Heerlijk rondkijken en daarna pas contact met verkoper
Na aankomst direct de auto kunnen parkeren, door vakantieperiode was het wat drukker dan normaal. Bij binnenkomst was er een rolstoel beschikbaar , deze gebruikt en met de lift naar de 1e verdieping. Boven werden wij hartelijk ontvangen en er werd uitgelegd dat er geen verkopers rondlopen, en dat je alles rustig kunt bekijken . Daaropvolgend werd er advies gegeven om van bestaande artikel, waar je interesse in hebt, een foto te nemen. Wij waren op zoek naar een loveseat , maar toch voor een bank gegaan. Alles is aanwezig, groot assortiment! Bij terugkomst ook nog even naar de outlet ruimte gegaan en vandaaruit weer naar de informatiebalie. We hadden een bank naar ons zin gevonden, we konden plaats nemen in de daarvoor bestemde ruimte en als er een verkoper beschikbaar was, zou deze naar ons toekomen. In de tussentijd kon je koffie en thee kosteloos nuttigen. Er stond ook een automaat met broodjes en zoetigheden tegen betaling. Na 40 minuten kwam er een gezellige verkoper en aangegeven wat we wenste en gevraagd wat de mogelijkheden waren. Meneer checkt nog even bij zijn collega welke stof het sterkst is , aangezien we honden hebben en deelt deze informatie met ons. Allervriendelijkst geholpen en ze nemen echt de tijd voor je. Na bestelling en alles ingevuld te hebben, ontvang je meteen de bevestiging in je mailbox. En........GEEN aanbetaling. Je betaalt als je meubel bij je thuiskomt. Dat noem ik nog eens service! Dus ben je op zoek en wil je rustig rondkijken dan is dit de aangewezen plaats. Succes met jullie beslissing Danny en Desiree