Wij zijn door verkoopster Lotte perfect�

Wij zijn door verkoopster Lotte perfect te woord gestaan en nam de tijd.

Snel en goed geholpen!

Groot assortiment. Snel en goed geholpen ondanks dat het 2e Paasdag was. Verkoper dacht goed mee en kwam met verschillende opties voor de stoffen.

Erg goed geholpen

Erg goed geholpen! Veel keuze aan stoffen. Ook veel banken die er staan waardoor je de stoffen anders gaat bekijken. Goed advies gegeven hierbij.

Zeer veel keus

Zeer veel keus. Behulpzame gedudige werknemers die echt de tijd voor je nemen.

Wij zochten een nieuwe bank en twee�

Wij zochten een nieuwe bank en twee stoelen. We zijn erg goed geholpen. Er werd goed meegedacht wat heel fijn was bij onze keuze. Kortom een aanrader!

Voor t eerst naar zitmaxx, meteen een succes!

Voor t eerst naar zitmaxx. Ruim voldoende parkeerruimte. Eenmaal binnen is de juiste afdeling snel gevonden. Het oogt wat rommelig.naar dat komt door de hoeveelheid mensen die allemaal een adviseur nodig hebben. (2e paasdag) Je wordt keurig op volgorde geholpen. Als je eenmaal gewend bent aan de opzet van de winkel is het eigenlijk heel logisch en praktisch. We hebben rustig gekeken en toen het zover was werden we goed geholpen door de adviseur. Was totaal niet opdringerig, vooral behulpzaam en pragmatisch. We zijn goed geslaagd en kunnen niet wachten tot het moment dat alles binnen komt

Vandaag voor de derde keer geweest�

Vandaag voor de derde keer geweest eerste keer voor de bank toen een eetbank gekocht en vandaag zijn we goed geslaagd voor eetkamer stoelen. Er is zoveel keus in kleur en modellen en stoffen keus. Er is voor iedereen wel wat tevinden. Zoals altijd werden we vandaag weer super goed geholpen.

Eetkamerstoelen

Op 2de paasdag naar Zittmax gegaan voor 6 eetkamerstoelen. Eerst lekker rond gelopen en daarna bij de receptie aangegeven dat we geholpen wilde worden. Onze verkoper is Joop, een hele fijne behulpzame, vlotte en vriendelijke verkoper. Onze keuze was snel gemaakt en we zijn heel tevrede huiswaarts gegaan. Wilma, Maassluis

Ondanks grote drukte met Pasen

Ondanks grote drukte met Pasen, snel geholpen.

Aanrader!!

Goedeavond, na veel zoeken via google zijn we Zitmaxx tegengekomen. Hierop zijn we de recensies op internet gaan lezen over Zitmaxx. Na deze goede recensies hebben we besloten om de winkel te gaan bezoeken, als eerste heel veel keus in de winkel. Na een rondje, hadden we onze bankstel gevonden. Hierna, na korte tijd, ondanks de drukte, geholpen door een medewerker. Een prima service en echt meedenkend in elk opzicht. Na de vriendelijke en behulpzame service zijn we tot het besluit gekomen om de bankstel te kopen. Heel erg top en dank hiervoor. Ik raad iedereen Zitmaxx aan.

Ondanks de drukte snel en correct�

Ondanks de drukte snel en correct geholpen Grote keuze uit de verschillende stoffen Voor het verpersonalisen van onze meubels

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, en goed geholpen bij het uitkiezen van onze eetkamerstoelen en bank.

Een fijne verkoper

Een fijne verkoper! Duidelijke uitleg en goed meegedacht. Zeer tevreden.

Geen opdringerige verkopers

Heerlijk om door de showroom te lopen, zonder opdringerige verkopers! Na ��n keer ori�nterend door de showroom heen te hebben gelopen, zijn wij een tweede keer gegaan om koppen met spijkers te slaan. Hier bij werden wij zeer goed geholpen door het personeel van Zitmaxx!!

meteen vakkundig geholpen

meteen vakkundig geholpen

Super service!

Goede services! Fijne adviseur qua kleuren, deed echt moeite om ons te helpen en is wel 4 keer de winkel heen en weer gelopen. Echt super tevreden, nu al zin om op de nieuwe bank en stoelen te zitten!

Wij waren op zoek naar een�eetkamerbank

Wij waren op zoek naar een eetkamerbank. Bij Zitmaxx is een groot assortiment en per eetkamerbank konden we uit vele soorten bekleding kiezen en was er genoeg keuze qua onderstel. Het enige aandachtspuntje vonden wij dat de eetkamerbanken erg verspreid over de gehele showroom stonden. En omdat de showroom zo groot is, duurde het lang voordat wij onze eetkamerbank vonden. Maar we vonden de wandeling naar onze eetkamerbank wel gezellig ??.

Prima en kundig advies

Prima begeleiding en heel kundig advies. Met een kleine erbij die het niet echt naar de zin had toch prima een gesprek kunnen voeren.

Gister goed geslaagd bij zitmaxx.

Gister goed geslaagd bij zitmaxx. Eerst zelf een rondje door de showroom gelopen zonder last gehad te hebben van opdringerige verkopers. Na het rondje aangegeven dat we geholpen wilde worden en hebben we een tafel toegewezen gekregen waarna een verkoper naar ons toe kwam de tijd nam om naar onze wensen te luisteren. Prima geslaagd voor een bank en eetkamer stoelen, kunnen niet wachten tot het bezorgd wordt

Fijne winkel

Fijne winkel, enorm veel keus! Prettig dat er een looproute is, zo mis je niets. Ook fijn geholpen met het kiezen van de stof en kleur. Super geregeld met gratis koffie en thee. Ondanks dat er veel klanten waren zijn we snel geholpen. Nu nog afwachten tot de meubels geleverd worden. Wij komen in ieder geval zeker nog eens terug!

Heel goed geholpen bij het uitkiezen�

Heel goed geholpen bij het uitkiezen van mijn eethoek en bank! Er werd fijn meegedacht over zitcomfort, de beperkte ruimte in mijn woning en stofkeuze. Echt heel servicegericht! De eethoek is inmiddels bezorgd en enorm blij mee, de bank volgt aanstaande week en zal vast ook prachtig staan!

Mooie grote winkel met heel veel keuze

Mooie grote winkel met heel veel keuze. Als je hier niet slaagt dan lukt het je nergens

Uitzonderlijke Service en Voldoening: Een Review van Onze Bankaankoop

We zijn uitermate tevreden over de buitengewone service en professionaliteit die we hebben ervaren sinds we onze nieuwe bank hebben besteld. Vanaf het moment van selectie hebben we jullie aandacht voor detail en klanttevredenheid enorm gewaardeerd. We kijken oprecht uit naar de dag van levering, en we zijn er zeker van dat het moment waarop onze bank zijn plek in ons huis vindt, ons nog meer voldoening zal schenken. Een diepe dank aan het hele team voor het cre�ren van zo'n onvergetelijke koopervaring!

Goede service en lekkere koffie ?? En�

Goede service en lekkere koffie ?? En heeeeel goed geholpen door de medewerkster ( helaas is haar naam mij ontschoten ) maar ze was echt super !! Maar hopelijk kunnen jullie dat nakijken en geef haar een 10+ !

Mooie Showrooms - voldoende aanbod - hulpvaardig en vriendelijk personeel

We werden door de verkoopster ( Daniek ) de vorige keer goed ingelicht over de mogelijkheden en de betreffende prijzen etc. Dus toen we een week later alles definitief gingen bestellen hebben wij, op ons verzoek, wederom met haar om de tafel gezeten. Snelle en ter zake kundige afwikkeling en wat extra belangrijk is een zeer klantvriendelijke behandeling.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar