Besteld 77 gaats en 104 gaats, de 104 zat niet in de doos. Bestelnummer : C0002PDPN via Bol.com
Dag Gerard, Dat is inderdaad niet de bedoeling. De missende tray word zo snel mogelijk naar je verstuurd. Excuses voor het ongemak. Mocht er in de toekomst iets aan de hand zijn kan je ons altijd bereiken via [email protected] of via het telefoonnummer op de website. Groene groetjes, Ruud
Ik bestel er altijd van alles van bloembollen tot mail tot struiken, bomen etc. Altijd goed geregeld en mooie kwaliteit.
Super dat je zo’n vaste Plukker bent en dat je steeds weer bij ons terugkomt voor van alles voor je tuin. Heel leuk om te horen, dank je wel! Groene groetjes, Ruud
Via instagram zie ik steeds de filmpjes, er straalt zoveel enthousiasme uit.
Wat leuk om te horen, dank je wel! Fijn dat het enthousiasme via Instagram zo overkomt, want wie word er nou niet blij van tuinieren! Groene groetjes, Ruud
Na ontvangen van bestelling schade vastgesteld aan 1 van de geleverde artikelen. Na email zonder discussie nieuw product opgestuurd gekregen. Top service. Ook de kweekbakjes zijn zeer degelijk. Eerste tomaten en komkommerplanten komen al boven ondertussen.
Helaas gaat het tijdens het transport wel eens mis. We weten dat er wel eens met pakketjes gegooid word en proberen alles zo goed mogelijk in te pakken. Jammer genoeg sneuvelt er toch wel eens iets maar dat lossen we dan zo goed mogelijk op. Bedankt voor je positieve review! Groene groetjes, Ruud
Super goede klantendienst! Pakketje werd ten onrechte in een pakket punt te ver van huis geleverd. Na veel omzwervingen kwam het terecht. Helaas waren de aardappelen niet meer zo goed. Ze stuurden gewoon nieuwe op! Die werden keurig geleverd
Gelukkig zijn je nieuwe pootaardappeltjes wel direct goed aangekomen en hebben we het snel kunnen oplossen. Bedankt voor je review! Groene groetjes, Ruud
Helaas ontbrak er een artikel bij de levering van mijn bestelling, maar dit is heel netjes en snel opgelost door de klantenservice. Dankjewel Sarah.
Goed om te horen dat Sarah het snel heeft kunnen oplossen! Bedankt voor je review. Groene groetjes, Ruud
Heel toegankelijk, fijne artikelen , geven goede tips en instructies hoe artikelen optimaal te gebruiken. Zijn super klant vriendelijk en behulpzaam!
Dankjewel voor je review Anne. Groene groetjes, Ruud
Nu al een aantal aankopen gedaan bij Plukkers en ik blijf enthousiast! Ruim assortiment uit biologische producten. De kwaliteit van de biologische bloembollen zijn super. Hun klantenservice scoort een 10! Reageren vlot en komen met een fijne oplossing voor de foutjes die ik heb gemaakt (verkeerde postcode, iets vergeten toe te voegen aan bestelling). Ik zou Plukkers zeker aanbevelen.
Dankjewel voor je positieve review! We zijn blij dat het je opvalt dat we er goed in slagen zo veel mogelijk biologisch aan te bieden, daar zijn we ook trots op! Net als op onze klantenservice en het vlot oplossen van problemen. Groene groetjes, Ruud
Ik haal alles wat ik voor mijn moestuin bij plukkers! Ze zijn eerlijk en transparant. Bovendien gaan ze zoveel mogelijk voor Bio en staat er mega veel extra informatie op hun website. Ook de klantenservice is vriendelijk en denkt graag met je mee!
Dankjewel voor je review Ellen. Transparantie en een goede klantenservice vinden we erg belangrijk dus fijn dat dit gewaardeerd word. Een fijn tuinseizoen toegewenst. Groene groetjes, Ruud
mooie gezonden planten,zorgvuldig ingepakt.
Dankjewel voor je review over de planten Rita. Dat alles maar goed mag groeien. Groene groetjes, Ruud
Super snelle en aardige service!
Daar doen we erg ons best voor! Fijn dat het gewaardeerd word. Bedankt voor je review! Groene groetjes, Ruud
Uitstekend team en website met een positieve instelling. Ik heb meerdere bestellingen geplaatst, waaronder wijnranken, en alles is altijd vlekkeloos verlopen. Ik heb ook altijd de nodige ondersteuning gekregen wanneer ik die nodig had. Heel hartelijk bedankt en veel succes!
Dankjewel voor je review Mathias en we wensen je heel veel plezier met je wijngaard. Wanneer je nog vragen hebt dan weet je ons te vinden. Groene groetjes, Ruud
Bovenstaand n.a.v. een pak bloem dat, met levering van andere spullen, tijdens het vervoer stuk is gegaan. Ik had hier melding van gedaan. Heb niet eens om een nieuw pak gevraagd maar kreeg eigenlijk vrijwel meteen een nieuwe zending van een pak bloem.
Uiteraard proberen we problemen zo goed mogelijk op te lossen. Een kapot pak bloem is niet fijn dus sturen we gewoon een nieuwe op. Dat lijkt ons vanzelfsprekend. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Groene groetjes, Ruud
Prima site om spullen te kopen. Als er wat is dan wordt dat heel snel opgelost.
Bij problemen proberen we zo snel mogelijk een oplossing te vinden. Dankjewel voor je review Ineke. Groene groetjes, Ruud
The shipment with the ordered goods arrived very quickly and carefully packed. Everything is in the best order, I highly recommend this e-shop to other interested parties.
Thank you for your review Marek! Green wishes, Ruud
Zojuist netjes optijd mijn tuinbroek ontvangen, dankzij de handige maattabel heb ik in 1 keer de juiste maat ontvangen, de broek zit heerlijk en is ook nog is enorm aan te passen d.m.v. extra knoopjes rond de heupen en mega lange schouderbanden (elastische). Ben er mega blij mee, en ga meteen in de tuin aan de slag.
Wat goed om te lezen dat het met de maattabel gelukt is om in een keer de juiste maat te selecteren! De tuinbroeken zitten inderdaad erg lekker en er zijn collega's van ons die alleen nog uit de broek komen als deze in de was gaat, haha. Dankjewel voor je review. Groene groetjes, Ruud
Bij het lezen van de naam voel ik (vraag me niet waarom) een associatie met wiet kweken opkomen. Maar mijn ervaringen spreken elke negatieve gedachte die je daarbij kunt hebben tegen. Naast een eerlijke prijs en een geweldig assortiment doet Plukkers ook geen loze beloften. Dus geen: vandaag besteld, morgen geleverd, en dan vier weken moeten wachten. Gewoon heel eerlijk: het is hoogseizoen, dus het kan drie dagen duren... Maar je merkt pas echt wat je aan een bedrijf hebt als er iets mis gaat. Bij mijn bestelling had ik een (domme) fout gemaakt bij het invullen van mijn adres waardoor het pakje niet bezorgd kon worden. Na melding bij Plukkers hebben zij dat voor mij uitstekend opgelost. En, niet in de laatste plaats, er is persoonlijk contact. Geen chatbot, gewoon een persoonlijk bericht van een levend mens. Een verademing in deze tijd.
Dankjewel voor je review Martin. Transparantie vinden we belangrijk! Soms is het even druk in het magazijn, zeker met levende producten is niet altijd zomaar alles mogelijk, en daar proberen we dan zo goed mogelijk over te communiceren. We zijn blij te horen dat we je goed hebben kunnen helpen met producten voor je hobby's Groene groet, Ruud
We waren zoekende welke wijnstokken bij ons zouden passen. Nadat we een bestelling hadden gedaan bleek dat we beter een andere keuze hadden kunnen maken. Tom heeft ons hierover gemaild en vervolgens hebben we uitgebreid telefonisch contact gehad. Nadat hij begreep wat onze voorkeur was heeft hij ons een voorstel gedaan. Heel fijn dat we zo met elkaar aan de slag zijn gegaan. Enne Tom we weten je nu wel te vinden ;)
Wat fijn om te horen dat Tom jullie zelfs na de bestelling nog heeft weten te helpen met een betere keuze! We zijn allemaal erg betrokken en gepassioneerd bij Plukkers. We zijn blij dat dit gezien word. Veel plezier met het aanleggen van jullie wijngaard. Groene groetjes, Ruud
Ik kocht al eerder zaadjes bij plukkers, nu ook een kweekbak met groeikas. Die had jammer genoeg schade opgelopen tijdens het transport, ondanks het goede inpakken. Na een mailtje met de info, kreeg ik binnen de dag een nieuw exemplaar toegestuurd. Nogmaals bedankt voor de snelle en vlotte service
Hoi Jolien, We zijn blij dat we de kapotte kap snel hebben kunnen vervangen door een nieuwe exemplaar zodat je lekker kon gaan zaaien. Dankjewel voor je review. Groene groetjes, Ruud
Het moest er toch echt eens van komen...mijn eigen kombucha brouwen. Na een video van Ruud, die ik via de nieuwsbrief ontving, was ik om. En dus bestelde ik de startersset voor kombucha samen met een fles startersvloeistof om mijn eigen scoby te kunnen kweken. De doos werd afgeleverd door DPD, mijn kombucha-avontuur kon starten...maar helaas bleek ik geen startersset voor kombucha te hebben ontvangen, maar een kweekset voor oesterzwammen (trouwens ook heel leuk om zelf te doen!). Een mailtje naar Plukkers.com waarin ik uitlegde dat er iets niet helemaal goed was gegaan, was voldoende. Een dag later was mijn startersset (opnieuw) verzonden en inmiddels ben ik gestart met maken van mijn eerste kombucha. De service was prima, de medewerker waarmee ik contact had heel vriendelijk en er is voor een hele fijne oplossing gekozen. Heel blij mee!
Wat leuk dat je naar aanleiding van de video op Youtube hebt besloten om kombucha te gaan brouwen. Vervelend dat je in eerste instantie het verkeerde product hebt ontvangen maar gelukkig hebben we dit snel kunnen oplossen en kon je lekker aan de slag gaan met het brouwen van kombucha. Bedankt voor je uitgebreide review. Groene groetjes, Ruud
Mooie eerlijke producten waar over nagedacht is. Wordt altijd keurig verpakt en netjes geleverd zoals aangegeven. Bij de klantenservice helpen ze je snel en netjes. Al met al echt een aanrader!
Dankjewel voor je review Ivonne. Groene groetjes, Ruud
Mooie producten, groene verzemdmogelijkheid en leuke positieve insteek. (Leuk dat kaartje erbij: Jij gaat t maken!
Hopelijk heb jij het inmiddels ook gemaakt Sietske! Dankjewel voor je review. Groene groetjes, Ruud
Klantenservice reageert vriendelijk en adequaat. Heel prettig!
Dankjewel voor je review Froukje. Groene groetjes, Ruud
Binnen dag antwoord op mijn mails gehad. Produkten die ik graag wil worden opgestuurd. Eerdere ervaring: goede produkten!!
Dankjewel voor je review Petra! We proberen inderdaad zo snel mogelijk ieders vragen te beantwoorden zodat iedereen blij is. Groene groetjes, Ruud
Geweldige service en een geweldig assortiment.
Dankjewel Liza! We zijn blij dat te horen. Groene groetjes, Ruud
Bij Plukkers vind je alles om zelf aan de slag te gaan, of je nu een moestuin begint, een wijntje uit eigen vat wilt of een versgebakken brood uit eigen oven. Ons assortiment biedt alle tools die je nodig hebt. Wat je nog niet weet, leren wij je graag op een praktische, toegankelijke en gezellige manier. Onze missie is om je te inspireren, zodat je plezier en voldoening uit je vrije tijd haalt. Dus, we nodigen je uit: Maak het zelf en neem de tijd, vertraag, ontspan, creëer en geniet. Warme groeten, Tom, Merel, Yannick, Ruud & Peter