Prima winkel en fijn personeel met goed advies

Het was de eerste keer dat ik kennis maakte met jullie winkel. Ik ging voor een relax fauteuil en mocht eerst in alle rust kijken en de stoelen uit proberen en daarna kon ik de verkoopster roepen en kwam zij mij helpen. Ik kreeg alle tijd om de bekleding uit te zoeken en kreeg goed advies over de opties van de stoel en er werd met me mee gedacht. Kortom een prima ervaring. Het was echt ook relaxt!

Eerst even een rondje gelopen door de�

Eerst even een rondje gelopen door de winkel om inspiratie op te doen. Na de gehele winkel gezien te hebben (in 1,5 uur), snel tot de conclusie gekomen dat het een fijne en overzichtelijke winkel is. Er is van alles wat! Nadat ik mijn voorkeuren heb kunnen bekijken, kwam er aan het einde een verkoopster naar mij toe om me verder te helpen met de koop. Ze wist mij weg goed te helpen met de verschillende keuzes, maar ook met het adviseren over de kleuren. Binnen een uur hadden we de perfecte koop samengesteld! Zelf ben ik geslaagd voor een bank, een tafel en 4 eet stoelen. Zou het zeker aanraden voor familie, vrienden en anderen.

Stoelen gekocht en gelachen

Eetkamerstoelen gekocht op een vrijdagavond. Fijn geholpen, goed advies of eigenlijk eerlijk advies, verkoopster voelde het goed aan, we hebben gelachen en zijn vrolijk weer naar huis gegaan. Fijne zaak, goeie sfeer.

Twee prachtige Ridotti fauteuils

Zaterdag 25 mei 2024 hebben wij twee prachtige relaxfauteuils gekocht bij Zitmaxx. Dit op aanraden van onze kleinzoon die al zijn meubels met tevredenheid bij Zitmaxx heeft gekocht. De fauteuils hebben wij ons zelf kado gedaan, omdat wij 30 juni a.s. 60 jaar getrouwd zijn. Als je rustig hebt rondgekeken op de afdelingen met een rijkelijk assortiment, kan je via de infobalie een medewerker aan tafel krijgen. Onder het genot van een kopje koffie en een stapel stoffen-stalen krijg je dan de nodige informatie om tot een goed besluit te komen. Wij hebben gekozen voor kwaliteit rundleder Nu nog even wachten tot de fauteuils in september bij ons thuis worden uitgepakt, in elkaar worden gezet en het verpakkingsmateriaal meegenomen wordt !! En dan gaan wij hopelijk nog heel wat jaren plezier hebben van onze relaxfauteuils. Wij zijn uiterst tevreden over de uitstekende service bij Zitmaxx !!

Absoluut een aanrader! Lieve mensen �n mooie meubels

Wat een fijne winkel! Ondanks dat het echt een heel eind rijden is vanuit het oosten van het land (??), absoluut geen spijt van ons bezoek aan Zitmaxx. Ik had al een bank en stoel op het oog, maar wilde t�ch even proefzitten en de stoffen in het echt zien. Na een rondje in de winkel kwam Mara ons super goed en fijn helpen en was de bestelling binnen een kwartier gedaan. Aanrader!

het ging in alle rust om rond te kijken�

het ging in alle rust om rond te kijken en daarna met de verkoper aan de tafel te zitten met een kopje koffie en dan proberen de koop rond te krijgen en dat is gelukt

Zeer fijne winkel en heel goed geholpen!

Fijne winkel! Onze vorige bank hebben wij hier ook gekocht en ook nu weer zeer goed geholpen. Heel blij en heeeeel benieuwd naar mijn nieuwe bank!

Mooie sfeervolle winkel

Mooie sfeervolle winkel, zeeeeeer ruime keus. Erg vriendelijk personeel!

Hele ruime winkel met groot�

Hele ruime winkel met groot assortiment. We hadden een bank gekozen. Toen de verkoper hoorde dat mijn man aan zijn rug geopereerd was. Adviseerde hij een andere bank. Deze zat idd veel beter. Daarna ruim de tijd genomen om een mooie stof uit te kiezen

Fantastische service

Fantastische service Geholpen door een aardige en behulpzame meneer. Ze denken ook met je mee. Mooie meubelshop Echt een aanrader

Vriendelijk geholpen & Ruime keuze

Vriendelijk geholpen door een medewerker die de tijd nam. Daarnaast is er een ruime keuze goor het hele interieur en iedere stijl.

Ruime keus

Ruime keus. Prettig en zeer kundig advies gekregen.

Bijzondere kennismaking

Onze eerste "fysieke" kennismaking na wat op de website te hebben rondgekeken. Prachtige showroom, super schoon en bijzonder klantvriendelijke uitstraling. Medewerker(st)ers erg behulpzaam en niet opdringerig. Alle tijd voor ons om op het gemak rond te neuzen, eventueel onder het genot van een gratis drankje. Helemaal top.

eethoekbank

we waren een tijdje bezig met uitzoeken van eethoekbank. de eerste was te duur, de tweede kon de stof soort niet wat kon, ik dacht al dit word niks. maar een uurtje later ging ik toch gelukkig met een blij gevoel de deur uit met een hele mooie eethoekbank. precies wat ik bedoelde. super bedankte voor de fijne medewerking

Erg fijn geholpen!

Het was erg druk in de winkel, ondanks dat werden wij meteen geholpen wat erg fijn is. We hebben uitgebreid bekeken wat wij het mooiste vonden en werden hierbij fijn bij geholpen.

behulpzaam en vriendelijk

De medewerkster nam alle tijd voor ons en kwam ook met alternatieven en oplossingen. Daarnaast ook heel erg vriendelijk.

First Dates

Daar was ik dan. Wat zenuwachtig, maar het was oh zo spannend. Dit al een hele tijd niet gedaan. Wie weet ben ik het verleerd. Ik maar rondjes lopen en lopen en lopen. Maar toen zag ik het staan. De "San Antonio"! Uiterlijk krijgt een dikke 10 van mij. Maar ja is het innerlijk ook zo mooi? Het antwoord is ja. Het geeft je rust, ontspanning en ondersteuning in het leven! Nu de eerste stap zetten. Dat was spannend zeg! Maar daar kwam de Zitmaxxx adviseur op het witte paard aanrijden. Dat gaf mij vertrouwen! Onder het genot van een kopje koffie of in mijn geval 3 ;) gingen we aan de slag. We gingen de mogelijkheden af, wat kan je wel doen en wat niet. Wat het fijne was, dat je alles kon vragen, niks was te gek of vreemd. Iets waar anderen nog van kunnen leren. Het was uiteindelijk supergezellig! Met de kers op de taart ging ik met een gerust gevoel weg. Wetend dat mijn "San Antonio" binnenkort bij mij is zodat we samen verder kunnen gaan! Dank je wel Zitmaxxx!

We zijn zeer goed geholpen door 2 jonge�

We zijn zeer goed geholpen door 2 jonge dames waar van een ingewerkt werd waar ze goed bij begeleid werd .we kijken erg uit naar de levering van onze bank en stoel die nu in bestelling staan.

Bank en salomtafel

Goede service en vriendelijk geholpen

Wij waren voor het eerst bij Zitmaxx

Wij waren voor het eerst bij Zitmaxx, w�t een keus! Foto's gemaakt van de eettafel ,de stoelen en de lamp erbij. Moeilijk was om het juiste tafelblad te kiezen omdat wij een wandkast hebben(foto laten zien) en de tafel bijpassend wilden zoeken. Tot onze verbazing komt de dame aan met 3 plankjes, waarvan ��ntje precies op de melamine lijkt van onze kast. Dik tevreden klant dus! Nu nog een paar weken wachten! :-)

Alle tijd, ruimte en deskundige hulp bij onze aankopen

Wij waren met onze styliste en al onze kleuren en materialen van harte welkom om in een eigen ruimte eea door te spreken. Na het uitzoeken van een prachtig lounge bankstel, stoelen tbv onze eethoek en een Love Seat kregen we assistentie van een zeer deskundige medewerker die ons hielp met de juiste samenstelling en stoffen. Daardoor hadden wij een hele fijne en prettige winkel ervaring

Jullie collega

Jullie collega, die ons heeft geholpen, heeft dit uitstekend gedaan. Zij dacht mee bij onze uiteindelijke aankopen en liet zien wat allemaal mogelijk was. Groet, Rob

Dit is de tweede keer dat wij een bank�

Dit is de tweede keer dat wij een bank kopen bij Zitmaxx, erg tevreden dus. Goed en snel geholpen , zeker ook goed te doen met een baby.

Uitstekende Service.

Sjon van Zitmaxx is heel accuraat. Ondanks dat Zitmaxx het meubel niet heeft geleverd heeft Sjon zijn uiterste best gedaan om een kapot onderdeel te leveren en met succes. Prima geregeld

????????

Ik heb op m'n gemak diverse relaxstoel en bekeken en uitgeprobeerd. Toen ik op het punt kwam dat ik dacht "en zou ik wel geholpen willen worden", kwam een verkoper die al met een klant bezig was, vragen of hij iemand moest benaderen om mij te helpen! Super!! Daarna kwam er al snel iemand aan en werd ik heel prettig geholpen. Ik kan niet wachten tot de stoel geleverd wordt! Goeie zaak, Zitmaxx, maar dat wist ik al.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar