Hele mooie winkel met veel keus in�

Hele mooie winkel met veel keus in kleuren en stoffen. We zijn heel deskundig geholpen

Goed geholpen door vriendelijke medewerkers�

Goed geholpen door vriendelijke medewerkers en kreeg een goede deal op een salontafel die al reeds was afgeprijsd. Moest wel even wachten maar dat is dan geen probleem.

Uitgebreide showroom en genoeg kundige medewerkers om je gelijk te helpen.

Ontzettend grote showroom met veel verschillende stijlen. Wij twijfelde tussen twee banken maar uiteindelijk zijn we goed geholpen waardoor we de knoop konden doorhakken en onze bank zelf samen hebben gesteld met een stof naar keuze.

Wij zijn erg goed geholpen bij Zitmaxx�

Wij zijn erg goed geholpen bij Zitmaxx met het kiezen van een bank en stoel!

Professionele hulp gekregen en snel�

Professionele hulp gekregen en snel door het proces heen kunnen lopen.

Goede service en advies

Goede service en advies, veel keuze

Op zoek naar 2 goed zittende stoelen.

Op zoek naar 2 goed zittende stoelen. Diverse meubel winkels geweest kon niet slagen. Naar Ter Aar Meubel Max geweldig wat een keus. Ruim en veel variatie van meubels. Goed geholpen ruime keus in bekleding en kleur Samen met de verkoper mijn wensen kunnen uitvoeren.

Top winkel, echt een aanrader!

Vandaag voor de tweede keer een bank gekocht bij Zitmaxx. Het assortiment is enorm en de prijs/kwaliteit verhouding erg goed. Ook vandaag weer goed en vriendelijk geholpen bij het maken van keuzes wat betreft samenstelling van de bank en keuze voor stof en kleur. Voor vertrek nog even door de outlet gelopen en daar een mooie hanglamp voor een mooi prijsje kunnen kopen. Top winkel echt een aanrader!

Geweldige service en genoeg keuze!

De showroom heeft genoeg keuze en je kan je bank helemaal zelf samenstellen. Echt voor ieder wat wils geweldig! Wij zijn voor de manhattan hoekbank gegaan met alles erop en eraan. We zijn goed geholpen door de verkoopadviseur en extra chapeau voor de dames van de infobalie die zo lief contact maakten met mijn kinderen vandaag en ze een lieve knuffelbeer hebben gegeven. Erg attent en een goede service. Nu in spanning afwachten tot onze bank geleverd zal gaan worden. Lekker met ons gezin op een prachtige bank van Zitmaxx zitten, wij kunnen niet wachten!

Extra dank aan Wim, super fijne verkoper/adviseur!

Ik heb mijn adviseur Wim (36 op zijn tablet ??) al live persoonlijk maar ook via whatsapp extra bedankt voor zijn super fijne hulp, met name zijn geduld en extra tijd, die hij in mij en mijn wensen heeft gestoken. Zelfs via whatsapp bereikbaar en altijd duidelijk & meedenkend. Uiteindelijk heb ik een totale nieuwe huiskamer besteld en ben zo blij! Dus bij deze nogmaals dank aan Wim, ik heb enorm veel zin om de nieuwe meubels straks in mijn nieuwe huis te zien!!

Goede service (ook op zaterdag!)

Vandaag (zaterdag) erg vriendelijk geholpen bij de aanschaf van onze paarse loungebank. Zeer vriendelijke, geduldige verkoopster! Wij zijn uiteindelijk na lang wikken en wegen heel blij vertrokken! We kijken uit naar onze nieuwe bank, we kunnen niet wachten.

Vandaag wezen kijken

Vandaag wezen kijken. Super mooie winkel ! Goede service . Je banken kan je aanpassen in kleur, grote, in alle soorten en maten ! Wij kijken uit naar onze bestelling. Bedankt voor de top service vandaag !

Zeer positief!

De gastvrouw was zeer klantvriendelijk heeft ons erg geholpen met het opstellen van ons interieur. Ze had veel geduld en hellemaal niet opdringerig wat vaak wel zo is bij een meubel winkel. Ze bekeek alle mogelijk heden die voor ons van toepassing waren. Nu nog even wachten en dan kunnen we lekker op onze nieuwe bank ploffen!

Divers assoritiment

Veel keuze uit verschillende soorten meubels. Er werd meegedacht met de mogelijke opties.

Vriendelijk en deskundig geholpen

Mooie winkel, veel keus, zeer vriendelijk en goed geholpen, zitmaxx is een aanrader, waren hier voor het eerst, naar zeker niet voor het laatst.

Heel nieuw interieur

Wij wilden een heel nieuw interieur in de woonkamer. De adviseur heeft ons fantastisch geholpen met het hele kleuren- en stoffenplan. We hebben nu prachtige meubels gekozen wat we zelf nooit hadden kunnen bedenken. We kunnen niet wachten tot het geleverd wordt!

Top bedrijf

Top bedrijf, zeer klantvriendelijk en deskundig.

Uurtje rijden en toen..

Uurtje rijden en toen... Wat een geweldige winkel. Mega veel meubels en kleuren en opstellingen alles is hier mogelijk. Snel en fijn geholpen. Super bedankt zitmaxx. Zal deze winkel iedereen aanbevelen.

een aanbetaling...niet nodig.

Vanwege de goede service (ook bij reparatie van onze relaxstoel)zijn wij terug bij Zitmaxx om iets nieuws te kopen. We hebben op ons gemak rond kunnen kijken en zijn daarna op een vriendelijke en alle tijd nemende verkoper geholpen. we zijn geslaagd en gingen met een goed gevoel richting huis.

Zitmaxx heeft een ruim assortiment

Zitmaxx heeft een ruim assortiment, een bank wil je toch testen dus de grote showroom is mega handig. Ook het persoonlijke verkoopsysteem is prettig zodat je alles kan afstemmen op je eigen wensen!

5 sterren service!!

Weer super vriendelijk geholpen. Dit wordt onze tweede bank bij Zitmaxx en de service, kwaliteit en keuzemogelijkheden maakt dat wij niet eens de moeite doen om elders te kijken. Er wordt meegedacht met bijv. onze nieuwbouw woning, kleur etc. Dusja bedankt en tot heel snel weer want we moeten de eetkamerstoelen ook nog uitzoeken :)

Goede begeleiding door styliste

Goede begeleiding door styliste. Veel keuze. Rustig en prettig geholpen.

Wat een prachtige zaak met waanzinnig�

Wat een prachtige zaak met waanzinnig mooie meubelen en dat niet alleen, wat een fijn klantvriendelijk personeel, geholpen door 3 toppers!

Super fijne ervaring!

Van te voren wisten we al voor welke bank we wilde gaan. Waren alleen nog niet helemaal uit over de stof. Samen met een medewerker gezeten en alle opties bekeken, zowel in kunst als buitenlicht. Ook nog een aantal keer naar de bank toegelopen met de medewerker en wat dingen opgemeten en opties bekeken. Al met al een hele fijne ervaringen en goede uitleg gekregen over de stoffen en opties. Daarnaast ook over het proces en eventuele optie voor langere garantie op de bank. Ook hier hele uitgebreide en duidelijke informatie over gekregen. Wij komen zeker terug bij Zitmaxx wonen voor de rest van ons interieur!

Dat alles goed kwam

Na dat wij hadden besloten om proef de gaan zitten op de eetstoel antraciet Daria (die in de winkel aanwezig zou zijn)bleek dus niet zo te zijn.De verkoopster heeft haar uiterste best gedaan en gezocht.en uiteindelijk ons verteld dat de stoel in het magazijn stond.en als wij dat wilden zij hem zou laten halen daar zijn wij akkoord mee gegaan.na een goede bak koffie na een half uurtje was de stoel gearriveerd konden wij proefzitten en zijn wij tot bestellen overgegaan

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar