Ik ken plukkers al een tijdje en ben erg blij met de service, kennis van verschillende onderwerpen (moestuinieren en brood bakken ben ik nu veel mee bezig), de duidelijke filmpjes én uitleg, maar ook het persoonlijke contact wat ik ervaar via de mail of instagram. Het is een kleine onderneming maar wel erg kundig en sociaal. Ik ben super tevreden en ik vertel anderen ook veel over jullie. Heel erg bedankt voor alles wat jullie nu doen en geven en voor alles wat nog gaat komen.
We zijn inderdaad een bedrijf dat gerund word door echte mensen! Gelukkig komt dat ook zo over. Dankjewel voor je review. Groene groetjes, Ruud
Er was iets fout gegaan met de levering van mijn pakketje. Ik kreeg van Sarah een snelle reactie en het was meteen opgelost.
Fijn dat we het probleem snel en adequaat hebben kunnen oplossen. Dankjewel voor je review. Groene groetjes, Ruud
Ze denken echt met je mee en willen het goed voor je oplossen.
Dat is altijd de insteek bij Plukkers! Oplossingsgericht werken. Fijn dat je het zo ervaren hebt. Groene groetjes, Ruud
Bestellingen worden vlot verstuurd. En contact met de klantenservice is erg gemakkelijk , vriendelijk en behulpzaam!
Dankjewel voor je review Ellen. Groene groetjes, Ruud
Nadat ik mijn bestelling geplaatst had, wilde ik nog wat extra’s toevoegen. Ik heb contact gehad met Sarah en alles werd snel en gemakkelijk geregeld! Veel dank!
Dankjewel voor je positieve review! Groene groetjes, Ruud
Ik ben fan van het eerste uur (de podcast) en daarom koop ik nu alles bij plukkers. Jullie hebben mij zo goed op weg geholpen. Ik eet nu een aantal groenten het jaar rond. Ik vind het belangrijk dat ik weet wat ik koop en dat het bijdraagt aan de natuur (écht biologisch). Ik weet dat hier mensen met verstand werken en goede prijs-kwaliteit verhouding hanteren, dus ik hoef niet verder te kijken. Bedankt voor deze nieuwe hobby en ga zo door!
Wat leuk dat je via de podcast bij Plukkers terecht bent gekomen. Super goed om te horen dat je zo lekker uit je tuin aan het eten bent en wij daar een onderdeel van mogen zijn. Heel veel plezier met tuinieren komend seizoen. Groene groetjes, Ruud
Heb onlangs de Kombucha starterset gekocht bij Plukkers. Supermakkelijk om te maken, zeker met behulp van de Youtube video. Hij staat nu lekker te fermenteren in de keuken. Bij bezorging was één van de onderdelen gebroken aangekomen en er werd direct een nieuwe opgestuurd. Helemaal blij mee dus!
Wat leuk om te horen dat je met behulp van de Youtube video's aan de slag bent gegaan met het brouwen van kombucha. Dat er maar mooie fermentatiebrouwsels mogen ontstaat. Dank voor je review. Groene groetjes, Ruud
You tube filmpjes met duidelijke uitleg en voorbeelden. Spullen worden goed verpakt en snel geleverd.
Dankjewel voor je review Margreet. Groene groetjes, Ruud
Regelmatig bestel ik bij plukkers. Zoals Pootgoed, zaden en de mooiste dahlias. Sarah van de klantenservice is altijd behulpzaam als ik weer eens wat wil toevoegen aan mij bestelling. Ik raad plukkers zeker aan!
Super om te horen dat je ons aanraad. We doen altijd erg ons best om mooie producten aan te bieden en mocht er eens iets mis gaan proberen we het altijd netjes op te lossen. Dankjewel voor je review. Groene groetjes, Ruud
Al een tijdje bestel ik mijn zaadjes of andere moestuin benodigdheden bij Plukkers.. En wat zijn ze snel met leveren!, maar ook als je een vraag hebt staan ze heel snel voor je klaar .. Ik had deze keer zaadjes besteld, maar tot mijn verbazing was 1 van de zakjes niet helemaal goed gegaan met sealen gevolg geen tomaten zaadjes..Kan gebeuren het blijft mensen werk denk ik altijd, maar meld het wel en weet je wat ze stuurt gewoon een nieuwe op en bedanken mij ook nog..Nou dan ben je toch echt tof!! Dank je wel lief plukkers team!!
Dankjewel voor je review Mariska! Jij kan er natuurlijk ook niets aan doen als een zakje zaad open is gegaan dus dan zorgen we dat je netjes een nieuw zakje krijgt. Dankjewel voor je positieve review. Groene groetjes, Ruud
Sinds drie jaar heb ik een eigen moestuin. Ik was al best lekker op weg, maar door de filmpjes en blogs van Plukkers.com heb ik toch nog veel bijgeleerd. Het is erg makkelijk om via hun website te bestellen. Soms zijn de planten of pootgoed pas later leverbaar, dan kun je zelf kiezen of je het andere deel van de bestelling alvast wil bezorgen of dat je de milieuvriendelijkere optie kiest. Mocht er iets misgaan, dan kun je makkelijk contact met de klantenservice krijgen (via mail of telefoon), ik ben steeds heel vriendelijk geholpen.
Goed om te horen dat we je hebben kunnen helpen met onze Youtube video's. Bedankt voor je review. Groene groetjes, Ruud
Via de post van “kleine moestuin” op Instagram werd ik op Plukkers en hun mooie actie geattendeerd. Hierdoor kwam ik op hun website dat er erg mooi en overzichtelijk uitzag. Een snel bestelproces en snelle reactie op vragen maakte het plaatje compleet. Een aanrader voor elke moestuin liefhebber!
Wat leuk dat je op iemands aanraden via Instagram bij ons terecht ben gekomen. Fijn dat we de verwachtingen hebben kunnen waarmaken. Bedankt voor je mooie review. Groene groetjes, Ruud
Dankjewel voor je review Willy. Groene groetjes, Ruud
Ik ben erg goed en vriendelijk geholpen bij inlogproblemen en verwerking van mijn bestelling. De producten zijn v goede kwaliteit en duurzaam. Onlangs heb ik n kas besteld. Die moet nog geplaatst worden en ook daarbij krijg je goede hulp.
Wat goed om te horen dat je het contact met ons zo positief hebt ervaren. Dankjewel voor je mooie review en veel plezier komend tuinseizoen. Met een mooie kas in de tuin gaat dat vast en zeker lukken.
Bij de eerste bestelling ging alles al vlot en correct. Later wilde in nou iets erbij bestellen en liep een beetje vast in hoe ik dat moest doen. Ik werd direct en heel persoonlijk geholpen. Ben dus heel erg tevreden en kom zeker terug.
Dankjewel voor je review Karin! We proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen dus we zijn blij te horen dat dat ook dit keer weer gelukt is. Groene groetjes, Ruud
Voor mij een van de beste sites om te kopen : groot assortiment, veel info, snelle en correcte levering en geweldig goede klantendienst ! Daar mogen velen een voorbeeld aan nemen !!
Dankjewel voor je review Martine! Allemaal dingen waar we erg ons best voor doen. Fijn dat dit gewaardeerd word. Groene groetjes, Ruud
Plukkers is zo'n tof bedrijf! Gedreven met hart, super toffe producten, fijne uitleg en hele fijne service. Ik heb meerdere producten nu bij hun gekocht: zaadjes, planten en in de pre-sale knollen en bollen. Alles komt goed en netjes aan. Zeer aan te raden om bij dit kleine bedrijf je spullen in te slaan!
Dankjewel voor je positieve review. Groene groetjes, Ruud
Op zoek naar biologische fruitboompjes kwam ik op de website van Plukkers terecht. Ik heb 3 fruitboompjes besteld. Ze zien er goed uit en waren supergoed verpakt. Één boompje ontbrak bij levering, maar dat werd binnen no time opgelost. Op de website kun je ook heel veel informatie vinden over wat en hoe verder met je zaai- en/of plantgoed. Leuk en inspirerend!
Dankjewel voor je positieve review! Gelukkig hebben we het probleem van de missende boom snel kunnen oplossen en hopelijk groeien ze dit jaar mooi. Groene groetjes, Ruud
Mails worden snel en vriendelijk behandeld. Had problemen met een groeilamp die ik besteld had (vorig jaar reeds 2 lampen op Plukker.com aangeschaft die perfect werken) en ben erg tevreden met de oplossing.
Fijn te horen dat we de problemen snel hebben kunnen oplossen en dat je plantjes weer lekker onder de groeilampen staan te groeien. Groene groetjes, Ruud
Ik heb nu een paar keer planten en zaden besteld. Kwaliteit en service staan heel hoog in het vaandel! Ik kan alleen maar met veel lof over Plukkers praten! Bij de laatste bestelling was de zending, door verkeerd inpakken, in slechte staat aangekomen. Dat was even schrikken (zo zonde van die prachten zaden en plantjes), maar na een heel fijn, begripvol en warm telefoongesprek met Sarah van de klantenservice is er meteen actie ondernomen. Ik heb foto’s toegestuurd van de zending en ze hebben de manier van verpakken meteen aangepast. Wat ik ook echt geweldig vind is dat ze me een nieuwe levering hebben opgestuurd die wel goed verpakt was en deze is gisteren in perfecte staat aangekomen. Deze zaden kan ik met een gerust hart dit voorjaar zaaien en de plantjes (meteen geplant) kunnen uitgroeien tot gezonde en mooie planten. Ik kijk uit naar het uitlopen van de plantjes, bessenstruiken en de groenten in onze moestuin dit voorjaar/zomer. Ik kan in ieder geval al zeggen dat de chicoreiwortels een groot succes zijn. Wat een prachtige en overheerlijke witloof hebben we er al van gegeten. Ik ben fan van Plukkers!
Fijn dat we het probleem snel hebben kunnen oplossen en je als nog snel met de zaden en je planten aan de slag kon om je tuin groener te maken en je al genoten hebt van de zelf gekweekte witlof. Bedankt voor je uitgebreide review. Groene groetjes, Ruud
Er worden top producten afgeleverd. Een foutje bij de bestelling wordt snel en efficiënt rechtgezet. Vlotte communicatie emails worden snel behandeld. Wens jullie nog veel succes.
Dankjewel Patrick! We blijven ons best doen om in de toekomst onze hoge kwaliteit en oplossingsgerichtheid te behouden. Groene groetjes, Ruud
Plukkers is een fijne, toegankelijke website die je echt aanzet om zelf aan de slag te gaan. Ze verkopen kwalitatieve spullen en leggen helder en praktisch uit hoe je ze gebruikt, zonder gedoe of vakjargon. Je merkt dat alles is gekozen vanuit hun eigen interesses en ervaring, en dat werkt aanstekelijk. Ook de content en nieuwsbrieven zijn sterk: zinvol, duidelijk en oprecht behulpzaam in plaats van puur commercieel. Het is een aanrader om je te laten besmetten met het Plukkers-virus.
Dankjewel Lobke voor je mooie review! Het Plukkers virus is wel besmettelijk maar gelukkig ongevaarlijk. Je krijgt er hooguit een groenere tuin van. Groene groetjes, Ruud
Mijn bestelling arriveerde snel maar helaas was de kap van de zaaitray beschadigd tijdens het transport. Een paar dagen later kreeg ik een nieuw exemplaar. Topservice!
Goed te horen dat we het snel hebben kunnen oplossen voor je. Bedankt voor je review. Groene groetjes, Ruud
Alles vlot geleverd. Tip: de groeikappen iets beter beschermen want er was een barst in een kap door de behandeling van de koerier.
Dankjewel voor je mooie review en tip Lode! We doen uiteraard ons best om alles zo goed mogelijk te verpakken en zullen in de toekomst kijken of we de groeikappen beter kunnen beschermen. Groene groetjes, Ruud
Top producten, geweldige service, snelle levering, fijne mensen!
Dankjewel voor je fijne review. Groene groetjes, Ruud
Bij Plukkers vind je alles om zelf aan de slag te gaan, of je nu een moestuin begint, een wijntje uit eigen vat wilt of een versgebakken brood uit eigen oven. Ons assortiment biedt alle tools die je nodig hebt. Wat je nog niet weet, leren wij je graag op een praktische, toegankelijke en gezellige manier. Onze missie is om je te inspireren, zodat je plezier en voldoening uit je vrije tijd haalt. Dus, we nodigen je uit: Maak het zelf en neem de tijd, vertraag, ontspan, creëer en geniet. Warme groeten, Tom, Merel, Yannick, Ruud & Peter