Bijzondere kennismaking

Onze eerste "fysieke" kennismaking na wat op de website te hebben rondgekeken. Prachtige showroom, super schoon en bijzonder klantvriendelijke uitstraling. Medewerker(st)ers erg behulpzaam en niet opdringerig. Alle tijd voor ons om op het gemak rond te neuzen, eventueel onder het genot van een gratis drankje. Helemaal top.

eethoekbank

we waren een tijdje bezig met uitzoeken van eethoekbank. de eerste was te duur, de tweede kon de stof soort niet wat kon, ik dacht al dit word niks. maar een uurtje later ging ik toch gelukkig met een blij gevoel de deur uit met een hele mooie eethoekbank. precies wat ik bedoelde. super bedankte voor de fijne medewerking

Erg fijn geholpen!

Het was erg druk in de winkel, ondanks dat werden wij meteen geholpen wat erg fijn is. We hebben uitgebreid bekeken wat wij het mooiste vonden en werden hierbij fijn bij geholpen.

behulpzaam en vriendelijk

De medewerkster nam alle tijd voor ons en kwam ook met alternatieven en oplossingen. Daarnaast ook heel erg vriendelijk.

First Dates

Daar was ik dan. Wat zenuwachtig, maar het was oh zo spannend. Dit al een hele tijd niet gedaan. Wie weet ben ik het verleerd. Ik maar rondjes lopen en lopen en lopen. Maar toen zag ik het staan. De "San Antonio"! Uiterlijk krijgt een dikke 10 van mij. Maar ja is het innerlijk ook zo mooi? Het antwoord is ja. Het geeft je rust, ontspanning en ondersteuning in het leven! Nu de eerste stap zetten. Dat was spannend zeg! Maar daar kwam de Zitmaxxx adviseur op het witte paard aanrijden. Dat gaf mij vertrouwen! Onder het genot van een kopje koffie of in mijn geval 3 ;) gingen we aan de slag. We gingen de mogelijkheden af, wat kan je wel doen en wat niet. Wat het fijne was, dat je alles kon vragen, niks was te gek of vreemd. Iets waar anderen nog van kunnen leren. Het was uiteindelijk supergezellig! Met de kers op de taart ging ik met een gerust gevoel weg. Wetend dat mijn "San Antonio" binnenkort bij mij is zodat we samen verder kunnen gaan! Dank je wel Zitmaxxx!

We zijn zeer goed geholpen door 2 jonge�

We zijn zeer goed geholpen door 2 jonge dames waar van een ingewerkt werd waar ze goed bij begeleid werd .we kijken erg uit naar de levering van onze bank en stoel die nu in bestelling staan.

Bank en salomtafel

Goede service en vriendelijk geholpen

Wij waren voor het eerst bij Zitmaxx

Wij waren voor het eerst bij Zitmaxx, w�t een keus! Foto's gemaakt van de eettafel ,de stoelen en de lamp erbij. Moeilijk was om het juiste tafelblad te kiezen omdat wij een wandkast hebben(foto laten zien) en de tafel bijpassend wilden zoeken. Tot onze verbazing komt de dame aan met 3 plankjes, waarvan ��ntje precies op de melamine lijkt van onze kast. Dik tevreden klant dus! Nu nog een paar weken wachten! :-)

Alle tijd, ruimte en deskundige hulp bij onze aankopen

Wij waren met onze styliste en al onze kleuren en materialen van harte welkom om in een eigen ruimte eea door te spreken. Na het uitzoeken van een prachtig lounge bankstel, stoelen tbv onze eethoek en een Love Seat kregen we assistentie van een zeer deskundige medewerker die ons hielp met de juiste samenstelling en stoffen. Daardoor hadden wij een hele fijne en prettige winkel ervaring

Jullie collega

Jullie collega, die ons heeft geholpen, heeft dit uitstekend gedaan. Zij dacht mee bij onze uiteindelijke aankopen en liet zien wat allemaal mogelijk was. Groet, Rob

Dit is de tweede keer dat wij een bank�

Dit is de tweede keer dat wij een bank kopen bij Zitmaxx, erg tevreden dus. Goed en snel geholpen , zeker ook goed te doen met een baby.

Uitstekende Service.

Sjon van Zitmaxx is heel accuraat. Ondanks dat Zitmaxx het meubel niet heeft geleverd heeft Sjon zijn uiterste best gedaan om een kapot onderdeel te leveren en met succes. Prima geregeld

????????

Ik heb op m'n gemak diverse relaxstoel en bekeken en uitgeprobeerd. Toen ik op het punt kwam dat ik dacht "en zou ik wel geholpen willen worden", kwam een verkoper die al met een klant bezig was, vragen of hij iemand moest benaderen om mij te helpen! Super!! Daarna kwam er al snel iemand aan en werd ik heel prettig geholpen. Ik kan niet wachten tot de stoel geleverd wordt! Goeie zaak, Zitmaxx, maar dat wist ik al.

Ruime keuze in een sfeervolle omgeving

Op aanraden van een vriendin ben ik naar Zitmaxx gereden. Wat een fijne zaak! Een ruime keuze, prettige sfeer en geen opdringerige verkopers. Heerlijk rustig kunnen rondlopen in een sfeervolle omgeving. Vele stoelen uitgeprobeerd en een fijne keuze kunnen maken. Ik ga deze zaak zeker ook aan vrienden aanbevelen.

Na tien jaar precies dezelfde stoel besteld!

Wij zijn erg tevreden over onze relaxfauteuil en hebben na 10 jaar weer precies dezelfde besteld. We werden goed en vriendelijk geholpen.

bij Zitmaxx kijken is veelal je doelstelling bereiken

Op visite bij Zitmaxx ,wat opvalt is dat er bij de ingang geen bordjes staan met receptie en toiletten boven ,er is veel te zien bij de wandeling van 1 km wandeling aan meubelen ,het gaat van 1 tm 10 aan vakken ,en dat is handig . als je dan iets gevonden hebt kun je bij de receptie je melden om een verkoper te vragen ,en je dan kan aangeven in welk vak je jouw keuze hebt gemaakt ,de uitleg enzovoorts moet je zelf ondervinden natuurlijk ,maar ze zijn professioneel bezig .

We werden snel en goed geholpen

We werden snel geholpen. Vriendelijke verkoper die duidelijke informatie gaf. Wat heel fijn was, was dat hij ons ook even zelf liet overleggen zonder dat hij daar bij zat. Hierdoor kun je even rustig met je partner sparren zonder dat er een verkoper bij zit. Dit deed hij heel goed en was voor ons heel fijn. Toen we eruit waren werden we ook weer snel geholpen en konden we alle resterende vragen stellen. Kortom een fijne ervaring, nu hopen dat we net zo blij zijn met onze bank als deze word afgeleverd!!

Ruime keuze

Ruime keuze, prijs kwaliteit is prima. En we zijn keurig en snel geholpen. Zeer vriendelijk personeel.

Winkel met veel aanbod,mogelijkheden en goed advies!

Wij waren er nog nooit geweest maar zijn er beland vanwege het grote aanbod en vele mogelijkheden qua stof / kleur. Je wordt goed ontvangen en als je wil, kan je bij de balie vragen of er iemand wil helpen. Geen dwingende verkopers dus :). In ons geval hielp een aardige jongedame ons en heeft echt de tijd genomen, ondanks de drukte. Je wordt goed geadviseerd, wordt even naar buiten gestuurd om de kleurstalen goed te beoordelen en ondertussen krijg je een bakje koffie. Onze dochter van 4 werd in de tussentijd vermaakt met een kleurplaat en zitmaxx beertje. Top dus!

Vriendelijke behulpzame verkoopster

Vriendelijke behulpzame verkoopster, die eerlijk advies geeft. Veel keuze

Aandacht en geduld was top!

Wij werden super goed geholpen door een mevrouw bij jullie. Niets was teveel, als we een beetje twijfelden over de maten, stof of opties zei ze " nou kom, dan lopen we er even heen". Niets was teveel. Wij hadden een bank uitgezocht van 3500 euro en ze nam ons serieus, terwijl wij een jong stel zijn en dit niet altijd zo vanzelf sprekend is. Ze belde gelijk een collega over een wat lastiger vraagstuk die wij hadden en hebben door deze goede service ook direct de bank bij haar besteld. Ook een belangrijk puntje: koffie was erg lekker ?? Bedankt voor de tijd en het geduld! Groetjes van Alyssa en Harre.

Wat een fijne medewerkers werken er�

Wat een fijne medewerkers werken er bijj Zitmaxx wonen. We zijn erg vriendelijk en zeer snel en effici�nt geholpen. Geen vraag was teveel en er werd alle moeite genomen om kleuren en artikelen te combineren. Ik ben erg blij met mijn aankopen!!! Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!!

Goed ge�nformeerd en verder geholpen.

Goed ge�nformeerd en verder geholpen.

Top meubelzaak met mooie meubels

Mooie meubel zaak met heel veel keuze in banken, stoelen en overige meubels . Wij werden geholpen door een leuke , aardige bekwame verkoopster . Gaan in de toekomst hier zeker weer terug !

We zijn twee keer geweest, voordat er de knoop hebben doorgehakt om een stoel en een bank te kopen. Beide keren dezelfde goede service. Het is zo fijn dat je zelf niet opzoek hoeft te gaan naar een verkoper om je te helpen. Deze wordt voor je gezocht. Stalen worden gehaald, je kan een bakkie koffie halen. Helemaal top. Nu wachten tot de bank en de stoel binnen is..... spannend!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar