Duidelijke en vrolijke website, ruim en degelijk assortiment en supersnelle levering met prettige communicatie over de levering.
Dank je wel, Mariëtte! Wat fijn om te horen dat je de website, het assortiment en de levering zo waardeert. We doen ons best om alles zo soepel en duidelijk mogelijk te laten verlopen. Veel plezier met je bestelling!✨ Warme groeten, Merel
Al meerdere malen besteld bij plukkers, producten komen altijd goed aan, via social media altijd goed advies en tip voor wat je nodig hebt. Super!
Dank je wel, Mariska! Wat leuk dat je al meerdere keren bij ons besteld hebt en blij bent met de producten én de tips op social media. We helpen graag, zowel met goede spullen als met handige adviezen! Veel plezier met je moestuin! Warme groeten, Merel
Geweldig, nu een lijstje aan het maken voor de volgende bestelling. Laat 2025 maar beginnen
Dank je wel, Cosyma! 😊 Wat leuk om te horen dat je al bezig bent met een nieuw lijstje – dat is altijd een goed teken! Op naar een mooi en groen 2025! Warme groeten, Merel
Ik liet het aan mijn man zien en die was verbaasd. We hadden 250 gr zakjes uien en dat zijn er echt heel veel. Meer dan bv bij de Welkoop in een zakje zitten. Ik had al eerdere toffe ervaringen met bestellen bij Plukkers en ook deze kan weer aan het rijtje 5 sterren toegevoegd worden. Supersnel in huis en mooie producten !
Dank je wel! Wat leuk dat je man ook onder de indruk was – altijd fijn als een bestelling nóg beter uitpakt dan verwacht! 🧅 Veel plezier met je uien en tot de volgende keer! Warme groeten, Merel
Blij mee goede spullen en normale prijzen
Fijn om te horen dat je blij bent met de spullen en de prijzen. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Warme groeten, Merel
Bestelling van frambozenplantjes. Mooi overzicht en fijne uitleg erbij. Bestelling kwam ook vlot binnen.
Thanks Lidewij! 😊 Fijn dat je de website en uitleg prettig vindt en dat de frambozenplantjes snel binnen waren. Hopelijk groeien ze uit tot een heerlijke oogst! Warme groeten, Merel
Ik mocht delen in de geestvreugde door de verjaardagsactie van Merel. Dat trok me over de streep nou éindelijk die kweeklampen te kopen. Kwamen megastrak verpakt aan en ben er ONTzettend blij mee!
Wat leuk om te horen, Bianca! Heel veel kweekplezier gewenst, gaat helemaal goed komen met die lampen 🌱. Warme groeten, Merel
Hele fijne site; mooie vormgeving, alles makkelijk te vinden, en ook alle producten die je nodig hebt en meer! 1 keer een probleem gehad met de verzending, dit werd meteen opgelost door de klantenservice. Ik haal nu standaard mijn spullen bij deze site.
Dank je wel, Anasha! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de site én dat je inmiddels standaard je spullen bij ons haalt – een mooier compliment kunnen we niet krijgen! En als er een keer iets misgaat, lossen we dat natuurlijk meteen op. Veel plezier met je aankopen en hopelijk tot de volgende keer! Warme groeten, Merel
Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. Fijne mensen met echt hart voor de zaak en natuur.
Wat een mooi compliment. We doen alles met liefde voor groen en het is fijn om te horen dat dat opvalt. Veel plezier met je aankoop! Warme groeten, Merel
Altijd fijn contact en snelle reactie. Heel blij met de tuinkas, verhoogde borders en de cursus. Nu wachten tot de zaden uitkomen
Dank je wel, Renoud! Wat tof dat je zo blij bent met alles. Nu begint het spannende deel: wachten op dat eerste groen. 🌱 Veel succes en plezier in de tuin! Warme groeten, Merel
goede site, goed verpakt en de producten voldoen aan de verwachting!
Thanks Andrea! 😊 Fijn om te horen dat alles naar verwachting is en goed verpakt aankwam. Veel plezier met je bestelling! Warme groeten, Merel
Zoals de titel al aangeeft denken ze met liefde mee en zijn altijd bereid om een probleem zo goed mogelijk op te lossen.
Wat mooi om te horen dat je onze openheid en klantvriendelijkheid waardeert. We denken graag mee en doen ons best om alles goed op te lossen. Veel plezier met je bestelling! 🌿 Warme groeten, Merel
De planten die ik heb besteld, kwamen heel aan, omdat ze slim zijn ingepakt. Nu natuurlijk hopen dat ze het goed gaan doen in de tuin :)
Dankje, Liza! Fijn dat de planten goed zijn aangekomen – we pakken ze met veel zorg in! Nu duimen dat ze zich mooi ontwikkelen in je tuin. Veel tuinplezier! Warme groeten, Merel
Pakketjes worden snel verstuurd en veel informatie staat bij de producten. Je word zo goed mogelijk geholpen en ze hebben veel kennis.
Fijn om te horen dat je de snelheid én de uitgebreide informatie waardeert. We delen graag onze kennis. Veel plezier met je bestelling! Warme groeten, Merel
Alles is top, komt mooi op tijd toe en wat een duidelijke uitleg in de video's!
Dank je wel, Katrien! 😊 Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent én dat de video's helpen! We vinden het belangrijk om niet alleen mooie producten te leveren, maar ook goede uitleg. Veel plezier met je bestelling! 🌿 Warme groeten, Merel
Plukkers heeft heel veel kennis en zijn heel behulpzaam. Enorm fijne dienstverlening en producten zijn echt top! Dank!
Wat ontzettend fijn om te horen, Peggy! 😊 We steken veel liefde en kennis in alles wat we doen, dus het is geweldig dat je dat zo waardeert. Heel veel plezier met je bestelling! Warme groeten, Merel
Ieder product dat ik ontvangen heb, ik ben inmiddels echt fan!, was van hoge kwaliteit! Of het nu om pootgoed, klein fruit of materialen om te kweken waren; het is echt top!
Wat een geweldig compliment, Lana! 😊 Superleuk om te horen dat je zo’n fan bent en blij bent met de kwaliteit. We blijven ons best doen om alleen het beste te bieden. Veel plezier met kweken en oogsten! 🌱 Warme groeten, Merel
Ik ben GROOT fan! Een heerlijke snoepwinkel maar dan met zaadjes, pootgoed en fruitbomen, goede boeken met heerlijke bakgerechten en hierbij ook de bijbehorende middelen om succesvol te kunnen bakken en nog zóveel meer. Je kunt er ook een cadeaubon scoren voor een verjaardag en daarnaast deelt Merel van plukkers gewoon de leukste content met ons allemaal!
Wat een fantastische review, Simoon! Superleuk dat je zo enthousiast bent over het assortiment én de content. Hopelijk blijf je nog lang genieten van alles wat Plukkers te bieden heeft! Warme groeten, Merel
Fijne en overzichtelijke webshop waar je ook direct via blogs kunt vinden hoe je alles toepast. De informatie op Instagram en via de nieuwsbrief is hier ook helpend bij. Heel tevreden over alles wat ik tot nu toe besteld heb.
Wat een fijne review, Kristel! Super om te horen dat je alles voor je moes- en pluktuin bij ons vindt en dat de blogs, Instagram en de nieuwsbrief daarbij helpen. We blijven graag inspireren! Veel plezier in je tuin! Warme groeten, Merel
Zo veel bewondering voor dit stel ondernemers, allemaal oprecht en heerlijk om te volgen. Bestellingen prima geregeld.
Wat een prachtige review, Adriana! Dit betekent echt veel voor ons. We doen alles met passie en oprechte liefde voor het vak, dus het is geweldig om te horen dat dat ook zo overkomt. Dank je wel voor je support en veel plezier met je bestelling! Warme groeten, Merel
Overzichtelijke webshop met een groot assortiment. Het voelt ook persoonlijk door alle leuke video’s en content die te vinden is over de producten in de webshop.
Wat leuk om te horen, Inge! We willen niet alleen een fijne webshop bieden, maar ook echt een plek waar je inspiratie en informatie vindt. Super dat je dat zo ervaart! Veel plezier met je aankopen! Warme groeten, Merel
Groeilamp besteld en zaaitraytjes. Goed verpakt, geen plastic plakband op de doos was ook echt een pluspunt. De spullen kunnen tegen een stootje, waardoor moestuinieren met kinderen nog gemakkelijker wordt!
Wat een mooie review, Kelly! Fijn om te horen dat alles goed verpakt aankwam. Veel plezier samen! 🌱 Warme groeten, Merel
Ik had wat vragen over producten in de shop. Netjes en vlot antwoord gekregen. Zelfs de webshop werd geupdate met de extra info. Handig voor volgende klanten. Daarna bestelling gedaan en die werd vlot verzonden en was goed verpakt. Vooral broodbakspul gekocht en dat was allemaal van prima kwaliteit.
Wat een fijne review, Ingrid! Heel veel plezier met het broodbakken! 🥖 Warme groeten, Merel
Ik bestel een paar keer per jaar bij plukkers, echt fijn! Veel keus, ook biologisch, en supersnel geleverd.
Dank voor je review! Leuk dat je regelmatig bij ons bestelt en blij bent met de snelle levering en het biologische aanbod. We blijven ons best doen om je goed te voorzien van alles wat je nodig hebt! 🌿 Warme groeten, Merel
Ik had flessen besteld, die kwamen aan, 1tje kapot, maar toen meteen 12 nieuwe flessen gekregen. Hartstikke goed, snel, attent, vriendelijk. Het is vrij simpel: de liefde die Merel en Ruud erin stoppen, die krijg je als klant terug!
Wat een prachtige review, Nelleke! 😊 Jammer dat er een fles sneuvelde, maar fijn dat we het snel konden oplossen. We stoppen inderdaad veel liefde in alles wat we doen, en het is geweldig om te horen dat dat ook zo voelt voor onze klanten. Dank je wel en veel plezier met je flessen! Warme groeten, Merel
Bij Plukkers vind je alles om zelf aan de slag te gaan, of je nu een moestuin begint, een wijntje uit eigen vat wilt of een versgebakken brood uit eigen oven. Ons assortiment biedt alle tools die je nodig hebt. Wat je nog niet weet, leren wij je graag op een praktische, toegankelijke en gezellige manier. Onze missie is om je te inspireren, zodat je plezier en voldoening uit je vrije tijd haalt. Dus, we nodigen je uit: Maak het zelf en neem de tijd, vertraag, ontspan, creëer en geniet. Warme groeten, Tom, Merel, Yannick, Ruud & Peter