Geweldige entourage. Fijn advies. Veel keus. Geen overspannen prijzen.

Geweldig!

Vandaag met mijn 2 kids een hele leuke loungebank uitgezocht. Super geholpen door 1 van de medewerkers. Die was erg geduldig tijdens het kiezen van het stof. Zelfs voorgesteld om buiten alle voorbeelden goed te vergelijken in het zonlicht. Toen was de keus snel gemaakt. Bedankt.

Klantvriendelijk

We zijn zeer aangenaam geholpen tijdens het samenstellen van onze bank. We liepen met een bepaald idee de winkel in en zijn met een totaal andere kleur en stof weggelopen. Dan is het advies van de medewerker heel fijn om mee te nemen in de overweging.

Weer top

Wederom een bank gekocht bij zitmaxx Al jaren komen wij hier ,betaalbaar en goede hulp in de winkel. Ook garantie wordt erg goed toegepast

Vriendelijke en efficiënte service

Vanuit Belgie naar Zitmaxx gereden en niet teleurgesteld! Al goed contact via mail ( contactformulier) gehad, en op een drukke zaterdag aangekomen om te ‘proef zitten’. Dat beviel, en even gewacht met kopje thee om de stof uit te zoeken. Vriendelijke verkoopster die de tijd nam, mee dacht en goede informatie kon geven zodat wij redelijk snel onze bank konden samenstellen. Eerlijke informatie over de bank ( hoe lang we er waarschijnlijk mee kunnen doen, wat de zwakke en sterke punten van de bank zijn met de stof gekozen).En dan de verassing dat we 100% kunnen betalen bij aflevering, en geen aanbetaling hoefden te doen. Wij waren blij verrast

Super grote winkel

Ruime winkel, veel keuze, zodra we een keuze hadden gemaakt werden we direct geholpen door een medewerker om verder te kijken welke stof en opstelling het beste bij ons past. Erg fijne ervaring!

Wederom fijne service

Al eerder meubels aangekocht via Zitmaxx en door de goede ervaring weer teruggekeerd voor een nieuwe bank. Alle medewerkers zijn zeer vriendelijk en de service is duidelijk. Genoeg keuze dus je kan het helemaal samenstellen naar wens! Superblij met onze nieuwe aankoop!

Efficiënt

Ik werd zeer vriendelijk en snel(maar ze namen zeker de tijd voor me) geholpen. Ik wist in principe al welke bank ik wilde, had alleen hulp nodig met de stof en uitvoering en dat is gelukt!

Geweldig geholpen

Na een rondje gelopen te hebben werden wij door een vriendelijke medewerker geholpen die er al een lange tijd werkt hoorde wij tijdens onze gesprekken. We zijn geslaagd voor de meubels waar wij voor kwamen. Wij komen zeker terug maar dan pas over 5 a 6 jaar.

prettige ontvangst ruim assortiment

Zaterdag 23 augustus 2025 een dressoir gekocht en een mooie Fauteuil nogmaals ruim soort assortiment , prettige verkoper besteden veel tijd , had goede adviezen . wij geven Zitmaxx dan ook een ruime voldoende. Bij een volgende aankoop van meubels gaan wij zeker naar Zitmaaxx.

Geweldige Service!

Goed geholpen door de adviseur en echt advies op maat gekregen. Alles werd voor ons uitgezocht en meteen geregeld. Wat een goede service !

Heel fijn interieuradvies gehad van Sabien. Ze heeft goed mee gedacht met onze wensen en had goede aanvullingen wanneer wij er zelf even niet uitkwamen. Zitmaxx heeft echt onwijs veel mogelijkheden wat betreft materialen en stofkeuze. Tijdens de 2e afspraak had ze alle stalen er opnieuw bijgepakt zodat we ze konden matchen met de vloer. En was het totaal niet teveel gevraagd om nog even een keer alle meubels langs te gaan om zeker te zijn van onze aankoop. Vol verwachting kijken wij uit naar onze nieuwe bank, eettafelstoelen, barkrukken, salontafels, vloerkleed en eettafellamp.

Duidelijke informatie, rustig en vriendelijk.

Vriendelijke begroeting bij binnen komen, we konden rustig alles bekijken, route staat duidelijk aangegeven. Tussentijds van een goed kopje koffie genoten. Na verzoek bij de informatie balie snel geholpen door een vriendelijke dame die duidelijke informatie gaf, ons weer iets te drinken aanbood en zelfs van een aankoop van 3 jaar geleden de kleurcode kon opzoeken. Daardoor ook direct de beslissing tot aankoop genomen.

Tevreden

Ik kwam naar Zitmaxx omdat ik een bed met opbergruimte had gezien. Dit leek mij zeer praktisch. Dit bed was echter alleen in breedte 1.80 te koop. Gelukkig kwam de verkoper met een geweldig alternatief; ook met opbergruimte, eigenlijk nog mooier, hoger èn in 1.60 breed. Kan niet wachten totdat ik erin kan slapen!

Goede en deskundig en persoonlijke verkoper

Je krijgt goed advies denken met je mee. En scherpe prijzen. Veel keus! En alles is te zien in de showroom.

Goed geslaagd na prettige winkelervaring en deskundig advies

Fijn ruim opgezette winkel, ook op een drukke weekenddag genoeg ruimte om de banken uit te proberen en een logische looproute. Deskundig advies waarbij echt de tijd genomen werd om met mij mee te denken en ook eerlijke feedback gegeven werd op ideeën die ik zelf al had. Positief verrast en dus goed geslaagd!

Zitmaxx maakt meubels uitzoeken écht aangenaam!

Ik wist eigenlijk al vrij snel welk bankstel ik wilde, maar het fijne bij Zitmaxx is dat je daar ook echt de rust en ruimte krijgt om die keuze te maken. Geen druk, geen opgejaagd gevoel – gewoon op je gemak rondkijken in een ontspannen omgeving. Het hele verkoopproces verliep daardoor ontzettend soepel. Met een kopje koffie erbij en de vriendelijke, kundige hulp van het team voelde het meer als een prettige ervaring dan als een aankoop. Ze denken mee, zijn behulpzaam waar nodig en laten je tegelijkertijd zelf de regie houden. Precies zoals je het wilt wanneer je zo’n belangrijke keuze maakt voor je interieur.

Een winkel met zoveel keus, hier komen we terug!

Met veel verbazing over de grootte van de winkel en de verschillende woonstijlen hebben we genoten van een trip door de winkel, waarna we alle info en adviezen van de medewerker kregen naar waar we op zoek waren, met als resultaat mooie salontafels en zwevende tv kast en voor de rest, komen we gewoon nog een keer!

Perfect, goed geholpen, gezellig zelfs

Op aanraden van onze zoon kwamen we bij Zitmaxx terecht. Goede keuze Eddy ! We zijn fijn geholpen, niets was te veel voor die persoon, het was zelfs heel gezellig. Eind van het jaar zitten wij in een heel nieuw interieur.

Winkelen in optima forma

Na eerst goed gekeken te hebben op de site, naar Ter Aar afgereisd. Dat was absoluut de moeite waard. De bank (slaap) gekozen vanuit de voorkeuren mijnerzijds. Daarna met de adviseur het hele kooptraject mat alle opties kristalhelder doorgenomen en de keuzes qua opties vastgesteld. Zeer duidelijke adviezen gekregen. Was werkelijk feest om zoveel geld uit te geven.

Zeer prettig en kundig advies waarbij wens van de klant centraal staat

Het aanbod in de winkel is zeer ruim en stijlvol. Ook de laatste trends zijn hier te vinden! Bij Zitmaxx lukt het gegarandeerd om een mooie bank te vinden. Het personeel beschikt over ruim voldoende kunde en kennis en is daardoor in staat om de klant naar alle tevredenheid te helpen. De wens van de klant staat centraal en alle mogelijkheden worden bekeken, waardoor de klant tot de beste mogelijke keuze kan komen. Bij Zitmaxx verlaat je de winkel zonder twijfel en met uiterste tevredenheid, doordat het deskundige personeel alle tijd neemt. De klant is echt koning bij Zitmaxx. Een zaak die service zo hoog in het vaandel heeft staan is echt uniek! Ik ben blij dat ik mijn bank hier heb aangekocht en kom snel terug voor het eetkamermeubilair!

Geweldig!

Hele mooie zaak, veel keus en goede service. Denken goed met je mee en de prijzen zijn prima.

Fantastisch bezoek en aankoop!

Deze ontzettende leuke woonwinkel bezocht en onze nieuwe barkrukken gekocht! Heel fijn geholpen door het personeel, zijn erg vriendelijke en helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Goed advies, kreeg ruim de tijd om een keuze te maken.

Fijn dat er echt de tijd werd genomen om een keuze te kunnen maken. Op het laatste moment toch nog wat kleurstalen erbij, terwijl het al 5 voor 9 was. Gaf goed advies bij mijn wensen wat hielp om te kunnen kiezen. Al met al dus zeer tevreden!

Super geholpen en tevreden over het assortiment

We kwamen voor een bank. Na een rondje door de winkel uitstekend geholpen door een medewerker. Ook over de prijs zeer tevreden.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar