Duidelijke site, zeer vriendelijk bij vragen. Reageren direct. Blij mee en als ze hebben wat ik nodig heb blijf ik daar bestellen. Dus zet rogge T65 bij jullie assortiment!
Hoi Janette, Bedankt voor je mooie woorden. Je aanbeveling voor de Rogge T65 geef ik door aan de magazijnsverantwoordelijke. Wie weet binnenkort in ons aanbod ;-) Warme groeten, Sarah
Er was een probleem omtrent de levering, maar dit is direct goed opgelost door de snelle hulp van een vriendelijke medewerker.
Hoi Milan, Fijn dat we je goed verder kunnen helpen, daar zijn we voor :-) Bedankt voor je leuke feedback. Warme groeten, Sarah
Bonjour, J'ai commandé 4 produits de la marque DCM (produit de qualité et cher) à la livraison j'ai reçu 4 produits 1er prix. Après appel téléphonique tout est rentré dans l’ordre messages. Salutations
Cher Franck, Toutes nos excuses pour cette réponse tardive. En raison de quelques jours fériés en Belgique, d'un petit manque de personnel et d'une période très chargée dans notre entrepôt, nous n'avons pas répondu plus tôt à votre courrier. Nous vous prions de bien vouloir nous en excuser. J'ai lu votre courrier et les granulés de perlite sont effectivement dans un grand emballage qui n'est pas de la marque DCM mais d'une qualité similaire. Nous allons également modifier cette information sur notre site web, elle n'est en effet pas correcte. Je m'occuperai également du remboursement de 50 euros, que je viens de traiter. J'espère que cela vous satisfera et que vous pourrez également mettre à jour l'avis que vous nous avez donné. Je vous prie d'agréer, Tom, l'expression de mes salutations distinguées.
Originele beoordeling
Bonjour, J'ai commandé 4 produits de la marque DCM (produit de qualité et cher) à la livraison j'ai reçu 4 produits 1er prix. Après appels et messages pas de retour de la société Plukkers Salutations
Zeer servicegericht bedrijf met mooie bio producten!
Via instagram uitgekomen bij plukkers, video's bekeken. Youtube gezien. Mega duidelijke informatie video's dus overstag en besteld! Snelle levering, goed verpakt! En echt mooie producten! Ik kocht 20 aardbeien plantjes, heb ze gepot en had toch nog wat vragen. Dus berichtje gestuurd naar de klantenservice, snelle reactie! En duidelijke antwoorden. Ik ben helemaal blij! Zij maken het makkelijker! Aanrader!
Ik ontdekte deze shop een paar weken geleden en heb er inmiddels al het een en ander gekocht. Ze verkopen veel en het is betaalbaar. Ook de filmpjes zijn erg interessant en leerzaam en worden leuk gepresenteerd. Tevens een zeer goede service. Als er iets is wat je meldt, dan wordt dit op een snelle en vriendelijke manier afgehandeld. Tip: kijken en kopen!
Wat leuk om te lezen, Paula! Dankjewel voor je enthousiaste woorden. We steken veel liefde in wat we doen, dus het is fijn dat je dat merkt — en dat je plezier beleeft aan de filmpjes maakt het helemaal af. Super dat je ons gevonden hebt! Warme groeten, Sarah
Plukkers.com is een bedrijf dat waarmaakt wat ze beloven. Of je nou gereedschap, grond of plantjes koopt, het komt altijd netjes verpakt aan. En mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn en je dat meldt, dan lossen ze dat keurig op. Tip: Volg hun social media-kanalen. Altijd leuk om te leren hoe je moet moestuinieren, ook voor absolute beginners!
Wat een mooie en uitgebreide review, Remco – dank je wel! We vinden het geweldig dat je onze ambitie en inzet zo benoemt. En heel fijn dat je onze service en verpakking waardeert. Ook superleuk dat je ons volgt op Instagram of Youtube – we hopen daar inderdaad veel inspiratie en tips te blijven delen, voor zowel starters als ervaren tuiniers. We wensen je een mooi moestuinseizoen toe! Warme groeten, Sarah
Er wordt snel op je mail gereageerd. En actie ondernomen. Bestellingen altijd netjes verpakt en verzonden.
Dankjewel voor je review, Silvia! Fijn dat je de snelle reactie en afhandeling waardeert — we doen ons best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Goed om te horen dat je bestellingen steeds netjes aankomen, zo hoort het. Warme groeten, Sarah
prettige omgang met klanten en servicegerichte aanpak na klacht over een plant. Ik werd o a. netjes teruggebeld nav een vraag van mij! mooi bedrijf!
Wat een mooie woorden, Saskia – dank je wel! We vinden het belangrijk om echt met onze klanten mee te denken, dat zouden we zelf ook fijn vinden. Het is heel fijn om te horen dat je onze service zo goed hebt ervaren. Warme groeten, Sarah
Mijn druivestokken werden op ons adres in Frankrijk afgeleverd op de afgesproken datum in een goede verpakking!
Zo fijn om te lezen dat alles goed is aangekomen in Frankrijk, Ria! Dankjewel voor je vertrouwen — we zijn blij dat je tevreden bent met de levering en de manier van verpakken. Warme groeten, Sarah
Ik heb nu meerdere keren een bestelling gedaan via plukkers en ze stellen nooit teleur. Zowel de kwaliteit van de producten, de bezorgwijze als de klantenservice is echt top. En het is gewoon een sympathiek bedrijf waar je blij van wordt.
Wat een hartverwarmende review, Elsbeth — dankjewel! Zo fijn om te lezen dat je al meerdere keren bij ons hebt besteld en telkens tevreden bent. Dank je wel daarvoor! We doen ons best om alles met zorg en aandacht te doen, dus jouw woorden betekenen veel voor ons. Warme groeten, Sarah
Super mooie plantjes, snelle reactie wanneer ik een vraag heb en voelt dat het bedrijf zoveel bezieling heeft. Een absolute aanrader om hier je producten te kopen.
Wat fijn om te lezen, Anne-Aimée! Je woorden geven ons echt een glimlach — dankjewel voor je mooie review en je vertrouwen in ons. We stoppen inderdaad veel liefde in wat we doen, dus dank je wel om het zo mooi te verwoorden. Warme groeten, Sarah
zeer goede service en opvolging
Dank je wel voor je mooie woorden Paul! Warme groeten, Sarah
Vandaag mijn 60 druivenstokken ontvangen met DPD. Heel goede communicatie, zowel vanuit Plukkers als van DPD. Ik was zelf niet thuis bij ontvangst, maar had aangegeven waar DPD ze mocht neerzetten. Dat is perfect zo gebeurd. Zeer tevreden!
Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot verlopen is, Kristof! We zijn blij dat de levering helemaal naar wens was en dat je zo tevreden bent over de communicatie. Succes en véél plezier met de uitplant! Warme groeten, Sarah
Mijn ervaringen met Plukkers - en ook voorheen Moestuinweetjes - zijn bijzonder prettig en positief te noemen. De leveringen van producten zijn altijd correct incl de bijbehorende communicatie. Daarnaast kunnen er producten geleverd worden, die veelal niet altijd elders op de markt verkrijgbaar zijn. Kortom; ‘alle lof en ga zo door’ met hopelijk nog vele leveringen richting de nabije toekomst.
Ik had een vraag over de zaaiperiode van tomaten en werd daar geweldig mee geholpen.
Hoi Lucas, We doen altijd ons best om met advies en tips klaar te staan voor onze klanten. Veel plezier met je tomaten, en hopelijk komen ze mooi op! Warme groeten, Sarah
Ik maakte gebruik van de dahlia aanbieding (3+1 gratis) en gebruikte daarnaast een kortingscode. Bij het betalen zag ik dat de aanbieding niet werd toegepast. ( 3+1 gratis). Na een mailtje werd ik alsnog gefêteerd op het gratis product met de mededeling dat deze eigenlijk niet werd gehonoreerd i.c.m. de kortingscode, maar omdat dit niet of onduidelijk genoemd was, kreeg ik alsnog de aanbieding ( 3+1 gratis). Prachtige tegemoetkoming, waardoor mijn hart werd verwarmd.
Ik bestelde al zaden, groeilampen en asperges. De producten zijn van goede kwaliteit maar de support is het allerbeste!
Dank je wel voor je mooie woorden, Dorien! We zijn blij dat je zo tevreden bent over zowel de producten als de service. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop, en het is fijn om te horen dat je dat hebt ervaren. We hopen dat je volop kunt genieten komend seizoen. Je hebt alvast alles in huis gehaald om het te doen slagen :-) Warme groeten, Sarah
Ik heb nu twee keer besteld en ik ben erg tevreden over Plukkers.com. De laatste keer was ik een product vergeten, terwijl ik net een bestelling had geplaatst. Ik heb een mail gestuurd en gevraagd of het nog toegevoegd kon worden aan de bestelling. Dat was geen enkel probleem. Wat een fantastische service! Alle producten had ik de andere dag al in huis en kon gelijk aan de slag in de moestuin.
Hoi Ingrid, Bedankt voor je mooie review. We doen altijd ons best om het voor je te regelen, zodat je snel verder kunt met je moestuin. Bedankt voor je vertrouwen en voor het delen van je positieve ervaring! Warme groeten, Sarah
Ik bestel vaak bij Plukkers omdat ze vrijwel alles hebben voor mijn hobby's van moestuinieren en koken, en het een fijne webshop is met leuke mensen en veel handige info. Het gaat eigenlijk altijd goed, en als er toch een keer iets in mijn bestelling mist of niet helemaal naar wens is, lossen ze het snel en zonder gedoe op. Helemaal top!
Wat een fijne review, Ilse! Het doet ons goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze webshop en service. We doen altijd ons best om alles goed te leveren, maar als er iets misgaat, proberen we het natuurlijk snel en zonder gedoe voor je op te lossen. Bedankt voor je vertrouwen en voor het delen van je positieve ervaring! Warme groeten, Sarah
Het is weer aardbeientijd, ik werd er nog eens extra aan herinnerd door de nieuwsbrief van Plukkers.com over de wereld die aardbeien uit eigen tuin heet. Daar zag ik ook de frigo aardbei in meerde varianten. Nog nooit van gehoord maar door de video van Ruud werd ik meteen enthousiast. Bestellen die handel! Nu was er 1 soort helaas niet op voorraad maar ik kon een bericht krijgen als hij er weer was. De rest van de bestelling gewoon doorgezet, dat andere plantje dan maar een andere keer. Paar uur later bericht dat het plantje weer verkrijgbaar is. Ik wilde m toch wel heel graag hebben eigenlijk. Misschien kon hij nog met de bestelling mee? Meteen het contactformulier ingevuld. En ja hoor, binnen no time antwoord van Tom. Het kon geregeld worden. Perfect! Ik heb ze net uitgepakt en in de grond gezet. Zo benieuwd! Wordt vervolgd
Wat een heerlijke review, Kim! Wat fijn om te horen dat de service zo goed voor je werkte en dat je zo enthousiast was over de frigo aardbei na de video van Ruud. Het is altijd leuk om te zien hoe onze producten klanten inspireren! We zijn blij dat we het plantje alsnog snel voor je konden regelen, en we hopen dat de aardbeien straks heerlijk gaan groeien in je tuin. Warme groeten, Sarah
Ik had een beetje stress of mijn aardbeien wel op tijd bezorgd zouden worden. Mail naar klantenservice en super fijne mail terug. Ze plaatsen mijn bestelling even bovenaan, zodat het op tijd bezorgd zou worden. Ik verheug me al op de aardbeien!
Dank je wel voor je mooie review, Nadia! We begrijpen helemaal dat je je zorgen maakte over de levering, en we zijn blij dat we het snel voor je konden oplossen. We hopen dat je snel van je zelfgekweekte aardbeien kunt genieten! Warme groeten, Sarah
Een vlotte service, ook als het even niet loopt zoals gepland.
Bedankt voor je review, Monique! We zijn blij dat je tevreden bent over onze service, zelfs als er iets niet helemaal volgens plan verloopt. We doen altijd ons best om snel en oplossingsgericht te reageren. Warme groeten, Sarah
ik moest oa 125 glasvezel stokken bestellen voor mijn nieuw wijnstokuitplant. er was een prijs voor 100 stuks en een relatief iets hogere prijs voor 25. vermits ik 125 stuks bestelde leek het mij onlogisch om relatief meer te betalen voor extra 25 stuks en hoopte hezelfde te betalen als voor de 100. Ik belde het belgische nummer en kreeg zowaar Tom zelf aan de lijn. Ik herkende zijn stem direct van zijn educatieve fimpjes. Tom begreep het probleempje direct en stelde direct voor het verschil terug te betalen. En dit niet alleen, Tom nam ruim de tijd om mijn vragen over het planten van wijnstokken te beantwoorden. Wat een genot om zaken mee te doen :-)
Wat een mooie review, Stefaan! Dat doet ons echt plezier, dank je wel. Tom maakt inderdaad regelmatig YouTube-filmpjes om zijn ervaringen te delen, maar hij doet er ook alles aan om klanten persoonlijk verder te helpen. Het is mooi om te lezen dat hij niet alleen het prijsprobleem snel heeft opgelost, maar ook tijd heeft genomen om je te adviseren over de uitplant. We vinden het belangrijk om onze klanten te ondersteunen als er vragen zijn, dat zouden we zelf ook fijn vinden. Dank je wel voor je vertrouwen, en veel succes én plezier met je wijnstokuitplant! Warme groeten, Sarah
Ik heb hier al elf keer besteld en ben heel tevreden. Bij vragen altijd een zeer snelle reactie en ze zijn bovendien super behulpzaam. Het is zeker een aanrader om hier te bestellen!
Hoi Pleuni, Het doet ons echt deugd dat je na zoveel bestellingen nog steeds zo tevreden bent. We doen altijd ons best om snel en behulpzaam te reageren, dus het is fijn om te weten dat dat gewaardeerd wordt. Bedankt voor je vertrouwen en aanbeveling! Warme groeten, Sarah
Bij Plukkers vind je alles om zelf aan de slag te gaan, of je nu een moestuin begint, een wijntje uit eigen vat wilt of een versgebakken brood uit eigen oven. Ons assortiment biedt alle tools die je nodig hebt. Wat je nog niet weet, leren wij je graag op een praktische, toegankelijke en gezellige manier. Onze missie is om je te inspireren, zodat je plezier en voldoening uit je vrije tijd haalt. Dus, we nodigen je uit: Maak het zelf en neem de tijd, vertraag, ontspan, creëer en geniet. Warme groeten, Tom, Merel, Yannick, Ruud & Peter