Meerdere keren wezen kijken voor een bank. Geen vraag is te veel. Altijd netjes te woord gestaan en geholpen. En uiteraard besloten om een bank te kopen bij zitmaxx. Wij kunnen niet wachten tot hij geleverd word.

Prettige service en ruim assortiment

Ik ben 2 keer in de showroom geweest en heb uiteindelijk ook mijn nieuwe hoekbank aangeschaft. Hele fijne manier van stoffen uitzoeken en prettig geholpen met het bestellen. Ik kijk uit naar mijn nieuwe bank!

Goed geholpen!

We hadden een mooie bank gezien, en zijn verder erg goed geholpen door het personeel. Moesten best een tijdje wachten doordat het zo druk was. Lekker een koffietje gehaald en de bank besteld. Topp!!

Geweldig geholpen

Kwamen voor eetkamer stoelen , 6 stuks hadden iets gezien , maar toch twijfel … zaten al poosje te wachten op hulp . Zijn geholpen op gegeven moment (was heel druk )door een Dame en beginnende Heer , maar was echt tof , ik wilde een stoel maar paste niet bij mijn eigen eet tafel , maar had er nog een gezien eetkamerstoel Lunor van het merk Olijk , nou laten we gaan kijken zei de dame , nou en toen gaan kijken met z’n allen , vonden wij hem toch heel leuk , wij wilden wel verschillende kleuren , geen probleem , 3 verschillende kleuren zijn er blij mee , zo goed geholpen , niks te veel , bedankt voor de hulp , zou het iedereen aanraden.

Terug gekomen voor een eetbank en geslaagd!

Door de goede ervaring op 2e kerstdag hier terug gekomen voor een eetkamer bank. Dit model was bij ons vorige bezoek al opgevallen en na het kiezen van de juiste stof ook hiervoor weer snel geslaagd. Snelle service en goede hulp wederom. Mochten we in de toekomst meer meubels nodig hebben komen we zeker terug!

Super tevreden!

Bij Zitmaxx heb je super veel keus als het gaat om banken. Alles mogelijk. Na het uitzoeken van een bank ben ik vriendelijk geholpen door verschillende medewerkers. Ik raad mensen aan om naar Zitmaxx te gaan!

Fantastische service!

De service bij Zitmaxx is perfect. Het is een fijne winkel om in rond te kijken, je wordt goed geholpen en het personeel denk ook echt met je mee

Overzichtelijk en behulpzaam

Via de website vooraf al georienteerd wat bij ons zou passen. Daarna in de showroom de diverse producten in het echt bekeken. Bij de servicebalie kunnen ze precies aangeven in welk vak de verschillende producten staan. Dat is top! Daarna heeft een verkoopmedewerker ons verder geholpen en hebben we een keuze gemaakt. Nu wachten wanneer het wordt geleverd. Levering en montage zijn gratis. Ook dat is een goede service.

Grote keus, vriendelijke ontvangst, deskundig advies en prima prijs-kwaliteitverhouding.

Na eerdere goede aankoopervaringen kwamen we, na oriëntatie op de bekende woonboulevards, voor onze laatste overstap naar een appartement weer bij Zitmaxx terecht. Eerst een rondgang door de grote en overzichtelijke showroom om onze keus te bepalen. Daarna met de verkoopadviseur onze keus besproken waarbij ze snel en deskundig advies gaf met een duidelijke uitleg over product, levering, voorwaarden en aanvullende mogelijkheden. En dat allemaal binnen het door ons gestelde budget. Prima aankoop gedaan!

Geweldig geholpen, deskundig advies.

Zeer tevreden over deze meubelzaak. We zijn op een leuke en prettige manier geholpen, met veel geduld en deskundig advies. Alle tijd werd genomen om samen een complete nieuwe woonkamer en een bed uit te zoeken. Topservice! En bedankt aan styliste Noa voor het meedenken!

Gezellige winkel met veel mooie keuzes

Heel fijn geholpen door een medewerker. Ze dacht mee met de opstelling van onze toekomstige bank, maar vooral ook met de kleur en de stof. Hier hadden wij nog veel twijfels over, maar dankzij de uitleg, voorbeelden en adviezen van jullie medewerker, hebben wij met een gerust hart de keuze gemaakt. We kunnen niet wachten totdat de bank bij ons in de woonkamer komt te staan!

Advies op maat

Wij hadden een afspraak gemaakt met een interieur styliste, Mara. Zij gaf ons hartstikke goed advies met betrekking tot de meubels. De kleuren, stoffen en wat praktisch is met twee jonge kinderen. Ze nam daarbij ook alle tijd. Ze kon alles ook goed laten zien in de showroom wat voor ons erg belangrijk is, want van een plaatje vinden wij het lastig te beoordelen.

Uitstekende service en advies, waardoor ik met veel plezier mijn perfecte bank heb gevonden!

Mijn ervaring bij jullie was fantastisch! Vanaf het moment dat wij binnenkwamen, voelde wij ons welkom door de warme sfeer in jullie showroom en het vriendelijke personeel. Jullie showroom is inspirerend waardoor het kiezen van onze droombank een plezierige ervaring werd. Het team nam de tijd om te luisteren naar onze wensen en gaf deskundig en eerlijk advies. Mijn kinderen en ik hebben een prachtige bank van topkwaliteit gevonden ondanks mijn beperkte budget. Kortom: een winkel waar service, kwaliteit en klantvriendelijkheid samenkomen:)

Groot assortiment en fijne service!

Bij Zitmaxx geweest voor een nieuwe bank en wow wat een hoop banken hebben ze staan. Als je hier niet slaagt weet ik het ook niet meer! Fijn geholpen met het samenstellen en uitzoeken van de stof en uiteindelijk geslaagd.

fantastisch

we zijn fantastisch geholpen vandaag in de winkel, er is ruimschoots de tijd voor ons genomen en we kregen alleen maar goede adviezen/hulp. Zeer zeker aan te raden als je op zoekt bent naar mooie meubels.

Zwaar onder de maat

5 jaar terug een bank gekocht. Kussen hebben nooit echt gepast. Tegen beter weten in toch weer een bank gekocht voor bijna 5000 euro. Tijdens het bestellen werkte de tekening niet, bij levering bleek de bank veel te groot in totaal 633 cm , dit omdat een zitdeel uit 2 zitdelen bestond en hier met de verkoper een misverstand over is gekomen , een tekening van de bank hebben wij ook nooit gekregen. Behalve dit was de bank ook nog een kapot. Na contact met de klantenservice kregen wij het advies het teveel op marktplaats te verkopen en voor de defecten krijgen wij een monteur. Voor in totaal 10.000 eur aan artikelen gekocht. Wees wijs en sla deze fabriek over. Prijs kwaliteit en service zijn zwaar onder de maat!

Ontzettend goed geholpen door Jill!

Ik ga voor het eerst samenwonen met mijn vriend. We gingen naar Zitmaxx voor een loungebank, een eetkamerbank en 2 stoelen. Lekker koffie en thee kon je pakken. Liepen een rondje door de winkel en daarna hielp een adviseur (Jill) ons ontzettend fijn. Ze luisterde goed naar onze wensen en gaf ons advies. Kleuren gekozen en maten besproken. Helemaal geslaagd! Kunnen niet wachten wanneer het binnenstaat! Dankjewel!

Blij met onze aankoop!

Hele fijne ervaring: vriendelijk personeel, goede kwaliteit en duidelijke afspraken. Zeker een aanrader voor wie goed advies wil bij het inrichten!

We zijn super fijn geholpen met aandacht!

We werden geholpen door een hele aardige collega. Ze nam de tijd om met ons op zoek te gaan naar de beste stof en dacht echt met ons mee! Top service!

Uitstekend!

Ondanks een bizar drukke dag, 2 januari, werden we bij de aankoop van onze fauteuil binnen 2 minuten uiterst vriendelijk geholpen. Complimenten voor het personeel van Zitmaxx. Bij de info balie, bij de stoffen balie én om de bestelling echt te plaatsen, alles efficiënt en vriendelijk. Heel fijn!

Fijne ervaring

Na eerst zelf rond gelopen te hebben zagen we een bank die we mooi vonden. Een adviesgesprek aangevraagd bij de servicebalie voor in de winkel en ondanks dat het druk was werden we snel geholpen. De medewerker was erg vriendelijk en nam alle tijd voor ons. We kregen verschillende stalen voor de stof te zien en ook hier weer alle tijd om er over na te denken. De medewerker heeft voor ons alles in orde gemaakt en de bank besteld.

Winkelen met een glimlach

Prettige sfeer, veel keuze en leuk personeel

Fijne persoonlijke service bij Zitmaxx

30 dec 2025 heb ik een bank gekocht bij Zitmaxx. Zitmaxx is goed bereikbaar met de auto en er is genoeg parkeergelegenheid. Daarnaast zijn er zoveel mooie banken/stoelen/tafels in de showroom te zien, ook afgestyled waardoor het heel makkelijk is om een beeld te vormen hoe bijvoorbeeld een bank in je huis eruit zou zien. Ik werd geholpen door Rick. Aardige jongen man die mij goed heeft geadviseerd met het kiezen van de kleuren van de bank. Mijn appartement heeft weinig lichtinval en hij dacht mee over waar de bank kon gaan staan en daardoor hoe licht/donker de kleuren zouden gaan uitvallen. Hij heeft me verteld over de verschillende materialen en onderhoud ervan. Hij liep nog helemaal mee naar andere banken om de materialen bij andere banken te laten zien en zo was het heel makkelijk voor mij om een goede keuze te maken. Ik ben oprecht super goed geholpen door hem en ik kan niet wachten tot mijn bank geleverd wordt!

Veel keuze, geweldig zitcomfort en superleuke adviseurs

Echt oneindig veel keuze in banken, hele mooie zaak. Leuke ontvangst en goed en snel geadviseerd. Daar kunnen collega meubelleveranciers een voorbeeld aannemen.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar