Top winkel!

Top winkel!! Al een paar keer geweest om te kijken. Ik vond het lastig om een goede keuze te maken tussen de kleuren en de stofjes! Gelukkig is het gelukt door de toppers die er werken. We werden super goed geholpen en alles werd heel duidelijk. We hebben onze hele inboedel bestelt ?? de service is top! Kan geen betere winkel wensen.

Prachtige winkel met echt enorm veel keus.

Hele goede uitleg gekregen over de bank en stofkeuze NORAH. Geweldige winkel met prachtige banken, accessoires en nog veel meer.

Mooie grote meubelzaak

Mooie grote meubelzaak. Je kan op je gemak rond kijken, heel veel keus en hele goede service. Wij hebben voor de 2e keer een mooie bank bij jullie gekocht! Ook heel veel keus in stof en kleuren.

Hele leuke

Hele leuke, gezellige medewerkster� Ze deed echt alles om ons de goede keuze te kunnen laten maken uit de verschillende stofjes. We hebben lekker zitten lachen met elkaar tussen al het hele serieuze in. Ze vond het echt geweldig dat we zo snel klaar waren en precies wisten wat we wilden.

Erg fijn geholpen

Erg fijn geholpen, grote duidelijke winkel met heel veel opties! De bank zo kunnen maken hoe je hem wil!

Wederom goed geholpen :)

Vanavond een mooie stoel gekocht :) Wederom weer goed geholpen, net als onze 2 laatste aankopen pas geleden :)

Mee denkend bedrijf!

De jonge dame die ons geholpen heeft was geduldzaam, aardig en dacht met ons mee. Zij is een goede werknemer voor jullie bedrijf!

Thuis alles goed voorbereid en toch nog�

Thuis alles goed voorbereid en toch nog waardevol advies over een 2e (kleine) hocker erbij???? Maakt het geheel af!

Super medewerkster welke meedenkt

Super medewerkster welke meedenkt met kleur en stof combinaties, heel veel uit te kiezen. Veel meubelen kunnen ook qua formaat en opstelling samengesteld worden. Wij verhuizen pas over 5 maanden, opslag en latere bezorging van onze meubelen is geen probleem

Vandaag wezen kijken voor een bankstel

Vandaag wezen kijken voor een bankstel En gevonden!zeer tevreden over zaak.goed geholpen.mpoi opgezette winkel. En nu helaas nog even wachten voor hij komt. Zou de winkel zeker aanraden

Voor de 2e keer weer een bankstel bij�

Voor de 2e keer weer een bankstel bij Zitmaxx gekocht. Weer heel goed geholpen. Hele ruime keuze! En goede service.

Fijne showroom winkel

Fijne showroom winkel. Alles staat heel overzichtelijk. Fijn geholpen, spontane jonge dame die haar baantje echt leuk vind en dat goed wist over te brengen!!

Ruim assortiment en goed geholpen door personeel

Er is ontzettend veel aanbod qua meubilair en echt voor ieder wat wils. Of je nu voor een landelijk of chique interieur gaat alles is beschikbaar en leuk opgesteld in verschillende vakken. Zelf al meerdere spullen gekocht en ik ben onlangs ook erg goed geholpen bij de keuzes voor de stoffen van de stoelen.

Vriendelijk geholpen en prima advies!

Vriendelijk geholpen en prima advies!

Mooie showroom & goed advies!

Wij hebben eerst een rondje gelopen door de showroom waarbij we direct ��n bank op het oog hadden die precies aan onze wensen voldeed. Vervolgens vroegen we aan de balie voor advies en dit hebben wij als erg prettig ervaren. Wij hebben 2 katten die onze huidige bank helemaal vernield hebben, dus we vroegen specifiek aan de verkoopmedewerker voor stoffen die 'kat-proef' waren. Hij kon ons direct een selectie laten zien waarbij er geen haaltjes in de bank ontstaan wanneer katten krabben. Daarnaast vind ik het fijn dat je bij Zitmaxx wonen bijna alle banken zelf kan samenstellen qua vorm. Zo vind je altijd een bank dat past in jouw huis en wensen. Tot slot vind ik de prijs-kwaliteit verhouding ook goed. In ons geval waren we voor net onder de �3000 euro, inclusief een totaal verzorgingspakket met 5 jaar garantie.

Wat je wil op een vrijdag!

Een behulpzame meneer in het plat Utrechts, geweldig! Snel en zorgvuldig zijn we samen door de bestelling gegaan. Zodoende wordt alles je uitgelegd en weet je wat je kunt verwachten bij levering. Naast kundig advies heeft Zitmaxx een hele grote en mooie showroom waarin voor ieder wat wils te vinden is. Bereid je wel voor als je op een zaterdag gaat... dan is het mega druk!

Fijne winkel en klantvriendelijkheid

Vriendelijke mensen en je wordt snel geholpen. Ik heb een mooie bank kunnen uitkiezen, met hulp van meerdere medewerkers. Er was erg veel keus.

Tevreden klanten

We zijn erg tevreden, met de bank, hoe we zijn geholpen, een aardige mevrouw heeft ons goed geholpen, We kunnen niet wachten, tot hij bij ons in de kamer staat.

Dik tevreden !!

Deskundig en vriendelijk geholpen in de winkel. Bezorging ruim binnen de afgesproken termijn door een vriendelijke medewerker. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.

In EEN woord Geweldig !

Niet normaal wat een mooie zaak , heerlijk koffie en super lief en behulpzaam en eerlijk personeel, zojuist de mooiste bank van de showroom gekocht , dit omdat onze dochter hem ook heeft gekocht bij jullie , de trentino , wauw wat zijn we blij en dankbaar , we kunnen niet wachten tot we hem over een poosje mogen ontvangen, Bedankt voor jullie gastvrijheid , behulpzaamheid , en dat we de prachtige bank bij jullie Zitmaxx hebben mogen kopen! Lieve verkoopster, helaas geen naam , maar ze komt uit Zoetermeer, echt top geholpen! Precies wat we willen .. heel erg bedankt ! Groetjes familie uit Den Helder

Snel geholpen

We werden op dinsdag j.l. Door Helena geholpen met veel begrip en op een plezierige wijze. We hebben thuis nog even nagedacht en ik ben vandaag (11-4) terug in de winkel geweest. Na me te hebben gemeld bij de balie en vertelde precies te weten wat ik wilde bestellen heeft de jonge dame mij binnen enkele minuten geholpen en was ik binnen 10 minuten weer op weg naar huis. Een prima ervaring dus.

W�t een uitgebreide keus

W�t een uitgebreide keus! Ondanks hele verschillende wensen van mijn man en mijzelf zijn we geslaagd met voor beiden een super combinatie van 2 stoelen met persoonlijke stijl �n een bijpassende bank. En ook niet onbelangrijk; een vriendelijke prijs en prettige hulp van het personeel.

Goede ervaring beleefd

Medewerkers waren behulpzaam en werd snel geholpen ondanks het het best druk was. Wel jammer dat als je in de winkel loopt niet even een medewerker kan aanspreken om wat te vragen. Verder goede service!

Een gemakkelijke zit

Prima geholpen,alles werd uitgelegd en dat onder het genot van een heerlijke kop cappuccino

Heel fijn gesprek gehad en de medewerker dacht ook met ons mee over het interieur en of �t zou matchen met de vloer en de kleur muur. Onwijs veel keuze kleuren en uiteindelijk zijn we eruit gekomen. Super fijne ervaring!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar