Laden reviews...
11 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken consequent snelle levering en duidelijke communicatie. De meeste klanten melden een betrouwbare service en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Er is één opmerking over problemen met het bestelproces en trage reacties van een leverancier. Over het algemeen krijgt de ervaring een positieve beoordeling.
Doet aan de beschrijving van het product
31 December 2025
Johan
Gemert
Eind oktober een artikel besteld. Bestellingproces doorlopen en factuur ontvangen. Na enkele weken proberen contact op te nemen, middels email en het 06 nummer wat op de site staat. Zowel op meerdere email als op de voicemails geen enkele reactie. Is dit een spookbedrijf? Mijn advies is om hier niets te bestellen.
Beveelt niet aan
12 December 2025
Roy
Valkenswaard
Relatief grote order gedaan voor de opbouw van een SX85. Veel onderdelen zijn gewoon netjes op voorraad en de delen die niet voorradig waren kwamen in een seperate zending een paar dagen later binnen! Fijne, directe communicatie en aantrekkelijke prijzen maakt dit een echte aanrader! Ik heb mijn nieuwe adres gevonden voor al mijn onderdelen en kleding. :-) Thanks MXPROSTORE!
1 December 2025
Peter
Alphen aan den Rijn
26 November 2025
Herman
Nijmegen
Spullen zsm geleverd en duidelijke communicatie via mail
28 October 2025
Royce
Oudewater
Levering was volgens afspraak, graag zou ik het sneller zien
23 October 2025
Bart
Delden
Ruim assortiment aan diverse onderdelen voor zowel nieuwe als oudere types motoren., en snel geleverd
1 October 2025
Niels
Zeist
Heel snelle levering en een goede en snelle klantenservice! Zeker een aanrader!
24 August 2025
Quinten
Adegem
Zeer gemakelijk stukken opzoeken en snelle service
15 August 2025
Darnick
Waregem
Snelle levering mischien 1 klein puntje dat beter zou kunnen is een bevestiging mail sturen en verzend status. Anders wel Goeie en duidelijke communicatie.
11 August 2025
Zeer behulpzaam .
1 July 2025
Glenner
Beringen
Nieuwe verkoop site maar momenteel tevreden.
8 June 2025
Jos
Oostereindestraat 32
100% de afspraken nagekomen, vlot gaan. Hier kan jij zeker je boodschappen goed doen.
4 May 2025
Roald
Warmenhuizen
Goed en degelijk!
1 May 2025
Sepp
Lemelerveld
Denken mee, snelle communicatie en goede service
31 March 2025
Bjorn
Bodegraven
Jouw Partner in Crossmotoren
Bij MXProStoreparts.com begrijpen we dat kwaliteit en prestaties voorop staan. Daarom bieden we een zorgvuldig samengesteld assortiment aan: van banden en motorblokken tot stuuronderdelen en onderhoudsproducten. Zo kun je altijd vertrouwen op duurzame, betrouwbare en professionele items.
Banden & Velgen: Maximale grip en perfecte controle, onmisbaar op elk terrein.
Motorblok & Onderdelen: Van krachtige upgrades tot essentiële reparatieonderdelen.
Stuur & Body & Frame: Voor de beste ergonomie en optimale rijpositie.
Olie & Chemicaliën: Verzorg je motor als een pro en houd ‘m in topconditie.
Jac P Thijseweg 3-5
2408ER Alphen aan den Rijn