Verkoper weinig zin , wel mooie banken

We kregen een verkoper toegewezen die weinig zin had om onze keuze te laten maken was erg ongeduldig en terwijl wij onze keuze willen maken met kleur etc een zeer ongeïnteresseerde houding en woorden zo van schiet maar op wat maakt het nou uit terwijl voor ons juist belangrijk is beste keuze te maken wat in onze inrichting het beste past , Daarbuiten De banken zelf zijn mooi en vele keuze is stoffen dus dat is fijn Zelf zou ik deze verkoper niet aanbevelen

Succeservaring!!

Prachtige winkel met veel keus! Heerlijk de vrijheid om zelf rond te kijken en de tijd te nemen om even te zitten en beleven. Onze droombank gevonden!

Er wordt fijn meegedacht

Er wordt goed meegedacht door de verkoper. Meubels kun je tot in de puntjes samenstellen. Nu uitkijken naar de levering

Een positieve ervaring bij Zitmaxx

Erg positief ervaren, want we wilde graag om 16.50 uur nog een bestelling plaatsen, en dat was geen enkel probleem. Super fijn!

Goeie service en advies!

Zelf waren we over de eetkamerstoelen niet uitgekomen. Maar door de hulp van colinda is het gelukt. Hartelijk dank!

Fantastische tafeltjes

Wij zijn heel erg blij met onze tafeltjes. Goed geadviseerd en standaard al goed geprijsd, niet goedkoper gevonden!

Een fantastische ervaring bij deze prachtige woonwinkel!

Onlangs hebben wij een hoekbank gekocht bij woonwinkel Zitmaxx en we zijn ontzettend tevreden over de service. Vanaf het moment dat we binnenkwamen, werden we vriendelijk ontvangen. De medewerkster die ons adviseerde nam uitgebreid de tijd voor ons, dacht mee en gaf eerlijk en deskundig advies. De winkel zelf is prachtig ingericht en biedt een zeer ruime keuze aan meubels en stijlen. Ondanks dat het die avond behoorlijk druk was, kregen we een tafel aangeboden waar we rustig konden plaats nemen. We konden zelf koffie of thee zelf pakken en ondertussen rustig de stof voor onze nieuwe bank uitzoeken. Die gastvrijheid en klantvriendelijkheid hebben we als prettig ervaren. Kortom: een topzaak met oog voor de klant! We komen hier zeker terug en raden deze woonwinkel absoluut aan.

Enorm meedenkend en bovenal vriendelijk personeel.

Aan de infobalie werden wij al enorm goed geholpen. We wisten wat we wilden bestellen omdat we al eerder waren geweest. We waren zo enorm enthousiast dat we weer een uur heen zijn gereden naar Ter Aar. Wat een fijne winkel, fijn personeel en prachtige spullen!

Geweldig, wat een keuze!

Dit jaar voor de tweede keer naar Zitmaxx en wederom geslaagd voor wat we zochten. Prettige winkel met gemoedelijke sfeer, personeel vriendelijk, professioneel, behulpzaam en nemen de tijd om je wensen te bespreken. Winkel goed bereikbaar met ruime parkeerplaatsen.

goede ervaring met vriendelijk en behulpzaam personeel

We waren gisteren bij Zitmaxx om een nieuw bankstel uit te zoeken en hebben een zeer goede ervaring gehad. Het personeel was vriendelijk, behulpzaam en dacht goed met ons mee. We waren vooral onder de indruk van de kwaliteit van de banken en de ruime keuze aan stoffen. Het was wel erg druk in de winkel, waardoor we langer moesten wachten voordat onze bestelling kon worden opgenomen. Ondanks dat voelen we ons goed geholpen en kijken we positief terug op ons bezoek.

Goed en adequaat

Waar je bij binnen komst van de winkel in Ter Aar eerst het idee bekruipt van “ door de bomen…” brengt het vriendelijke en (zeer) behulpzame personeel uitkomst. Hebben de begeleiding bij onze aankoop als zeer prettig en behulpzaam ervaren.

Uitstekend concept

We werden er prima geholpen

Mooie winkel

Overzichtelijke winkel met veel keuzes.

Rick heeft ons goed geholpen met de keuze maken van een bank aanschaffen, mijn complimenten voor zijn hulp, kwaliteit van de bank is ook echt top bedankt

Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel, zelfs bij top drukte

We werden goed geholpen door vriendelijk personeel. Ook met kennis van zaken.

We zijn nu voor de 2de keer onze aankoop wezen doen bij zitmaxx. Weer zijn we enorm tevreden, super goed geholpen! Ook met de levering en andere zaken alles is super geregeld!

Fantastisch!

Wat is dit fijn shoppen geweest zeg! Nog nooit zo snel zo veel geld uit gegeven. En dat zegt wat in mijn geval haha Onder het genot van koffie en limo voor de kinderen heeft Mike ons met alle geduld geholpen. We hadden zelf al wat voorwerk gedaan en wisten al welke stof we voor de eetkamerstoelen wilden. Enkel welke stoel het werdt was nog de vraag. De bank juist omgekeerd. Stof moest nog uitgekozen worden matching bij de stoelen. Ondanks onze 3 kinderen die moe en allerminst irritant vervelend bleef Mike geduldig en heeft ons uitstekend geholpen! Dank Mike en Zitmaxx ❤️ kan niet wachten tot onze meubels er zijn!

Wauw wat een keuze mogelijkheden zeg echt te gek en voor sommige denk ik serieuze keuze stress haha zo als m’n dochter die vond er zoveel mooi maar gelukkig had ik daar geen last van. Ik stelde de medewerker maar 1, voor mij belangrijkste vraag het moet echt heel sterk leer zijn want mijn hondjes mogen ook op de bank Want ik wist al welke bank ik wilde welke opstelling en maat dus ik was goed voorbereid zei ze en toen kwamen we er nog achter dat we de zelfde achternaam deelde (Bos grappig toch)

Super tevreden over de ruime keuze, de fijne klantenservice en de sfeer in de winkel bij Zitmaxx

Wat een fijne winkel! We kwamen voor een eettafelbank, maar hebben stiekem enorm veel inspiratie opgedaan voor de rest van onze woonkamer. In elke ruimte ontdekten we weer nieuwe inspirerende elementen, van de kleuren op de muur (en heel tof behang) tot verlichting en spiegels ook in de eettafelbanken was er enorm veel keuze, qua modellen, maar ook qua stoffen en kleuren. We moesten best een tijd wachten bij de klantenservice (45 minuten) maar konden toen mooi nog een extra rondje door de winkel lopen dus we hebben ons niet verveeld. En de dame van de klantenservice heeft ons heel goed geholpen: ze dacht met ons mee, kwam met goede suggesties en had kennis van zaken. We zijn uiteindelijk de deur uitgegaan met een bestelling voor een roze bank! Zo blij mee!

Goed geholpen op een hectische dag

Goed geholpen bij het interieuradvies en geslaagd met een mooie bank.

wat een lieve medewerkers werken er, super lief en netjes geholpen!

IK werd heel goed en fijn geholpen. Die mevrouw dacht echt met me mee.

Kort, krachtig en fantastisch

Binnen 25 minuten de winkel door, geholpen door een vriendelijke medewerker en geslaagd voor een heerlijke eettafelbank! Vriendelijk, goed advies en heldere uitleg!

Want als je bij zitmat niet slaagt, dan slaag je nergens

Zoveel keuze aan meubels en accessoires dat wij hiervoor de tweede keer ons interieur naar ons zin hebben kunnen inrichten ,ook door de goede info van de verkoopster / verkoper. Ondanks dat wij van ver moesten komen is het zeker de moeite waard om naar zitmaxx toe te gaan.

Overzichtelijk

Ruime keuze, vriendelijke mensen