Prima geholpen door Nowi

Prima geholpen door Nowi, mooie stof uitgezocht samen , alles prima uitgelegd. Stoel Menno met stof Be Lovely.

Leuke en mooie winkel

Werd snel geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd. Mooie winkel.

Uitgebreid assortiment en vriendelijke medewerkers.

Weer zeer vriendelijk en deskundig geholpen in deze winkel met eindeloos veel keuze. Wij kunnen Zitmaxx van harte aanbevelen.

Fijne winkel en top dat de verkopers�

Fijne winkel en top dat de verkopers met je meedenkt

Fijne verkoper met kennis en kunde

Fijne verkoper met kennis en kunde. Die de tijd heeft genomen om door de zaak te lopen en passende meubels bij elkaar te matchen en eerlijk advies te geven.

Relaxte ervaring

Goed geregeld. Voldoende mogelijkheden voor koffie en/of thee. Daarnaast kan je rustig rondkijken en vervolgens met een adviseur in gesprek.

Goede informatie

Goede informatie, voldoende tijd

Heel fijn geholpen

Heel fijn geholpen, alleen jammer dat de levertijd met een maand is verlengt.

Goede service, verkoper Mick de Vries begreep precies wat ik wil hebben en kon ook prima advies geven.

Eerste bezoek aan Zitmaxx

Wij zijn afgelopen zaterdag naar Zitmaxx gegaan na dat we online een mooie stoel gevonden hadden. Het is zaterdag dus gezellig druk (dat merkte we eigelijk alleen op het parkeerterrein) Bij binnenkomst kregen we duidelijke uitleg over hun manier van werken namelijk: je loopt eerst een rondje door de winkel en aan het einde zoek je een adviseur. Dit vonden wij heel fijn. Ook de adviseur is alleen behulpzaam en niet dwingend om over te gaan op koop. Kortom: fijn bezoek, helder concept en een eerlijke prijs.

Super leuk

Super leuk! Heel veel keus! Veel advies en behulpzaam!! Zeker een aanrader!!!

Super winkel

Super winkel, heel mooi en goed geholpen .

Jarenlange goede ervaringen!

Ik kom al jaren bij zitmaxx: voor alle woningen die ik bewoond heb, heb ik mijn meubels bij Zitmaxx gekocht. De service is goed, de keuze is letterlijk reuze, de showroom is altijd mooi ingericht waardoor je een goede indruk krijgt. Voor onze nieuwe bank zijn we dan ook uiteraard weer geslaagd bij Zitmaxx. Als je daarheen gaat voor nieuwe meubels weet je eigenlijk al dat je slaagt. Dat is geen verkooppraatje maar ervaring ;). Familie en vrienden sturen wij ook vaak die kant op. Bedankt maar weer en we kunnen niet wachten tot onze bank geleverd wordt!

Goed advies

Goed advies. En goede service

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring, ruime keuze en 1 bank sprong er voor ons uit. Ruime keuze in stoffen en kleuren. Met koffie en goed advies de bank met de juiste stof en kleur gekocht. En dat allemaal binnen een uur. Echt een aanrader Zitmaxx wonen.

Toppie top

Heel goed geholpen ging snel. Moesten even wachten max 10 min omdat ik een bank wilde kopen. Geholpen door aardige vrouw die ook meedacht over de stofjes die paste bij de stofjes die mij aanspraken. Ook werd alles goed uitgelegd. Daarnaast heb ik ook nog een leuke tafel erbij gekocht. En heeft ze daar ook de kleuren keuze laten zien.

Fijne ervaring

Wij vinden het heel fijn dat je zelf heerlijk op je gemak door de winkel kunt lopen. Kijken, voelen en proefzitten kan allemaal zonder dat er een verkoper in je nek staat te hijgen. Als je hulp nodig hebt is dit zo geregeld. Wij vinden dit een heel fijne manier van nieuwe meubels kopen.

Groot assortiment aan meubels

Groot assortiment aan meubels. Voor iedereen is wel iets te vinden. Hele goede service, deskundig personeel. Erg vriendelijk. De keuze is reuze!!

Ik ben 2 maal geweest voor ik een�

Ik ben 2 maal geweest voor ik een besluit kon nemen. Er werd mij rustig de tijd gegeven. Wat een keuze en dat voor een besluiteloos type. Maar het is gelukt,ik ben heel opgelucht en blij en wacht nu rustig de komst van min stoel af. Hart. Dank voor de prettige hulp!,ik geef het door! Loes

Hele fijne ervaring

Hele fijne ervaring, we kwamen van ver. En zijn super goed geholpen. Ik ben heel benieuwd naar hoe me bank eruit gaat zien

Nieuwe bank

Eerst lekker op ons gemakje door de winkel gelopen. Even gezeten waar we wilden. Alle favorietjes op n rijtje gezet. En ons gemeld bij de info balie. Daar werden we heel vriendelijk te woord gestaan. We mochten gaan zitten en na even wachten kwam Michael ons helpen. Ook heel aardig en een goed welkom. Lekker kopje koffie en n limo voor onze dochter. Michael wist precies goed in te denken en te adviseren hoe wij het willen. Verschillende stoffen...vergelijken de plussen en de min puntjes benoemd hij ook eerlijk. Ff onder de verschillende lampen de kleur bekeken op zijn advies. Nog even terug naar de bank die wij graag willen. En naar andere banken met de stoffen om die in het groot te zien ipv op n staaltje. Zo rustig...makkelijk, uiterst vriendelijk. Top!!! Natuurlijk gelijk de koop rond gemaakt en nu aftellen totdat de nieuwe bank komt. Wij hebben er zin in en Michael is n voorbeeld voor velen! Zo ook de balie dame. Toppers!!!

Met een goed gevoel een bank kopen!

Heel veel opties en ruimte in de winkel, fijn personeel wat je je ding laat doen. Professioneel personeel bij de vraag om hulp voor het uitzoeken van een kleur en opstelling van een bank. Ze denken goed mee ook over gebruik van stof Etc mbt huisdieren.

Vandaag meubels besteld

Vandaag meubels besteld. Heel fijn geholpen. Hopelijk gaat de bezorging net zo fijn als hoe we vandaag zijn geholpen.

Dit is de tweede keer dat wij onze�

Dit is de tweede keer dat wij onze meubels bij jullie hebben gekocht. Het was ons vorige keer zo goed bevallen, dat we nog een keer zijn terug gegaan. Wij zijn super goed geholpen met onze keuzes die we moesten maken. Fijn personeel! Ga zo door

Supergoed geholpen en duidelijke uitleg

Supergoed geholpen en duidelijke uitleg