Geweldige winkel

Geweldige winkel, we kwamen voor een hoekbank en vonden werkelijk alles mooi! Keuze is reuze. Goede service vriendelijk personeel. Onze droom bank gekocht!! Heb nog veel meer gezien wat ik wel zou willen kopen. Kom 100% nog een keer terug vanuit Eindhoven.

Zitmaxx een aanrader.

Altijd behulpzaam. Helpen goed advies geven. Nemen de tijd voor je. Weten veel van de producten en de vele stoffen en kleuren.

We waren hier voor het eerst

We waren hier voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst! Mooie zaak met een mooie collectie tegen een betaalbare prijs. En vooral veel jonge enthousiaste medewerkers. We zijn erg tevreden met onze aankoop en het advies van de medewerker. Nu nog wachten op de aflevering.

Goed advies gekregen en keuze gemaakt!

Ik ben zeer deskundig geholpen en veel info en advies gekregen tijdens het kopen van mijn bed. Daardoor een weloverwogen keuze kunnen maken. Ben benieuwd naar als mijn bed geleverd wordt.

Top bank besteld!

In alle rust hebben we door de showroom gelopen met een kopje koffie in de hand. De verschillende stijlstudios geven een goed sfeerbeeld. We hadden al een bank op het oog en ook deze keer viel ons oog op dit model. In overleg met een werkneemster hebben we de stof bepaald voor de bank. Ivm met hond en kat moest het stevig zijn. Advies hierover was goed. Met diverse stalen onder de arm zijn we op onze bank gaan zitten om de kleur te bepalen. Er is erg veel keus in kleur en materiaal. Na bepaling van de stof en kleur namen we plaats aan een tafel en hebben we met een medewerker de bank samengesteld en besteld. Wat ik persoonlijk jammer vind is dat je een vlekkenservice erbij moet kopen. Op zo�n groot bedrag vind ik dat deze service door zitmaxx aangeboden zou moeten worden. Vooralsnog met een tevreden gevoel naar huis gegaan. Helaas nog even wachten tot de bank geleverd wordt�

Geslaagd bezoek

Prima ontvangst door gastvrouw die ons uitleg gaf waar we onze toekomstige bank konden vinden. De ver koopster Denidin gaf ons goede uitleg en samen collega Naomi mooie afhandeling. Zeer tevreden met deze mooie winkel.

Super geholpen

Goed geholpen. En nemen ook echt de tijd voor je.

Een geweldige klantervaring en aanrader voor iedereen!

Wij zijn meerdere keren geweest om ons droombankstel uit te zoeken. We werden keer op keer goed geholpen door supervriendelijke verkopers! Ze namen telkens uitgebreid de tijd om ons deskundig en professioneel te woord te staan en te adviseren. Nooit het idee gehad dat ze door moesten naar de volgende klant waardoor we een perfecte klantreis hebben ervaren. We raden het iedereen aan :)

Droombank samengesteld

Hele fijne winkel. Rustig eerst kunnen kijken zonder dat er een medewerker in je nek hijgt. Daarna samen met een medewerker mijn droombank samen kunnen stellen. Heel fijn geholpen, medewerker dacht goed mee over de indeling van de bank en welke stoffen goed geschikt zijn voor mensen met katten. Kan niet wachten tot hij er is!

Beste Team Zitmaxx,

Beste Team Zitmaxx, Onlangs hebben we eetkamerstoelen gekocht bij Zitmax in Ter Aar, en we zijn absoluut enthousiast over onze ervaring. Vanaf het moment dat we de winkel binnenstapten, werden we hartelijk verwelkomd door het vriendelijke personeel. Ze namen de tijd om naar onze wensen te luisteren en ons te helpen bij het vinden van de perfecte eetkamerstoelen die bij onze stijl en behoeften pasten. Wat ons echt opviel was de uitstekende klantenservice die we ontvingen. Het personeel was zeer deskundig en behulpzaam, en ze gaven ons waardevol advies over materialen, stijlen en comfort. Ze namen echt de tijd om ervoor te zorgen dat we de juiste keuze maakten en dat we tevreden waren met onze aankoop. Niet alleen was de service uitstekend, maar ook de kwaliteit van de eetkamerstoelen is echt indrukwekkend. Ze zijn stevig, comfortabel en van hoogwaardige materialen gemaakt. We zijn er zeker van dat ze jarenlang meegaan en dat we er veel plezier van zullen hebben tijdens onze maaltijden en bijeenkomsten met vrienden en familie. Al met al kunnen we Zitmax in Ter Aar van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteitsmeubelen en uitstekende service. Dank aan het hele team voor hun vriendelijkheid, professionaliteit en toewijding aan tevreden klanten. We zijn echt blij met onze aankoop en kijken ernaar uit om in de toekomst weer bij jullie te winkelen! Ahvi & Ragini Isri

Goede ervaring fijn personeel

Vriendelijk personeel ,zeer behulpzaam maar zeker niet opdringerig�staan voor je klaar als je ze nodig hebt om samen naar een goede oplossing te zoeken,fijn dat er een hoop stoffen zijn zodat je de kleur kan zien en dat allemaal met een heerlijk bakje koffie,wij zijn dik te vrede en nu nog even wachten tot onze bank geleverd wordt

Wij hebben onze eetkamerbank en stoelen�

Wij hebben onze eetkamerbank en stoelen nog niet ontvangen, maar werden in de winkel, die ons aanbevolen werd door vrienden, ontzettend goed geholpen! Mevrouw deed ontzettend goed haar best en dacht mee om de juiste keuze voor ons qua stof te maken.

Voor de tweede keer onze meubels hier�

Voor de tweede keer onze meubels hier besteld. Weer goed en snel geholpen!

Erg fijne hulp

Erg fijne hulp van een zeer aardige medewerker. Aanvankelijk vonden we niet de kleur/stof die we wilden, maar toen kregen we nog meer opties en vonden we precies wat we zochten!

Top service!

De medewerker was super vriendelijk en had veel kennis, waardoor hij ons goed op weg kon helpen met het kiezen van een bank. Daarnaast was het bedrijf tot 17:00 geopend, maar waren pas om 17:30 klaar. We hadden nooit een impressie gehad dat we een overhaastige beslissing moesten nemen omwille van de tijd. Dat geeft aan de ze top service verlenen en alles over hebben voor hun klanten.

Mooie winkel met een uitstekende service

Mooie winkel met een uitgebreid assortiment! Wij zijn uitstekend geholpen bij het uitzoeken van onze bank. Toen onze droombank iets te duur uitviel werd er goed meegedacht wat we konden aanpassen aan de afmetingen en het soort stof, zodat hij uiteindelijk wel binnen ons budget past. Wij zijn erg tevreden en zouden Zitmaxx Wonen aanbevelen bij anderen!

Wat een fijn bedrijf

Wat een fijn bedrijf Mooie zaak Het personeel is vriendelijk betrokken en heeft verstand van zaken!!

TOP ervaring m.b.t. kopen bank | fantastische service

Bij binnenkomst werd ik gelijk vriendelijk ontvangen. Het was geen probleem dat ik eerst nog even naar de bank die ik wilde gaan kopen wilde gaan kijken; er werd me verzekerd dat als ik er klaar voor was, dat ik me dan aan kon melden bij de balie en dan verder geholpen zou worden. En niets was minder waar. Ik werd vervolgens geholpen door een ontzettend aardige en kundige medewerker, die (onder het genot van een kopje koffie) al mijn vragen kon beantwoorden & zelfs meerdere rondjes met me heeft gelopen door de winkel, om de verschillende poten, afmetingen, zithoogtes en vullingen te kunnen zien en ervaren, om er voor te zorgen dat ik een bank kon kopen die 100% zou voldoen aan mijn wensen. En dat is gelukt! Niet alleen heb ik mijn droombank kunnen kopen; ook heeft de medewerker er voor gezorgd dat de bank echt aan alles voldoet wat ik zocht, heb ik nu veel meer kennis over alle onderdelen van een bank (:-)) & was mijn bezoek in de winkel oprecht een hele fijne en leuke ervaring; van begin tot einde. Van iemand die reeds meerdere banken heeft gekocht in verschillende winkels, kan ik echt iedereen 100% aanraden om naar deze winkel te gaan als je een nieuwe (kwalitatief hele goede) bank wilt kopen die voldoet aan al je wensen!

Elke keer als we bij Zitmaxx komen zijn we weer een positieve ervaring rijker.

Showroom is mooi ruim, mooie opzet. Wij vonden mooie exclusieve stoelen. We hadden onze eigen staal van stof bij ons, eerste reactie van de verkoper die hebben wij ook. Binnen 10 min kwam ze terug met het goede staaltje. Zeer professioneel en netjes geholpen. Elke keer als we bij Zitmaxx komen zijn we weer een positieve ervaring rijker.

Na 13 jaar weer naar de Zitmaxx

Na 13 jaar weer bij de Zitmaxx een bank gekocht, aangezien de oude van zeer goede kwaliteit was. Lang intensief gebruik gemaakt met gezin en dieren. De winkel is netjes met diverse soorten meubelen. De verkoopster was kort maar krachtig met haar kant vanuit de winkel over de mogelijkheden en garanties en levering.

Prima geholpen

Fantastische ervaring, warm welkom en heerlijk kunnen kijken naar alle meubels daarna gezellig met een koffietje aan tafel onze bank besteld .een vriendelijke dame ,nacht de tijd en had alle geduld . We gingen met een grote glimlach de deur uit en super blij met onze aankoop

Grote nette zaak, mooie spullen en klantvriendelijke verkopers met kennis van zaken

Grote nette zaak, veelzijdig aanbod en ruime keus. Gezellige koffietafel waar je in een ontspannen sfeer samen met de verkoper er goed uit komt. De verkoper had kennis van zaken en kwam niet opdringerig maar rustig en eerlijk over. Kregen nog een goede tip met oog op reiniging. Samen tot een mooie bank gekomen en direct de confirmatie in een duidelijk overzicht in je mailbox. Wat wil je nog meer???

Top winkel

Top winkel! Veel keus, met mooie en goede meubels die lang mee gaan. Zeer vriendelijk personeel

Zeer ruime keuze

Zeer ruime keuze, goed geholpen ondanks de drukte op zaterdagochtend (er zijn veel medewerkers beschikbaar). We konden rustig de tijd nemen om de kleurstaaltjes in daglicht te bekijken. Tevreden.

Fijne winkel met een groot assortiment

Fijne winkel met een groot assortiment. Na het rondje door de winkel zijn we super geholpen met keuzes die ze hebben qua stoffen en kleuren.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar