We blijven terugkomen!

Mooie showroom en op opnieuw fijn geholpen. Dit is alweer de derde bank die we hier kopen en komen zeker terug!

Snel en vakkundig advies gekregen

Snel en vakkundig advies gekregen. Ik had al van tevoren uitgezocht wat ik wilde maar had nog een paar vragen. Die werden snel beantwoord en de bestelling was zo geplaatst.

Zitmaxx heeft een grote sortering

Zitmaxx heeft een geweldig grote sortering. Eigenlijk niet meer nodig om andere winkels te bezoeken. Ben ook vakkundig geholpen.

Heel goed geholpen

Heel goed geholpen! Ik vroeg hoelang de dame er al werkte omdat ik haar heel ervaren en goed vond in dr werk, bleek het 3 weken maar te zijn.

Prachtige showroom en goede adviseurs

Er is zoveel keuze bij Zitmaxx wonen voor zeer betaalbare prijzen. De adviseur helpt je uitstekend om de bank naar onze wensen samen te stellen.

Fijne zaak met heel goed personeel

We zijn ontzettend goed geholpen. De eerste keer door Joyce die ons heeft geholpen met het uitzoeken van een eetkamerbank. Nadat we thuis de juiste maten hadden gecontroleerd en zijn we terug gegaan om de bank te bestellen. Nu werden we wederom goed geholpen door een collega van Joyce. Nu wachten tot de bank binnen komt. De manier waarop ze bij zitmaxx werken is erg prettig. Al met al een fijne zaak met heel goed personeel.

The lady who assisted us

The lady who assisted us, was very helpful with our order.

Heel fijn geholpen op een drukke�

Heel fijn geholpen op een drukke zaterdag door een heel aardige mevrouw. Samen mijn droombank samengesteld. Superblij mee en kan niet wachten tot ie bezorgd wordt.

Uitstekende service bij Zitmaxx ondanks de drukte!

Fantastisch geholpen! Ondanks de drukte nam een verkoper de tijd om ons van uitstekend advies te voorzien. Hij was zelfs in staat om de exacte stof die we zochten op te sporen, gebaseerd op een kussen dat we hadden meegenomen. Ook stelde hij voor om de vier losse stoelen die we wilden bestellen in dezelfde kleurrange te doen, maar in verschillende stoffen, wat resulteerde in een unieke en stijlvolle set. Dit idee was zo creatief - daar zouden we zelf nooit op zijn gekomen. We zijn zeer tevreden met onze aankoop en de persoonlijke aandacht die we hebben gekregen. Een dikke pluim voor de service bij Zitmaxx!

Uitgebreid assortiment met goede prijs�

Uitgebreid assortiment met goede prijs kwaliteit en hulp

Een mooie winkel met een ruime keuze.

Een mooie winkel met een ruime keuze. Ik ben goed geholpen, door een vriendelijke medewerker die goed met je meedenkt met combinatie van meubels en kleuren.

nergens vonden wij DE bank, totdat....

Hele mooie, grote, ruime winkel met een heel groot aanbod. Echt heel veel keuze voor elke woonwens. Wij hebben al veel winkels bezocht in onze zoektocht naar een nieuwe bank, maar nergens vonden wij DE bank. Totdat we bij Zitmaxx rondliepen. Wij zijn vanuit Brabant 2x op en neer gereden om onze bank te kopen bij Zitmaxx. De service was ook heel aangenaam, vlot en zonder gedoe. Er wordt de tijd voor je genomen, stoffen vergeleken, ook bij meubels in de showroom zodat je een goede keuze kunt maken. Betaling bij afleveren, dus geen gedoe in de winkel. Voor ons een absolute aanrader!

We zochten een vloerkleed

We zochten een vloerkleed, we zijn ondanks de drukte snel en netjes geholpen.

Zeer goede ervaring bij Zitmaxx Wonen

Ten eerste vind ik Zitmaxx Wonen een keurig nette zaak met heel veel keus. Verder ben ik ontzettend goed geholpen nadat ik mijn keus had gemaakt bij het verder opnemen en afronden van mijn bestelling.

Fijne winkel met veel keuze. Toen wij onze keuze hadden gemaakt voor de bank en graag hulp wilde met het uitzoeken van de stof werden wij aan tafel geplaatst en door een zeer vriendelijke en vrolijke meneer geholpen. Hij heeft ons echt uitstekend advies gegeven en goed mee gedacht!

Goed advies gekregen.

Erg fijn geholpen. Voor ons gevoel eerlijk advies gekregen over de mega veel verschillende stoffen. Voor ons was stevigheid van de stof het belangrijkste met een kind op komst en een grote hond in huis. Er is ontzettend veel keuze in de winkel, dus fijn dat er de tijd voor je wordt genomen. We kijken erg uit naar de levering van onze nieuwe bank!

Wij zijn fantastisch geholpen met het�

Wij zijn fantastisch geholpen met het kopen van barkrukken, eetkamerstoelen en een eetkamer hoekbank. Deskundig advies en een prima prijs kwaliteits verhouding. Zeer tevreden afgesloten

Hier moet je geweest zijn

Goed en makkelijk bereikbaar . Prettig ontvangen en goed begeleid tijdens onze zoektocht naar een bankstel en relax stoelen in het zeer ruime en uitgebreide aanbod met zoveel modellen, mogelijkheden en kleuren. Mede dankzij de gezellige begeleiding en ondersteuning van deskundig personeel hebben wij onder het genot van een heerlijk bakkie koffie onze keuze kunnen maken en kijken we uit naar onze nieuwe bank en stoelen

Goed geholpen

Vandaag een prachtige bank gekocht! Fijne uitleg gehad van de medewerkster en heeft ook een duidelijke uitleg gegeven van de opties die er waren. Verder een mooie winkel! Ik zou hem zeker aanbevelen.

Veel keuze en prima service!

Veel keuze en prima service! Het is zeker de moeite waard Zitmaxx te bezoeken en even de tijd te nemen om op een adviseur te wachten. Vriendelijk personeel en blijven dit in topdrukte. U kunt ook terecht voor een hapje of een drankje. Fijne winkel!

Hier slaag je zeker!

Zeer ruim aanbod, veel variatie en voldoende personeel om je van advies te dienen. Kortom, een positieve ervaring opgedaan en geslaagd voor hetgeen waarvoor we kwamen.

Heel breed assortiment

Dat ik kon vinden wat ik zocht heel breed assortiment kwa maten, stoffen enzo.. En vriendelijk personeel die graag je te woord staan en helpen... Wat beetje tegen zit is levertijd die beetje lang is en daarmee valt wel te leven... Nog ff afwachten dus...

Heel goed geholpen

Heel goed geholpen, goede service

Mega mooie bank!

Super veel keuzes qua banken en na afloop van het rondje super goed geholpen en een nieuwe bank samengesteld en gekocht!

Zeer klantvriendelijk

De dame die ons hielp was zeer vriendelijk en had verstand van haar vak. Op een fijne en informele wijze hebben wij een nieuwe bank aangeschaft.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar