Prachtige showroom met geweldig advies

De showroom is echt heel groot. Je bent er wel even zoet. Vervolgens wordt er enorm de tijd genomen om je keuzes door te spreken en je blij de deur uit te laten gaan.

Een geweldige service om nooit te vergeten!

Ik was al eerder in de showroom geweest en wist al ongeveer welke bank ik wilde. Samen met de medewerkster van Zitmaxx hebben we nog een vergelijk gedaan tussen verschillende banken en al snel gekozen voor de Saint-Laurent bank. Zij dacht mee, adviseerde denkend vanuit de klant, nam echt de tijd en moeite. Maakte zelfs een tekening om het visueel te maken. Ik ben echt heel tevreden en blij met haar hulp. Ga zo door! En super bedankt voor je hulp en advies.

Zeer goede service

Vorige week voor het eerste een bezoek gebracht aan Zitmaxx voor nieuwe eetkamerstoelen. Eerst al vriendelijk begroet door een gastvrouw en daarna een ronde gelopen door de winkel. Uitstraling is luxe maar ook heel erg overzichtelijk en geeft je op veel plekken het huiselijke gevoel. Hierna geadviseerd over twee soorten die we hadden uitgekozen, de mevrouw dacht vooral erg goed mee en gaf tips over verschillende stoffen en kleuren. Na er een week over te hebben nagedacht teruggekomen voor nog een laatste test en gelijk besteld, ook hier werden we goed, snel en zeer vriendelijk geholpen. Mijn ervaring met Zitmaxx is een 10/10 en ik zou hem zeker aanraden.

super geholpen

Sabien heeft ons prima begeleidt. aan de hand van de verfkleur die bij ons op de muur zit hebben we alles doorlopen met welke kleuren we voor de bank aan de gang konden.

Erg vriendelijk geholpen en wat een keuze

Goed geslaagd, maar niet wat wij in ons hoofd hadden

Wij hadden van tevoren een aantal banken op de website bekeken die we wilden beoordelen in de winkel. Het leuke is dat geen van die banken het geworden is en we een andere die niet op de lijst stond hebben aangeschaft. Groot assortiment, goede service als je een keuze hebt kunnen maken kun je je aanmelden bij de infobalie en komt er iemand bij je. Uiterst vriendelijke man die verstand van zaken had. Goede prijs kwaliteit verhouding Ik zou de winkel aanbevelen voor de aankoop van een bank!

Vriendelijk en duidelijk

Snel en duidelijk geholpen. Weet wat ik kan verwachten en wat ik uiteindelijk kwijt ben aan een bank en alle extra’s. Super service!

Prima winkel ervaring, wel een net iets te lang doolhof.

De winkel ervaring is goed, het personeel is in overvloed aanwezig en vriendelijk! Er is voldoende assortiment aanwezig wat het fijn maakt om alles te bekijken en je keuze daaruit te maken. Wel voelt het soms iets wat benauwd door de route die je moet bewandelen. Buiten dat een super nette winkel. De prijs is de prijs wat een eerlijk gevoel geeft over het gene wat je koopt.

De keuze is reuze en voor ieder wat wils!

Ontzettend leuke woonwinkel en mooi meubilair! Na lang zoeken liep ik dan eindelijk tegen een paar mooie eetkamerstoelen aan. Ook met de leuke korting hoefde ik niet lang na te denken. Ik ben onwijs goed geholpen met de keuze voor de stof, echter kon ik alleen geen keuze maken vwb de kleur van de poten. Na verteld te hebben wat voor inrichting ik heb, werd er toch geadviseerd om voor de zwarte kleur te gaan. Tot zover geen spijt en morgen worden ze geleverd, ik kan niet wachten!!!

Heel prettige ervaring

Toen ik binnenkwam wist ik niet wat ik zag, zo druk. Maar uiteindelijk was het een zeer prettige ervaring. Heel veel keus, snel en vriendelijk geholpen en uiteindelijk een leuke bank gekocht. Echt een aanrader.

Fantastische winkel

Wat een geweldige winkel is zitmaxx. Prachtige meubels, maar vooral ook hoe het gepresenteerd wordt. Elke "woonkamer" is volledig anders en inspireert ook hoe je meubel kan staan in een bepaalde setting

Goede sfeer ruime keuze

Ik heb ons bezoek als bijzonder ervaren. We waren er op Hemelvaartsdag super druk natuurlijk maar toch was de sfeer prettig. We werden vriendelijk geholpen en uitleg en hulp bij de keuze van indeling bank, stofkeuze, bestellen en aflevering was fijn. Nu nog afwachten hoe onze bank gaat staan in onze woonkamer. Kijken ernaar uit.

de ideale winkel!

Ruime keuze, goede prijs, super geholpen, perfecte aankoop.

Fijne winkel, goed geholpen!

Zitmaxx heeft een uitgebreid assortiment. Na even wachten zijn we heel goed geholpen in onze keuze voor een eetkamerbank.

We werden zeer netjes ontvangen ,en na ons rondje zeer prettig geholpen door de verkoopster ,deze winkel is voor ons zeer zeker n aanrader voor iemand die prettig geholpen wil worden gr Herman

Mooie ingerichte,overzichtelijke zaak

Veel mooie opstellingen waar je zeker wel een goede inspiratie van krijgt en ook zijn wij geslaagd en hebben gevonden wat we zochten.

Ge-wel-dig!

Wat een winkel en wat een service! Ben met een prachtige bank naar huis gegaan en ben super geholpen door een medewerkster!

Wat een keuze!

Veel keuze en heel vriendelijk personeel.

We zijn fantastisch geholpen door een super vriendelijke dame!

Hele fijne winkel en mooi!

Heel vriendelijk geholpen! Verkoper luisterde naar onze wensen, had alle geduld mee te denken. Geen opdringerige praatjes !!! Top ! Erg mooie spullen, van kleingoed tot bankstellen etc. Kom de volgende keer zeker weer!!!

Uitstekende en meedenkend personeel

Wij zijn goed geholpen door het personeel die zelf met met goed advies kwam en het kopen van de bank makkelijk maakte.

Verrassend.

Goedemiddag, Ik heb een aantal jaar eerder mijn hele inboedel bestelt bij jullie, heel blij mee geweest, nu verhuist, nieuwe maten, dus ik ging even oriënteren bij jullie, aldus mijn gedachtes. Eindstand had ik wederom alles bestelt en dat in een korte tijd, ook door het advies en mee denken, dus ben helemaal blij en had niet verwacht dat ik er zo snel uit zo komen, we wachten hier vol smart tot dat de bestelling binnen komt. Heel erg bedankt weer. Groetjes Denise

Een hele prettige winkel

Een fijne winkel met deskundige medewerkers die je erg fijn helpen . We waren al bekend met deze winkel en we zijn daarom terug gekomen . Nu gingen we voor twee fauteuils waarvan een relaxfauteuil en ook deze keer erg prettig geholpen .

Super goed geholpen en een enorm aanbod!

Ik dacht in het begin dat Zitmaxx een keten was, omdat ik overal in Nederland billboards zag afgebeeld. Het voelde meteen aan als een winkel met een groot aanbod, ik was verrast toen het geen keten bleek te zijn maar het aanbod is er absoluut niet minder om! De winkel is enorm groot, met een enorm aanbod waar je hebberig van wordt. De styling in de winkels is ook super, aan alle details is gedacht. We waren er al snel over uit dat we hier niet met lege handen zouden vertrekken. De hoeveelheid aan personeel is ook super, het voelde als een geoliede machine: je hoeft nooit lang te wachten als je een vraag hebt. De adviseurs hebben ons ook ontzettend vriendelijk geholpen en van goed advies voorzien. We gingen met een grote glimlach weer weg en kunnen niet wachten tot onze op maat gemaakte bank geleverd wordt. Ik zou Zitmaxx echt absoluut aan iedereen aanraden!

Goed geholpen!

Ruime keus aan banken en eindeloze mogelijkheden voor personalisatie. Goed geholpen bij het bestellen.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar