Shop très sérieux et matériel impeccable

Je commande chez Plukkers depuis longtemps et je n'ai jamais été déçu. Tom est très pro et sympa en plus.

Soms denk ik hoe zit dat nou . Dan mail ik en krijg vrij snel antwoord op mijn vraag. Ik ben erg blij met plukkers Bedankt allemaal

goede service

de producten en tips altijd goed , bekijk en bestel met regelmaat,had een bestelling geplaatst die niet op tijd binnenkwam en kon het bestelde ook niet later benutten ivm op reis gaan. na dit gemeld te hebben bleek dat ik de levertijd/datum niet gezien of verkeerd had begrepen. Geen gezeur of tegoedbon maar levering direct geannuleerd en de centjes direct teruggestort met vriendelijk commentaar, dat is een goede service en van mij de hartelijke groenten.

Bij Plukkers kan je terecht voor goeie producten en degelijk advies. Verzendingen verlopen vlekkeloos. Jammer dat er geen bloemenzaad uit Engeland meer verkrijgbaar is.

Goede en vriendelijke communicatie

Ik had een foutje in mijn bestelling gedaan en werd snel en goed afgehandeld. Verder echt fijne informatie over de producten en uiteraard kwalitatief goede producten!

Top klantenservice

Ik had nog enkele vragen over het materiaal dat ik wou bestellen, deze zijn uitgebreid en heel klantvriendelijk beantwoord. Na het plaatsen van mijn bestelling merkte ik dat ik nog 1 item was vergeten. Ook dat werd last minute nog gefixt! Bovendien werd de bestelling vlug geleverd en was alles verzorgd ingepakt! Top top top!!!

Erg goed

Top firma goede spullen snelle klantenservice

Snelle communicatie en service

De yuzu die ik had besteld, kwam in eerste instantie verdroogd binnen. Na melding hiervan, advies en poging tot herstel, kreeg ik alsnog een nieuwe boom toegestuurd. En deze is prachtig!

Uitstekende ervaring!

top bedrijf/website, ruim aanbod aan producten voor 'n goedkope prijs. bestelling werd vrij snel geleverd, echter kleine fout gemaakt door zonder overleg 'n artikel te wijzigen.. maar ook dit werd na contact direct geregeld/opgelost. van begin tot eind ontzettend vriendelijk geholpen, shout out naar 't hele team van plukkers.com!

snelle goede service

Ik ben heel tevreden over de snelle en goede service. Als je vragen hebt reageren ze snel via de mail. Door de snelle service kan ik mooi op tijd hun producten mee naar zweden nemen.

Prachtige producten en goede service

Als liefhebber van zuurdesembrood bakken was ik op zoek naar kwaliteitsproducten en hier heb ik ze gevonden. Alles wat ik besteld heb is van topkwaliteit. Daarnaast is de service fantastisch. Toen ik vroeg of een bepaald product kon worden toegevoegd aan mijn bestelling, kreeg ik razendsnel een reactie. Echt een bedrijf dat met je meedenkt en klantgericht werkt. Absoluut een aanrader!

Topservice

Ik had een vraag over de producten tijdens het bestellen en binnen de 10 minuten had ik antwoord op mijn mailtje! Heel fijne service!

Direct een vriendelijke persoon aan de telefoon

Een product vergeten bij mijn bestelling. Even bellen, direct een vriendelijke persoon aan de telefoon die snel mijn probleem oplost. fijne ervaring Dank je wel

Snelle levering goede kwaliteit

Had een flinke bestelling gedaan en deze kwam zoals vooraf vermeld in twee leveringen. De zaden zijn van goede kwaliteit. Ik had zelf een probleem met de Bantam maar het probleem was mijn geduld. Desalniettemin werd er snel gereageerd en correct geantwoord. Goede klantenservice die je niet meer veel vind. Toppertje.

Goeie service en communicatie, mooie kwaliteit

Super service & goed plant-en perkgoed

Ik had in de ochtend bomen besteld en zag in de avond dat er leuke kruiden online waarin gezet. Dus 2 bestellingen gedaan op 1 dag. De volgende ochtend heb ik meteen gebeld met Plukkers.com om deze bestellingen samen te laten voegen tot 1. Helaas was ik te laat en waarom? Omdat de bestellingen al (!!) waren ingepakt en verzonden naar mijn tuin. Over supersnelle service gesproken : ))))

Bij aankoop van een digitale thermostaat Hortiswitch ontbrak de nederlandstalige gebuikshandleiding. Na het verzenden van een mailtje ontving ik zeer snel de nodige informatie van Tom. Hartelijk dank.

Heel vruchtbaar!

Bij de eerste keer bestelling gelijk een goede eerste witlof oogst. En kijk met smart uit naar mijn volgend zaai/oogst avontuur.

Top bedrijf!

Al meerdere malen een bestelling geplaatst bij Plukkers. Hele vriendelijke en snelle service, en de website is super te navigeren. Zojuist weer heel snel geholpen met wat extra producten toevoegen aan een lopende bestelling; dit kon makkelijk en was geen probleem. Ga zo door!

Zeer goede producten en service

Al heel regelmatig heb ik bestellingen gedaan bij Plukkers, van fruitboompjes tot groeilamp en pootgoed. De kwaliteit van de producten is altijd goed. Uiteraard gaat er door het verzenden wel eens wat mis, maar als dat zo is wordt het altijd netjes en snel opgelost. Het Plukkers team denkt ook altijd mee. Erg tevreden klant!

Directe communicatie en goede prijsstelling

Ik heb driemaal een vraag per email gesteld en zeer snel een duidelijk en het goede antwoord ontvangen. Tevens wordt er meegedacht. Die website is duidelijk, vaak kortingen op artikelen en ruime achtergrond informatie aanwezig.

Geweldig mooi produkt

Ik werd geinspireerd door het duidelijke filmpje hoe je ze moet opkweken. Moet lukken , dacht ik , dus op het lastste moment besteld en nu na 6 weken overheerlijke lof, zelden zo lekker geproefd, topprodukt! En super eenvoudig !

Producten in orde

Ik heb een aardbeienrek met bakken besteld. De eerste keer kwam een bak kapot aan. Na contact is meteen een nieuwe nagestuurd. Helaas kwam ook deze kapot aan. Nogmaals contact, nogmaals een nieuwe bak opgestuurd. Dus met wat extra geduld, toch alles netjes opgelost.

Goede producten en prima service

Al meerdere keren bij Plukkers besteld. Er is altijd een ruime keuze. En ik ben altijd tevreden met de kwaliteit van de producten. Soms heb ik een vraag moeten stellen aan de klantenservice en ik kreeg snel een goed en persoonlijk antwoord.

Ben blij met plukkers!

Mijn bestelde artikelen altijd snel geleverd en goed verpakt. Als ik een vraag heb, krijg ik snel antwoord per mail.

+32 56 89 41 26

Over Plukkers.com

Bij Plukkers vind je alles om zelf aan de slag te gaan, of je nu een moestuin begint, een wijntje uit eigen vat wilt of een versgebakken brood uit eigen oven. Ons assortiment biedt alle tools die je nodig hebt. Wat je nog niet weet, leren wij je graag op een praktische, toegankelijke en gezellige manier. Onze missie is om je te inspireren, zodat je plezier en voldoening uit je vrije tijd haalt. Dus, we nodigen je uit: Maak het zelf en neem de tijd, vertraag, ontspan, creëer en geniet. Warme groeten, Tom, Merel, Yannick, Ruud & Peter