Goede hulp bij de beslissing nemen�

Goede hulp bij de beslissing nemen welke stoel ik zou nemen, snel en vlot afgehandeld.

Geweldige medewerkers even vriendelijk�

Geweldige medewerkers even vriendelijk en goede uitleg groetjes

Tevreden klant

Mooie grote winkel, met veel keus. Goed geholpen met mijn vragen. Snel geregeld!

1e bezoek aan Zitmaxx

Zijn bij het eerste bezoek al geslaagd

Zitmaxx over google gevonden en de Showroom bezocht!

Zitmaxx over google gevonden telefonische afspraak gemaakt rn de

Na lang zoeken eindelijk geslaagd voor�eetkamerstoelen

Na lang zoeken eindelijk geslaagd voor eetkamerstoelen. Geweldig geholpen bij mijn keuze voor model en bekleding.

Wij zochten een bank en dat was wel een toer�

Wij zochten een bank en dat was wel een dingetje. Ik was niet vrolijk. Bij binnenkomst was ik aangenaam verrast dat we zonder opdringerige verkooptrucs rustig door de winkel konden lopen. We hebben uitgebreid de tijd genomen om te kiezen. Met een kop koffie wachten wij op een verkoopster. Wij werden uiterst vriendelijk en kundig geholpen door een ontzettend aardig meisje. Onze zorg was dat de bank niet door de deur kon maar dat heeft ze daadkrachtig geregeld door naar de fabriek te bellen. Kortom: vriendelijk hulpvaardig en een geslaagde deal.

Zeer uitgebreid assortiment van banken�

Zeer uitgebreid assortiment van banken en stoelen En perfecte begeleiding wat we nodig wouden en afgerond

Nemen de tijd voor je

Mooie showroom en goed geholpen door de verkoper in de winkel. Ze nemen de tijd voor je om alles goed door te spreken bij het plaatsen van een bestelling.

Liefde op de eerste bank

Voor ons nieuwbouwappartement direct geslaagd voor onze banken en fauteuil. Voelde bijna als liefde als het eerste gezicht. De banken Salvatore & Candy en fauteuil Kourtney zitten heerlijk! Ook erg goed geholpen in de winkel zelf. De keuze in stof is reuze, dus fijn dat zij advies geven hierin. We moeten even wachten tot we de banken en fauteuil in onze nieuwe huis hebben, maar weet bijna zeker dat Zitmaxx gaat helpen aan ons nieuwe thuis gevoel. Voor de beste zitcomfort met een scherpe prijs, is Zitmaxx d� absolute aanrader!

Nadat wij op 'n zaterdag waren wezen�

Nadat wij op 'n zaterdag waren wezen kijken, zijn we 'n paar erna wederom gaan kijken. We hadden 'n goede indruk van 'n paar eetkamerbanken in het begin van de loop. er zaten mensen op, en die waren zo vriendelijk om eventjes op te staan. Maar toen wij erop ging zitten bleek dat niet prettig. Iets wat wij kenbaar maakte. Toen kwam er een aller behulpzaamst verkoopster. Deze had het snel in de smiezen wat wij voor ogen hadden, ging zoeken op d'r laptop, en toen kwamen er verschillende opties om te bekijken. Bijna alle wensen en eisen bleek mogelijk,en hebben toen de eetkamerbank besteld. Geweldig goed en deskundig geholpen door deze verkoopster, bravo voor haar!!!

Wat een grote keuze

Wat een grote keuze En wat een vriendelijke personeel Goed geholpen alles in een gemoedelijk sfeer Ze nemen echt de tijd voor je En niets is te veel Gewoon goed

Snel en vlot geholpen

Snel en vlot geholpen. Gelukkig was het rustig in de winkel.

mooie showroom en genoeg keuze

mooie showroom en genoeg keuze. samen met de vertegenwoordiger onder het genot van kopje koffie uiteindelijk de marciano bank gekocht.mij familie heeft inmiddels al 2 banken gekocht dus we weten dat zitmax hun beloofde levertijd en kwaliteit altijd nakomt.

Relaxstoelinkoop

Zaterdag j.l. Prima geholpen en advies gekregen van heel vriendelijke jonge dame . Perfect! Een 10

Zeker een aanrader!

Super fijn ontvangen! De tijd wordt genomen om je wensen te bespreken onder het genot van een kopje thee of koffie. Zeker een aanrader!

Zitmaxx een aanrader!

Vandaag bij Zitmaxx in de winkel geweest om eetkamerstoelen te kopen. Had vooraf gechat met Wim die mij heel vriendelijk antwoord heeft gegeven op al mijn vragen. Maar vind het prettiger om te zien wat ik koop. Heel goed geholpen door een verkoper waar niks te veel voor was en we hebben mooie stoelen gekocht die helemaal naar onze wens zijn!

Onze eerste keer in Zitmaxx

Dit was onze eerste ervaring met Zitmaxx. een mooie grote winkel met heel veel keuze. In de winkel wordt je niet lastig gevallen en kan je rustig rondkijken. bij de uitgang melden dat je iets gevonden hebt en ze komen je helpen. We hadden een mooie bank gevonden en werden snel geholpen. de verkoper nam de tijd voor ons om de juiste stof en kleur uit te kiezen onder het genot van een kopje koffie. top winkel wat ons betreft.

fijne winkel

Fijne winkel met grote sortering meubelen, fijne hulp door medewerkster nam alle tijd voor mij.

Ondanks jullie het druk hebben (zelfs�

Ondanks jullie het druk hebben (zelfs op de maandagmiddag) werd ik beleefd en goed behandeld. Duidelijke info.De bezorgkosten zijn gratis en het product wordt ook nog in elkaar.Waar vind je deze service nog?

Goed, geduldig en begripvol!

Was met mijn hoogbejaarde ouders in de winkel om een nieuw relaxstoel te kopen. We werden zeer geduldig en rustig geholpen, alle opties werden rustig uitgelegd, en nog een keer als t nodig was. De verkoper had de juiste toon. Moeder heeft een prachtige nieuwe stoel, nu nog wachten op de levering, maar het verkoopproces verliep prima!.

Was al een tijdje op zoek naar stoelen!

Was al een tijdje op zoek naar stoelen! Elke keer als op internet aan het zoeken was kwam bij Zitmaxx uit! Afgelopen maandag maar eens gaan kijken daar! Na een uur rijden kwamen wij bij een enorme grote zaak aan. Prachtige meubels en stoelen in overvloed! Na dat wij een keus hadden gemaakt keurig geholpen en over 2 weken worden de stoelen bezorgd. Gaan in de toekomst zeker vaker bij jullie kijken. Vriendelijke groet Tineke Naaktgeboren Bilderbeek

Uitstekend en rustig advies in de�

Uitstekend en rustig advies in de winkel. Duidelijk en gemakkelijk bestelproces. Ook eerdere ervaringen positief

Fijne zaak met een groot aanbod!

Fijne zaak met een groot aanbod aan meubels. Vooral de keuze in stoffen en de mogelijkheid tot costumizing maakte de ervaring voor mij compleet. Dit is de 2e keer dat ik hier een bank koop en zal het iedereen aanraden!

Na een 2e bezoek

Wij waren al een keer wezen kijken, en wisten wat wij wilde kopen. Tijdens het verkoopgesprek veel mogelijkheden gekregen van de verkoper. Na nogmaals de artikelen bekeken te hebben, zijn de meubelen met een kleine wijziging gekocht. Met een goed advies over onderhoud de koop onder tekend. Geen aankoop bedrag hoeven te betalen en nu is het wachten op de levering.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar