Goed ontvangst en nemen echt de tijd�

Goed ontvangst en nemen echt de tijd voor je !! En tevens een hele mooie winkel

Verkoopster was direct beschikbaar

Verkoopster was direct beschikbaar, en nam de tijd om goede informatie te geven.

Professionele organisatie

Zeer klantvriendelijke organisatie met altijd korte wachttijden om medewerker te spreken. Grote en kwalitatief goede productkeuze; voor elk wat wils. Bestelprocedure snel accuraat en professioneel.

Fijn geholpen

Erg fijn en snel geholpen. Mooie winkel.

hele goede winkel

We waren zeer verrast over het assortiment. Ontzettend veel keuze en de prijzen heel re�el. Omdat we wat hulp hadden met de keuze van de diverse stoffen heeft Sofie ons de juiste adviezen gegeven. We zien er naar uit wanneer de stoelen worden geleverd.

Kast gekocht.

We zijn snel en keurig geholpen,en komen zeker voor een evt.volgende aankoop weer terug!

Ondanks de drukte in de winkel netjes�

Ondanks de drukte in de winkel netjes en vlot geholpen.

Top ervaring

Top ervaring. Er wordt in details naar je wensen geluisterd. En aller fijnste het meedenken!

Goed en vriendelijk geholpen in de�

Goed en vriendelijk geholpen in de winkel. Bestelling was snel geplaatst en daarna netjes de bevestiging in de mail ontvangen.

Goede ervaring, mega veel keus.

Afgelopen weekend bij de zitmaxx een eetbank en zitbank uitgezocht. Omdat we uit het oosten van het land komen er maar een weekend weg van gemaakt. Vooraf op de site al wat voorwerk gedaan, want wat hebben ze een boel keus. Eigenlijk is alles mogelijk bij een bank, verschillende maten, opstellingen en mega veel keus in stoffen. De showroom is echt netjes en groot en je krijgt een goed beeld. Het bestellen ging heel vlot, aardige verkoopster die goed advies gaf. Laat die meubels maar komen!

Top medewerkers

Uitgebreide keuze in de winkel, goed geholpen om onze nieuwe bank samen te stellen en de stof uit te zoeken.

ruime keuze, fijn advies

Een tijdje geleden had ik al een bank samengesteld, maar durfde ik nog geen kleur te kiezen, dus eerst wat staaltjes thuis laten leveren. Helaas werd de keuze daardoor nog moeilijker, dus toch maar weer terug naar de winkel. Bij de servicebalie kon ik gelukkig navraag doen welke banken en of stoelen er in de winkel in die kleur stonden. Ook dat maakte de keuze nog niet makkelijker. Terug naar de servicebalie met de vraag of ik advies kon krijgen. De dame die mij hielp gaf mij het advies om de kleurstalen eens mee naar buiten te nemen. Toen wist ik gelukkig de goede keuze te maken. Het was erg druk in de winkel, maar voor de aankoop van de bank werd ik heel snel geholpen. Alles werd opnieuw met mij ingesteld en gecontroleerd. Blij dat ik eindelijk een keuze had gemaakt ben ik de winkel uitgelopen. Nu wachten op de levering. Spannend! Over het algemeen: een ontzettend grote meubelzaak, heel veel keuze! Alles is in vakken ingedeeld, zodat je snel kunt vinden wat je zoekt. Er zijn vele opties, kleuren en stoffen mogelijk.

Omdat de verkoopster ons zo goed heeft�

Omdat de verkoopster ons zo goed heeft geholpen.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Dilemma's! De keuze is reuze ??

Na 2 bezoeken en 10 rondes door de mega grote winkel, zagen we door de bomen het bos niet meer. Wat een keuzes. Gelukkig was daar een ervaren, behulpzame maar zeker geduldige verkoopadviseur die ons uitstekend heeft geholpen door alle dilemma's heen, waardoor wij uiteindelijk met een prachtige bank en stoelen in de bestelling tevreden de deur uit zijn gegaan. Wij kunnen niet wachten tot ze geleverd (want ook dat is mogelijk bij Zitmaxx) worden in ons nieuwe huis.

Great collection and interior advice

We were worried about relocating and furnishing a whole house. But, Zitmaxx had an amazing collection and most importantly Mara was super helpful and supportive. Thank you Mara

Mooie bank dankzij DANIEK

Daniek heeft me goed geholpen, duidelijk, transparant en zeer klantvriendelijk.

Goede en vakkundige verkoper uitleg was�

Goede en vakkundige verkoper uitleg was duidelijk

PRETTIGE ERVARING

Wat een prettige winkel. Ruime opstelling, groot aanbod en persoonlijke hulp.

Het is een mooie showroom

Het is een mooie showroom, Logisch ingedeeld en via de looproute kom je overal langs. Hele goede hulp bij de aankoop van een bank. Mooie zitjes waar je geholpen wordt. Echt een aanrader !

Na al een eerder bezoek om banken te kijken, hebben wij vandaag twee banken besteld. Wij zijn super goed geholpen en ook voor de kinderen (6 en 5) werd goed gezorgd. Parkeren is wel een uitdaging. Beste tip is om echt bij opening aanwezig te zijn. Dan kun je prima parkeren. Anders kan het een uitdaging worden op zaterdag.

Stoelen voor vrouw met een leeftijd van 92 Zijn stoelen wezen kopen in jullie�

Zijn stoelen wezen kopen in jullie zaak, voor mijn moeder van 92 jaar. Door de vele mogelijk heden goed geslaagd. Geweldige zaak en goed geholpen.

Goed advies zonder verkooppraatjes

Er wordt de tijd genomen om je te helpen aan een van de tafels. De opties worden duidelijk besproken op een vrijblijvende manier. Goed advies zonder verkooppraatjes. Bij vertrek heeft mijn dochter een Zitmaxx beertje gekregen.

Veel keuze

Veel keuze. Fijne hulp. Mooie showroom.

Bij de aankoop van een relax fauteuil�

Bij de aankoop van een relax fauteuil ben ik geholpen door een deskundige verkoper die voldoende tijd en aandacht had om de juiste keuze te maken.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar