Een fijne verkoper

Een fijne verkoper! Duidelijke uitleg en goed meegedacht. Zeer tevreden.

Geen opdringerige verkopers

Heerlijk om door de showroom te lopen, zonder opdringerige verkopers! Na ��n keer ori�nterend door de showroom heen te hebben gelopen, zijn wij een tweede keer gegaan om koppen met spijkers te slaan. Hier bij werden wij zeer goed geholpen door het personeel van Zitmaxx!!

meteen vakkundig geholpen

meteen vakkundig geholpen

Super service!

Goede services! Fijne adviseur qua kleuren, deed echt moeite om ons te helpen en is wel 4 keer de winkel heen en weer gelopen. Echt super tevreden, nu al zin om op de nieuwe bank en stoelen te zitten!

Wij waren op zoek naar een�eetkamerbank

Wij waren op zoek naar een eetkamerbank. Bij Zitmaxx is een groot assortiment en per eetkamerbank konden we uit vele soorten bekleding kiezen en was er genoeg keuze qua onderstel. Het enige aandachtspuntje vonden wij dat de eetkamerbanken erg verspreid over de gehele showroom stonden. En omdat de showroom zo groot is, duurde het lang voordat wij onze eetkamerbank vonden. Maar we vonden de wandeling naar onze eetkamerbank wel gezellig ??.

Prima en kundig advies

Prima begeleiding en heel kundig advies. Met een kleine erbij die het niet echt naar de zin had toch prima een gesprek kunnen voeren.

Gister goed geslaagd bij zitmaxx.

Gister goed geslaagd bij zitmaxx. Eerst zelf een rondje door de showroom gelopen zonder last gehad te hebben van opdringerige verkopers. Na het rondje aangegeven dat we geholpen wilde worden en hebben we een tafel toegewezen gekregen waarna een verkoper naar ons toe kwam de tijd nam om naar onze wensen te luisteren. Prima geslaagd voor een bank en eetkamer stoelen, kunnen niet wachten tot het bezorgd wordt

Fijne winkel

Fijne winkel, enorm veel keus! Prettig dat er een looproute is, zo mis je niets. Ook fijn geholpen met het kiezen van de stof en kleur. Super geregeld met gratis koffie en thee. Ondanks dat er veel klanten waren zijn we snel geholpen. Nu nog afwachten tot de meubels geleverd worden. Wij komen in ieder geval zeker nog eens terug!

Heel goed geholpen bij het uitkiezen�

Heel goed geholpen bij het uitkiezen van mijn eethoek en bank! Er werd fijn meegedacht over zitcomfort, de beperkte ruimte in mijn woning en stofkeuze. Echt heel servicegericht! De eethoek is inmiddels bezorgd en enorm blij mee, de bank volgt aanstaande week en zal vast ook prachtig staan!

Mooie grote winkel met heel veel keuze

Mooie grote winkel met heel veel keuze. Als je hier niet slaagt dan lukt het je nergens

Uitzonderlijke Service en Voldoening: Een Review van Onze Bankaankoop

We zijn uitermate tevreden over de buitengewone service en professionaliteit die we hebben ervaren sinds we onze nieuwe bank hebben besteld. Vanaf het moment van selectie hebben we jullie aandacht voor detail en klanttevredenheid enorm gewaardeerd. We kijken oprecht uit naar de dag van levering, en we zijn er zeker van dat het moment waarop onze bank zijn plek in ons huis vindt, ons nog meer voldoening zal schenken. Een diepe dank aan het hele team voor het cre�ren van zo'n onvergetelijke koopervaring!

Goede service en lekkere koffie ?? En�

Goede service en lekkere koffie ?? En heeeeel goed geholpen door de medewerkster ( helaas is haar naam mij ontschoten ) maar ze was echt super !! Maar hopelijk kunnen jullie dat nakijken en geef haar een 10+ !

Mooie Showrooms - voldoende aanbod - hulpvaardig en vriendelijk personeel

We werden door de verkoopster ( Daniek ) de vorige keer goed ingelicht over de mogelijkheden en de betreffende prijzen etc. Dus toen we een week later alles definitief gingen bestellen hebben wij, op ons verzoek, wederom met haar om de tafel gezeten. Snelle en ter zake kundige afwikkeling en wat extra belangrijk is een zeer klantvriendelijke behandeling.

Mooie winkel met veel keus. Voor iedere smaak!

Na heerlijk rondstruinen in jullie prachtige winkel. Hebben wij na uitgebreid advies een prachtige nieuwe bank, relax stoel en salontafel gekocht. Bedank! Nu wachten tot we heerlijk kunnen gaan zitten!!

Goed geholpen door een deskundige�

Goed geholpen door een deskundige medewerker. Fijn dat hij ook meedacht en alles werd goed uitgelegd

Fijne ervaring met Zitmaxx

Fijne ervaring met Zitmaxx. Kundige verkoper die de tijd had en ons van goed advies heeft voorzien, en ook heel eerlijk was. Dat gaf vertrouwen!

Goede service en mooie producten

Ontzettend mooi een groot assortiment. We werden gelijk vriendelijk ontvangen. Er werd rustig de tijd genomen om onze wensen te bespreken. Ook werd er goed meegedacht over de keuze voor de juiste stof voor onze bank. We zijn een jong gezin met een baby en hond dus kwam de verkoopster met goed advies welk materiaal het beste geschikt is. Al met al een hele goede service, mooie producten en goede kwaliteit. Dus ben je nog opzoek naar mooie meubels dan is dit echt de moeite waard.

Goede zaak

Wat een fijne zaak is het toch. De tweede keer dat wij hier onze bank kopen. We zijn zeer deskundig en vriendelijk geholpen en hebben nu weer een prachtige bank uitgekozen. We kunnen niet wachten tot de levering.

Vriendelijk en snel

We werden vriendelijk en snel geholpen en er werd mee gedacht over het formaat van de bank voor onze woning. Uiteindelijk bleek het verkeerde type bank te zijn besteld (2 identieke banken), de medewerker heeft ons direct opgebeld en de bestelling omgezet met korting naar de juiste type bank zodat we hetzelfde bedrag betalen. Fijne en snelle service!

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel. En heel veel keuze! We hadden het zo gevonden en werden super goed geholpen.

Echt super geholpen door Ronald en Helena

Echt super geholpen door Ronald en Helena! We kwamen er zelf niet uit qua indeling meubels, ze hebben rustig de tijd genomen om ons te adviseren bij het maken van keuzes. Maken het daardoor persoonlijk afgaand op de wensen die je hebt. Perfecte service.

Zoveel hulp met rond lopen en uitzoeken�

Zoveel hulp met rond lopen en uitzoeken en een hele lieve en ervaren dame die die het eindresultaat deed ..wij zijn tevreden

Met aandacht, tijd en goed advies ons geholpen

Bij een eerder bezoek in alle rust de showroom kunnen bekijken en een selectie gemaakt welke bij de aankoop nog rustig kon worden doorgesproken. Mede door goed advies de uiteindelijke keuze gemaakt, ook voor de stof

Goed geholpen door de medewerkers

Goed geholpen door de medewerkers Nu wel alleen nog 8-10 weken op me bank wachten

GEWELDIG

Ontzettend veel keuze, medewerkster heeft mij goed geholpen! Heel interieur bij Zitmaxx gekocht. Ik heel gelukkig mee ????

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar