Had een flinke bestelling gedaan en deze kwam zoals vooraf vermeld in twee leveringen. De zaden zijn van goede kwaliteit. Ik had zelf een probleem met de Bantam maar het probleem was mijn geduld. Desalniettemin werd er snel gereageerd en correct geantwoord. Goede klantenservice die je niet meer veel vind. Toppertje.
Wat een heerlijke review, Stefan – dank je wel! Fijn dat je tevreden bent over de levering, de zaden én onze service. We doen ons best om er voor je te zijn – met én zonder geduld haha. Tot de volgende ronde! Warme groeten, Merel
Goeie service en communicatie, mooie kwaliteit
Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met onze service en de kwaliteit! Dank je wel voor je mooie woorden. Veel plezier met je bestelling! Warme groeten, Merel
Ik had in de ochtend bomen besteld en zag in de avond dat er leuke kruiden online waarin gezet. Dus 2 bestellingen gedaan op 1 dag. De volgende ochtend heb ik meteen gebeld met Plukkers.com om deze bestellingen samen te laten voegen tot 1. Helaas was ik te laat en waarom? Omdat de bestellingen al (!!) waren ingepakt en verzonden naar mijn tuin. Over supersnelle service gesproken : ))))
Oh Allinda, ik dacht echt dat het goed zou gaan! Haha, we waren zelfs sneller dan verwacht! Jammer dat Tom niet echt van pas kwam, maar hopelijk ben je alsnog helemaal blij met je bestelling. Veel plezier in je tuin! Warme groeten, Merel
Bij aankoop van een digitale thermostaat Hortiswitch ontbrak de nederlandstalige gebuikshandleiding. Na het verzenden van een mailtje ontving ik zeer snel de nodige informatie van Tom. Hartelijk dank.
Dank je, Jan! Fijn dat Tom je zo snel kon helpen met de handleiding. Veel succes met je Hortiswitch! Warme groeten, Merel
Bij de eerste keer bestelling gelijk een goede eerste witlof oogst. En kijk met smart uit naar mijn volgend zaai/oogst avontuur.
Wat een heerlijke eerste oogst, Kitty! Fijn dat het zo goed gelukt is. Veel succes met je volgende teeltavontuur! Warme groeten, Merel
Al meerdere malen een bestelling geplaatst bij Plukkers. Hele vriendelijke en snelle service, en de website is super te navigeren. Zojuist weer heel snel geholpen met wat extra producten toevoegen aan een lopende bestelling; dit kon makkelijk en was geen probleem. Ga zo door!
Dank je, Stella! 😊 Superleuk om te horen dat je al meerdere keren bij ons besteld hebt en dat alles steeds zo soepel verloopt. Extra producten toevoegen zonder gedoe – zo hoort het! Veel plezier met je bestelling en we blijven ons best doen! Warme groeten, Merel
Al heel regelmatig heb ik bestellingen gedaan bij Plukkers, van fruitboompjes tot groeilamp en pootgoed. De kwaliteit van de producten is altijd goed. Uiteraard gaat er door het verzenden wel eens wat mis, maar als dat zo is wordt het altijd netjes en snel opgelost. Het Plukkers team denkt ook altijd mee. Erg tevreden klant!
Dank je, Annelies! Wat leuk dat je al zo vaak bij ons besteld hebt! We doen ons best om niet alleen goede producten te leveren, maar ook mee te denken als er iets misgaat. Fijn dat je dat merkt! Veel plezier in de tuin! 🌱 Warme groeten, Merel
Ik heb driemaal een vraag per email gesteld en zeer snel een duidelijk en het goede antwoord ontvangen. Tevens wordt er meegedacht. Die website is duidelijk, vaak kortingen op artikelen en ruime achtergrond informatie aanwezig.
Thanks, Leonard! Fijn om te horen dat je onze snelle en directe communicatie waardeert (haha). We denken graag mee en zorgen ervoor dat je altijd goed geïnformeerd bent. Veel plezier met je aankopen! Warme groeten, Merel
Ik werd geinspireerd door het duidelijke filmpje hoe je ze moet opkweken. Moet lukken , dacht ik , dus op het lastste moment besteld en nu na 6 weken overheerlijke lof, zelden zo lekker geproefd, topprodukt! En super eenvoudig !
Wat leuk om te horen, Dolma! Veel plezier met je volgende teeltavonturen! Warme groeten, Merel
Ik heb een aardbeienrek met bakken besteld. De eerste keer kwam een bak kapot aan. Na contact is meteen een nieuwe nagestuurd. Helaas kwam ook deze kapot aan. Nogmaals contact, nogmaals een nieuwe bak opgestuurd. Dus met wat extra geduld, toch alles netjes opgelost.
Dank je wel voor je geduld en begrip! 😊 Jammer dat het niet in één keer goed ging, maar fijn dat alles uiteindelijk netjes is opgelost. Hopelijk heb je straks een prachtige oogst uit je aardbeienrek! 🍓 Warme groeten, Merel
Al meerdere keren bij Plukkers besteld. Er is altijd een ruime keuze. En ik ben altijd tevreden met de kwaliteit van de producten. Soms heb ik een vraag moeten stellen aan de klantenservice en ik kreeg snel een goed en persoonlijk antwoord.
Mijn bestelde artikelen altijd snel geleverd en goed verpakt. Als ik een vraag heb, krijg ik snel antwoord per mail.
Dank je, Heleen! Fijn om te horen dat je blij bent met Plukkers en dat alles snel en goed aankomt. We staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden! Warme groeten, Merel
Via de podcast kwam ik bij jullie terecht. Het helpt echt als je mensen zo al een beetje ‘leert kennen’. Dan is de keuze als je iets nodig hebt snel gemaakt. Ik vind de verhouding prijs/kwaliteit heel goed. Ik dacht mijn zoon nog een goede tip te geven maar hij zei: ‘mam daar bestel ik alles al’!! Dank en ga zo voort
Haha, geweldig, Gerdine! 😂 Wat een mooi moment – je denkt een gouden tip te delen, en dan blijkt je zoon allang fan te zijn! Hij heeft duidelijk smaak. Superleuk dat je ons via de podcast hebt gevonden en dat je blij bent met de prijs/kwaliteit. Dank voor je leuke review, en wie weet… ontdek jij binnenkort nóg iets vóór je zoon! Warme groeten, Merel
Vriendelijke klantenservice. Heldere website. Top filmpjes op youtube en instagram Betrouwbare informatie Steeds meer bioproducten of vergelijkbaar aan bio. Kortom een topbedrijf waar ik graag mijn moestuinspullen, planten en zaden koop (en trots mijn plukkers moestrui draag).
Wat een geweldige review, Petra! 😊 Superleuk om te horen dat je blij bent met de klantenservice, de website én de filmpjes. En dat je trots je Plukkers moestrui draagt, maakt het helemaal af! Dank je wel voor je vertrouwen en veel plezier met je moestuinavonturen! Warme groeten, Merel
Goede service!
Dank je, Femke! Fijn om te horen dat je onze service en bereikbaarheid waardeert. We denken graag met je mee! Warme groeten, Merel
Er wordt duidelijk gecommuniceerd over de producten met veel informatie. Dat maakt het een stuk gemakkelijker om te kiezen. Zeker als je daarnaast nog Instagram of You tube volgt!
Dank je, Pleun! Super om te horen dat de uitgebreide info je helpt bij het kiezen. En extra leuk dat je ons ook op Instagram en YouTube volgt! Veel plezier met je bestelling! 🌿 Warme groeten, Merel
Prima service!
Dank je, Marlaine! Fijn om te horen dat je tevreden bent! Warme groeten, Merel
Moestuin weetjes én Moestuin advies samen.. dat kan niet anders dan goed zijn!
Dank je, Mariël! Twee werelden samenbrengen voor nóg meer moestuinplezier – daar worden wij ook blij van! Warme groeten, Merel
Mijn vraag over een product uit de shop werd binnen een dag duidelijk beantwoord
Dank je, Annemiek! 😊 Fijn dat je snel en duidelijk antwoord kreeg. We helpen graag! Warme groeten, Merel
Zeer fijn en snel in communicatie en service.
Dank je, Malika! Fijn dat je de snelle communicatie en service waardeert. We helpen graag! Warme groeten, Merel
Ik had een bestelling geplaatst om klaar te zijn voor komend moestuinseizoen. Levering was snel, maar kwam er achter dat ik toch niet de juiste maat weckpotten had besteld. Dit is snel opgelost door Yannick. Bedankt voor de snelle levering en communicatie!
Dank je, Rosanne! 😊 Fijn dat je bestelling snel binnen was en dat Yannick het misverstand met de weckpotten vlot kon oplossen. Nu ben je helemaal klaar voor het moestuinseizoen. Veel plezier! Warme groeten, Merel
Wat een fijn bedrijf! Al enkele jaren volg ik Merel via Instagram dus dan had ik het kunnen weten. Maar toen ik een fout maakte bij een bestelling werd die door hen hersteld! Super fijn! Tot de volgende keer!
Wat een heerlijke review om te lezen, dank je wel! 😊 Fouten maken hoort erbij (dat doen wij ook weleens, hoor), maar we zorgen er altijd voor dat het goed komt. Leuk dat je al zo lang meegeniet via Instagram. Tot de volgende keer! 🌿✨ Warme groeten, Merel
Aardige klantenservice en direct mijn issue opgepakt en verholpen.
Fijn om te horen! We helpen graag en vinden het belangrijk dat alles soepel verloopt. Dank je wel voor je review! Warme groeten, Merel
Vandaag een uniek Yuzu citroenboompje ontvangen. Echt een beauty ! Mooi op stam en vol in het blad. Je ruikt zelfs de citrus ! Dit wordt genieten.
Wat een leuke review, dank je wel. Zo’n Yuzu citroenboompje is echt een pareltje, hè! Mooi dat je er meteen van kunt genieten – en die geur, heerlijk. Veel plezier ermee! 🍋✨ Warme groeten, Merel
Eerder was ik al zeer tevreden over Moestuinadvies, maar na de samensmelting met Moestuinweetjes is Plukkers.com echt super geworden. Mooie website, heel overzichtelijk en de 'favorieten' lijst werkt heel makkelijk. Altijd fijne communicatie met de klantenservice als je iets niet weet of er iets niet klopt. Al met al echt mijn go-to webwinkel voor alles moestuin gerelateerd! Ga zo door!
Wat een geweldig compliment, dank je wel! We doen ons best om Plukkers.com steeds beter te maken, dus het is superleuk om te horen dat je de veranderingen zo waardeert. En ja, een goed werkende favorietenlijst is natuurlijk onmisbaar voor elke moestuinliefhebber. Bedankt voor je vertrouwen en support, we blijven ons best doen! 🌿 Warme groeten, Merel
Bij Plukkers vind je alles om zelf aan de slag te gaan, of je nu een moestuin begint, een wijntje uit eigen vat wilt of een versgebakken brood uit eigen oven. Ons assortiment biedt alle tools die je nodig hebt. Wat je nog niet weet, leren wij je graag op een praktische, toegankelijke en gezellige manier. Onze missie is om je te inspireren, zodat je plezier en voldoening uit je vrije tijd haalt. Dus, we nodigen je uit: Maak het zelf en neem de tijd, vertraag, ontspan, creëer en geniet. Warme groeten, Tom, Merel, Yannick, Ruud & Peter