Zeer klantvriendelijk

De dame die ons hielp was zeer vriendelijk en had verstand van haar vak. Op een fijne en informele wijze hebben wij een nieuwe bank aangeschaft.

Super mooi bedrijf veel keus en Top personeel!

Mooi bedrijf, zeer vriendelijk, behulpzaam en respectvolle personeel. Heel veel keuze van diverse meubels en samenstelling. Zeer goed advies. Een 10 voor de verkoper Oguz, eerlijk ,geduldig ,behulpzaam , goed advies gevend en veel voorbeelden aanreikend om de bestelling compleet te maken dat bij ons in Brabant niet mogelijk was.

Prettige binnenkomst

Prettige binnenkomst, leuke meiden, snel geholpen. Goed geholpen, blij met de aankoop. Nu 13 weken wachten ??

goed geholpen met duidelijke uitleg

goed geholpen met duidelijke uitleg, redelijke prijs

De keuze is reuze !!!

Wat een fijne winkel !! We hebben eerst rustig op ons gemak door de showroom gelopen (zonder opdringerige verkopers achter ons aan) Daarna zijn we door een vriendelijke verkoper onder het genot van een kop koffie goed geholpen en hebben we een mooie aankoop gedaan. En ja.....de keuze is reuze !!!

De service was super

De service was super

Goede ervaring en service

Wij moesten iets langer wachten, maar met een kop koffie prima te doen. Vervolgens uitgebreid te hulp gestaan door een vriendelijke medewerker met uitgebreide kennis. Zou hier de volgende keer zo weer een bank kopen.

Zitmaxx met vriendelijk personeel

Je word fijn geholpen met een lekker bakje koffie. De keuze is erg goed omdat je zelf kan bepalen hoe je je bank , tafel , stoel enzo. Kwa kleur en stijl en poten , noem het maar op , kan kiezen. Medewerker denkt goed mee , en is eerlijk in antwoorden op vragen van klant. Winkel is overzichtelijk en ruim.

Hier komen we terug We hebben eerst vrij door de winkel�

We hebben eerst vrij door de winkel gelopen. Onze keuze gemaakt. Daarna ons aangemeld bij de receptie, er kwam snel een medewerker om ons te helpen met de aankoop. Ik had onderweg foto�s gemaakt om te laten zien wat ik hebben wil maar dat was niet nodig hij wist precies welk model eruit zag. Perfecte en vriendelijk geholpen. Ook belangrijk de prijs was ook schappelijk.

Een zaak met aandacht voor klanten

Bij binnenkomst in de zaak zijn we door twee medewerkers aan de balie hartelijk ontvangen. Nadat we de keuze op een bepaalde eetbank hadden laten vallen (Wat enorm veel keuze!) werd er direct een medewerker naar ons gestuurd die ons heel goed advies gaf over mogelijke materialen, kleuren, stoffen. We verlieten de zaak met een zeer tevreden gevoel.

Goede ervaring winkel, kwaliteit meubel nog onbekend

Mooie winkel, waarbij de meubels in verschillende interieur-labs getoond worden. Je kan makkelijk in gesprek gaan met een medewerker om wensen en mogelijkheden (opstellingen, soorten stof) door te nemen voor meubels. Ook makkelijk met een mail een wijziging kunnen maken betreft bestelling. Het product nog niet ontvangen, vandaar 4 sterren, omdat de kwaliteit van meubel nog niet bekend is.

Hoe een bank uitzoeken een feestje kan worden

Recentelijk heb ik een bank gekocht bij Zitmaxx en ik ben zeer tevreden over mijn ervaring. De winkel heeft een uitgebreid assortiment aan meubels, waardoor je werkelijk voor elke smaak en stijl iets kunt vinden. De vriendelijke en ter zake kundige medewerkers hebben me uitstekend geholpen. Ze namen de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaven deskundig advies, wat het uitzoeken van de perfecte bank een plezierige ervaring maakte. Bovendien is de winkel prima te bereiken en de sfeer is uitnodigend. Terwijl ik rondkeek, kon ik genieten van een heerlijke kop koffie, wat het winkelen nog aangenamer maakte. Met zoveel keuze bij Zitmaxx krijg je echt het gevoel dat als je hier niet vindt wat je zoekt, het nergens anders zal lukken. Ik kan deze winkel van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar nieuwe meubels!

Vriendelijk en deskundig�

Zo vriendelijk geholpen en deskundig advies!

Geen opdringerige verkopers

Geen opdringerige verkopers. Ongedwongen sfeer. Ruime sortering tegen scherpe prijs.

Wij zijn heel goed geholpen tijdens�

Wij zijn heel goed geholpen tijdens onze aankoop. We hadden een voorkeur voor een bepaalde stof en bank. Alleen konden deze niet samen. Monique heeft met ons gezocht naar andere mogelijkheden en deze hebben we gevonden. We zijn heel blij met de aankoop.

Prima service.Heerlijk eerst zelf�

Prima service.Heerlijk eerst zelf kunnen kijken en daarna heeft Naomi ons super geholpen.Erg vriendelijk.Nu hopen dat de stoelen die we besteld hebben snel komen .Hebben onze bank ook bij jullie gekocht ,vandaar dat we nu ook onze stoelen bij jullie kochten .Groetjes Anita pouw

Wij zijn echt heel goed geholpen,ik had�topservice!!

Wij zijn echt heel goed geholpen,ik had een waslijst met vragen wist niet pcies wat ik nu wilde,heb zo n beetje alle stofstalen die er waren gezien div rondjes met medewerker door de winkel gelopen niks was teveel moeite al voelde ik me soms zelf bezwaard uiteindelijk een hele maatwerk bank uitgemeten en getekend en toen vervolgens toch voor een standaardmodel gekozen (sorry) hiervoor maar ook dit was geen enkel probleem er word goed geluisterd naar je wensen en voelde me als klant hier dan ook echt koning en ben heel blij met mn uiteindelijke keuze

Super happy!

Een super fijne winkel met een erg ruim aanbod in modellen en stoffen. Dit maakte de keuze ook stiekem best lastig, maar met behulp van jullie advies helemaal blij met mijn keuze. Ik kan niet wachten tot de bank binnen is!

Heel fijne service!

Er werd erg de tijd genomen om onze keuzes door te nemen en we konden alle opties in de showroom vinden. De collega die ons hielp wist veel of nam gelijk initiatief om informatie na te vragen. Dit was heel fijn.

Snel en keurig geholpen en geadviseerd.

Snel en keurig geholpen en geadviseerd.

De stoelen die ik heb gekocht zijn van�Miami Toffee Sieb Textiel, met 5 service jaar.

De stoelen die ik heb gekocht zijn van uitstekende kwaliteit en een geweldige prijs, de werknemers zijn behendig em erg vriendelijk, ik ben zo blij dat ik nog twee stoelen heb gekocht�

Wat een verademing! Zitmaxx

Nadat we verschillende meubelwinkels in Utrecht hebben bezocht, zijn we vandaag naar Zitmaxx in Ter Aar gegaan, om een relaxstoel te bekijken en eventueel te kopen. Wat een giga aantal stoelen zagen we toen we amper de glazen deur door waren. De senior verkoper heeft ons perfect geholpen vriendelijk, maar vooral met veel kennis, een plezierige ervaring. En ondanks dat ik in de lift vast bleef zitten, doordat de stroom wegviel, maar diverse personeel kwam om me gerust te stellen en snel te bevrijden. Met een fijn gevoel en een relaxstoel rijker ben ik teruggereden naar Utrecht.

Een hele fijne winkel met heel veel�

Een hele fijne winkel met heel veel keus en een verkoopster die echt de tijd voor je neemt en nuttig advies geeft! We kunnen niet wachten tot onze eettafel en stoelen binnen zijn

Prima service en vriendelijke mensen.

Prima service en vriendelijke mensen.

Vandaag bij Zitmaxx mijn eetkamerstoelen besteld

Vandaag bij Zitmaxx mijn eetkamerstoelen en hondenmand besteld. En wat een goede persoonlijke service! Monique heeft mij erg goed advies gegeven en geholpen, super! Hoop dat de stoelen straks ook zo goed bevallen als ze geleverd zijn!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar