Mooie winkel, veel keus en goed geholpen

Wij vonden het heel moeilijk om de juiste bank te vinden, omdat niets echt bij ons pastte. In deze winkel is er echter zoveel keus dat we toch een bank naar wens hebben kunnen vinden. De winkel ziet er verder verzorgd uit en de zithoekjes zijn zo ingericht dat je prima kan inbeelden hoe het thuis zou staan. We werden daarnaast heel vriendelijk geholpen en er werd goed naar ons geluisterd.

Goede indeling van de showroom met�

Goede indeling van de showroom met duidelijk pad. Bij de infobalie snel verder geholpen en daarna effici�nt stof uit kuNnen kiezen voor m�n nieuwe bank. Binnen n half uur stond ik weer buiten met de order op zak. Ook zeer sympathiek dat je geen aanbetaling hoeft te doen. Top service. Nu heel benieuwd naar m�n bank.

Van teleurstelling tot een positief gevoel over nieuwe order.....

Oorspronkelijk geplaatste order kon niet doorgaan, omdat bij nader inzien ��n van de stoffen niet meer leverbaar is. Dan is het heel moeilijk om een alternatief te vinden. Je hebt je zinnen nu eenmaal ergens op gezet. Met veel coulance en geduld heeft zitmaxx, zowel de klantenservice als de verkoopmedewerker, mij begeleid in het maken van nieuwe keuzes. Echt top.

Wij zijn door Rick geholpen leuke�

Wij zijn door Rick geholpen leuke vriendelijke man we zij er met zijn drie�n uitgekomen hij gaf goed advies en dacht net ons mee Groetjes Louis en Bianca Meulenkamp

Super goed geholpen geen�

Super goed geholpen geen verkooppraatjes maar goeie adviezen, hele fijne woonwinkel.

Zeer vriendelijk en professioneel!

Maandag 4 maart ben ik in de winkel geweest, op zoek naar de bank die ik online had gezien. De winkel ging netjes optijd (half 10) open, en bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen. Toen ik ging kijken in de showroom kon ik de bank die ik wilde niet vinden. Ik ben toen naar de infobalie gegaan en werd netjes geholpen. Uiteindelijk kon ik het alsnog niet vinden. totdat ik een verkoopster toegewezen kreeg. Zij is met mij meegelopen naar vak 6 waar de bank stond die ik graag wilde. Ik was meteen zeer tevreden over hoe de bank (Saint laurent) zat. Toen liepen we samen terug naar een rustige plek waar we samen aan een tafel konden zitten om de opties van de bank te bespreken onder het genot van een bakje koffie die ik aangeboden kreeg. De verkoopster was erg vriendelijk en nam de tijd om alles goed in kaart te brengen. Ik werd duidelijk ge�nformeerd over de stofjes die er zijn en de kwaliteit ervan. Ze was ook eerlijk over goedkopere alternatieven voor het soort stof en wat de nadelen daarvan zijn. En Ook de maten en hoe de bank zou komen te staan in mijn huis werd duidelijk uitgelegd. Ik werd ook goed ge�nformeerd over hoe ik de bank goed kan onderhouden. Kortom heb ik een goede ervaring gehad en werd ik ook vriendelijk gefeliciteerd met mijn aankoop?? Ik zou zitmaxx aan iedereen aanbevelen!

Zeer ruime keuze uit diverse meubels

Zeer ruime keuze uit diverse meubels. Wij waren op zoek naar eetkamerstoelen. Nadat wij door de winkel zijn gelopen is onze keus gevallen op een eetkamer stoel. Samen met een verkoper die ons zeer deskundig adviseerde gekozen voor een lederen bekleding. De winkel heeft zeer veel soorten en kleuren stof. Voor iedereen zijn smaak is er wel een keus. Wij gaan hier vaker onze meubelen kopen.

Vanuit Breda naar Zittmaxx gekomen door�

Vanuit Breda naar Zittmaxx gekomen door De goede recensies die we gelezen hadden voor een bankstel, onvoorstelbaar wat een keus in producten, opstellingen en materialen erg mooie winkel, overzichtelijk en netjes geholpen bij het infopunt en door onze verkoper. Veel mogelijk en duidelijk. Erg tevreden tot nu toe, nu wachten op onze mooie nieuwe aanwinst hopelijk.

Fijne winkel!

Prettige winkel om in rond te lopen, ze hebben veel ter plaatste staan en anders wel een voorbeeld over hoe het eruit komt te zien. Fijne ervaring met als resultaat een nieuwe eettafel besteld.

Geslaagd voor een nieuwe bank bij Louis van Zitmaxx

We zijn voor de tweede keer terug gegaan om onze keuze voor een bank te maken. We zijn beide keren erg prettig geholpen. Louis heeft ons afgelopen zaterdag geholpen, hij dacht mee met de opstelling van de bank en met de keuze voor een stof. We kregen de tijd om hierover na te denken en we voelden ons niet opgejaagd. Na een gezellig gesprek de knoop doorgehakt en onze nieuwe droom bank besteld! We zouden zeker terug komen wanneer we nieuwe meubels nodig hebben. Grote winkel en ze hebben alles!

Goed geslaagd en prettig winkelen

Fijne winkel om doorheen te lopen en goed geslaagd! Het personeel laat je rustig rondkijken en je meldt je bij de informatiebalie wanneer je met een medewerker wil spreken.

Jullie kijken niet naar tijd

Wij kwamen op zaterdag 5 minuten voor sluitingstijd binnen en jullie wilden nog van alles doen. Er werd helemaal geen probleem gemaakt van de tijd.

Hele goede ervaring gehad met medewerker Louie

Hele goede ervaring gehad met medewerker Louie. Hij nam de tijd om met al zijn kennis, kunde, en geduld de bestelling voor mijn gekozen bank af te ronden. Daarnaast was hij ook erg sociaal en klantvriendelijkheid. Op deze manier ga je toch ook met een fijn gevoel terug naar huis. Al met en al is de service bij zitmaxx wonen van hoog niveau. Je wordt heel gauw geholpen en staan je graag te woord.

Na enig onderzoek op de site

Na enig onderzoek op de site, we wilden nl. een logeerbed kopen, zijn we toch maar even in de auto gestapt om een bezoek te brengen aan de showroom in Ter Aar. Er heerste een gezellige drukte maar konden toch goed parkeren direct naast het pand. Binnen gekomen zagen we onmiddelijk de bedden afdeling op de begane grond. Na een rondje gelopen te hebben konden we het bed van de site niet vinden, dus maar even de verkoopster gevraagd of dat bed mogelijk elders stond in de winkel, Zij zocht in haar portable computer en meldde dat het model niet in de winkel was en vroeg of het ook een ander model mocht zijn. Wij hadden daar geen moeite mee als de prijs maar ongeveer in de zelfde categorie zou zijn, daarop toonden zij ons een tweetal alternatieven. Na wat gevraag heen en weer over kleuren en pootjes kwamen we er snel uit. deze dame wist van doorpakken en maakte een verkooporder op haar tablet en meldde dat de levertijd 8 - 10 weken zou zijn, wij gingen akkoord. Zij bood ons nog koffie aan maar wij wilden graag even lunchen voor we de terugreis gingen maken, Zij tipte ons een gezellig restaurant aan in het centrum van Ter Aar. Top lunch gehad bedankt nog voor de tip. Tijdens de lunch realiseerden wij ons dat het super vlot gegaan was 12.10 aan komst bij de showroom 12.45 getekend. Hartelijk bedankt voor de vlotte service, we kijken met vertrouwen uit naar de levering van ons logeerbed.

Mooie winkel met heel mooie produkten!

Zeer behulpzaam. Moest wel even wachten op een medewerkster maar toen ging alles van een leien dakje!

Wij zijn een uiterst enthousiast over het personeel het aanbod en de sfeer. Zeker voor herhaling vatbaar

Wij zijn een uiterst enthousiast over Zitmaxx wonen. Wij zijn voor de eerste keer in deze, winkel geweest. Ik zocht op Google en ik vond hen direct. Wat een leuke winkel. Sfeervol, voor elke smaak en een goede prijs. Ook zijn wij erg enthousiast geholpen door Daniek en Constant (teruggegaan na een eerdere offerte). Kortom wij gaan zeker terug!

Vanuit Zuid-Limburg een roadtripje�

Vanuit Zuid-Limburg een roadtripje gemaakt om een nieuwe bank uit te zoeken. Het was het ritje zeker waard! Wat een immens grote winkel met veel keuze! Zoveel mooie banken, voor ieder wat wils. Ik ging met een doel: de morgana, enige waar ik over twijfelde waren de maten op de site.. maar eenmaal erop gezeten, was ik verkocht. Geholpen door een vriendelijke medewerkster(Lotte) en een mooie bank samengesteld. Het wachten is begonnen ??

Helemaal super

Goed geholpen. Vriendelijk personeel, goede ontvangst en kennis van producten. Top top top!

Had op FB reclame voorbij zien komen..

Had op FB reclame voorbij zien komen.. D� bank in d� kleur waar ik z� gek op ben. Op naar Zitmaxx wonen. Zaterdag, het was druk. Toch werden we na 10 minuten geholpen door gezellige verkoopster?? Alle tijd nam ze. En de koop was snel besloten. Alle aandacht was er, duidelijk en g��n gedoe met aanbetalen. Nee, puur op basis van wederzijds vertrouwen. Al met al een aanrader voor een ieder die een meubelstuk nodig heeft. Ben benieuwd hoe mn Candy bank in mn nieuwe woning zal staan. Kijk er enorm naar uit! Veel plezier als je naar Zitmaxx gaat! Groetjes Anja

Bij het winkelbezoek werden we zeer goed geholpen waarbij we een breed assortiment voorgeschoteld kregen. Het fijne is dat je bij ieder meubel verschillende stoffen kan kiezen.

Druk maar wel gezellig en genoeg aanbod

Toen we aan kwamen na 75 minuten rijden dachten we wel; wat is het hier druk! Maar eenmaal binnen zagen en ervaarden wij dat alles in goede banen werd geleid. Duidelijke �looproute� bordjes en brede doorloop paden. We werden na het vinden van de juiste kast redelijk snel en goed geholpen, onder het genot van een lekker bakje koffie. Levertijd valt ook erg mee, 2-3 weken en gratis thuis bezorgd.

Een aanrader elke keer weer !

Fijne verkoper die de tijd voor je neemt en goed en eerlijk advies geeft. Hier al diverse malen iets gekocht en kan Zitmaxx aan iedereen aanbevelen!

Ruim assortiment aan bankstellen en�

Ruim assortiment aan bankstellen en stoffen waardoor je eigenlijk elke bank tot je eigen unieke bank kan maken. Vriendelijke en professionele medewerkers.

Leuke winkel + goed advies ontvangen

Leuke winkel + goed advies ontvangen

Mooie winkel met ruime keus

Mooie winkel met ruime keus. Goed om eerst te ori�nteren. Zijn 2e keer gegaan om te bestellen en stof/kleur te kiezen. Erg leuk geholpen en nemen de tijd.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar