Erg vriendelijk en professioneel�

Erg vriendelijk en professioneel geholpen! Erg mooie bank aangekocht ! We kijken enorm uit naar de bank!

Top bedrijf alles ging soepel en heek�

Top bedrijf alles ging soepel en heek duidelijk wij zijn meer dan tevreden.

Erg goed geslaagd!

De winkel is enorm en goed gevuld. Er is heel veel keuze en de �kamers� zijn in verschillende smaken ingericht. Als je hier niet slaagt, waar wel? Nadat we zelf een ronde door de showroom hadden gelopen zijn we goed geholpen door twee adviseurs. Ze speelde goed in op onze behoefte. Over sommige meubels advies en sommige meubels gewoon invoeren. We zijn ook twee keer terug de showroom ingelopen om naar een kleurencombinatie en een bankopstelling te kijken. Top service!

Op deze drukke zaterdag was iedereen in topvorm!

Op deze drukke zaterdag was iedereen erg vriendelijk en behulpzaam! Veel keuze en zeer goed geholpen!

Veel keuzes, fijne medewerkers �n betaalbaar!

Veel keuzes met betaalbare meubels. Goed georganiseerd met veel medewerkers. Er staat een vriendelijke dame bij binnenkomst die je het concept uitlegt: loop een rondje, zie je iets leuks maak dan een foto van de kaart. Wil je meer info, meld je dan bij de balie en er komt een medewerker naar je toe om je verder te helpen. Het was superdruk toen wij er waren, maar ze wisten precies wie ze waar hadden neergezet en aan de beurt was. Top!

Vandaag zijn we bij Zitmaxx in Ter Aar�

Vandaag zijn we bij Zitmaxx in Ter Aar geweest. In de winkel met ontzettend veel keus werden wij geholpen door een vriendelijke jongedame. Wij hebben hier een mooie eettafel met stoelen gekocht en zijn dik tevreden over dit bedrijf!

Zeer klantvriendelijk.

We zijn netjes geholpen. Verschillende combinaties kunnen maken qua bank en niks was teveel. Fijn systeem je meld je aan bij de balie en ze regelen iemand die je komt helpen. Zo hoef je zelf niet op zoek. Veel keus in de winkel. Prijzen zijn niet absurd hoog.

Grote en zeer mooie winkel.

Mooie winkel, met een enorme keuze aan zitmeubelen. Uiterst vriendelijk te woord gestaan door een medewerkster, die alle tijd nam en goede suggesties gaf.

We werden goed en vriendelijk geholpen�

We werden goed en vriendelijk geholpen bij de aankoop van onze barkrukken voor aan ons keukenblad. Wij hebben een afwijkende hoogte van aanrechtblad en werden zeer geduldig geholpen met het bepalen van de geschikte hoogte van de barkrukken. Ook kregen we goed advies over de stofkeuze.

Goed geholpen

Goed geholpen, denken goed mee en nemen ook echt de tijd voor je. Heel fijn!

Echt geluisterd naar onze specifieke wensen!

Wij hij een specifieke wens en daar werd echt naar geluisterd. We wilden een hoekbank, maar niet in L vorm maar recht. Nou je snapt het al een specifieke wens, maar we werden gelijk begrepen en dacht gelijk met ons mee. Met als eindresultaat een mooie 3 zitter met open eiland die straks perfect voor onze schuifpui staat, zodat we heerlijk in het zonnetje kunnen zitten in de lente en in de winter lekker bij onze openhaard!

Prachtige winkel met enorm veel keus en goede service

Prachtige winkel met enorm veel keus. De medewerker die ons hielp nam rustig de tijd om alle opties door te nemen. Gaf daarbij eerlijk advies en ging niet voor het meeste geld verdienen. Heel prettig geholpen en een mooie bank aangeschaft.

Supergoede ervaring

Supergoede ervaring. De adviseur, Maikel, nam de tijd voor ons. Hij heeft goed naar ons geluisterd, alles goed uitgelegd en antwoord gegeven op al onze vragen. Echt heel goed geholpen. Top!

Erg goed en zeer vriendelijk geholpen

Erg goed en zeer vriendelijk geholpen. Goede tips gekregen tegen katten-krabbels. Bank en eethoekstoelen besteld.

Zeer goede ervaring gehad bij Zitmaxx�

Zeer goede ervaring gehad bij Zitmaxx in Ter Aar. De winkel biedt een ruim assortiment meubelen en accessoires. Wij gingen op zoek naar een bank en hebben deze ook gevonden. Super fijne hulp gehad bij het uitzoeken van de juiste stof voor onze nieuwe bank. Personeel is erg klantvriendelijk en denkt goed mee. Wij zijn zeer tevreden de deur uitgegaan.

Fijne zaak

Fijne zaak om meubels te bekijken en vriendelijk personeel

Positieve ervaring met Zitmaxx wonen is�

Positieve ervaring met Zitmaxx wonen is bepaald door een ruime keuze in het betaalbare assortiment, een vriendelijke verkoopster Noa en snel geholpen. Hierdoor komen wij terug voor nog andere aankopen.

Geweldige mooie winkel met heel veel�

Geweldige mooie winkel met heel veel keuze. Wij zijn erg goed geholpen door Monique. Met de ipad en foto�s van ons huis gaf zij ons hele goede tips waardoor wij een mooie eetbank uitzochten. Later toch nog een eettafel gevonden met hulp van een collega van Monique. Komen in de toekomst zeker terug voor nieuwe bank.

nette winkel goed personeel

erg behulpzaam personeel en nette winkel mey goede prijs

Zoveel mogelijkheden zodat iedereen kan slagen

De winkel is netjes en er is veel keuze. De gewenste stoelen waren in meerdere materialen verkrijgbaar en zelfs in de gewenste (niet standaard) kleurstalen kleur! Het was best druk maar toch hebben we maar kort hoeven wachten op hulp. Victor heeft ons snel, vakkundig en heel netjes geholpen.

Fijne winkel met super concept

Wat een fijne winkel met een super concept! Eerst op je gemak zelf rondkijken, voelen, zitten, vergelijken en rondsnuffelen� En daarna zelf aangeven wanneer je graag advies en/of hulp wilt van een medewerker.. En wat zijn wij fijn geholpen door Lotte� Alle tijd genomen voor het uitmeten van verschillende opstellingen en toen eindeloos uitzoeken van de juiste stof die bij ons past! Het aftellen kan beginnen, wij kunnen nu al niet wachten op onze custom bankstel!

Je kon eerst op je gemak rustig rond�

Je kon eerst op je gemak rustig rond kijken en dan als je advies wilde of interesse had in een bank dan melde je aan, met een kop koffie namen ze de tijd voor je om te kiezen met de opstelling bank en welke stof. ?? Misschien een idee: leg bij elke bank folders met info over de bank dan kan je die folders mee nemen van welke bank/ eettafel enz je mooi vind. Dit kan je dan makkelijker laten zien bij de bespreking. De folders blijven bij jullie zodat jullie deze weer kunnen hergebruiken ??

Groot assortiment, goede advisering

Groot assortiment, veel meubels naar onze smaak, goed, duidelijk en vriendelijk geholpen. Zeker een aanrader!

Een topervaring en goed geslaagd!

Bij binnenkomst werden we direct hartelijk ontvangen. De winkel is ruim opgezet, wat het prettig maakt om op je gemak rond te kijken. Het assortiment is enorm, met voor ieder wat wils, van modern tot klassiek. Wat vooral opviel, was de professionaliteit en het enthousiasme van de verkoper. Hij nam alle tijd voor ons, luisterde goed naar onze wensen en gaf deskundig advies zonder opdringerig te zijn. Zijn kennis en betrokkenheid gaven ons veel vertrouwen in onze keuzes. We verlieten de winkel met een goed gevoel en kijken uit naar de levering van onze nieuwe meubels. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, service en een prettige winkelervaring!

Erg veel keus en vriendelijk geholpen�

Erg veel keus en vriendelijk geholpen met veel tips en geduld.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar