Snel en goed geholpen

We zijn zeer snel geholpen door een vriendelijke meneer die ons goed heeft geadviseerd.

Heel goed!

Je kunt op je gemak de hele winkel doorlopen zonder meteen een verkoper achter je aan. Een ruime keus en overzichtelijk. Attent personeel.

Scherpe prijzen en veel keuze

Onze huidige bank hebben wij bij Zitmaxx gekocht. De scherpe prijzen en het ruime assortiment hebben ervoor gezorgd dat we voor ons nieuwe bankstel (en eettafel en eetbank) weer naar Zitmaxx zijn gegaan. Wederom zijn we heel goed geslaagd en vriendelijk geholpen.

Droom bank kunnen kopen

De keuze en mogelijkheden zijn enorm. Door uitstekende hulp van de verkoopster konden we beter zien wat wij echt graag wilde en belangrijk vonden. Ze dacht heel actief mee in de mogelijkheden. Het was een beetje puzzelen omdat we toch wel wat specifieke wensen bleken te hebben, maar we hebben uiteindelijk de bank samengesteld die alles biedt wat voor ons belangrijk is.

Niet te opdringerig

Wij waren al lang op zoek naar een bank. Veel mensen raden Zitmaxx aan. Er is ontzettend veel keuze aan banken eetkamer stoelen en tafels noem maar op. We hebben eerst alles bekeken en toen toch naar onze favoriete weer terug, het is hem echt. Dan ga je naar de balie en krijg je iemand toegewezen die je verder helpt. Ze denken met je mee met kleur en opstelling. We kwamen thuis en wouden de opstelling toch anders. Gelukkig heb je 3/4 dagen bedenktijd om het evt te veranderen. Via de mail heel goed contact gehad en de opstelling veranderd. Hele fijne winkel.

De keuze is reuze

Een enorm grote winkel met enorme veel keuze aan stoelen en banken. Alles staat netjes opgesteld in de winkel. De banken zijn naar eigen smaak samen te stellen in opstelling, kleur en stof. Bij dit samenstellen zijn wij heel goed geholpen door een van de medewerkers. Ze nam voor ons de tijd en liep met ons de winkel door terug van bank naar stoel naar bank en dan weer de loungestoel. Dan weer een nieuwe set kleurstalen, omdat wij er zelf maar niet uit kwamen. Dit is de tweede keer dat wij hier meubels aan hebben geschaft en bevelen zitmaxx dan ook graag aan andere aan.

Mooie collectie en vriendelijk personeel

Na een jaar met een zeilboot te zijn weggeweest moesten wij ons opnieuw inrichten. Op de bonnefooi naar Zitmaxx en wie schetst onze verbazing. Alles onder één dak! Bedden, banken, stoelen, tafels, ga maar door. Zet daar ook nog eens vriendelijk personeel naast en je hebt alles wat je hebben wilt. Wij gingen in ieder geval met een tevreden gevoel weg met bijbehorende tafel, eetbank en vijf stoelen. Een oprechte aanrader.

Fijn en snel geholpen

Wij kwamen binnen op tweede paasdag, het was heel druk. Toch konden we toen we advies wilden meteen bij iemand terecht die ons goed heeft geholpen met het kiezen van de stof en daarna ons goed geïnformeerd heeft over hoe de bestelling in zijn werk gaat. We kijken uit naar onze nieuwe eetbank!

Vriendelijke verkoper duidelijke uitleg over stof, garantie etc

Een veelzijdige en klantvriendelijke zaak

Je kan rustig alles bekijken en er is genoeg vriendelijk personeel aanwezig om alles te vragen, we dringen zich niet op. Ruime keuze aan meubels en stofstalen. We zijn erg goed geslaagd en voor een goede prijs.

Wow wat n keuze

Van te voren thuis al huiswerk gedaan welke eetkamer stoelen in aanmerking kunnen komen Keuze gemaakt , nu de stofkeuze. De verkoopster heeft na het zien van mijn interieur op de foto en de ideeen die ik had , een aantal stof stalen gehaald zodat ik kon kijken. Het was ook geen probleem om n paar stalen mee naar buiten te nemen om de kleuren bij daglicht te bekijken Ze heeft meegedacht zonder opdringerig te zijn. Keuze gemaakt en stoelen besteld Heel fijn geholpen met alles , ondanks dat het erg druk was . Chapoo

Hele mooie en fijne winkel! Heel groot en super divers. Echt van alles en nog wat, je kan alle kanten op. Fijn advies en hulp gekregen bij mijn uitgekozen meubilair!

Grote keus en heel klantvriendelijk!

Het is altijd weer een feest om een bezoek te brengen aan Zitmaxx en het grote aanbod te bekijken. Je komt er vaak op nieuwe woonideeën. We zijn uitstekend geholpen en hebben een mooi 2 persoons bankje gekocht, dat precies past in ons huidige interieur.

Perfect geholpen

Wij zijn ontzettend goed geholpen ondanks het zo druk was. De medewerkers zijn erg meedenkend en helpen je om een goede keuze te maken! Wij zijn heel blij met onze aankoop! Dank jullie wel!

Meubelzaak met een zeer ruim aanbod en goede service

Zitmaxx heeft een zeer ruime aanbod en wij slagen dan ook elke keer. We hebben al onze bank, tafel, barkrukken en stoelen gekocht. Personeel is vriendelijk en kundig.

We werden snel geholpen

We werden snel geholpen.

Goede prachtige winkel! Met enorm veel keuze! En allerlei verschillende stoffen !

Het is een leuke grote winkel , met allerlei keuzes in maten en stoffen! Enorme lieve medewerkers die helemaal met je mee denken en op de ipad en voorbeeld maken van hoe de bank er komt uit te zien! , zeker een aanrader!

Wat een leuke winkel

Een heerlijke leuke winkel, met hele grote keuze.,Had het eerlijk gezegd niet verwacht. Erg verrassend, Een superleuke entree. Leek eerst wel op een bar, maar dat waren gewoon mensen die ook geïnteresseerd waren in nieuwe produkten. Echt een warm welkom,Die door het personeel uitstekend geholpen werden.,Echt de moeite waard om een keer een kijkje te nemen.

Goed advies

Hele prettige dame (Monique ) die ons hielp en mee dacht en ook af rade ! Dat is eerlijk fijn geholpen en goede uitleg Ze kunnen alles verkopen , maar helpen echt mee met goed uitkiezen

Geslaagd voor alle meubels met uitstekende hulp

Via Google bij Zitmaxx uitgekomen omdat zij als 1 van de weinige een zelf-samen-te-stellen bank tot bijna 6 meter aanboden. Het was de ruim 2 uur rijden zeker waard. Eerst 2 rondes door de winkel gelopen en, ook omdat we ons van te voren georiënteerd hadden, konden we daarna met de adviseur om tafel om alles door te nemen en uit te kiezen. Goed geholpen, goed advies gekregen. 3 uur na aankomst geslaagd voor een bank, salontafel, eetkamertafel en eetkamerstoelen en nog een relaxstoel. Heel blij met alles en zeer tevreden over onze dag bij zitmaxx.

Zeer netjes

We zijn zeer netjes geholpen door een medewerker ,mooi stofje erbij en besproken wat we graag wilde hebben ,en nu een trotse eigenaar van een mooie bank

Mooie spullen & goede hulp.

Mooie spullen & goede hulp.

Vriendelijk en vlot geholpen

Vriendelijk en vlot geholpen

Nog niet eerder bij deze winkel geweest�

Nog niet eerder bij deze winkel geweest . Wat een assortiment en goed advies gehad bij het kopen van een bank. Zeker voor herhaling. Ook heel fijn de ruime openingstijden . Een aanrader voor iedereen!

Goede ervaring bij de aankoop van onze bank

Wij brachten op een zaterdag bezoek aan de winkel. Een vriendelijk ontvangst, een groot assortiment maar erg druk. Eenmaal door de winkel kun je bij de informatiebalie vragen of er een verkoopmedewerker beschikbaar is. Dit was er in ons geval meteen. Voordeel is dat je op dat moment alle aandacht krijgt voor je vragen en het bekijken van opties. Medewerkers zijn opgewekt en kundig, nemen alle tijd. Nadeel is dat als je nog iets wilt bekijken je weer de hele winkel door moet. Wij zijn goed geholpen en geslaagd!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar