Mooie winkel met veel keus. Voor iedere smaak!

Na heerlijk rondstruinen in jullie prachtige winkel. Hebben wij na uitgebreid advies een prachtige nieuwe bank, relax stoel en salontafel gekocht. Bedank! Nu wachten tot we heerlijk kunnen gaan zitten!!

Goed geholpen door een deskundige�

Goed geholpen door een deskundige medewerker. Fijn dat hij ook meedacht en alles werd goed uitgelegd

Fijne ervaring met Zitmaxx

Fijne ervaring met Zitmaxx. Kundige verkoper die de tijd had en ons van goed advies heeft voorzien, en ook heel eerlijk was. Dat gaf vertrouwen!

Goede service en mooie producten

Ontzettend mooi een groot assortiment. We werden gelijk vriendelijk ontvangen. Er werd rustig de tijd genomen om onze wensen te bespreken. Ook werd er goed meegedacht over de keuze voor de juiste stof voor onze bank. We zijn een jong gezin met een baby en hond dus kwam de verkoopster met goed advies welk materiaal het beste geschikt is. Al met al een hele goede service, mooie producten en goede kwaliteit. Dus ben je nog opzoek naar mooie meubels dan is dit echt de moeite waard.

Goede zaak

Wat een fijne zaak is het toch. De tweede keer dat wij hier onze bank kopen. We zijn zeer deskundig en vriendelijk geholpen en hebben nu weer een prachtige bank uitgekozen. We kunnen niet wachten tot de levering.

Vriendelijk en snel

We werden vriendelijk en snel geholpen en er werd mee gedacht over het formaat van de bank voor onze woning. Uiteindelijk bleek het verkeerde type bank te zijn besteld (2 identieke banken), de medewerker heeft ons direct opgebeld en de bestelling omgezet met korting naar de juiste type bank zodat we hetzelfde bedrag betalen. Fijne en snelle service!

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel. En heel veel keuze! We hadden het zo gevonden en werden super goed geholpen.

Echt super geholpen door Ronald en Helena

Echt super geholpen door Ronald en Helena! We kwamen er zelf niet uit qua indeling meubels, ze hebben rustig de tijd genomen om ons te adviseren bij het maken van keuzes. Maken het daardoor persoonlijk afgaand op de wensen die je hebt. Perfecte service.

Zoveel hulp met rond lopen en uitzoeken�

Zoveel hulp met rond lopen en uitzoeken en een hele lieve en ervaren dame die die het eindresultaat deed ..wij zijn tevreden

Met aandacht, tijd en goed advies ons geholpen

Bij een eerder bezoek in alle rust de showroom kunnen bekijken en een selectie gemaakt welke bij de aankoop nog rustig kon worden doorgesproken. Mede door goed advies de uiteindelijke keuze gemaakt, ook voor de stof

Goed geholpen door de medewerkers

Goed geholpen door de medewerkers Nu wel alleen nog 8-10 weken op me bank wachten

GEWELDIG

Ontzettend veel keuze, medewerkster heeft mij goed geholpen! Heel interieur bij Zitmaxx gekocht. Ik heel gelukkig mee ????

Zitmaxx prima keuze voor een nieuw interieur

Zitmaxx is een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe inrichting van je huis. Wijzelf zijn prima geslaagd in de keuze van onze nieuwe bank en relaxfauteuil. Fijn geholpen, vriendelijk personeel,goed advies en er is voor ieders smaak wel wat te vinden tegen een redelijke prijs Ook niet onbelangrijk,gratis parkeren voor de deur. Al met al een dikke aanrader!

Snelle en goede service

Snelle en goede service. fijne mensen die weten waar ze over praten en wat ze doen

Kortom; TOPPIE

Bij binnenkomst werden wij vriendelijk ontvangen met gewoon "goedemorgen". Zelf heb ik een hekel aan dat verkopers meteen naar je toe komen, nou bij deze winkel is dat dus echt niet! HEERLIJK! Zelf rustig kijken, op banken en stoelen zitten, testen.. Aan het einde meld je je bij de infobalie als je iets gevonden hebt, zij melden dan dat er een nieuwe klant is en wij worden naar een tafel begeleid. Onder het mom van een kopje koffie ga je samen een bank samen stellen en krijg je stoffen te zien waar uit je kan kiezen. Wij zijn geholpen door Joop, echt een topvent. Maakt een leuk praatje met je en adviseert goed! Verder is het een enorm mooie winkel met keuze voor iedere portemonnee. Beneden hebben ze zelfs een koopjeshoek! Kortom; TOPPIE! Wij zijn ontzettend goed geholpen en hebben een fijn bezoek gehad.

Hele mooie winkel!!

Hele mooie winkel !! Netjes ingericht En erg klantvriendelijk Bij zitmaxx slaag je 100%

De keuze is reuze

De keuze is reuze en voor een mooie prijs. Zulke mooie spullen. Banken zijn helemaal naar wens samen te stellen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Kan niet wachten tot de bank er is. Barkast en lamp zijn in iedergeval al binnen. Zitmaxx is een echte aanrader. Ga vooral ook kijken bij de koopjeshoek.

Zeer prettig geholpen

Zeer prettig geholpen waarbij er alle tijd werd genomen voor ons en we absoluut niet het gevoel hadden dat er koste wat het kost verkocht moest worden.

Goeie service

Goeie service, klantvriendelijk en meedenkend bij de kleuren combinaties. Geen gevoel van verplichting dat je het artikel nu moet aanschaffen. Denk er anders over na en kom er op terug. Leuke prijzen ook niet te duur. Voor ieder wat wils. Onder genot van een kopje koffie alles doorlopen en keuzes maken. En Nu wachten tot de levering van de bank en stoeltje.

Fijne winkel

Zitmaxx heeft deskundige medewerkers en ze nemen echt de tijd voor je. De winkel is ruim opgezet en heeft een fijne huiselijk sfeer. Perfect om op je gemak je nieuwe meubilair uit te zoeken.

Houd er rekening mee als ze een maand�

Houd er rekening mee als ze een maand later dan +-8/10 weken leveren. Het is volkomen normaal volgens het contract dat u heeft ondertekend. Ik heb de mijne op 21 december besteld met bestelnummer 6062760895. De bank staat pas volgende week in hun magazijn. April. 4 en daarna kunnen ze de bezorging pas plannen. Be aware if they deliver one month later than +-8/10 weeks. It is completely normal according to the contract you signed. Ordered mine on Dec 21 order number 6062760895. The sofa is not at their ware house until next week. April. 4 and they can only schedule delivery after that.

Uiterste prettige samenwerking

Zitmaxx heeft ons uiterste prettig geholpen. Waar wij geen mogelijkheden zagen, gaven zij passend advies en zijn we samen tot een mooie oplossing gekomen. Snelle en adequate communicatie.

Goed geadviseerd over de kleur van de stof.

Wij zijn door een jonge dame aan de balie heel goed geholpen. Op ons verzoek mochten we een stoel op proef meenemen en die heeft een medewerkster helemaal naar onze auto gedragen en erin gezet. Vanmorgen heeft adviseuse Cheema ons geholpen bij de keuze tussen 2 kleuren bekleding. Wij vonden haar advies goed onderbouwd na het tonen van een video van ons interieur. Alleen een heer aan de sample balie zorgde voor wat consternatie door te zeggen dat de stof velvet niet op de stoel Jessica kon en dat we beter een andere stoel konden kiezen. Wij waren niet in staat om de hele route nog een keer te lopen en vroegen het aan de medewerkster aan de balie voor de zekerheid nog een keer en het bleek gelukkig wel te kunnen. Dat was het enige minpuntje, verder dik tevreden met de uitstekende service.

Top service ??????

Top service ??????

Mooi bedrijf

Ik ben super geholpen door de deskundige medewerkers van Zitmaxx. Zeker een aanrader.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar