Wij zijn erg tevreden met de hulp die we hebben ontvangen tijdens het aankopen van de meubels. Aanrader!

super snel en goed geholpen

als het waar is dat ze zo snel leveren is dit aanrader , wat het was er zo druk en toch binnen 10 minuten geholpen super bedankt

Goed en netjes geholpen

Super geholpen

Wij zijn super goed geholpen, we wisten stiekem al heel goed wat we wilde. Onze verkoper wist ons toch nog wat andere dingen te laten zien en heeft ons uiteindelijk geholpen aan onze droombank! We kunnen niet wachten om de bank te ontvangen, zeer tevreden met zitmaxx en hun klantvriendelijkheid

Perfect!

Ik ben echt super tevreden over de vlotte verwerking van onze bestelling! Dit is de dag van vandaag geen evidentie meer... . Lieve groetjes Sofie en Nyck

Zitmaxx Wonen biedt een enorme keuze aan meubels!

We hebben onlangs een bezoek gebracht aan Zitmaxx Wonen in Ter Aar en wat een top­ervaring was het! Vanaf het moment dat we de showroom inliepen, viel ons de onvoorstelbaar ruime keuze aan meubels op: banken, stoelen, tafels, kasten, accessoires… voor elke woonstijl (modern, landelijk, klassiek) zit er iets bij. Het advies en de service waren minstens zo goed: de medewerkers namen ruim de tijd om naar onze wensen te luisteren, lieten uitgebreide stof- en kleurkeuzes zien, en gaven waardevolle technische en praktische tips. Dat gaf ons echt het gevoel geholpen te worden, niet achtergelaten. Ook prettig: je kunt in alle rust rondkijken zonder direct ‘aangevallen’ te worden door verkopers — ideaal als je eerst inspiratie wilt opdoen. De showroom is echt indrukwekkend; groot opzet, goed gestyled, zodat je meteen inspiratie krijgt. De combinatie van ruime keuze + vriendelijk personeel + goede begeleiding maakt het winkelen hier tot een ontspannen ervaring. Je voelt dat kwaliteit serieus genomen wordt: zowel de materialen als het maatwerk-aspect zijn goed geregeld. Als ik een tip mag geven aan toekomstige kopers: plan je bezoek op een rustige dag (doordeweeks) als je graag op je gemak wilt rondkijken de winkel kan op woensdag en zaterdag vrij druk zijn. Eindoordeel: Zitmaxx Wonen is voor ons een aanrader. Wie op zoek is naar mooie meubels, goed advies en een ruime keuze zit hier heel goed. Wij kijken uit naar de levering en het eindresultaat in huis!

Ondanks dat het mega druk was werd ik echt goed geholpen door een vriendelijk meisje. Ze nam haar tijd voor mij, enorm veel keus was er. Zeker een aanrader. Alles verliep perfect en vlot. Ik raad het zeker aan om eens te gaan kijken bij zitmaxx.

iets wat gehaast

tijdens ons bezoek een verkoopster aangesproken dat wij geïnteresseerd zijn in een bankstel , wij namen plaats op plek D2 verkoopster kwam snel hebben onze keuzes bekend gemaakt en op ons verzoek nog even de showroom ingegaan en daar ging het redelijk mis de verkoopster kwam nogal gehaast over later aan de tafel ging alles ineens weer relaxt en wij hebben een goede keuze kunnen maken en de order tot aankoop gedaan. verder top geholpen.

We zijn ontzettend fijn geholpen door Naomi L. bij Zitmax!

Ze nam de tijd om goed te luisteren naar onze wensen en gaf eerlijk en deskundig advies. Dankzij haar hebben we precies gevonden wat we zochten. Echt een aanrader – zowel de service als het comfort van de meubels zijn top!

Super goed en snel geholpen

We hebben bij binnenkomst zonder afspraak, eventjes gewacht en toen super geholpen door een aardige meneer. Hij heeft ons allemaal optie’s laten zien en hebben uiteindelijk een mooie bank gekozen! We zijn blij met de snelle en goede service. Nu hopen dat we de bank snel in ons huis kunnen plaatsen en er van kunnen genieten.

Heel veel keus!

Parkeerruimte viel ons tegen!! Eenmaal binnen, staan de meubels in zithoekjes bij elkaar en dat maakt het prettig om rond te lopen. Wij vinden het prettig om bij de ingang welkom geheten te worden met advies wat te doen als we vragen hadden. Heel prettig om niet constant aangesproken te worden met “ kan ik u helpen?” Soms kom je gewoon om je te oriënteren! Wij hebben een leuke keus kunnen maken. Zijn goed en prettig geholpen door een van de stylistes!!

We werden goed geholpen

Ondanks dat het enorm druk was werden we ontzettend goed geholpen. Er werd meegedacht en dat was heel fijn!

Met zitmaxx zit het wel goed!!!

Ter oriëntatie bekeken wij op een middag tal van hoekbanken bij Zitmaxx. Wat een keus! Maar omdat wij wisten wat we wilden, konden we goed een keus maken! Thuis op de site verdere keus gemaakt met goed de afmetingen in onze huiskamer kunnen verifiëren . Wat een handige tool is dit: samenstelling, stofkeuze… en je ziet meteen de prijs ! De volgende ochtend terug en we werden meteen geholpen door Angelique met een prima cappuccino als welkom! Zij had echt aandacht en rust voor ons! Wat een keuze ook in stoffen voor de bank! Ook de mogelijkheid van 5 jaar garantie sprak ons aan! Nu is het afwachten wanneer wij kunnen gaan genieten van onze hoekbank… Deze voorbereiding belooft wat goeds!

Super veel te kiezen en met die keuze wordt je goed geholpen!

Voor de tweede keer een meubel aangeschaft bij Zitmaxx. Ontzettend fijn dat ze zoveel verschillende stijlen hebben en dat je voor veel van de meubels kunt kiezen uit een enorme hoeveelheid stoffen. Verkopers nemen echt de tijd om met je naar de juiste stof te zoeken. Tip: neem de stoffen even mee naar buiten om in het daglicht te kijken, dat is geen probleem. Stalen bestellen om thuis te bekijken is ook erg eenvoudig.

Klantvriendelijk

Als ik vragen had via de mail of in de winkel werd ik snel geholpen

Hele fijne winkel zeer uitgebreid assortiment

Mooi ingerichte winkel met heel veel soorten en maten banken en stoelen. Prachtige stoffen en alles is smaakvol ingericht.

Mooiste meubels van uitstekend kwaliteit

We werden goed ontvangen bij binnenkomst en de weg wijs gemaakt. We zijn geslaagd voor mooie bankstel en T.V kast. Personeel was erg vrindelijk en behulpzaam. Tot slot was alles naar wens.

Hele goede service!

We wisten al wat we wilden, dus de verkoop duurde niet lang. Desondanks werden we goed geadviseerd door Janiek. Het was erg fijn om zóveel staaltjes te zien, zodat we genoeg keus hadden. We kunnen niet wachten op onze nieuwe bank!

Mooie, fijne showroom en behulpzame, geduldige en ervaren verkoper

Jullie showroom is fijn om in te lopen. Alle woonkamers zijn sfeervol ingericht en geven een goed beeld hoe het bij ons thuis zou kúnnen zijn. Jullie medewerkers zijn altijd behulpzaam en weten elke vraag te beantwoorden. Ondanks de drukte bleven ze kalm en probeerde ze iedereen zo snel mogelijk te helpen. We zijn 3 keer naar jullie toegekomen om te kijken ( je wil toch zeker weten dat wat je koopt is wat je exht wil) en dit is echt hoe het elke keer voelde voor ons. Enige tip, het zou fijn zijn als je online de kleuren en opstellingen ook echt zou kunnen zien in 3d, maar ik begrijp dat dat ook lastig is.☺️ Bedankt in ieder geval voor alles! Nu wachten tot we met heel de familie en beestjes kunnen loungen op de bank en kunnen borrelen aan de tafel! We kunnen niet wachten!

Dankzij kundig advies heel goed geslaagd!

Dankzij het goede advies van de verkoopster (volgens mij heet ze Joyce), ben ik heel goed geslaagd voor de meubels voor mijn nieuwbouwwoning. Ze nam uitgebreid de tijd en gaf steeds haar eerlijke mening. Joyce had al gauw door wat ik mooi vond, waardoor we heel gericht door de winkel konden lopen en een gaaf totaalplaatje hebben kunnen samenstellen. Ik kan niet wachten tot alles bezorgd wordt! :)

Fantastisch geholpen ondanks de drukte

Heerlijke winkel om doorheen te lopen. De keuze is reuze! We werden goed geholpen.. terwijl het mega druk was. Laat die bank van ons maar komen! We kunnen niet wachten!!!!

Fijne winkel met goed personeel

Vandaag heb ik een bank gekocht en een eettafel. Verkoper heeft mij vriendelijk geholpen, nam de tijd en had ook veel kennis. Alles was netjes afgerond! Verder is de winkel heel groot en kun je er heerlijk rondlopen zonder gestoord te worden, aan het einde van het rondje kun je vragen om hulp van een medewerker! Al met al een fijne ervaring, echt een aanrader

Ruime keuze en standaard wordt uitgepakt geleverd.

De servicebalie werkt snel. Even wachten op de verkoopster, maar dan word je ook vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. De prijs is zonder allerlei bijkomende kosten en geen aanbetaling. Wij kenden Zitmaxx nog niet. Jammer dat we net andere meubels in Alexandrium hebben gekocht. Ik denk dat we bij u ook wel waren geslaagd.

Was de Rit uit het zuiden meer dan waard!!

Ik kom uit het zuiden, maar het is de rit meer dan waard. Heel erg veel keuze en overzichtelijke showroom waar je niet wordt lastig gevallen door opdringerige verkopers. De aankoop verliep nadat ik keuze had gemaakt heerlijk relaxed tijdens kopje koffie in aparte zitjes waar de verkoper je met goed advies helpt. Er was geen haast bij, ze namen alle tijd voor mij. Alle contact met de verschillende afdelingen verliep heel goed en de service is uitstekend. De nieuwe bank inmiddels ontvangen en overtreft mijn verwachtingen. Kan deze zaak aanbevelen en was de rit uit het zuiden meer dan waard. Kom hier zeker nog terug.

Keuze is reuze.

Grote overzichtelijke winkel waar je zo doorheen loopt, en waar je met nieuwe inspiratie weer uitkomt. Wij werden ook heel snel geholpen en konden zo onze wensen delen. Wat met behulp van de iPad en een kleuren staat van de stof heel overzichtelijke overkwam. Wij waren dik tevreden.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar