Prettig geholpen

Prettig geholpen Verkoopmedewerker nam echt de tijd voor je Denken mee Veel keuzemogelijkheden en advies. Vriendelijk, niet opdringerig

Uitgebreide en mooie winkel met fijne service!

Goed geholpen met het uitzoeken van onze meubels. Vriendelijke medewerkster en een mooie en grote showroom. Wij zijn goed geslaagd! Aanrader.

Denken goed mee, klantvriendelijk

We hadden zelf model stoel en stof al uitgekozen en werden toch even netjes tussendoor geholpen terwijl de andere mensen nog stofjes moesten bekijken! Scheelde ons toch half uurtje wachten, dat is meedenken!

100 % tevreden!!

Vriendelijk ontvangst en duidelijk uitleg van het concept m.b.t hulp van de adviseurs. Adviseur is klantvriendelijk, behulpzaam en professioneel. Goed gesprek onder het genot van een goed bakje koffie.

Deskundig advies

Deskundig advies. Goede verkoper die veel materiaalkennis had. Mooie eetkamerstoelen uitgezocht.

Zeer tevreden!

Vorig jaar heb ik eetkamerstoelen gekocht bij Zitmaxx. Dit is zo goed bevallen dat we ook voor een nieuwe bank naar Zitmaxx gaan. Voor ons bezoek bestudeer ik de website. De website is heel uitgebreid en overzichtelijk, daardoor heb ik al voordat we de winkel bezoeken een aantal banken uitgekozen. Dat geeft al wat rust zodat we in de winkel zelf niet overprikkeld worden door de enorme keuze. Na de keuze voor de bank moet nog de bekleding worden uitgekozen. We leggen uit aan de vriendelijke verkoopster wat we in gedachten hebben en krijgen vervolgens ruim de tijd om uit de vele staaltjes uiteindelijk tot de perfecte bekleding te kiezen. Website, winkel, aanbod, personeel en de bezorgers alles is zo goed bij Zitmaxx dat we hier volgende keer zeker weer terugkomen.

We zijn goed en rustig geholpen en�

We zijn goed en rustig geholpen en hebben het heel prettig ervaren dat we eerst rond konden kijken en daarna een adviesgesprek kregen. We hadden ons van te voren geori�nteerd op een duurdere stof. Deze werd helemaal niet opgedrongen en we hebben de juiste keuze gemaakt bij onze wensen. Kortom een aanrader tot nu toe!

Engelen geduld met ons

De dame die ons geholpen heeft nam echt de tijd en is zelfs nog mee naar buiten gelopen om de kleuren van de stoffen beter zichtbaar te krijgen. We kregen overal goede uitleg over. Al met al echt een fijne ervaring.

Super fijn geholpen!

wij zijn op vrijdagavond bij Zitmaxx langsgegaan. hier zijn we meer dan uitstekend geholpen. De medewester was vriendelijk en behulpzaam en meedenkend! We kregen de tip om naar buiten te gaan om de kleur te bekijken dit opende onze ogen voor de kleur. En hierdoor hebben we een bank met positief gevoel gekocht!

�een tevreden klant ??

We zijn voor de tweede keer gekomen om een bank te willen kopen en er een klap op te geven. Het is fijn dat je gewoon ongestoord door de winkel kan lopen en als je hulp wil erg vriendelijk wordt ontvangen. Wij voelde ons erg op ons gemak. En we zijn ook super vriendelijk geholpen. Helaas ben ik haar naam kwijt. Met een goed gevoel naar huis gegaan.

Wij werden vakkundig door de verkoper�

Wij werden vakkundig door de verkoper geholpen. De verkoper nam de tijd om alles te bekijken en te vergelijken! Kortom zeer tevreden.

In een woord geweldig !!! Echt SUPPER .

Wat gezellig winkelen bij zitmax

Meedenkende en fijne hulp bij het�

Meedenkende en fijne hulp bij het uitkiezen van de stof en de kleur.

Goede service en klantgericht wij zijn fantastisch geholpen dank je wel�

Goede service en klantgericht wij zijn heel goed geholpen door een van uw medewerksters , een heel goede uit leg zeer klant vriendelijk, wij zijn hier naar toe gekomen omdat wij in het verleden ook al een goede indruk hadden zelf de bezorgers water zeer attent en vriendelijk. Mvg de heer en mevrouw 'm.kersseboom

Geweldige keuze-vrijheid !

De ongedwongen (letterlijk en figuurlijk) wijze waarop je door de toonzalen/kamers kon lopen, zitten, vergelijken was opvallend. Zeker ten opzichte van eerder bezochte meubelzaken waar vaak een (hijgerige) verkoper zijn "target" probeerde te halen. En eenmaal een keuze gemaakt werd ons een verkoper aangewezen die ons verder adviseerde in de definitieve keuze uit de enorme mogelijkheden. En niet onbelangrijk: een ons passende prijs !

Zooooo� fijn geholpen

Zooooo� fijn geholpen! Verkoper nam alle tijd! Wij zijn superblij??

Top ervaring

Super veel keuze in de showroom. Het advies is volledig persoonlijk, wat een fijne ervaring geeft. De keuze uit stoffen is erg ruim waardoor er altijd een goede voor je bij zit.

Goede eerste ervaring krijgt nu een vervolg

Was niet onze eerste ervaring met ZIT-MAXX. Vorige keer een bankstel hier gekocht. Mooie showroom , Goede service en de gemaakte afspraken worden nagekomen nadat we goed op de hoogte werden gehouden van het verloop met levertijden

Fijn ontvangst

Fijn ontvangst, veel keuze en goede service. Personeel is gastvrij maar niet opdringerig. Hierdoor rustig de mogelijkheid gehad om tot de juiste keuze te komen om daarna de details te kiezen onder begeleiding van een medewerker.

We zijn goed en plezierig geholpen.

We zijn goed en plezierig geholpen.

Zeer ruime keuze in eetkamerstoelen en adequate assistentie

Wij kwamen voor eetkamerstoelen. De keuze is enorm. Je kan op je gemak kijken en als je assistentie wil is die vrijwel direct beschikbaar. Deze assistentie is adequaat. Zo wilden wij bijvoorbeeld het volume van de bestelling weten omdat de bestelling op transport naar Frankrijk gaat. Daarvoor werd ook direct iemand erbij gehaald van de afdeling logistiek. Kortom, een heel positieve ervaring.

Fijne winkel en service

Van te voren hebben wij op de website onze nieuwe bank bekeken en deze komt exact overeen met hoe het in de showroom staat. Dit is nu de tweede keer dat we een bank bij Zitmaxx hebben gekocht en we werden goed geholpen/geadviseerd en daar zijn we blij om!

Fijne sfeer en goed geholpen, zelfs op een drukke vrijdagavond

De showroom is (fantastisch) groot, met veel keuzes en mogelijkheden. Neem vooral een dagdeel de tijd om door de winkel te kunnen lopen en de meubels te kunnen testen. Wij waren er op een (drukke) vrijdagavond, maar een medewerker van Zitmaxx heeft ons goed geholpen. Uiteindelijk was de verkeerde kleur besteld van ons bed (hier kwamen wij een dag na bestelling achter via de bevestigingsmail). Direct gebeld naar Zitmaxx en het probleem werd meteen opgelost. Naast de fijne hulp die werd geboden in de showroom, is er ook de mogelijkheid om de bestelde meubels voor een afgesproken tijd te stallen in de opslag van Zitmaxx. Zo kunnen de meubels op jouw eigen gewenste moment geleverd worden.

Verkoopster heeft ruim de tijd voor ons�

Verkoopster heeft ruim de tijd voor ons genomen waarmee we tot de juiste stof en kleurkeuze zijn kunnen komen voor onze bank.

Top maar leveren duurde lang

Goed geholpen in de winkel en de jongens bij aflevering waren ook top. Enige puntje is dat we wel +- 15 weken op de bank hebben moeten wachten, maar het was het waard

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar