13 jaar heerlijk gezeten op mijn relaxstoel!

13 jaar geleden een lederen relaxstoel gekocht bij Zitmaxx. Ik heb 13 jaar heerlijk gezeten, maar nu kwamen er na intens gebruik kleine scheurtjes in het leder. Tijd voor een nieuwe relaxstoel; uiteraard direct naar Zitmaxx gegaan! In de winkel ontzettend veel keus. Ik heb een groot aantal stoelen geprobeerd, en toen ik een stoel naar wens vond een mooie stof uitgezocht. Stoel besteld met behulp van een vriendelijke medewerkster. Dit was in 10 minuten voltooid. Binnenkort krijg ik mijn stoel en ik hoop dat ik hier weer 13 jaar heerlijk op zal zitten! En mocht er dan weer een nieuwe relaxstoel nodig zijn, dan ga ik uiteraard weer naar Zitmaxx!

Zij hebben veel meubels geleverd bij P van Diest

Zij hebben veel meubels geleverd bij ons met een goede service en een redelijke prijs

Eerste ervaring met Zitmaxx.

Voor de eerste keer bij Zitmaxx geweest, wij waren verrast door het overzichtelijke grote meubelaanbod. Wij zijn op een prettige wijze geholpen bij onze aankoop.

Fijne winkel met mooie showroom

Hele fijne en mooie showroom waar je op het gemak kunt kijken. Voldoende stylen dus echt voor ieder wat wils! Vervolgens voldoende plaats en personeel aan het eind van de winkel om producten helemaal naar eigen smaak te laten samenstellen. Het is vervolgens even wachten tot de producten daadwerkelijk thuis bezorgd worden, maar dan heb je wel een top product in huis!

Nieuwe hoekbank

Vandaag een mooie hoekbank gekocht, goed geholpen door een leuke vriendelijke verkoopster, ze nam de tijd en was erg behulpzaam. Nog even terug gekeken in mijn mail en de vorige bank die ik bij Zitmaxx heb gehaald was in 2012, de kwaliteit is dus ook top.

De dame heeft alle tijd gegeven die ze�

De dame heeft alle tijd gegeven die ze had! Zij heeft mij meerdere stoffen en kleuren laten zien en na enige tijd was ik helemaal om! Ze was erg vriendelijk en ik heb met een mega goed gevoel mijn aller eerste bank gekocht!

Fijne winkel

Een ontzettend fijne ervaring, mooie winkel en prettig vriendelijk personeel.

Ontzettend fijn bedrijf

Ontzettend fijn bedrijf! Geen giftige werksfeer omdat er geen bonus structuur is, ook niet afdingen. Dus nooit scheve gezichten achteraf. Zeer prettig geholpen, door 2 hele vriendelijke verkopers! Ontzettend gastvrij en respectvol ontvangen. Aan iedereen aan te raden!

Superfijn geholpen in de winkel

Super fijn geholpen door een vriendelijke jongeman. Hij heeft goed advies gegeven over de kleuren maar ook over de maten voor de stoelen die goed bij onze tafel pasten

Na lang zoeken kwamen wij bij jullie�

Na lang zoeken kwamen wij bij jullie terecht. En gelukkig want wij hebben een hele mooie bank gevonden. Super vriendelijk en vakkundig geholpen. Wij kijken ernaar uit om de bank te ontvangen

Vriendelijk geholpen en ruim de tijd�

Vriendelijk geholpen en ruim de tijd genomen voor onze �simpele� bestelling. Totaal niet geen opgejaagd gevoel!

Klantvriendelijk welkom!

Wij zijn heel vriendelijk te woord gestaan en er is goed aangegeven, waar we het meubel wat wij zochten konden vinden. En onder het genot van een heerlijke capuccino en een aardige jongeman, met kennis van zaken. Hebben we de bekleding voor het meubel uitgezocht en alles besproken. Het geheel was heel helder en duidelijk en wij zijn zeer tevreden, de deur uit gegaan. Hartelijk dank voor de goede ontvangst.

Eetkamer stoelen.

Wij kregen het adres op van Zitmaxx meubels, daar moet je even kijken. Wat een enorme grote zaak is dat. Het is ons ondenkbaar dat je daar niet kan slagen voor meubels, keukens etc. Wij waren van plan om eetkamerstoelen te kopen. Wat een goed concept met een looproute langs alle vakken, zonder opdringerigheid, lekker rustig naar alle combinaties kijken, geweldig. Daarna relaxed, onder het genot van een kopje koffie of chocolademelk, te woord gestaan door een super vriendelijke verkoper voor verdere afhandelingen van de koop. We zijn zeer tevreden met de behandeling en vinden het zeker een aanrader om daar eens te kijken voor je nieuwe meubels. Voor iedereen veel succes. Met vriendelijke groet, Fam. Uleman Almere.

Goede service, mooie winkel Zeer goed bevallen!

Mijn droombankstel bij Zitmaxx�

Mijn droombankstel bij Zitmaxx gevonden. Terwijl het heel ver weg reizen was om naar Ter Aar te reizen was het zeker waard. Je heb heel veel keuzes en uiteindelijk vindt je altijd een bankstel die bij jouw keuze past. Van stof naar poten van de bankstel kan je zelf kiezen. Alles is beetje uniek omdat het volledig naar jouw smaak wordt gemaakt.

Goed geholpen

Goed geholpen, veel keuze.

Service hoog in het vaandel

In de winkel enorm prettig te woord gestaan waarbij goed meegedacht werd over opties. Onze kinderen kregen direct een kleurplaat zodat ook zij zich goed konden vermaken, dat helpt bij rustig eea uitzoeken! Bij bestelling dag nadien wederom prettig geholpen.

Uitgekozen stoel bij verschillende eettafels zetten

Het was erg druk, we moesten even wachten totdat wij geholpen werden. We kregen netjes koffie en thee aangeboden. Daarna werden we snel geholpen. Verkoopster sleepte zelfs een stoel van de ene naar de andere eettafel om te kijken welke tafelpoot het best zou passen bij onze nieuwe eettafel. Top geholpen, goed advies en geluisterd naar onze wensen.

Bank gekocht naar volle tevredenheid

Bank gekocht. Ruime keus in verschillende soorten, stijlen en stoffen. Vrijwel elke bank is samen te stellen naar eigen wens qua zitcomfort, hoogte, diepte en grootte. Wij kozen een grote U-vorm, maar vanwege de overweldigende keuze konden we wel wat hulp gebruiken. We konden eerst op het gemak alles bekijken en als we meer hulp wilden, konden we die bij de info balie aan het begin vragen. Prima geholpen door eerst Robert en later Ren�. Uiteindelijk geslaagd dankzij hun deskundige en rustige advies. Korte levertijd beloofd (4-6 weken)

Super goed geholpen door de medewerkster! Heel lang gezocht naar een stof in de hoop dat ik een goedkopere kon vinden, maar uiteindelijk toch gekozen voor de eerste optie omdat die toch wat mooier was..

Fijne gezellige winkel met prachtig�

Fijne gezellige winkel met prachtig ingerichte kamers.

Supervriendelijk personeel

Supervriendelijk personeel, werd netjes gedag gezegd en geholpen.

Top adres

Al eerder een bankstel gekocht jaren veel plezier van gehad. Nu een nieuwe besteld voor ons een betrouwbaar adres . Zitmaxx

Heel veel beter kan niet!

Voor de tweede keer een bestelling gedaan bij zitmaxx. Na mijn mening mooiste woonwinkel die er is. Groot, mooie spullen, veel keus in stoffen en opties. Het is moeilijk om hier niet te slagen. En daarnaast super fijne service. Je word persoonlijk geholpen onder genot van een bakje koffie, en nergens opdringerige verkopers te bekennen. Complimenten!

Prijzen van de banken zijn erg goed te doen. Ook is er erg veel keus. Wij zijn naar de winkel gegaan, maar daar waren ze erg opdringerig. Het moest zo snel mogelijk besteld en betaald worden. Toen wij aangaven dat we er even een nachtje over wilde slapen, werd dit niet in dank afgenomen. Uiteindelijk telefonisch de bank alsnog besteld. Hier werd ik wel erg fijn geholpen. Dit maakte de ervaring een stuk beter.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar