Eerst zelf alles bekijken!

Je kunt rustig zelf alles bekijken en proefzitten zonder verkopers om je heen. Fijn dat onze hond welkom was, er was zelfs een drinkbakje in de koffiecorner. Fijn dat er een grote collectie gemakstoelen was. Jammer dat daar maar een medewerker beschikbaar was. We moesten best wel een tijdje wachten.

Super aardige en vriendelijke jonge�

Super aardige en vriendelijke jonge man. Duidelijke uitleg, Ik wist wat ik wilde hebben en met een uurtje stond ik weer buiten. Helemaal happy

Gastvrijheid, kwaliteit en goed advies= zitmaxx

Duidelijke en overzichtelijke website die geen verborgen/kleine lettertjes kent. De chat op de website is snel en kundig. Je praat echt met een medewerker en geen chatbot Ik ben goed geholpen toen ik een paar vragen had. In de winkel, vriendelijk ontvangen. Laten je rustig rondkijken zonder gehijg van een verkoper in je nek. Alle prijzen zijn duidelijk vermeld. Heb je de keuze gemaakt of hebt een vraag in de winkel dan word je uitstekend geholpen door een verkoopmedewerker die je voorziet van goed advies. Geen aanbetaling maar betalen bij levering, is ook een groot pluspunt. Samengevat: een perfecte meubelzaak waar de klant centraal staat en de meubels scherp geprijsd zijn.

Op aanraden van: Onze zoon,

Op aanraden van onze zoon, die hier regelmatig komt voor onderhoud (installatietechniek) in Ter Aar geweest, groot assortiment, mbv verkoopster hoekbank+ 2 stoelen uitgezocht als je hier niet kunt slagen slaag je nergens (volgens mij) blijkt de ondernemer ook nog uit mijn geboorteplaats te komen...Top!

Al een aantal maanden op zoek naar dan een�

Al een aantal maanden op zoek naar een mooie bank, niks gevonden. Tot vandaag! Wat een keuze en je scoort altijd. Ik ben zo benieuwd naar onze San Antonio bank, goede service, mooie inrichtingen wat je ook op idee�n brengt voor het interieur.

Aanrader

Fijne grote showroom met heel veel keuze aan banken. Alles kan je samenstellen, van een andere opstelling tot heel veel soort stoffen. Nadat je hebt gekeken in de showroom kan je met een medewerker zitten om je bank samen te stellen. Vanwege drukte moesten wij even wachten. Nu nog heel even geduld hebben totdat onze droombank binnenkomt!

Snel, duidelijk en tevreden!

Lieve medewerkster heeft me uitstekend geholpen. Ze was accuraat en de bestelling was nog sneller afgerond dan wanneer ik een broek koop :)! De enorme hoeveelheid aan stofkeuzes had ze ook binnen een mum van tijd tevoorschijn gehaald. Tevreden de deur uit gelopen, zo ook bij mijn bestellingen uit het verleden.

Fijne ervaring

De dame die mij geholpen heeft, gaf mij goed advies en ondanks dat de bank die ik wilde niet meer in de showroom stond, wist zij mij goed te helpen. Ook gaf zij nog wat tips over het onderhoud van de bank.

Wat een goede service!!!

Wat een goede service!!! Bij binnenkomst eerst vriendelijk te woord gestaan en een korte uitleg gehad. Na het vinden van de juiste bank(er staan er heel veel) ontzettend goed geholpen door een vriendelijke dame die ons hielp met de juiste maat,de mooiste stof en alle andere opties( teveel om die allemaal op te schrijven). Kortom Zittmax is een echte aanrader!!!

Ik kon het bijzonder waarderen dat er met me mee werd gedacht�

Ik kon het bijzonder waarderen dat er een stagiaire meekeek om het vak te leren. Niets werkt zo goed als praktische ervaring opdoen en ze deed het voortreffelijk. Goede open vragen, geen opdringerigheid maar wel professionele attentie.

Prachtige winkel

Prachtige winkel, mooie en complete opstelling in de winkel voor een goed beeld, heel veel keuze en vriendelijk en behulpzaam personeel. Aanrader!

Erg tevreden over onze aankoop

Nadat we zelf een rondje door de zaak gelopen hadden en een top 5 gemaakt hadden werden we verder geholpen door een verkoper met zijn lieftallige assistente. Uiteindelijk geslaagd voor relaxfauteuils, een bankje, eettafel en stoelen. Alles op elkaar afgestemd qua kleur en stijl.

De keuze is reuze!

De keuze is reuze! Op zoek naar een nieuw bankstel bij�Zitmaxx�Wonen terechtgekomen. Het aanbod was�enorm�en heel verrassend. Bijna elk bankstel kon worden samengesteld en in allerlei verschillende kleuren en stoffen geleverd worden. De verkoper was erg behulpzaam en vriendelijk. We komen zeker nog een keer terug.!

Top winkel!

Wij zijn geholpen door Lotte. Een leuke vlotte meid die weet waar ze het over heeft en ons goed heeft geholpen. Haar advies was eerlijk en duidelijk. Wat ons verbaasde is dat je vooraf geen aanbetaling hoeft te doen. Wat een vertrouwen in de klanten! Heel netjes.. Wij zijn mede door het advies van Lotte goed geslaagd en zullen daarom Zitmaxx absoluut aanraden

Mooie grote winkel met ruim assortiment

Zitmaxx is een gigantische winkel met een zeer breed en modern assortiment. Alles wat je je kan indenken is in de winkel aanwezig. Vriendelijk en vakkundig personeel om je te helpen met het maken van de juiste keuzes.

Mooie showroom en goede hulp gehad met het uitzoeken van de nieuwe bank en bijpassende stof. Kan niet wachten tot de bank in huis staat :)

Mooie woonwinkel

Mooie woonwinkel met veel aanbod voor elk budget. Goede service en klantgerichte medewerkers.

Veel keuze geen opdringende verkopers

Veel keuze geen opdringende verkopers. Pas na doorlopen van de winkel vraag je of een verkoper je wilt helpen. Dit is de 3e keer dat ik eetkamerstoelen koop bij Zitmax.

Verbazende Eyechatcers

Ten eerste ik kende dit bedrijf in een geheel andere vorm.! Nl, 25jaar geleden in mijn nog werkzaam leven was ik eerder in TerAar en bestond Zitmaxx nog niet. Maar het was een carrosserie bedrijf voor vrachtwagens! Het is van binnen gigantisch mooi verbouwd ! Een maal binnen gekomen samen met mijn vrouw een zeker twee uurige rondgang gedaan en ons van de ene verbazing in de andere laten vallen.! Ook veel foto,s gemaakt om het s, avonds thuis nog eens door te spreken ! Thuis tot een beslissing gekomen en op 10 Mei terug bij Zitmaxx om onze bestelling te plaatsen .! Dit ging geheel naar onze wensen, door vriendelijk personeel zeer vakkundig te woord gestaan, en goede uitleg over mijn vragen om diverse details die mijnerzijds gesteld waren. Heerlijke koffie gedronken de order geplaatst, en met een voldaan gevoel huiswaarts gegaan ! Nu geduldig wachten op de mail van Zitmaxx dat de relaxstoel en geleverd gaan worden ! Dit zullen waarschijnlijk de laatste aankopen van meubels zijn! Daar wij al de gemiddelde bejaarde leeftijd genaderd zijn! zal deze aankoop, en dat zijn er vele geweest in ons 57 jarig samen zijn! Ons w�l overleven! Wij zijn zeer kontent over Zitmaxx en zullen het een ieder aanbevelen!! Voor ons krijgt Zitmaxx een hele dikke 10.!????????

Zeer fijne verkoper

Zeer fijne verkoper. Goed en rustig meegeholpen.

Heel veel keuze en mogelijkheden

Heel veel keuze en mogelijkheden. Erg goed geholpen door de medewerkers

Ruime keuze voor ieder interieur

Ruime keuze voor ieder interieur en een hele complete showroom van alle stoffen, opstellingen en stijlen. Het was even puzzelen om zelf de prijs van mijn gewenste opstelling te vinden, maar zodra ik hulp kreeg van een adviseur was ik er snel uit. Vriendelijk, geduldig en ze hebben veel verstand van alle banken!

Voor de tweede keer bij Zitmaxx

Voor de tweede keer bij Zitmaxx een bank gekocht en wederom vriendelijk en behulpzaam geholpen bij de keuze voor het maken van de stof en de kleur. Goede prijs/kwaliteit verhouding als je het mij vraagt. Zal deze winkel aan iedereen aanraden!

Drukke maar mooie winkel

We werden snel aangesproken en naar het juiste vak gestuurd waar de gezochte bank stond. Dit was ook wel nodig, want het is een grote zaak en de vaknummers staan niet duidelijk aangegeven. Wel jammer dat er in de winkel zelf weinig/geen verkopers lopen, zodat je voor vragen altijd weer terug moet naar de ingang. Ook jammer dat er geen kleurstalen bij de meubels liggen zodat je zelf al een beetje kan kijken en de stof op de bank kan houden. Daarnaast jammer dat de verkopers niet duidelijk zichtbaar zijn. Er lopen met mooi weer zoveel klanten zonder jas, dat je niet ziet wie er werkt of klant is. Handiger zou zijn als de verkopers een badge of keykoord dragen. Eenmaal een meubel gekozen duurde het nog even voordat we geholpen werden, omdat het zo druk was (er stonden zelfs verkeersregelaars voor het parkeren). Als laatste jammer dat er geen kinder speelhoekje is. We moesten ons zoontje wel meenemen, maar die wilde liever ergens spelen.

Topservice

Heel goed geslaagd bij Zitmaxx. Ik werd super goed geholpen en er was super veel keuze. Lotte heeft alles met me doorgenomen en liet alle mogelijkheden zien. Ze had super veel geduld en vond het niet erg om alle kleur mogelijkheden erbij te pakken. Ik raad Zitmaxx zeker aan!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar