Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Dilemma's! De keuze is reuze ??

Na 2 bezoeken en 10 rondes door de mega grote winkel, zagen we door de bomen het bos niet meer. Wat een keuzes. Gelukkig was daar een ervaren, behulpzame maar zeker geduldige verkoopadviseur die ons uitstekend heeft geholpen door alle dilemma's heen, waardoor wij uiteindelijk met een prachtige bank en stoelen in de bestelling tevreden de deur uit zijn gegaan. Wij kunnen niet wachten tot ze geleverd (want ook dat is mogelijk bij Zitmaxx) worden in ons nieuwe huis.

Great collection and interior advice

We were worried about relocating and furnishing a whole house. But, Zitmaxx had an amazing collection and most importantly Mara was super helpful and supportive. Thank you Mara

Mooie bank dankzij DANIEK

Daniek heeft me goed geholpen, duidelijk, transparant en zeer klantvriendelijk.

Goede en vakkundige verkoper uitleg was�

Goede en vakkundige verkoper uitleg was duidelijk

PRETTIGE ERVARING

Wat een prettige winkel. Ruime opstelling, groot aanbod en persoonlijke hulp.

Het is een mooie showroom

Het is een mooie showroom, Logisch ingedeeld en via de looproute kom je overal langs. Hele goede hulp bij de aankoop van een bank. Mooie zitjes waar je geholpen wordt. Echt een aanrader !

Na al een eerder bezoek om banken te kijken, hebben wij vandaag twee banken besteld. Wij zijn super goed geholpen en ook voor de kinderen (6 en 5) werd goed gezorgd. Parkeren is wel een uitdaging. Beste tip is om echt bij opening aanwezig te zijn. Dan kun je prima parkeren. Anders kan het een uitdaging worden op zaterdag.

Stoelen voor vrouw met een leeftijd van 92 Zijn stoelen wezen kopen in jullie�

Zijn stoelen wezen kopen in jullie zaak, voor mijn moeder van 92 jaar. Door de vele mogelijk heden goed geslaagd. Geweldige zaak en goed geholpen.

Goed advies zonder verkooppraatjes

Er wordt de tijd genomen om je te helpen aan een van de tafels. De opties worden duidelijk besproken op een vrijblijvende manier. Goed advies zonder verkooppraatjes. Bij vertrek heeft mijn dochter een Zitmaxx beertje gekregen.

Veel keuze

Veel keuze. Fijne hulp. Mooie showroom.

Bij de aankoop van een relax fauteuil�

Bij de aankoop van een relax fauteuil ben ik geholpen door een deskundige verkoper die voldoende tijd en aandacht had om de juiste keuze te maken.

Vriendelijke medewerkers en goed�

Vriendelijke medewerkers en goed geholpen. Zeker aan te raden!

Absoluut de moeite waard

Super mooie winkel � de parkeerplaats stond al ram vol en dat op een vrijdagmiddag � mooie showroom / keurige prijzen / goede kwaliteit � personeel kundig en behulpzaam � een aanrader om een keer binnen te lopen

Super mooie winkel en vriendelijk�

Super mooie winkel en vriendelijk personeel. Ze laten je eerst gewoon lekker even zelf kijken en als je hulp nodig of vragen hebt staan ze voor je klaar bij de klantenservice. Als je wil kan er een adviseur mee een rondje doen. Nadat wij onze bank gevonden hadden zijn we met een stylist verder gaan kijken naar de opstelling en stof. Er was super veel keus en niets was teveel gevraagd. Bij thuiskomst bleken we toch net iets te enthousiast geweest te zijn met de afmeting en deze konden we na een mailtje makkelijk aanpassen. De levertijd is ook niet extreem lang. Nu is het even afwachten tot de bank in onze woonkamer mag shinen.

Prachtige winkel, en goede service

Wij hebben op 14 maart een bank besteld. Er is super veel keuze en bijna elke bank is in elke stof te krijgen die je wilt. De winkel is prachtig ingericht met diverse meubels en goed toegankelijk ook met een kinderwagen of rolstoel! De service is super, er wordt ruimschoots de tijd genomen om de stoffen en mogelijkheden te bespreken zonder het gevoel dat je iets verplicht bent, en ondertussen een heerlijk kopje koffie gekregen. Wij zouden iedereen adviseren om hier een kijkje te nemen.

Prettige ervaring!

In onze zoektocht naar een betaalbare grote (maatwerk)hoekbank met een nogal specifieke kleur kwamen we al snel uit bij Zitmaxx. Er is hier namelijk ongelofelijk veel keus in stoffen en de bank kan op maat worden gemaakt door verschillende elementen met elkaar te combineren waardoor je een bank ontwerpt die (bijna) de afmetingen heeft die ideaal zijn voor de ruimte waar de bank in komt te staan. Shout out naar Marouska die op afstand heeft meegedacht over de juiste stof voor de bank! Er er is namelijk enorm veel keus in stoffen, en helaas was de stof van onze voorkeur tijdelijk niet op te vragen als staaltje, een beetje coaching heeft ons uiteindelijk wel naar de juiste keuze geleid. Als verbeterpuntje zou ik kunnen noemen: voeg een keuze in pootjes toe! Wij kozen voor de bank Elisabeth en die is alleen met een zwart stalen poot te verkrijgen, die had ik graag van hout gehad, of anders ten minste niet in het zwart (maar een kiezelgrijs of gebroken/creme wit). Nu laat ik de poten overspuiten na levering van de bank. Tot nu toe verder een prettige ervaring dus!

Alles wat je nodig hebt om tot een besluit te komen wat bij de wensen past.

De showroom is erg uitgebreid en duidelijk overal aangegeven wat de mogelijkheden en prijzen zijn, van alles wat is uitgestald. De verkoopster (Rachel) wist er heel veel van en besteedde veel aandacht en tijd om uiteindelijk tot de juiste keuze te komen. Uiteindelijk heeft ze zelfs nog staaltjes opgestuurd om thuis de finale beslissing nog even te testen. Fantastische all in ervaring vond ik het.

Prettige verkoper

Werd uitgebreid, professioneel geholpen en prettig geadviseerd door de heer Ren� van der Mijden.

Vriendelijk en efficient geholpen

Aan de hand van een eerder bezoek wisten wij al welke bank wij wilden bestellen. Bij binnenkomst zijn wij erg vriendelijk geholpen en naar een tafel verwezen om te wachten. Al snel kwam er een andere medewerker welke ons ook erg vriendelijk, duidelijk en efficient geholpen heeft met het uitzoeken van de stof en andere opties. Kortom wij hadden tijdens ons bezoek niets te klagen. Een bank is een grote aankoop en koop je natuurlijk niet elk jaar maar mochten wij ook ooit nog een bank nodig hebben (of een ander meubelstuk) dan komen wij zeker terug!

Een leuk welkom bij Zitmaxx

Een leuk welkom bij Zitmaxx. Eerst gingen we zelf rond kijken, wat een geweldige keuze en toen kwam er iemand om advies te geven o.a. hoogte stoel, materiaal, bekleding e.d. Zeer deskundig!!!. Na afloop lekkere koffie. Zeer tevreden over het geheel.

Wij zijn uiterst vriendelijk geholpen�

Wij zijn uiterst vriendelijk geholpen door de verkoopster en ze heeft goed geholpen bij onze keuze

Fijne verkoper!

Heel erg fijn dat er tijd voor je gemaakt word. Aan een tafel met elkaar praten wat je wel en niet wilt. Meelopen, verschillende stoffen bekijken en echt de tijd voor je nemen. Meedenken en niet pushen tot aankoop.

Perfect geholpen

Perfect geholpen. Eerlijk, recht door zee en met een luisterend oor richting de wens van de klant. De verkoper fungeerde meer als schakel tussen bedrijf en klant dan als werknemer van Zitmaxx zelf, wat wij positief bedoelen uiteraard. Kortom, een prima ervaring

Fijne zaak

Mooie, ruim opgezette winkel met heel veel keuze. We zijn door de verschillende showrooms gelopen en hebben rustig kunnen kijken waarnaar we op zoek waren. Uiteindelijk een mooi bankstel & eetkamerstoelen uitgekozen, waarna we heel vriendelijk en geduldig geholpen werden door Marjan (?) om onze bank en eetkamerstoelen naar wens samen te stellen. Al met al een hele mooie zaak met behulpzame medewerkers!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar