Ruime keuze in een sfeervolle omgeving

Op aanraden van een vriendin ben ik naar Zitmaxx gereden. Wat een fijne zaak! Een ruime keuze, prettige sfeer en geen opdringerige verkopers. Heerlijk rustig kunnen rondlopen in een sfeervolle omgeving. Vele stoelen uitgeprobeerd en een fijne keuze kunnen maken. Ik ga deze zaak zeker ook aan vrienden aanbevelen.

Na tien jaar precies dezelfde stoel besteld!

Wij zijn erg tevreden over onze relaxfauteuil en hebben na 10 jaar weer precies dezelfde besteld. We werden goed en vriendelijk geholpen.

bij Zitmaxx kijken is veelal je doelstelling bereiken

Op visite bij Zitmaxx ,wat opvalt is dat er bij de ingang geen bordjes staan met receptie en toiletten boven ,er is veel te zien bij de wandeling van 1 km wandeling aan meubelen ,het gaat van 1 tm 10 aan vakken ,en dat is handig . als je dan iets gevonden hebt kun je bij de receptie je melden om een verkoper te vragen ,en je dan kan aangeven in welk vak je jouw keuze hebt gemaakt ,de uitleg enzovoorts moet je zelf ondervinden natuurlijk ,maar ze zijn professioneel bezig .

We werden snel en goed geholpen

We werden snel geholpen. Vriendelijke verkoper die duidelijke informatie gaf. Wat heel fijn was, was dat hij ons ook even zelf liet overleggen zonder dat hij daar bij zat. Hierdoor kun je even rustig met je partner sparren zonder dat er een verkoper bij zit. Dit deed hij heel goed en was voor ons heel fijn. Toen we eruit waren werden we ook weer snel geholpen en konden we alle resterende vragen stellen. Kortom een fijne ervaring, nu hopen dat we net zo blij zijn met onze bank als deze word afgeleverd!!

Ruime keuze

Ruime keuze, prijs kwaliteit is prima. En we zijn keurig en snel geholpen. Zeer vriendelijk personeel.

Winkel met veel aanbod,mogelijkheden en goed advies!

Wij waren er nog nooit geweest maar zijn er beland vanwege het grote aanbod en vele mogelijkheden qua stof / kleur. Je wordt goed ontvangen en als je wil, kan je bij de balie vragen of er iemand wil helpen. Geen dwingende verkopers dus :). In ons geval hielp een aardige jongedame ons en heeft echt de tijd genomen, ondanks de drukte. Je wordt goed geadviseerd, wordt even naar buiten gestuurd om de kleurstalen goed te beoordelen en ondertussen krijg je een bakje koffie. Onze dochter van 4 werd in de tussentijd vermaakt met een kleurplaat en zitmaxx beertje. Top dus!

Vriendelijke behulpzame verkoopster

Vriendelijke behulpzame verkoopster, die eerlijk advies geeft. Veel keuze

Aandacht en geduld was top!

Wij werden super goed geholpen door een mevrouw bij jullie. Niets was teveel, als we een beetje twijfelden over de maten, stof of opties zei ze " nou kom, dan lopen we er even heen". Niets was teveel. Wij hadden een bank uitgezocht van 3500 euro en ze nam ons serieus, terwijl wij een jong stel zijn en dit niet altijd zo vanzelf sprekend is. Ze belde gelijk een collega over een wat lastiger vraagstuk die wij hadden en hebben door deze goede service ook direct de bank bij haar besteld. Ook een belangrijk puntje: koffie was erg lekker ?? Bedankt voor de tijd en het geduld! Groetjes van Alyssa en Harre.

Wat een fijne medewerkers werken er�

Wat een fijne medewerkers werken er bijj Zitmaxx wonen. We zijn erg vriendelijk en zeer snel en effici�nt geholpen. Geen vraag was teveel en er werd alle moeite genomen om kleuren en artikelen te combineren. Ik ben erg blij met mijn aankopen!!! Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!!

Goed ge�nformeerd en verder geholpen.

Goed ge�nformeerd en verder geholpen.

Top meubelzaak met mooie meubels

Mooie meubel zaak met heel veel keuze in banken, stoelen en overige meubels . Wij werden geholpen door een leuke , aardige bekwame verkoopster . Gaan in de toekomst hier zeker weer terug !

We zijn twee keer geweest, voordat er de knoop hebben doorgehakt om een stoel en een bank te kopen. Beide keren dezelfde goede service. Het is zo fijn dat je zelf niet opzoek hoeft te gaan naar een verkoper om je te helpen. Deze wordt voor je gezocht. Stalen worden gehaald, je kan een bakkie koffie halen. Helemaal top. Nu wachten tot de bank en de stoel binnen is..... spannend!

Prima geholpen door Nowi

Prima geholpen door Nowi, mooie stof uitgezocht samen , alles prima uitgelegd. Stoel Menno met stof Be Lovely.

Leuke en mooie winkel

Werd snel geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd. Mooie winkel.

Uitgebreid assortiment en vriendelijke medewerkers.

Weer zeer vriendelijk en deskundig geholpen in deze winkel met eindeloos veel keuze. Wij kunnen Zitmaxx van harte aanbevelen.

Fijne winkel en top dat de verkopers�

Fijne winkel en top dat de verkopers met je meedenkt

Fijne verkoper met kennis en kunde

Fijne verkoper met kennis en kunde. Die de tijd heeft genomen om door de zaak te lopen en passende meubels bij elkaar te matchen en eerlijk advies te geven.

Relaxte ervaring

Goed geregeld. Voldoende mogelijkheden voor koffie en/of thee. Daarnaast kan je rustig rondkijken en vervolgens met een adviseur in gesprek.

Goede informatie

Goede informatie, voldoende tijd

Heel fijn geholpen

Heel fijn geholpen, alleen jammer dat de levertijd met een maand is verlengt.

Goede service, verkoper Mick de Vries begreep precies wat ik wil hebben en kon ook prima advies geven.

Eerste bezoek aan Zitmaxx

Wij zijn afgelopen zaterdag naar Zitmaxx gegaan na dat we online een mooie stoel gevonden hadden. Het is zaterdag dus gezellig druk (dat merkte we eigelijk alleen op het parkeerterrein) Bij binnenkomst kregen we duidelijke uitleg over hun manier van werken namelijk: je loopt eerst een rondje door de winkel en aan het einde zoek je een adviseur. Dit vonden wij heel fijn. Ook de adviseur is alleen behulpzaam en niet dwingend om over te gaan op koop. Kortom: fijn bezoek, helder concept en een eerlijke prijs.

Super leuk

Super leuk! Heel veel keus! Veel advies en behulpzaam!! Zeker een aanrader!!!

Super winkel

Super winkel, heel mooi en goed geholpen .

Jarenlange goede ervaringen!

Ik kom al jaren bij zitmaxx: voor alle woningen die ik bewoond heb, heb ik mijn meubels bij Zitmaxx gekocht. De service is goed, de keuze is letterlijk reuze, de showroom is altijd mooi ingericht waardoor je een goede indruk krijgt. Voor onze nieuwe bank zijn we dan ook uiteraard weer geslaagd bij Zitmaxx. Als je daarheen gaat voor nieuwe meubels weet je eigenlijk al dat je slaagt. Dat is geen verkooppraatje maar ervaring ;). Familie en vrienden sturen wij ook vaak die kant op. Bedankt maar weer en we kunnen niet wachten tot onze bank geleverd wordt!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar