Wat een fijne winkel.

Wat een fijne winkel. Goed geholpen, goed advies, zie met een goed gevoel uit naar de komst van mijn nieuwe hoekbank ....

Verrassend

Erg vriendelijk geholpen en verrast door de vele mogelijkheden. Was aardig druk, maar kregen alle tijd om te kijken en te kiezen.

Kopen bij Zitmaxx is een geweldige ervaring!

Een zeer prettige benadering zowel van de receptionist als de verkoper. Niet opdringerig maar wel een goede en informatieve benadering om de juiste materiaalkeuze te doen. En wat een keuze aan stoffen en kleuren geweldig! Het leuke gesprek met de verkoper en de heerlijke koffie maken een bezoek aan uw showroom onvergetelijk en we komen graag terug bij u met nieuwe klanten.

Ik wilde een nieuwe salon tafel,nou bij�

Ik wilde een nieuwe salon tafel,nou bij zitmaxx had ik zoveel keus,wat een mooie winkel! Uiteindelijk werden het twee salon tafels en een bijpassend wandmeubeltje,na geholpen te zijn door een leuke krullebol en een lekker kopje koffie ging ik moe maar tevreden naar huis. En nu maar hopen,dat de nieuwe spullen gauw komen. Vr.groet, Mevr.van den Eijkel-Strijkl

wij gingen heel gericht

wij gingen heel gericht, waren goed voorbereid en wisten wat we wilden. het was superdruk, maar daar hadden wij geen last van. ik denk dat dit kwam doordat we wisten waar we voor kwamen.

Prima geholpen door Mike

Prima geholpen door Mike. Erg vriendelijk en behulpzaam. Legt alles duidelijk uit en geeft kundig advies.

Fijn Bedrijf�

Bij Zitmaxx een bank gekocht,keurig en snel geholpen terwijl het er best druk was.Fijn dat je terwijl je zoekt en kijkt in de toonzaal er niet steeds iemand achter je aan loopt of je al wat gevonden hebt,maar gewoon je vragen kan stellen als je daar aan toe bent.Helaas wel een week na aankoop een mail gehad dat de levertijd later zal worden.

Een ruime keuze en fijn personeel.

Met een ruime keuze en behulpzaam en kundig personeel is het ook voor een man geen straf om in een meubelwinkel rond te lopen. Wij zijn geslaagd met de aankoop van een fauteuil.

zitbanken

snel geholpen en goed advies

De service in de winkel door de�

De service in de winkel door de verkoper was erg prettig. Nemen de tijd voor je en adviseren je op alle mogelijke manieren. Ook wordt er eerlijk gezegd als je een bepaald idee niet moet doen. Kortom, tot nu toe een erg fijne ervaring met deze partij!

Stoel niet meer op voorraad, bij besteld

Op de site kon ik de eetkamerstoel die we wouden maar 4 keer bestellen. Telefonisch konden ze de stoelen alsnog wel 6 keer bestellen. Top service!

Wij hebben zaterdag een nieuwe�

Wij hebben zaterdag een nieuwe eetkamertafel en stoelen uitgezocht en gekocht. Werden prima geholpen, ook al was het al na sluitingstijd, ze namen toch nog rustig de tijd voor ons. De volgende keer zou ik niet op een zaterdag gaan, was ons een beetje te druk en chaotisch.

Toch een andere bank?

Fijne medewerkers die je graag willen helpen. We hebben uiteindelijk een andere bank uitgekozen mede dankzij de fijne hulp. Hopelijk zien we jullie pas weer over 10 jaar omdat de bank nog steeds zo lekker zit ;)

Eindelijk een winkel met oneindig veel keuze

Zitmaxx is een winkel met eindeloos veel keuze, fantastisch! Daarbij kan je nog kiezen uit heel veel soorten stof en kan de bank op maat gemaakt worden! Geweldig. Het is wel een beetje een dure winkel

Grote showroom mooie banken

Na een lange wandeling door de grote showroom al snel een paar banken gevonden die volledig aan onze wensen voldeden. Vervolgens erg goed door een medewerker geholpen om onze bank uit te zoeken en te bestellen. We kunnen niet wachten om op onze nieuwe bank te zitten.

Prima geholpen en goed en professioneel�

Prima geholpen en goed en professioneel geadviseerd. Vriendelijk en correct

Een TOP ervaring!

Gisteren een nieuwe bank gekocht bij Zitmaxx en wat werden we goed geholpen. Na eerst een rondje door de winkel te hebben gedaan, waar je overigens ontzettend veel inspiratie kunt opdoen met betrekking tot het inrichten van je woonkamer, er staan natuurlijk niet alleen banken, maar ook hele mooie meubels in kleine ingerichte woon en eetkamers. Ook aan lampen en assecoires geen gebrek. We konden rustig een rondje doen zonder meteen al een verkoper op ons nek te hebben. Na dat wij "onze" bank hadden gevonden, melden we ons bij de info balie en kregen een kopje koffie in afwachting op een verkoopadviseur. Na zo'n 10 minuutjes kwam de adviseur bij ons aan tafel zitten. Onze adviseur was een ontzettend vriendelijke man met veel ervaring, hij dacht goed mee en had aandacht voor onze wensen voor de bank qua kleur, stofkeuze en formaat. Na goed te zijn ge�nformeerd hebben we onze bank gekocht en zijn met een glimlach en tevreden gevoel naar huis gereden. Nu nog even geduld en zitten wij straks op onze mooi nieuwe bank van Zitmaxx!!!

Heel gastvrij personeel en een mooie winkel!

Hele fijne en grote winkel met een mooie looproute! Genoeg keus voor iedereen! Nadat wij zelf het eetbankje wat we wilden hadden uitgekozen zijn we ontzettend goed verder geholpen. Keuze qua materialen, kleuren etc.. Goede en gezellige hulp!

Overzichtelijke en duidelijke winkel

Overzichtelijke en duidelijke winkel. We hadden eerst gekeken op de site waardoor we wat makkelijker door onze keuzes konden gaan. Aan het einde naar de infobalie gegaan om aan te geven dat we een keuze gemaakt hadden maar nog niet wisten welke stof. Na dat we door de attente medewerkster aan een tafel waren gezet had ze wat voorbeelden van stoffen gegeven. Na wat enige tijd wachten omdat het erg druk was kwam er een enthousiaste medewerkster naar ons toe om de keuze te vermakelijke en ons optie te laten zien waar we zelf nog niet aan gedacht hadden. Uiteindelijk een mooie keuze gemaakt en wachten we met smart op de gekozen bank! Als verbeter punt zou ik voorstellen dat er een systeem komt waar je een tijdslot kan reserveren voor het bespreken van je keuzes en je vragen. Zodat je niet hoeft te wachten. Verder een hele fijne ervaring!

Zeer fijne ervaring met de Zittmax

Zeer fijne ervaring met de Zittmax, worden binnen een paar minuten te woord gestaan door een vrolijke en vriendelijke medewerker. We hebben langere tijd geleden een eethoek gekocht in de winkel en alle gegevens werden zonder problemen opgezocht om dezelfde kleur van de bekleding ook bij de nieuwe meubels in te zetten. Zeer ruime keuze aan meubels en stoffen. Medewerkers stralen rust en klantvriendelijkheid uit en nemen de tijd om je te helpen bij het kiezen en bestellen van de meubelen, geen vraag is teveel. Deze meubelwinkel is echt een aanrader!

Goede service bij aankoop van de bank

Goede service bij aankoop van de bank, tot nu toe erg tevreden!

????????

Na een lange rit, ontzettend welkom gevoeld. Een leuke vrouw ontving ons met twee koppen koffie ?? Een afspraak gehad met een interieur styliste. Erg leuke, warme en creatieve idee�n, dat voor een frisse kijk en nieuwe inspiratie voor onze woning heeft gezorgd. Ze snapte ook gelijk wat bij ons paste en pakte direct de juiste stoffen?? Onwijs blij met mijn aankopen !

Aanrader!

Vandaag een mooi bankstel gekocht bij Zitmaxx. Super vriendelijk geholpen, goed verzorgd, koffie, thee en zelfs ranja voor de kids. Kortom mooie zaak! 8 tot 10 weken levertijd. We wachten met spanning�

Super winkel en super personeel

Super winkel en super personeel