Het is een top team die dag en nacht klaar staat om je te helpen met raad en daad en daarop nog eens top produkten
We doen het met veel liefde en plezier – en met een goed team is geen vraag te veel. Fijn dat je zo tevreden bent! Warme groeten, Merel
Ik werd heel goed en snel geholpen door Tom met mijn bestelling, tegenwoordig is niet meer vanzelfsprekend dat jij als klant rechtstreeks en persoonlijk kan de vraag stellen of iemand telefonisch contacteren,maar hier was het wel het geval, en na enkele stappen verder komt mijn bestelling vandaag al aan, bedankt Tom! Vorig jaar heb ik ook hier zaadjes besteld - allemaal goed gelukt en groentjes waren heel lekker. Tot binnenkort! Plukkers.com is zeker een aanrader voor beginnende en gevorderde tuiniers. Groetjes, Elena
Wat een mooie review, dank je wel, Elena! 😊 Fijn om te horen dat Tom je zo goed heeft geholpen – we vinden persoonlijk contact belangrijk en doen ons best om alles soepel te laten verlopen. Super dat je zaadjes van vorig jaar zo goed gelukt zijn én lekker waren! Veel plezier met je nieuwe bestelling en hopelijk tot snel weer bij Plukkers.com! 🌱 Warme groeten, Merel
Mijn pakket was niet aangekomen. Daarop heb ik gemaild naar Plukkers. Zij hebben het haarfijn uitgezocht en binnen 2 dagen had ik mijn bestelling in huis ! Ik ben SUPER tevreden :-)
Wat fijn om te horen! Niet aangekomen pakketten zijn altijd balen, maar we doen er alles aan om het zo snel mogelijk op te lossen. Blij dat het goed is gekomen en dat je tevreden bent. Veel plezier met je bestelling! Warme groeten, Merel
Het was eind december toen ik mezelf heb getrakteerd op een aantal mooie dahliaknollen en wat zaden voor plukbloemen. Een kerstcadeau zou je het kunnen noemen. Verder niet meer aan gedacht tot ik een bericht kreeg van een verzending van Plukkers. Hè…wat? Heb ik iets besteld? Ik stuurde een berichtje via de site en ik kreeg kort daarop de reactie dat het toch echt klopte. Vandaag verrast door de bezorger met mijn bestelling: de belofte van een bloemige zomer en herfst. Kom maar op met de mooiere weer. Ik ben er klaar voor. Super de service van Plukkers. Ze zijn ook zo leuk om te volgen op insta!
Wat een heerlijke review, dank je wel! Dat is nog eens een leuke verrassing – een cadeautje van jezelf vergeten en dan staat die opeens op de stoep! Superleuk dat je ons ook op Instagram volgt, we hopen dat je volop gaat genieten van je dahlia’s en plukbloemen☀️. Warme groeten, Merel
Mijn asperges wilde ik wat later ontvangen. Een mailtje, snel antwoord en ze worden wat later verstuurd. Fijn !
Fijn dat alles zo soepel geregeld kon worden. We proberen altijd mee te denken, zodat alles op het juiste moment binnenkomt. Veel plezier straks met je asperges! 🌱 Warme groeten, Merel
Zeer betrouwbaar, veel keuze en mooie produkten. Ik ben er blij mee en raad de site aan. Ze zijn ook nog zeer behulpzaam.
Wat een fijne review! Superleuk om te horen dat je blij bent met de website en onze producten. We blijven ons best doen om het overzichtelijk en handig te houden. Bedankt voor je aanbeveling! Warme groeten, Merel
Pakje was niet aangekomen, Plukkers nam direct contact op. Goed geregeld, leuk bedrijf.
Fijn dat het snel opgelost kon worden. We vinden het belangrijk dat alles goed aankomt, en als dat niet zo is, regelen we het natuurlijk meteen. Dank je wel voor je review! Warme groeten, Merel
Na eerdere bestellingen van zaaitray's ,groenten- en bloemzaden deden we nu een bestelling voor tuingereedschap. Alles werd keurig verpakt en snel geleverd. Zelfs de stekken van braam en rabarber komen goed verpakt, fris en vers aan. Helaas ging het gereedschap tijdens het eerste gebruik stuk, we stuurden een email met foto's en kregen een dag later bericht dat het gereedschap wordt vervangen door een nieuw exemplaar. Wat een geweldige service. Het contact met de medewerkers verloopt prima en vlot.
Wat een mooie review😊! Super om te horen dat jullie zo tevreden zijn over Plukkers en dat alles goed is aangekomen. Jammer van het gereedschap, maar fijn dat we het snel konden oplossen. We willen natuurlijk dat je zonder zorgen in de tuin aan de slag kunt. Veel tuinplezier en hopelijk tot een volgende keer! Warme groeten, Merel
Waardevolle uitleg waarmee ik vertrouwen heb om onze moestuin steeds meer uit te breiden. En daarnaast is plukkers super vriendelijk en bereid je te helpen bij vragen over je bestelling of de producten.
Superleuk om te horen dat je vertrouwen hebt om je moestuin verder uit te breiden – daar doen we het voor! En natuurlijk staan we altijd klaar om te helpen. Veel moestuinplezier! Warme groeten, Merel
Soms gun je een partij gezonde groei. Dat is in dit geval zeker wat ik voor Plukkers.com hoop. Ik volg Merel al geruime tijd en ben ondertussen diverse bestellingen verder van producten van hoge kwaliteit. Keep up the good work!
Wat een prachtige review, dank je wel! 😊 Zo leuk om te horen dat je al langere tijd mee volgt Amanda én blij bent met je bestellingen. We groeien graag samen met onze plukkers, dus jouw steun betekent veel. Warme groeten, Merel
De mensen bij Plukkers geven snel en deskundig advies over uiteenlopende zaken. Enthousiast en deskundig. Zij houden goed rekening met de persoonlijke wensen. Ik ben heel erg tevreden.
Wat een mooie review, dank je wel Marinus! Fijn om te horen dat je onze betrokkenheid en advies waardeert. We helpen graag en denken graag mee, dus dit is een geweldig compliment! Veel tuinplezier en hopelijk tot een volgende keer. Warme groeten, Merel
Heel tevreden over plukkers Al een aantal keer vanalles besteld Altijd al goede service gehad En snelle levering
Dank je wel, Jules! Wat leuk om te horen dat je al meerdere keren bij ons besteld hebt en tevreden bent met de service. We blijven ons best doen om alles soepel te laten verlopen. Veel plezier met je aankopen! Warme groeten, Merel
Tijdige levering, goede producten en vragen via mail worden snel beantwoord.
Dank je wel, Ann! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de producten en onze service. We helpen graag snel en goed waar we kunnen. Veel plezier met je bestelling! Warme groeten, Merel
De webshop heeft alles wat je wenst voor oa de moestuin, daarnaast is de klantenservice erg snel met reageren en denken ze mee met vragen die je hebt!
Dankje Femke! Wat leuk om te horen en fijn dat je blij bent met de service. We denken graag mee! Veel moestuinplezier! 🌱 Warme groeten, Merel
Ben al jaren klant met veel plezier
Dankjewel voor je review Gijs! Op nog vele mooie jaren samen🌱. Warme groeten, Merel
Prachtige, uitgebreide website voor (biologisch) moestuinieren & broodbakken. Snelle en zeer vriendelijke hulp!
Dank je wel, Judith! Wat fijn om te horen dat je onze website en hulp zo waardeert. We blijven ons best doen om het moestuinieren én broodbakken nóg leuker te maken! 🥖🌱 Warme groeten, Merel
Deze website (mensen) geeft het gevoel dat er geen verschil is tussen 'koper' en 'verkoper'. Alsof het één is, we versterken elkaar op het gebied wat we beiden nodig hebben en bij een aankoop/verkoop is dus iedereen blij! Eens ging er iets mis, dankzij het melden hiervan was dit ontzettend snel en ontzettend netjes opgelost! Al jaren vaste klant en een dikke 10!
Dankjewel J&J voor jullie mooie review! Tof dat onze inzet zo gezien wordt! Warme groeten, Merel
Pakket was kwijt. Met de hulp van plukkers was t zo gevonden! De plantjes staan nu in de kas!
Ha Peter, Gelukkig toch alles goed gekomen! Dat je plantjes maar mooi mogen groeien in de kas:). Warme groeten, Merel
Tot nu toe is alles wat ik heb ontvangen naar volledige tevredenheid. En door de regelmatige mails en gratis informatie op instagram krijg je alleen maar meer zin om te (moes)tuinieren. En dat is voor mij ook een reden om hier te bestellen.
Wat een mooie review Bianca! 😊 Zo leuk om te horen. Veel tuinplezier! Warme groeten, Merel
Besteld en de volgende dag al in huis. Ook leuk dat het aanbod zo groot is. Echt voor de doe het zelvers op gebied van voeding.
Dank je wel, Silke! Super om te horen dat je blij bent met de snelle levering en het brede aanbod. Veel plezier ermee! Warme groeten, Merel
Als je bij plukkers besteld weet je gewoon dat je de juiste spullen koopt en geen meuk. Daar hou ik van, scheelt me een hoop uitzoekwerk.
Wat een mooi compliment! We steken veel liefde en kennis in het selecteren van onze producten, dus het is geweldig om te horen dat je dat waardeert. Geen meuk, alleen het goede spul. Warme groeten, Merel
Ze hebben zeer goede spullen, alles voor de moestuin, tegen een goede prijs, de klantenservice is ook erg goed, je wordt altijd voortreffelijk geholpen met alle vragen. Dus heb je iets voor de moestuin nodig, zoek niet verder, bestel bij Plukkers
Wat een mooie woorden! We vinden het belangrijk dat je niet alleen goede spullen in handen krijgt, maar ook met al je vragen bij ons terecht kunt. Super dat je dat zo waardeert! Veel succes en plezier in de moestuin. Warme groeten, Merel
Propegator gekocht met groeilampen. Snel en keurig geleverd en zo fijn dat Ruud in de week erna een filmpje op YouTube zette met tips. Wat ik verder heel fijn vind aan Plukkers is dat ze alle producten zelf testen (en dus alleen hoge kwaliteit leveren) en dat ze zoveel mogelijk biologisch en duurzaam proberen te zijn in hun aanbod.
Dank je wel, Samantha! Super om te horen dat je blij bent met de propagator en de groeilampen! En extra leuk dat het YouTube-filmpje van Ruud goed van pas kwam. We vinden het belangrijk om alleen producten aan te bieden waar we zelf achter staan, dus jouw woorden zijn een groot compliment. Heel veel kweekplezier gewenst! 🌱 Warme groeten, Merel
Ruud en Merel hebben ervaring en dat zie je in alles wat je terug kan vinden op de webshop. Tot nu toe zijn al mijn bestellingen snel geleverd en mega goede kwaliteit!
Dank je wel, Daphne! 😊 We stoppen al onze ervaring en liefde voor groen in de webshop, dus dit is echt een mooi compliment. Veel plezier met je aankopen! Warme groeten, Merel
Ik volg al langer moestuinadvies op insta, vandaar ook zonder veel verder te zoeken o.a. zaden en pootgoed voor de moestuin besteld. Zoals verwacht, een aanrader!
Dank je wel, Jonna! Superleuk dat je ons al langer volgt en zonder twijfel bij ons besteld hebt. We hopen dat je moestuin straks vol staat met mooie, sterke planten! Veel plezier met zaaien en oogsten! 🌱 Warme groeten, Merel
Bij Plukkers vind je alles om zelf aan de slag te gaan, of je nu een moestuin begint, een wijntje uit eigen vat wilt of een versgebakken brood uit eigen oven. Ons assortiment biedt alle tools die je nodig hebt. Wat je nog niet weet, leren wij je graag op een praktische, toegankelijke en gezellige manier. Onze missie is om je te inspireren, zodat je plezier en voldoening uit je vrije tijd haalt. Dus, we nodigen je uit: Maak het zelf en neem de tijd, vertraag, ontspan, creëer en geniet. Warme groeten, Tom, Merel, Yannick, Ruud & Peter