, vele fruitplanten, en nu ook een lading hele mooie moestuinplantjes waaronder tomaten, knolselderij en bloemkool. Ik kan niet wachten om straks alles te kunnen proberen als ze eenmaal groot genoeg zijn. Hun klantenservice is ook top toen ik ze 1x heb gemaild, gelijk heel vriendelijk geholpen. Al met al raad ik ze zeker aan!

Buiten dat ze gewoon leuk zijn om te volgen op je socials voor de moestuin tips zijn het ook nog eens mensen die service hoog in het vaandel hebben staan. Pakketje niet goed geleverd door de post, hun zorgen voor nieuwe! Meteen opnieuw geleverd binnen een dag!

Goede kwaliteit en snelle levering

De pers voor perspotjes is mooie kwaliteit. De plugjes zijn los meegeleverd. Even in warm water leggen en je kan ze heel makkelijk vastklikken.

Super, zeer goese service

Helaas een defect bij de aardbeien toren. Na een foto te hebben gestuurd, een mail terug dat er een nieuwe werd geleverd en dat ik de defecte mocht houden.Super, extra aardbeien plantjes besteld voor in de tweede toren, kreeg ik nogmaals een mail dat de bestelling werd samengevoegd en ik de verzendkosten terug kreeg. Wat een geweldige service, hier kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen. Nogmaals dank voor de goede service!

Prima opgelost door team plukkers

Levering van mijn wijnstokken was verloren gegaan door het transport 'bedrijf'' maar door het ''plukkers''team' werd er onmiddellijk.naar een oplossing gezocht ' en werd direct gezocht naar een kwekerij voor een nieuwe levering van dezelfde wijnstokken 'en alles kwam gelukkig in orde Dikke pluim voor de correcte afhandeling van mijn bestelling

Snelle reactietijd voor aanpassen order

Ik had vergeten wat toe te voegen aan de bestelling. Dat is met snelle respons gelukt om dit aan te passen voor verzending. Alle producren tot nu toe goed binnen gehad en duidelijke communicatie erover.

Een hart voor mensen met een hart voor de (moes)tuin!

Aan het gamma en de omschrijvingen weet je dat er mensen achter de webshop staan die weten wat ze verkopen en waarom! Ik werd ook super goed en snel geholpen toen ik achteraf toch nog iets vergeten bleek te zijn en wilde toevoegen aan mijn bestelling. Ik ben al elke keer super tevreden geweest van mijn bestellingen!

Handige kweekmaterialen, mooie planten en een geweldige service!

Heel handige kweekbakken met afzonderlijke vakjes, bijpassende onderbalken en een kap van 10cm hoog. Hier kunnen al je opgekweekte zaden mooi groot in worden (tomaten-, erwten-, bonen-, komkommerplanten en zo). Superwaar en een superservice!

Geweldig!

Super fijne producten! Ik hou van hun passie en dat is echt terug te zien op zowel de filmpjes als ik de producten die ze uitkiezen/verkopen. Op dat ze heeeeel grote mogen worden! Ohja de klantenservice was ook top! Tom heeft mij fijn (en super snel!) verder geholpen toen ik een vraag had.

Vriendelijk, behulpzaam down to earth

Duidelijke site, zeer vriendelijk bij vragen. Reageren direct. Blij mee en als ze hebben wat ik nodig heb blijf ik daar bestellen. Dus zet rogge T65 bij jullie assortiment!

Super goede service

Er was een probleem omtrent de levering, maar dit is direct goed opgelost door de snelle hulp van een vriendelijke medewerker.

produits livrés non conforme à la commande

Bonjour, J'ai commandé 4 produits de la marque DCM (produit de qualité et cher) à la livraison j'ai reçu 4 produits 1er prix. Après appel téléphonique tout est rentré dans l’ordre messages. Salutations

Persoonlijk + zeer vriendelijk

Zeer servicegericht bedrijf met mooie bio producten!

Nog geen vruchten maar nu al top!

Via instagram uitgekomen bij plukkers, video's bekeken. Youtube gezien. Mega duidelijke informatie video's dus overstag en besteld! Snelle levering, goed verpakt! En echt mooie producten! Ik kocht 20 aardbeien plantjes, heb ze gepot en had toch nog wat vragen. Dus berichtje gestuurd naar de klantenservice, snelle reactie! En duidelijke antwoorden. Ik ben helemaal blij! Zij maken het makkelijker! Aanrader!

Zeer betrokken eigenaren

Ik ontdekte deze shop een paar weken geleden en heb er inmiddels al het een en ander gekocht. Ze verkopen veel en het is betaalbaar. Ook de filmpjes zijn erg interessant en leerzaam en worden leuk gepresenteerd. Tevens een zeer goede service. Als er iets is wat je meldt, dan wordt dit op een snelle en vriendelijke manier afgehandeld. Tip: kijken en kopen!

Jong bedrijf met grote ambities die ze waarmaken

Plukkers.com is een bedrijf dat waarmaakt wat ze beloven. Of je nou gereedschap, grond of plantjes koopt, het komt altijd netjes verpakt aan. En mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn en je dat meldt, dan lossen ze dat keurig op. Tip: Volg hun social media-kanalen. Altijd leuk om te leren hoe je moet moestuinieren, ook voor absolute beginners!

Problemen met bestellen met kortingscode

Er wordt snel op je mail gereageerd. En actie ondernomen. Bestellingen altijd netjes verpakt en verzonden.

klantgericht bedrijf. prettige email met goede suggesties

prettige omgang met klanten en servicegerichte aanpak na klacht over een plant. Ik werd o a. netjes teruggebeld nav een vraag van mij! mooi bedrijf!

Mijn druivestokken werden op ons adres in Frankrijk afgeleverd op de afgesproken datum in een goede verpakking!

Perfecte service en mooie producten

Ik heb nu meerdere keren een bestelling gedaan via plukkers en ze stellen nooit teleur. Zowel de kwaliteit van de producten, de bezorgwijze als de klantenservice is echt top. En het is gewoon een sympathiek bedrijf waar je blij van wordt.

Geweldig!

Super mooie plantjes, snelle reactie wanneer ik een vraag heb en voelt dat het bedrijf zoveel bezieling heeft. Een absolute aanrader om hier je producten te kopen.

top service

zeer goede service en opvolging

+32 56 89 41 26

Over Plukkers.com

Bij Plukkers vind je alles om zelf aan de slag te gaan, of je nu een moestuin begint, een wijntje uit eigen vat wilt of een versgebakken brood uit eigen oven. Ons assortiment biedt alle tools die je nodig hebt. Wat je nog niet weet, leren wij je graag op een praktische, toegankelijke en gezellige manier. Onze missie is om je te inspireren, zodat je plezier en voldoening uit je vrije tijd haalt. Dus, we nodigen je uit: Maak het zelf en neem de tijd, vertraag, ontspan, creëer en geniet. Warme groeten, Tom, Merel, Yannick, Ruud & Peter