Goede spullen en snelle levering
Dankjewel, Edwin! Kort maar krachtig – precies zoals we het graag horen 💪 Warme groeten, Merel
zie boven
Wat een mooie samenvatting, San – dankjewel! We zijn inderdaad enthousiast, betrokken en gedreven door een missie. Fijn dat dat voelbaar is 🌱 Warme groeten, Merel
Super breed assortiment. Hele goede klantenservice.
Wat een prachtige reviewtitel, Rutger – dankjewel! We doen ons best om uit te blinken in zowel assortiment als service, dus het is geweldig om te horen dat dat zo wordt ervaren 🙌 Warme groeten, Merel
Heel vlot en gezellig contact met Tom gehad over een issue. Ze denken goed met je mee. Verder gewoon ontzettend fijn dat ze een compleet assortiment hebben waardoor ne in een keer klaar bent.
Wat een fijne review, Corienke – dankjewel! Zo leuk dat je het contact met Tom als vlot en gezellig hebt ervaren. We denken graag met je mee en doen ons best om het assortiment zo compleet mogelijk te maken, zodat je in één keer goed zit. Fijn dat dat opvalt! Warme groeten, Merel
The people behind Plukkers.com are 100% trustworthy. Their products are of excellent quality and price is also good. When I need stuff for my allotment, I always check plukkers.com FIRST, ( for their own assortiment) before looking anywhere else. And I have been ordering products from them ever since DAY 1.
Wow Ian, wat een knaller van een review – dankjewel! Zo bijzonder dat je al vanaf dag één bij ons bestelt, en dat je ons zó trouw blijft. We doen ons best om eerlijke producten van topkwaliteit te bieden, en jouw vertrouwen en enthousiasme betekenen enorm veel voor ons. Je hoort inmiddels echt een beetje bij de Plukkers/Moestuin Advies-familie 💚 Warme groeten, Merel
Zeer goede service. Ik had een probleem met de levering, die telkens werd uitgesteld door DPD. Na een e-mail hebben ze het direct opgepakt en mij op de hoogte gehouden. Mijn bestelling werd de volgende dag geleverd.
Wat fijn dat je zo tevreden bent, Sandra – dankjewel! Vervelend dat de levering eerst werd uitgesteld, maar we zijn blij dat we het snel konden oplossen en je goed op de hoogte konden houden. Hopelijk geniet je nu extra van je bestelling! 😊 Warme groeten, Merel
Moest nog bestelling laten aanpassen, hierop erg snel reactie ontvangen, positief fevoel hierbij.
Dankjewel, Jan! Fijn dat je zo snel en goed geholpen bent – daar doen we het voor. Warme groeten, Merel
Telkens ik iets nodig heb voor de moestuin, brood bakken, enz… Kom ik bij Plukkers terecht! Kwalitatief de beste producten en beste klantenservice! Doe zo verder Team Plukkers
Wat een compliment, Christa! Zo tof om te horen dat je steeds weer bij ons terugkomt voor je moestuin- én broodbakavonturen. We blijven met liefde ons best doen om er voor je te zijn, met goede spullen én goede service! Warme groeten, Merel
Op de moestuinbeurs een kombucha starterset gekocht en via de klantenservice vervolgens super geholpen! Zeker een aanrader om hier te kopen!
We wensen je heel veel kombucha-plezier toe – en dankjewel voor je mooie woorden! Warme groeten, Merel
Ik ken Plukkers via de podcast serie van Ruud en Joris, en dat wekt vertrouwen. Ik denk dat achter Plukkers een groep mensen zit met veel passie en kennis. Toen de no-slug aaltjes pas na 9 dagen arriveerden, maakte ik me zorgen dat ze dood zouden zijn, maar toen ik de aaltjes in water oplostte bleken ze springlevend. Ik ben enorm benieuwd of het effect heeft!
Wat een prachtige review, Rimke – dankjewel voor je vertrouwen! Zo leuk dat je ons hebt leren kennen via Ruud en Joris. En ja, achter Plukkers zit inderdaad een stelletje enthousiaste vakidioten met veel liefde voor de tuin 😊 Fijn dat de aaltjes springlevend waren, en we duimen met je mee voor een slakkenvrije tuin! Warme groeten, Merel
Mails worden snel beantwoord en altijd snelle levering en correct
Wat een mooie samenvatting, Butherfly – kort maar krachtig! We doen ons best om snel te reageren en alles vlot te laten verlopen, dus heel fijn dat je dat zo ervaart. Dankjewel voor je vertrouwen! Warme groeten, Merel
Mijn bestelling was zoekgeraakt, en daardoor niet op de bestemming aangekomen. Na een korte mailwisseling werd het pakketje nogmaals verzonden, en kan ik binnenkort genieten van het heerlijke fruit.
Wat fijn dat alles toch goed is gekomen, Jo! Soms neemt een pakketje een onverwachte omweg, maar we zorgen er graag voor dat je alsnog kunt genieten van al dat lekkers. Dankjewel voor je geduld én je fijne woorden! Warme groeten, Merel
Leuk bedrijf om iets te kopen. Ze laten je niet in de kou na een aankoop, maar je kan steeds bij hen terecht met vragen. Bedankt voor de uitleg. Het aanbod, de prijs,...zijn leuke pluspunten om bij hen te kopen. Ik ben alvast fan van de plukkers!
Wat heerlijk om zo’n warme review te lezen, Valerie! We vinden het superbelangrijk dat je ook na je aankoop bij ons terecht kunt met je vragen – dat hoort er wat ons betreft gewoon bij. En dat je ons aanbod en de prijzen ook waardeert, is een fijne bonus. Dankjewel voor je vertrouwen… en voor het fan-zijn natuurlijk 😊 Warme groeten, Merel
Ik wilde wat retourneren maar was afgifte bewijs kwijt. Klantenservice heeft heel erg de best gedaan (ook al was t mijn fout) en de kosten van mijn bestelling terugbetaald. Hadden ze niet hoeven doen omdat de fout bij mij lag. Super tof en daarom deze aanbeveling! Leuke dingen, super service!!!
Wat ontzettend fijn om te lezen, Petra – dankjewel! Soms loopt iets even anders, maar we denken liever mee dan moeilijk. Super dat je onze service zo hebt gewaardeerd, daar doen we het voor. En je bent natuurlijk altijd welkom voor nog meer leuke (moestuin)dingen! Warme groeten, Merel
Wij hebben laatst de set perspotjes maker de kleine en de grote aangeschaft. Echt super leuk om daar mee te werken. Nooit geen afval meer. Biologisch werken in de moestuin is voor ons belangrijk. Daar ben je bij de plukkers.com aan het juiste adres. Ook de service is heel goed. Binnen nog geen 5 minuten wordt de mail beantwoord. Top bedrijf!
Wat een heerlijke review om te lezen, Elbert – dankjewel! Zo leuk dat jullie blij zijn met de perspotjesmakers. En helemaal eens: zaaien zonder afval voelt gewoon goed. Fijn dat jullie de service ook als top hebben ervaren. We blijven ons best doen om dat zo te houden 🌱💚 Warme groeten, Merel
Erg tevreden! Hebben me goed geholpen,ben er erg blij mee!
Wat leuk om te horen, Natasja! We helpen je met alle liefde, dus fijn dat je blij bent met onze hulp én met je aankoop. Dankjewel voor je mooie review 🌼 Warme groeten, Merel
Er was een probleem met de levering van mijn product maar dit werd meteen opgelost door de klantendienst. Erg snel ontving ik mijn bestelde producten en deze voldoen helemaal aan de verwachting!
Wat fijn dat je zo tevreden bent, Mona! Soms gaat er iets mis met een levering, maar we zorgen er graag voor dat het weer helemaal goed komt. Super dat je zo snel je producten hebt ontvangen én dat ze aan je verwachtingen voldoen. Bedankt voor je vertrouwen! Warme groeten, Merel
Mijn ervaring met Plukkers is goed. Ik ervaar klantvriendelijk en deskundigheid. De reacties zijn vlot en adequaat en de adviezen zijn goed.
Wat een mooie woorden, Rogier – dankjewel! Vlot, adequaat en goed advies… daar worden wij héél blij van. Fijn dat je zo’n positieve ervaring had met ons team. Groene groet uit het zuiden naar het noorden! 🌱 Warme groeten, Merel
Vlotte levering, goede service!!
Dankjewel Steven, wat fijn om te horen! We wensen je veel plezier met je bestelling. Warme groeten, Merel
Ik bestel al jaren bij moestuinweetjes, nu ook al een aantal keer onder de naam plukkers.com, het aanbod wordt steeds uitgebreider, nog altijd correcte leveringen. Fijne en inspirerende beschrijvingen, zowel op de site, als filmpjes van Tom, Ruud en Merel op youtube, ook hun podcast moestuinadvies is een aanrader.
Wat een heerlijke review om te lezen, Bert – dankjewel voor je jarenlange trouw! Zo tof dat je ook de filmpjes en de podcast waardeert! We blijven ons best doen om je te inspireren;). Warme groeten, Merel
Ik had een foutje gemaakt in de bestelling en dat kon direct hersteld worden. Super!
Wat fijn dat we het zo snel voor je konden oplossen, Anne! Dankjewel voor je vertrouwen en je fijne woorden 🌱. Warme groeten, Merel
Goede producten, met heel veel kennis in huis.
Wat leuk om te horen, Sjouk! Goed spul + slimme tips = precies waar we het voor doen Warme groeten, Merel
Ik heb twee fruitbomen gekocht. Superbijzondere en leuke soort, had er nog nooit van gehoord! Heel erg bedankt!
Wat leuk Cato, dat je twee van onze bijzondere soorten hebt uitgezocht! Veel plezier straks met je eigen oogst 🌳. Warme groeten, Merel
Moeilijkheden met DHL maar plukkers heeft me goed te woord gestaan. En uiteindelijk is alles naar wens geleverd.
Dankjewel Meer — fijn dat we het samen netjes hebben kunnen oplossen! Warme groeten, Merel
Ik heb inmiddels meerdere keren besteld bij Plukkers en ben elke keer heel tevreden. De zaadjes en fruitplanten zijn van uitstekende kwaliteit, de levering verloopt steeds vlot en alles wordt zorgvuldig verpakt. Ook de informatie op de website is duidelijk en helpt bij het maken van de juiste keuze. Een fijne webshop voor iedereen die graag zelf groenten, kruiden of fruit kweekt!
Wat een lieve en uitgebreide review, Sarah – dankjewel! We vinden het leuk dat je zo tevreden bent en graag bij ons terugkomt. Veel plezier weer in de tuin! 🌱 Warme groeten, Merel
Bij Plukkers vind je alles om zelf aan de slag te gaan, of je nu een moestuin begint, een wijntje uit eigen vat wilt of een versgebakken brood uit eigen oven. Ons assortiment biedt alle tools die je nodig hebt. Wat je nog niet weet, leren wij je graag op een praktische, toegankelijke en gezellige manier. Onze missie is om je te inspireren, zodat je plezier en voldoening uit je vrije tijd haalt. Dus, we nodigen je uit: Maak het zelf en neem de tijd, vertraag, ontspan, creëer en geniet. Warme groeten, Tom, Merel, Yannick, Ruud & Peter