Super fijn geholpen

Super fijn geholpen! Ik had zelf al redelijk een idee van wat ik mooi vond, maar kon bij het uitzoeken van de stoffen nog wel wat hulp gebruiken. Hier is uitgebreid de tijd voor genomen en nadat ik toegelicht had waar ik naar op zoek was werd er voor mij een selectie gemaakt. Uiteindelijk snel een keuze kunnen maken dankzij de goede en eerlijke hulp. Heel blij mee en ik kijk uit naar de levering van mijn nieuwe meubels.

Uitgebreid aanbod en behulpzaam personeel

Mooie woonwinkel met zeer uitgebreid aanbod. Personeel staat voor je klaar en neemt alle tijd voor je die je nodig hebt bij het maken van jouw keuzes.

Het was een TOP ervaring

Het was een TOP ervaring! Nog nooit zo een professioneel en behulpzame team meegemaakt. Heb volkomen spijt dat ik dit team en het bedrijf niet eerder heb bezocht. Ben ook echt tevreden weg gegaan met alle vragen beantwoord te hebben gekregen en natuurlijk een hele mooie aankoop! De kwaliteit en prijsverhouding zitten op een hoog niveau en raad het iedereen in mijn omgeving ook aan om zeker een kijkje te nemen bij Zittmaxx.

Positieve ervaring, tijd genomen, eerlijk meegedacht!

We zijn erg goed geholpen, er is uitgebreid de tijd voor ons genomen om uit te zoeken wat we precies zoeken/willen! Er is goed meegedacht en meegekeken, plus eerlijk advies gegeven. Prachtige bank en bed uitgezocht voor een mooie prijs.

Ruime keus

Door de enorme keuze bij Zitmaxx is het bijna onmogelijk om niet met de juiste keuze naar huis te gaan. We hebben nu voor de 3e keer een meubelstuk gekocht en werden door 1 van de verkopers weer erg goed geholpen. Het is fijn om voor inkopen bij Zitmaxx te zijn!

We gingen woensdagmiddag

We gingen woensdagmiddag, ik denk het is niet zo druk Maar het tegendeel was waar,we gingen kijken voor eettafelstoelen, na twintig minuten werden we zeer goed geholpen door een vriendelijke en vakkundige vrouw We hebben zoals altijd weer mooie eetstoelen uitgezocht bij zitmax echt een aanrader

Nemen de tijd en goede adviezen

Hele fijne mensen. Wij werden geholpen door Lotte. Ze nam echt de tijd. We mochten alles testen en weer samen door de winkel om een kleur te bekijken of te voelen. Uiteindelijk goed geslaagd! Wij verheugen ons enorm op de komst van onze meubels en zullen de winkel zeker aanbevelen!

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen door een winkelmedewerker. Heerlijke loveseat uitgekozen en we zijn goed begeleid in het maken van de keuze van de stof.

Hartstikke blij met de bank

Hartstikke blij met de bank, goed geholpen en mooi groot aanbod!

Super ervaring

Mooie winkel met veel keuze! Na een ronde te hebben gelopen, hebben we super goed en eerlijk advies gehad!

Prima winkel

Goed geholpen en een mooie winkel personeel heel vriendelijk

Na dat wij op een ontspannen manier en�

Na dat wij op een ontspannen manier en in alle rust door de winkel zijn gelopen. Zijn we vriendelijk en onder het genot van een kopje koffie heel goed geholpen, om zo de uitgekozen meubels te kunnen bestellen.

Heel gastvrij en netjes geholpen

Heel gastvrij en netjes geholpen

Zeer uitgebreid assortiment

Zeer uitgebreid assortiment, met snel en adequaat advies.

De keuze was reuze we zijn zeer goed en�

De keuze was reuze we zijn zeer goed en vriendelijk geholpen onder het genot van een bakkie koffie en hebben een leuke bank gekocht en als we straks weer opzoek zijn naar nieuwe meubels komen we 100% zeker weer langs was een zeer leuke ervaring om bij jullie in de winkel rond te lopen.

Was een zeer goede ervaring

Was een zeer goede ervaring. Top geholpen en met een tevreden gevoel weer richting huis. We zijn er ook ver voor moeten rijden, maar dit was het waard

Wat een ervaring om bij jullie showroom�

Wat een ervaring om bij jullie showroom te komen kijken. Online was het al een feestje om door jullie site te shoppen, maar bij jullie aangekomen werden we wederom blij verrast. Zeker de moeite waard om langs te komen. Mooi dressoir gekocht en snelle levering . Prijs kwaliteit heel redelijk.En het assortiment is groot.

Uitgebreide collectie met veel�

Uitgebreide collectie met veel varianten en en goede medewerker

Goed en kundig advies

Goed en kundig advies. Ze nemen de tijd voor je en lopen rustig alles na. Geen druk om te kopen.

Fijne winkel, goed advies interieurstyliste

Nog in afwachting van de levering, maar tot nu toe erg goede ervaring. Fijne winkel met veel keuze, prijs/kwaliteitverhouding goed, erg goed en vriendelijk geholpen tijdens afspraak met interieurstyliste toen we er zelf niet uit kwamen met de stoelen en kleuren.

Super geholpen!

Heel vriendelijk personeel door heel de winkel, ook de jongen die ons hielp met dr bestelling was professioneel, duidelijk maar gelukkig niet formeel en stijf. Super geholpen en heel erg blij met al het meubilair dat ik ga krijgen.

Door goede ervaringen wederom nieuwe meubels hier gekocht

Een paar jaar geleden voor het eerst een bankstel bij Zitmaxx gekocht. Moeder de Vrouw was aan nieuwe meubels toe zoals dat gaat. Bij diverse woonzaken wezen ori�nteren en als laatste naar Zitmaxx gegaan waar ze weer de meeste keuze hadden en daar opnieuw geslaagd. Zeer goed en relaxt geholpen door Marianne. Hele mooie zaak met zeer ruime keuze en ook nog een zogenaamde 'Koopjeskelder'.

Zeer prettige woonwinkel en personeel!

Ik ben zeer goed en vriendelijk geholpen door Mara die mij stylingadvies heeft gegeven. Na het fijne en deskundige gesprek ben ik tot aankoop gekomen van een eethoek met zitbank, stoelen, tafel en een lamp. En als deze geleverd zijn dan ga ik verder met kiezen van mijn bank en zou ik wel weer contact met haar op willen nemen voor advies en de volgende aankoop. Erg fijne woonwinkel is Zitmaxx en ik loop er graag doorheen!

Zitmaxx op zaterdag.

Ondanks de zaterdag drukte is de winkel dank zij de looproute en indeling perfect te doen. Daarnaast is het personeel prima in staat klanten te woord te staan. Wij zijn goed ge�nformeerd, de order is prima genoteerd. Onze dank voor deze fijne ervaring. Alles bij elkaar kunnen wij niks negatiefs opmerken.

Wachten wordt beloond

Na even wat gewacht te hebben, werden we vriendelijk geholpen door een medewerker (van wie ik helaas de naam ben vergeten). We werden goed op de hoogte gebracht van alle mogelijkheden en eventueel bijkomende zaken, zoals leveringsvoorwaarden, aanwezigheid van een lift en vlekkenservice. Omdat we thuis al wat voorwerk hadden gedaan, verliepen het gesprek en de aankoop erg voorspoedig.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar