Goede service en advies, prachtige winkel

Winkel is prettig te bewandelen en mooi ingericht. Na een rondje kreeg ik heel goede hulp en advies van de medewerkers. Ik ben een week later met mijn partner teruggegaan en heb gevraagd naar dezelfde medewerker. Heel fijn om met haar de koop af te ronden. Veel keuze, veel mogelijkheden en goede service!

Wij zijn ontzettend tevreden over de�

Wij zijn ontzettend tevreden over de service die Zitmaxx verleent. Wijziging worden direcr opgepakt en de levertijden zijn korter dan verwacht. Kortom, wij zijn erg blij met onze nieuwe bank!

Je ZITTMAX, EEN AANRADER!!kunt in dit woonwarenhuis heerlijk�

Je kunt in dit woonwarenhuis heerlijk ongedwongen rond kijken zonder dat er een verkoper in je nek hijgt. Heb je eenmaal iets naar je zin gevonden, dan volgt een prettig gesprek met een verkoper waarin eventuele vragen en opmerkingen serieus genomen worden. In mijn geval kreeg ik wat goede kleuradviezen en werd het vervolgtraject na het afsluiten van de koop rustig uitgelegd.

Hele behulpzame medewerker

Hele behulpzame medewerker. Goed geholpen om een juiste keuze te maken. Nu wachten tot onze mooie bank binnen komt.

Ondanks de drukte, vriendelojk en adequaat geholpen!

Ondanks de enorme paasdrukte zijn we goed geholpen door ��n van de vele medewerkers van ZitMaxx, terwijl we zaten te wachten kregen we alvast een kar met stalen te bekijken en ik kreeg op al mijn vragen adequaat antwoord dus ik ben zeer tevreden! Nu wachten op de uitgekozen bank!

Vakkundig personeel

Vakkundig personeel, ruim meedenkend wat betreft de mogelijkheden, vreindelijk.

ben zeer goed geholpen kwa stof uit�

ben zeer goed geholpen kwa stof uit zoeken en ook de juiste kleur.

Ontzettend fijn geholpen bij Zitmaxx!

Ontzettend fijn geholpen bij Zitmaxx door Denidin. We waren al eerder langs geweest om nieuwe eetkamer stoelen uit te zoeken in de mooie grote showroom. Vandaag gingen we de stof uitzoeken en de bestelling definitief plaatsen. Goed geadviseerd en meegedacht met onze wensen. Wij kunnen niet wachten totdat onze nieuwe stoelen geleverd worden en komen graag binnenkort terug voor het uitzoeken van een nieuwe bank!

Het was voor mij een zeer goede�

Het was voor mij een zeer goede ervaring. Ik ben bij jullie terecht gekomen door dat mijn nicht een bank bij jullie heeft gekocht. De werknemer die mij te woord stond heeft mij in alle geduld en heel oprecht geholpen om een nieuwe bank en en een nieuw vloerkleed te kopen bij jullie. De werknemer vertelde dat hij niet met bonussen werkt en zo genoeg tijd zou hebben om mij te woord te staan, dit gaf mij het gevoel dat ik in alle rust mijn keuze kon maken.

Klantvriendelijk en veel keus voor een goede prijs

Zoals gezegd heeft het bedrijf veel keus voor een goede prijs. Daarnaast is de klantvriendelijkheid zeer goed. Er werd ruim de tijd genomen en we werden goed geadviseerd bij onze keuze. Al met al zeer tevreden en we komen zeker vaker terug!!!

Wij zijn super goed en snel geholpen

Wij zijn super goed geholpen. Het was best druk die dag maar toen wij aan een tafel waren gaan zitten en kenbaar hadden gemaakt dat wij graag een medewerker wilden spreken kwam de medewerker (een dame) al binnen 2 minuten naar ons toe. Wij hebben al onze vragen gesteld en kregen een duidelijk antwoord. Wisten precies waar wij aan toe waren. Toch wilden wij nog even terug naar de bank om alles nog eens goed te bekijken. Toen wij terugkwamen zat de medewerker nog op ons te wachten en konden wij meteen doorgaan met de bestelling. Dat was echt top en onverwachts! Alles was toen snel geregeld. Kortom, een tevreden klant!

dat je altijd heel behulpzaam word geholpen en daarbij ook goed advies krijgt en het personeel heel behulpzaam en vriendelijk is

goed bedrijf goede verkopers en goede uitleg over de dingen die je koopt ik raad andere mensen ook zitt max aan

Ondanks 2e paasdag met grote drukte�

Ondanks 2e paasdag met grote drukte eerst onze eigen weg gezocht. Daarna in alle rust meer dan netjes geholpen. Zijn ook gelijk tot aankoop overgegaan terwijl dat nog niet de bedoeling was.

Wij zijn door verkoopster Lotte perfect�

Wij zijn door verkoopster Lotte perfect te woord gestaan en nam de tijd.

Snel en goed geholpen!

Groot assortiment. Snel en goed geholpen ondanks dat het 2e Paasdag was. Verkoper dacht goed mee en kwam met verschillende opties voor de stoffen.

Erg goed geholpen

Erg goed geholpen! Veel keuze aan stoffen. Ook veel banken die er staan waardoor je de stoffen anders gaat bekijken. Goed advies gegeven hierbij.

Zeer veel keus

Zeer veel keus. Behulpzame gedudige werknemers die echt de tijd voor je nemen.

Wij zochten een nieuwe bank en twee�

Wij zochten een nieuwe bank en twee stoelen. We zijn erg goed geholpen. Er werd goed meegedacht wat heel fijn was bij onze keuze. Kortom een aanrader!

Voor t eerst naar zitmaxx, meteen een succes!

Voor t eerst naar zitmaxx. Ruim voldoende parkeerruimte. Eenmaal binnen is de juiste afdeling snel gevonden. Het oogt wat rommelig.naar dat komt door de hoeveelheid mensen die allemaal een adviseur nodig hebben. (2e paasdag) Je wordt keurig op volgorde geholpen. Als je eenmaal gewend bent aan de opzet van de winkel is het eigenlijk heel logisch en praktisch. We hebben rustig gekeken en toen het zover was werden we goed geholpen door de adviseur. Was totaal niet opdringerig, vooral behulpzaam en pragmatisch. We zijn goed geslaagd en kunnen niet wachten tot het moment dat alles binnen komt

Vandaag voor de derde keer geweest�

Vandaag voor de derde keer geweest eerste keer voor de bank toen een eetbank gekocht en vandaag zijn we goed geslaagd voor eetkamer stoelen. Er is zoveel keus in kleur en modellen en stoffen keus. Er is voor iedereen wel wat tevinden. Zoals altijd werden we vandaag weer super goed geholpen.

Eetkamerstoelen

Op 2de paasdag naar Zittmax gegaan voor 6 eetkamerstoelen. Eerst lekker rond gelopen en daarna bij de receptie aangegeven dat we geholpen wilde worden. Onze verkoper is Joop, een hele fijne behulpzame, vlotte en vriendelijke verkoper. Onze keuze was snel gemaakt en we zijn heel tevrede huiswaarts gegaan. Wilma, Maassluis

Ondanks grote drukte met Pasen

Ondanks grote drukte met Pasen, snel geholpen.

Aanrader!!

Goedeavond, na veel zoeken via google zijn we Zitmaxx tegengekomen. Hierop zijn we de recensies op internet gaan lezen over Zitmaxx. Na deze goede recensies hebben we besloten om de winkel te gaan bezoeken, als eerste heel veel keus in de winkel. Na een rondje, hadden we onze bankstel gevonden. Hierna, na korte tijd, ondanks de drukte, geholpen door een medewerker. Een prima service en echt meedenkend in elk opzicht. Na de vriendelijke en behulpzame service zijn we tot het besluit gekomen om de bankstel te kopen. Heel erg top en dank hiervoor. Ik raad iedereen Zitmaxx aan.

Ondanks de drukte snel en correct�

Ondanks de drukte snel en correct geholpen Grote keuze uit de verschillende stoffen Voor het verpersonalisen van onze meubels

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, en goed geholpen bij het uitkiezen van onze eetkamerstoelen en bank.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar