Voor ieder wat wils! Geduldig en vriendelijke adviseurs

We zijn meerdere keren bij Zitmaxx geweest om inspiratie op te doen. Na de tweede keer hebben we onze keuzes definitief gemaakt met de hulp van een van de adviseurs. Zo geduldig en dacht ontzettend fijn mee met onze voorkeuren en leefomstandigheden. Ontzettend tevreden zijn we de deur uitgelopen. We kunnen niet wachten op het moment dat de stoel en bank worden geleverd

Een vriendelijke ontvangst

Een vriendelijke ontvangst. Binnen een korte tijd kwam iemand ons advies geven en heeft ons prima verder geholpen

Veel geduld�

Tijdens het gesprek met de verkoper kreeg ik een telefoontje dat mijn zoontje in het ziekenhuis was ivm een gebroken arm. De verkoper reageerde zeer geduldig en gaf mij ruimte en tijd. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Ook kreeg ik een klein Zittmax beertje mee voor mijn zoontje. Al met al, een zeer prettige ervaring gehad! En natuurlijk ook een fantastische bank gekocht!

Top service en fijne mensen

Eerder in het jaar bestelde ik wat staaltjes om kleuren en de stof van een bank te bepalen en tijdens mn eerste bezoek werd me verteld dat die kleur en stof niet meer geleverd werd. Na een paar weken weer langs gegaan om de keuze te maken en de behoeftes uitgesproken. Julia ging meteen controleren of dit alsnog besteld kon worden. De leverancier had het nog op voorraad dus er is een specifieke order voor mij ingeschoten! Was daar zo blij mee, geef Julia opslag!

Fijne service

Fijne service, goed advies van Manone!

Grote winkel met zeer veel keus en mogelijkheden. Vriendelijk personeel en behulpzaam waar nodig. Bezorging vriendelijk en goede communicatie.

Ja heel fijn en goed geholpen door�

Ja heel fijn en goed geholpen door jullie medewerkers en zijn heel tevreden met de koop van de bankstel relaxstoel en meubels,en wordt gratis bezorgd en in elkaar gezet?? Lekker dichtbij in Ter aar en alles in ��n Winkel gekocht.Top!!

we werden zo gastvrij ontvangen en het�

we werden zo gastvrij ontvangen en het winkel personeel was erg behulpzaam en vrolijk. ze lopen de hele winkel met je door om te vinden wat jij zoekt. top ik kom hier graag weer terug.

Super goed geholpen !

Super goed geholpen !

Goed geholpen

De winkel is prettig en overzichtelijk ingedeeld. Er waren veel medewerkers beschikbaar om hulp te bieden. Na melding bij het informatiepunt, was direct iemand beschikbaar. De verkregen informatie was precies wat ik vroeg en daardoor was de koop snel geregeld.

De keuze is reuze!

Wat een uitgebreide keuze aan meubelen en stoffen. Wij zijn heel prettig geholpen en men nam er alle tijd voor.

Goed concept

Goed concept. Je loopt rustig je route in de winkel en na afloop wordt er iemand bij gehaald om je verder te helpen bij het samenstellen van de bank. Mooie meubels en veel keus. Geen opdringerige verkopers. Tot nu toe super ervaring.

Groot assortiment en goed geadviseerd.

We hebben een aantal weken geleden hier onze nieuwe bank gekocht. Wij hebben dit als erg prettig ervaren. Groot assortiment en ondanks dat het erg druk was liep het allemaal op rolletjes. We werden goed geadviseerd en wat wij erg belangrijk vonden is dat ze absoluut niet opdringerig zijn. En de koffie smaakte erg goed ;) We kunnen bijna niet wachten tot onze nieuwe bank komt.

Erg goed geholpen door een vriendelijke�

Erg goed geholpen door een vriendelijke jonge man! Wij vonden het erg lastig om de stof te bepalen en hij had ons hier erg goed in geadviseerd door ons mee te nemen door de winkel en te kijken naar de stof op bepaalde banken. Dit geeft een veel beter beeld dan een sample van 10 bij 10 cm. Al met al; Top bedrijf met een erg hippe en actuele showroom!

Super lief geholpen !

Super lief geholpen ! We hadden vorig jaar de trentino bank gekocht in een lichte kleur, alleen met 2 kindjes baalde we erg omdat er telkens vlekken op kwamen. We waren verder erg tevreden over zitmaxx en kwamen graag terug. We hebben nu gekozen voor de Lisette bank. We zijn zo lief geholpen, alle geduld was er want we hadden de 2 kindjes mee. Ze luisterde erg naar onze wensen en kwamen uit op een hele mooie bruine kleur. We kunnen niet wachten op onze nieuwe bank en ons hopelijk geen zorgen meer te hoeven maken door vlekken van de kindjes. Bedankt voor de goede service en kijken er naar uit om onze bank te mogen ontvangen in mei ??!

Werden geweldig geholpen en zijn goed�

Werden geweldig geholpen en zijn goed geslaagd

Fijne hulp!

Tijdens ons bezoek aan Zitmaxx ben ik erg goed geholpen tijdens het maken van de keuze voor onze salontafels. Er is erg fijn meegedacht. Ook werd er ruim de tijd voor ons genomen.

Fijne overzichtelijke winkel met attente adviseurs

Wat een fijne winkel om een bankstel (of iets anders) uit te zoeken! Door de vele afzonderlijke huiskamers die gecre�erd zijn, kun je heel duidelijk alle meubels bekijken. De verkopers lopen niet direct achter je aan, maar bij vragen of advies, staan ze snel voor je klaar, ook als het druk is. We hebben een goed gevoel over gehouden aan de aankoop van een nieuw bankstel en komen hier zeker nog eens terug als er andere meubels in huis vervangen moeten worden.

Zeer grote keus en je word niet lastig�

Zeer grote keus en je word niet lastig gevallen door verkopers Maar wel prima en vriendelijke mensen die je helpen ??

Prima aankoop, prachtige relaxfauteuils!

De eerste adviseur gaf wat summiere informatie. De tweede adviseur heeft goede informatie verstrekt dus al met al een goede ervaring.

Het personeel is klant vriendelijk

Het personeel is klant vriendelijk, daarnaast hebben wij van kennissen vernomen over de heel goede service die jullie in dien nodig verlenen.

Mooie winkel, voor ieder wat wils.

Mooie showroom met veel keuze. Ook per bank direct duidelijk welke opstellingen er mogelijk zijn en de prijzen hiervan. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Na een bank gevonden te hebben hebben we om hulp gevraagd. Onder genot van een kop koffie hebben we de koop rond kunnen maken. Fijn is dat wanneer de bank klaar is we nog een maand de tijd hebben om deze af te roepen. Dit komt goed uit met de planning van het opleveren van het huis. Enige minpunt is dat de lift kapot was. Hierdoor moesten we de kinderwagen de trap op sjouwen.

Zeer prettige winkelervaring

Een groot assortiment met moderne meubels, klantvriendelijke service en medewerkers. Tevens zijn er vele mogelijkheden qua kleur, materiaal, stof etc om zo helemaal aan te sluiten bij onze inrichting . Personeel denkt graag met je mee en geeft persoonlijk advies. Wij zijn geslaagd voor een prachtige bank, eettafel en salontafel :-)

Fijn geholpen

Hele fijne medewerker die ons geholpen heeft. We hebben onze bank, bed, bank, stoelen en salon tafel besteld. We kunnen niet wachten tot ze er zijn!

De keuze is reuze

De keuze is reuze, echter kloppen de prijzen totaal niet met de bank in de showroom. Jammer als je een keuze hebt gemaakt voor een bank uit de showroom en er opeens nog honderden euro�s bijkomen. Verder goed geholpen en hoop ook dat hij snel binnenkomt, vier weken geleden gekocht, geen update of iets meer gehad.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar